Találatok a következő kifejezésre: Milyen jel a (561 db)

Kismamák, kinél milyen jelei voltak a terhességnek? Milyen korán vettétek észre az első jeleket? Ez már lehet a babavárás jele? Bővebben lent!

Kisbabát szeretnék a párommal. Sajnos ritkán tudunk a munkánk miatt együtt lenni. Április 11.-én voltunk utoljára együtt. Kb. 6-7 napra rá észrevettem, hogy néha szúr a hasam és szinte t?z forró volt a testem, de nem vagyok sem megfázva, sem felfázva. Most a 8-9. napon pedig szinte egész éjszaka és nappal is elég s?r?n pisilnom kell. De van hogy nem is jön semmi, csak pisilési ingerem van. Elvileg 04.30.-a környékén kellene megjönnie, tehát sztem a teszthez még túl korán van. Szerintetek ez lehet már a terhesség korai jele? Kinek mikor kezd?dtek az els? jelek és mik voltak azok?

Legjobb válasz: Szia!Én ugyan ebben a cipõben járok, mi is szeretnénk babát a férjemmel, igaz nekünk már van egy 2 éves kisfiunk. Én 26-ára nem várom és már 1,5 hete érzem ezeket a tüneteket.Nekem a védõnõm azt mondta lehet hogy baba! Holnap megyek nõdokihoz mert közben picit magas lett a vérnyomásom, úgyhogy én holnap remélem megtudom!Drukkolok neked!Szerintem lehet hogy valaki korábban megérzi, felfigyel az apró jelekre! :)

Szia!Én ugyan ebben a cipõben járok, mi is szeretnénk babát a férjemmel, igaz nekünk már van egy 2 éves kisfiunk. Én 26-ára nem várom és már 1, 5 hete érzem ezeket a tüneteket.Nekem a védõnõm azt mondta lehet hogy baba! Holnap megyek nõdokihoz mert közben picit magas lett a vérnyomásom, úgyhogy én holnap remélem megtudom!Drukkolok neked!Szerintem lehet hogy valaki korábban megérzi, felfigyel az apró jelekre! :)
A kérdező hozzászólása: Szia. Sajna nekem is megjött...... :(
?????
Oké! Nagyon drukkolok. Nekem megjött, de ez még csak az elsõ hónap volt, hogy próbálkoztunk, úgy hogy nem keseredek el! :) ))
A kérdező hozzászólása: Ma veszek tesztet mert a hétvégén elfelejtettem... :( De holnap megírom az eredményt. :)
Eredmény??? Mesélj! Remélem baba!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy hétfõn megpróbálok egy teszte...csak úgy izgulok... MAjd azért megírom mi volt az eredmény. Szép napot. Zs.
Szerintem ez tuti jó jel!!! :) )) Fémes íz a szájban meg a magas hõ. Nekem 37, 1 volt tegnap ma meg 36, 8 és már a hasam is fáj, tehát megint egy fájdalmas menszi jön. De neked tök jó, hogy ilyen magas a hõd. Szerintem lassan tesztelhetsz. :) )
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem ma reggel a hõm 37 kereken...igazán fogalmama sincs hogy et jó-e mert elõtte sosem mértem. Néha vanna mensi szerû fájásaim, de a puffadás elmúlt. Tegnap feltünt, hogy nagyon rossz a szám íze.. ne úgy értsd, hogy büdös..hanem fura ízû. Jövõ hét szombaton tesztelek ha addig nem jön meg. Hamarabb nem merek mert nem szeetnék csalódni... Szernted ezek a jelek jók lehetnek? Reménykedhetek? Zs.
Sajnos leesett a hõm elég durván. :((( Úgy hogy ez a hónap nem lett sikeres. Te hogy állsz?
Persze megírom, ha nem jön meg akkor hétfõn tuti tesztelek. :)
Nekem a hasam alja szurkált jobb oldalt az aktuális mensi elõtt másfél héttel, meg a kutyám a fejét a pocimra rakta hajnalban. (Azon az oldalon mozdult meg a baba amelyiken szurkált!!) :) Megkívántam az almát és a paradicsomlevest(sose ettