Találatok a következő kifejezésre: Milyen jele annak, (105 db)

Lányok! Milyen jelei vannak annak ha csak szimplán kedvelitek a srácot? És milyen jelei van annak, ha szívesen járnátok vele?

köszi :)

Legjobb válasz: Magamból kiindulva szívesen beszélgetek a fiúkkal, de aki tetszik is nekem, vele máshogyan, kicsit izgulok és remeg a hangom. Õt szoktam nézni is, néha mosolygok is rá. Amúgy milyen srácra gondoltál? Akit ismerek azzal így viselkedek, meg próbálok a közelében lenni, néha megérinteni nem feltûnõen, csak véletlenül. Ha nem ismerem, akkor csak szemezek vele, mosolygok rá. Remélem segítettem:) amúgy ha történt veled ilyen, hogy nem tudtad eldönteni, hogy tetszel-e neki, akkor leírhatod és segíthetek "megfejteni". 16/L

Magamból kiindulva szívesen beszélgetek a fiúkkal, de aki tetszik is nekem, vele máshogyan, kicsit izgulok és remeg a hangom. Õt szoktam nézni is, néha mosolygok is rá. Amúgy milyen srácra gondoltál? Akit ismerek azzal így viselkedek, meg próbálok a közelében lenni, néha megérinteni nem feltûnõen, csak véletlenül. Ha nem ismerem, akkor csak szemezek vele, mosolygok rá. Remélem segítettem:) amúgy ha történt veled ilyen, hogy nem tudtad eldönteni, hogy tetszel-e neki, akkor leírhatod és segíthetek "megfejteni". 16/L
Csak nézz a szemébe, az mindent elárul. :) Ha egy csaj szerelmes egy fiúba elgyengül ha a közelében van, máshogy tekint rá. Ha beszélgetnek mindig a szemébe néz, soha nem veszi le róla a tekintetét. Remeg ha átkarolják. :) Én is nagyon szeretek egy fiút, és lassan megõrülök annyira vágyok rá :( 17/L
A kérdező hozzászólása: A srác én lennék, csak tetszik egy lány és nem tudom, hogy mennyire kedvel, mint ismerõst vagy többet érez
A kérdező hozzászólása: szívesen néznék a szemébe, de jelenleg nem tudok, más városban lakunk s nem nagyon tudunk egyenlõre találkozni, de majd megoldom :)
Hát én ha párommal, ha szimplán egy barátommal beszélek, akkor is a szemébe nézek. Ha tetszik valaki, akkor zavarba tud hozni, mert amúgy nem jövök könnyen zavarba.
Én saját tapasztalatból velem volt már olyan, hogy belenéztem egy srác szemébe elmosolyodtam és össze estem a srác segített fel és amikor a többiek elkezdtek röhögni azt mondta hogy úgy röhögjetek rajta, hogy a barátnõm és megcsókolt.Szóval látni a szemén ezt elmondta a csók után.

Ha egy kutyának belső sérülései vannak annak milyen jelei, tünetei vannak? ÉS annak ha a lábában elszakad egy ízulet vagy valami?

Legjobb válasz: Ízületszakadás baromira fáj, és bedagad. Egy kutyánál is észre lehet venni ezeket a jeleket. A belsõ vérzés már nehezebb, elvileg az is fáj, de nem biztos hogy annyira, hogy észrevennétek. Figyeljétek hogyan viselkedik, pár óránként keltsétek fel esetleg éjszaka megfigyelés miatt.

Ízületszakadás baromira fáj, és bedagad. Egy kutyánál is észre lehet venni ezeket a jeleket. A belsõ vérzés már nehezebb, elvileg az is fáj, de nem biztos hogy annyira, hogy észrevennétek. Figyeljétek hogyan viselkedik, pár óránként keltsétek fel esetleg éjszaka megfigyelés miatt.
Az állatok gyakran ugyanúgy mutatják a betegség és sérülés tüneteit, mint az ember, s sokszor emberi gyógyszereket kapnak azokra.(kivéve persze, hogy nem mindíg panaszkodnak) Sokféle külsõ jele lehet annak, ha a kutyádnak belsõ vérzése van/lehet: (persze befolyásolja a jeleket a sérülés helye is) pl.: a széklete sötét/fekete (szurokszerû)(ez biztos jele a bv-nek) -ha gyomor táji a baj, akkor: puffadás, kemény has, ájulás, levertség, bágyadtság -gyengeség -ha véreset pisil a kutya:a vizeletben levõ vér a vesébõl, a vesemedencébõl, a húgyvezetékbõl, a húgyhólyagból és a húgycsõbõl származhat. -Belsõ vérzések: testüregbe vagy a szövetek közti résekbe történõ vérzés, mely lehet oly nagymennyiségû is, hogy végzetessé válik. Tünetei tompa, erõs behatás után szintén levertség, szapora, könnyen elnyomható pulzus, nehézlégzés. A belsõ vérzésnél nagyon nagy fájdalmai lehetnek szegény kutyusnak, és pár nap alatt egy kis vérzés is kritikussá válhat! Szóval a tényleg bv-je lenne, akkor azt mindenképpen észrevennéd!És ezesetben AZONNAL VIDD orvoshod "kisbarátod"! Bár, azért jó volna tudni, mi történt vele..hogy kizárjunk dolgokat. Elszakadt ízületrõl még nem hallottam, csak ínszalagról.Ha az szakadt el neki, biztos, hogy nem tudna a lábára állni.De az csak lehet zúzódás is, akkor is húzhatja.Ezt csak állatorvos tudja 100%megállapítani, szintúgy, mint a bv-t. Remélem nincs komoly baja a kutyádnak! Üdv: -Picúr-
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat egyik tünet sincs a bv-re úgyhogy csak szerintem kisebb zúzodás a bal lábán.Mára már egészen jól lett, de azért még várok válaszokat.
Azért én megnézetném egy állatorvossal, biztos ami biztos, nehogy valami komoly baja legyen...

Hogyan tudhatom meg hogy csak azt akarja? Vagyis milyen jele van annak ha csak a szeexet akarja és miylen az ellenkező esetbe? 16/L

Legjobb válasz: Olyan jelei vannak h ez nem kérdés. Te nem csak azt akarod tõle? Ugyan .... Aztán persze közben alakulhat ez komolyabbá, na de ha egyzser kölcsönösen izgatjátok egymást, akkor mi is a kérdés? Így elõre meg úgyse tudod milyen õ emberileg, tehát tök felesleges mindezen gondolkodni.

Olyan jelei vannak h ez nem kérdés. Te nem csak azt akarod tõle? Ugyan .... Aztán persze közben alakulhat ez komolyabbá, na de ha egyzser kölcsönösen izgatjátok egymást, akkor mi is a kérdés? Így elõre meg úgyse tudod milyen õ emberileg, tehát tök felesleges mindezen gondolkodni.
Egyes vallási alapú helyzetekben nem lehet másképp megoldani a suli, család hatása miatt. Bizony, van olyan suli ahol tiltják a csókot is, ameddig ott tanul az illetõ. Sõt sulin kívül is ha kiderül, következményeivel felelnie kell az illetõnek. Nem vagy esetleg hites suliban? 22F
"nem volt csók se! az nem egy jó jel hogy már egy hónapja együtt vagyunk és még nem volt meg?" - Nem, ez azt jelenti, hogy nem is jártok. Nem szeretem ennyire leegyszerûsíteni a dolgoakt, de ez egy barátság, nem kapcsolat, ha csók sincs.
A kérdező hozzászólása: Mondom h nem akarok vele lefeküdni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vélaszokat.
A kérdező hozzászólása: De miért csinálják ezt a pasik? NEm értem õket! Hogy tehetnek ilyet? Velem is nagyon kedves figyelmes a barátom és sokszor mondja h szeret még nem volt csók se! az nem egy jó jel hogy már egy hónapja együtt vagyunk és még nem volt meg? ÉS még sokáig nem is akarom! mOndjuk nem is fogok olyan helyzetbe kerülni hogy lefeküdjek vele vagy h erõszakbol csinálná! vgayis remélem.
9.46-os vagyok!csak elfelejtettem beleirni hogy 1 éves ismerem de a 3.ik randinkon feküdtem le vele!!
Te nem akarsz vele lefeküdni? Akkor miért téma, hogy akarja-e a szexet, ha nem lehet róla szó egyébként sem?
Õszintén??én 26L vagyok és sok pasival volt dolgom már és mindig elõre tudtam mit fog tenni, mikor fog hívni, mit akar!1 éve megismertem egy álom pasit, játszottunk egymással még egyre többet keresett, többször is találkoztunk égett a vágy köztünk, csókig elmentem mert nem bírtam ellenállni, õ azt mondta h érzelem nélkül nem bír lefeküdni egy lánnyal!Gondoltam na akkor ez tuti befutó lesz!Egyik vasárnap este felhívott h találkozzunk, naon jó volt beszélgettünk és egyszer csak elkapott a vágy és lefeküdtem vele(õ is akart), szex után még 1 órát beszéltünk elmentem haza mert fáradt voltam!másnap vártam h írja h jó volt és mikor találkozzunk újra de NEM!Azóta eltelt 1hónap és nem hallok róla semmit!!nem keresett!!Szóval ebbõl azt akarom kihozni hogy /én keményfejû/ 26 évesen bedõltem neki!És most nem tudok megbízni senkiben!Kedves volt , ölelt, figyelt rám csókolt , éreztem hogy kedvel!ÉS mégis csak szexre kellettem!lehet nem érted mit akarok belõle kihozni!De könnyen átverhet az is akit a legkedvesebb aranynak hittél(hiszel) az nem más csak egy romlott hús!
A kérdező hozzászólása: ja és 1 hónapja vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: Én nem azt akarom! Már elég rég óta ismerem!
Ha mondjuk már hosszabb ideje veled van, de nem szexeltek, akkor az eléggé egyértelmû jel. Meg aki nem hülye, az látja is a másikon, hogy õszintén szereti-e.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyo kés szerintem õ sem!

Meddig tartott nálatok a szerelem? Mennyi idő után éreztétek azt, hogy elmúlt a szerelem? Milyen jelei voltak annak, hogy nem szeret már? Együtt maradtatok?

Legjobb válasz: Körülbelül másfél évig. 10 éve vagyunk együtt, és voltak mélypontok amikor azt éreztem, hogy Úristen én soha többé nem érezhetem azt a lángoló szerelmet amit anno. Meg is éreztem annak a szelét, hogy külön megyünk és annyira fájt, hogy nélküle kell élnem, hogy már nem is érdekel a lángolás. Az iránta érzett szeretet elhalványítja az ilyen vágyakat. Tudom milyen értékes ember, az "újdonság varázsa" kevés, hogy lecseréljem.

Körülbelül másfél évig. 10 éve vagyunk együtt, és voltak mélypontok amikor azt éreztem, hogy Úristen én soha többé nem érezhetem azt a lángoló szerelmet amit anno. Meg is éreztem annak a szelét, hogy külön megyünk és annyira fájt, hogy nélküle kell élnem, hogy már nem is érdekel a lángolás. Az iránta érzett szeretet elhalványítja az ilyen vágyakat. Tudom milyen értékes ember, az "újdonság varázsa" kevés, hogy lecseréljem.
Sajnos én hamar észreveszem a másik hibáit, de az a kis részlet vagy az a személyes tulajdonság ami az elején megfogott a másikban az nem változik, és nem engedi hogy elfelejtsem miért is vagyok a másik mellett, annak ellenére hogy már a sokadik csalódás után képtelen vagyok rózsaszín ködön át látni a másikat. De ragaszkodni hozzá és becsülni azt igen. Nem tudok haragudni a nõkre...
a rózsaszín köd, az újdonság varázsa, amikor minden reggel mikor felébredtem, õ jutott eszembe elõször, az kb. 3 hónapig tartott, de a szerelem még mindig tart, másfél éve vagyunk együtt:)
Együtt vagyunk. Nálam a non-stop szerelem érzet, úgy 1, 5-2 év után lanyhult. Most inkább csak szeretem. A szerelem csak meghitt pillantok izzik fel újra.
Én éreztem hullámvölgyeket, de õ nem. Viszont jelen pillanatban jobban szeretem, mint valaha. Már hét éve vagyunk együtt.
Három éve élünk együtt. A rózsaszín ködös állapot kb. egy évig tartott, de most is szerelmes vagyok a páromba, sõt, napról napra jobban szeretem, egyre mélyebbek az érzéseim iránta (egyre pótolhatatlanabbá válik). Véleményem szerint a nagy lángolás csak egy aspektusa a szerelemnek, és közel sem a legfontosabb része. Arra jó, hogy két ember összejöjjön, de a komoly, hosszútávú párkapcsolathoz szerintem nem sok köze van. 24/N
ja, és fél éve együtt is lakunk. utolsó vagyok:)
Miért? Fiú-lány vagy?
Hmm, ez nem semmi hogy így gondolkodik valaki. Bár minden nõ ilyen lenne..
Én öt hónapja vagyok együtt a barátnõmmel és tényleg azt érzem, hogy csak "barátnõ". Részemrõl nem él a szerelem :(( Sajnos!! Pedig, erre lenne szükségem. A mi kapcsolatunk mûködik, de… ott a DE. Ha szakítanék, lehet, hogy hiányozna. Úgy indultunk, mint egy "rendes pár", de aztán õ fékezett, ez a "legyünk inkább csak barátok" effektus, én akkor eltettem az érzelmeimet egy fiókba, ahonnan azóta nem tudtam kivenni. Nem akarom ráfogni az egészet, de úgy érzem, hogy ha akkor nem csinálja ezt, akkor nem lett volna ez. Aztán mégis maradtunk kapcsolatban, párkapcsolatban! :) Anyám is mondta, hogy eleinte csak RÓLA beszéltem. Amikor együtt vagyunk, ölelem, csókolom és lehet, hogy ezt õ szerelemnek veszi tõlem. Nagyon jól meglennék ebben a kapcsolatban, ha lenne benne szerelem is részemrõl. Egyik haverom azt mondja, hogy maradjak a seggemen, végre találtam egy lányt, akivel jól összeillünk, meg már nem is leszek szerelmes, de ezt nem tudom elfogadni!!!
Mi 2 évesek múltunk, de nem csak a szerelem, de a tisztelet is megmaradt, nem volt hullámvölgy. A veszekedések, fõleg, ha egyre gyakrabban elõfordulnak, azt jelzik, hogy a felek nem boldogok. Lehet kompromisszumot kötni, és a semlegesben éldegélni tovább, a kérdés az, hogy érdemes-e? Én szeretetre vágytam mindig is, és mivel meg volt ez az igényem, én elváltam, kiszálltam abból a kapcsolatból, ami ezt nem adta meg nekem. A legjobb döntés volt. Most olyan társ van mellettem, amire mindig is vágytam, és érzem, hogy ez a kapcsolat tartós boldogságot hoz mindkettõnknek.
11-es vagyok. Nagy kérdés ez számomra is.Bár a szakításon Én egyáltalán nem gondolkodom, de látom Nálad ez már felmerült, pedig szerelmes vagy.Erre csak azt tudom mondani, hogy az emberek különböznek és Mindenkinek más a problémamegoldási küszöbe (kitartása, kézsége, akaratereje). Én nagyon kitartó türelmes típus vagyok.De már Engem is kezd megtörni az, hogy azt mondja szeret, de közben azért odaszúrja hogy hiányzik Neki a láng és a viselkedésébõl sem egy szerelmes ifjút látok.Én ebbe belehalok.:(
A leírásod alapján... nem. Nekünk is voltak nehéz idõszakaink, de az sose merült fel, hogy szakítanunk kéne. Mi érezzük, tudjuk, hogy egymásnak vagyunk teremtve és amikor a legjobban haragszom is rá, akkor is tudom, hogy lehiggadok, majd megbeszéljük, esetleg szexelünk egy jót és el van feledve a dolog. Az rossz, ha a másik hibáját keresitek és ezen nem tudtok túl jutni. Igen tudom, hogy a párom humora érdekes (faviccek), tudom, hogy mindig beleköt a részletekbe is. DE én ezzel együtt is szeretem. Hát ez van. Ha ezt ti nem érzitek akkor ezt csak a szerelem tartotta egybe és azon kívül semmi.
A kérdező hozzászólása: Mi 2 éve vagyunk együtt. A párom részérõl érzem, hogy elmúlt a szerelem. Én még mindig szerelmes vagyok, de azzal, hogy nem elégít ki érzelmileg hisztérikává tesz. Szeretethiányom van mellette.Õ azt mondja még mindig szeret, de ha szeret akkor miért nem törõdik velem? Miért nem jár a kedvemben?:( Olvastam, hogy a szerelem átalakul szeretetté, de ilyenkor meglátja a másik apró hibáit, és jönnek a konfliktusok...Nálunk ez van.Veszekszünk minden hülyeségen. Meg lehet oldani? Együtt tudunk maradni vajon ha megbeszéljük, hogy mi lenne jó mindkettõnknek vagy ilyenkor már jobb elengedni a partnert, hogy hátha beleszeret másba?
5 évesek vagyunk a Párommal, még mindig szerelmes vagyok Belé.Õ meg épp "hiányolja a lángolást ami az elején volt"...:( Kedves 9-es! Az utolsó két mondatod, hogy magyarázod el egy ilyen nézõpontú embernek? Hogy értessem meg Vele? Amúgy az eddigi kapcsolataimban soha nem volt ilyen kitartó az érzés, kb ~1éves volt mind, utólag látszik, hogy azok nem is voltak igaziak, tehát nem volt szerelem.
Nem tudom, hogy meddig tartana nálam a szerelem de elsõ barátomat 3 évig szerelemmel szerettem.. Másik kapcsolatomba már fél év után elmúlt a szerelem ( gyerekes volt, hazudozott, megcsalt..) Most vagyok a 3. komoly kapcsolatomba kemény 2 hónapja együtt vagyunk õ teljesen más mint a többi és nagyon úgy néz ki vele problémák sem lesznek. :) Remélem örökké együtt maradunk. :)
Egy -két nap.

Milyen jelei vannak annak hogy fékfolyadékot kell cserélni?

Leszámítva, hogy kétévente illik cserélni.

Legjobb válasz: nem tudjuk miben van ,de ha pl egy gvadban amit egy évben 3 hónapot használsz ,abban nem kell kétévente cserélni, -egyébként nincs látható jele a csereérettségnek,

nem tudjuk miben van , de ha pl egy gvadban amit egy évben 3 hónapot használsz , abban nem kell kétévente cserélni, -egyébként nincs látható jele a csereérettségnek,
Jelzi az autó. Ott ahol a kiégett izzót, meg olajat, hûtõfolyadékot, stb. Cserélni nem kell, én se cserélgetem soha. 3 és fél éve bele lett töltve, semmi baj. Csak baromi ritkán utána kell tölteni.
Idõvel vizessé válhat a fékfolyadék. A levegõztetõ lyukon keresztül bele tud jutni a pára, ami az évek alatt kisebb mennyiségû vizet jelenthet. Ez akkor probléma mikor a fékfolyadék annyira felmelegszik hogy a benne lévõ víz gõzzé alakul, és olyan jelenséget produkál mintha nem lett volna légtelenítve a rendszer. Ezek a tünetek a fékrendszer hûlésével elmúlnak.
A gumi fékcsövön keresztül is fel tud venni némi nedvességet a fékfolyadék és akkor a fent említett hatás egybõl a fékeknél jelenik meg. Persze biztos sokan fogják majd írni, hogy õk sem cserélnek és nem vesznek észre semmit. Isten ne adja nekik, hogy egyszer pályán 130-nál kelljen vészfékezniük 4 személlyel az autóban...
# 2/4 melyik autó...?
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem, mert egy használt autót vettem amin cserélni kellett a fékbetéteket amikor átvettem mert totál elvoltak égve (intenzív fékezésektõl gondolom én). Fékolaj viszont nem volt cserélve.

Milyen jelei vannak annak, ha a lovam kedvel engem?

Legjobb válasz: ki kell ábrándítsalak, de a lovaknak nincsenek ilyen érzelmei, mint az embereknek, vagy akár a kutyáknak, hogy kedvel, vagy nem kedvel, esetleg szeret. a lovaknál alá-fölé rendeltség van a hierarchiában, ha alattad van "tisztel", ez a normális, ha fölötted, akkor le se toj, ez a rossz. ha meg tudod fogni a nagy legelõn (no pláne, ha még oda is jön), bökésre odébb megy neked pl. amikor ki van kötve, nem tehénkedik rád, nem néz vakaró fának, amikor beizzadt a feje a kantár alá, akkor nem vesz kutyába, ezek jó jelek!

ki kell ábrándítsalak, de a lovaknak nincsenek ilyen érzelmei, mint az embereknek, vagy akár a kutyáknak, hogy kedvel, vagy nem kedvel, esetleg szeret. a lovaknál alá-fölé rendeltség van a hierarchiában, ha alattad van "tisztel", ez a normális, ha fölötted, akkor le se toj, ez a rossz. ha meg tudod fogni a nagy legelõn (no pláne, ha még oda is jön), bökésre odébb megy neked pl. amikor ki van kötve, nem tehénkedik rád, nem néz vakaró fának, amikor beizzadt a feje a kantár alá, akkor nem vesz kutyába, ezek jó jelek!
De, a lovaknal is van az, hogy kedveli-e az embert. Hogy ezt honnan lehet tudni, azt az elsõ leírta.

Fiúk, mik a jelei annak, hogyha tetszik nektek egy lány, akit még nem annyira ismertek? Illetve, mi a különbség a sima udvariasság között, és a között, hogyha érdeklődtök egy személy iránt? Illetve, milyen jeleket adhat egy fiatalabb fiú? 19L

Két év van köztünk, és nem tudom, hogy most bejövök neki, vagy csak szimplán udvarias. :)

Legjobb válasz: megfogom a mellét ha nem pofoz fel akkor szimpatikusnak talál

megfogom a mellét ha nem pofoz fel akkor szimpatikusnak talál
Hát.. Ha Regina a neved, akkor igen, tetszel nekem.

Milyen jelei/tünetei vannak annak, hogy szerelmi kötést raktak rám?

Akinek bármilyen tapasztalata van a témában,az írjon. (A viccesked?k kíméljenek-ez a helyzet most nem vicces:/ )

Legjobb válasz: Semmilyen jele nincs, mert ilyen nem létezik.

Semmilyen jele nincs, mert ilyen nem létezik.
Ha lenne rajtad kötés, nem vennéd észre, és nem is vetõdne fel benned a kérdés.
Én azt mondom, mindegy. Ha rakott rád valaki, nyilván kellesz neki, te meg épp szereted, szóval szexeljetek nagyokat és éljetek vidáman! Nem? :)
Nem veszed észre. És aki nem vonz, az próbálkozhat ilyennel nem fog mûködni rajtad a fogás. Amúgy nem véletlen, hogy a "leghitelesebb" jósok, paranormális kutatók, boszorkányok... stb. egyben nagyon jó emberismerõk és/vagy pszichológusok. És bármilyen boszorkányhoz is mész, õ sem tud olyan kötést adni, akivel egy utált személyt magadhoz láncolhatsz.
pl mas nem kell csak o..akkor a szíved nem `dobog` masert.el vagy kenodve..ilyesmik

Milyen jelei vannak annak ha egy lány szerelmes egy fiúba?

Nem csak tetszik neki hanem szerelmes is.

Legjobb válasz: Félénkebb lány esetén ezt nem is nagyon lehet megmondani. Valaki úgy elrejti az érzésit. Árulkodó jelek viszont mindog vannak, pl. nem viselkedik természetesen a jelenlétedben, nem mer a szemedbe nézni, vagy épp ellenkezõleg, jó mélyen belenéz. Van h folyton ott van ahol te, de ha feltûnõen kerül az is gyanús, meg ha társaságban másképp viselkedik mint kettesben.Vagy ha mondjuk meglep valamivel, kedveskedik. A lány ha szerelmes belül majd megõrül érted, ezt nagyon titkolják, de ha elég ügyres vagy észre lehet venni, h az illetõ felfigyelt rád.;-)

Félénkebb lány esetén ezt nem is nagyon lehet megmondani. Valaki úgy elrejti az érzésit. Árulkodó jelek viszont mindog vannak, pl. nem viselkedik természetesen a jelenlétedben, nem mer a szemedbe nézni, vagy épp ellenkezõleg, jó mélyen belenéz. Van h folyton ott van ahol te, de ha feltûnõen kerül az is gyanús, meg ha társaságban másképp viselkedik mint kettesben.Vagy ha mondjuk meglep valamivel, kedveskedik. A lány ha szerelmes belül majd megõrül érted, ezt nagyon titkolják, de ha elég ügyres vagy észre lehet venni, h az illetõ felfigyelt rád.;-)
Ha csak tetszik valaki elriaszthatnak a hibái. Ha szereted akkor ezt a hibáival együtt teszed, és még úgy is tökéletesnek látod hogy mindent tudsz róla, szerintem:) szval ha a hülyeségeid már nem zavarják akkor lehet hogy már nyert ügyed van:) de ez csak az én véleményem^^
Rózsaszín szárnyas unikornisok repkednek a lány körül, és kis tündérkék járnak énekelve a nyomában. Ha nagyon-nagyon szerelmes, akkor szivárványt is okádik.

Milyen jelei vannak annak ha érdeklődik irántam egy lány? Most nem arra gondolok h babrál a hajával stb mert ezek gondolom tuti jelek. Hanem.

Ilyenekre gondolok h hajlandó ? is keresni engem és nem csak azt várja h én keressem,kérdezget t?lem/fel?lem vagy mi,

Legjobb válasz: Többnynire lájkolja a képeid fészbúkon.

Többnynire lájkolja a képeid fészbúkon.
Igen, õ is keres téged. Azok a lányok akik soha nem keresik a pasit maguktól azok csak az eszüket játszák.
Ez abszolúte lány függõ dolog. Nekem például nagyon bejön egy srác és azt gyanítom, hogy õ is, mégsem kerestem fel eddig, mert attól félek, hogy mégsem vagyok az esete. Szóval ne csináld azt, amit én, gyõzd le a büszkeséged, egy próbát megér. Nem veszítesz vele semmit. Sõt, a legrosszabb esetben is csak tapasztalatot nyerhetsz. Úgyhogy hajrá!
*én is neki (jav.)
Tuti jel nem létezik. Még ha a farkadat szopja, és közben mondogatja h szeret, az se jelent semmi biztosat. A lányok nagyon jól meg tudják játszani magukat.
Olyan is van, hogy nem veszi észre magát ahogy kelleti, ha meg rámozdulsz teszi az ártatlant.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigieket, igen utolsó ilyet már tapasztaltam
Lépj ki az álomvilágból, szar ügy, de lépj ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!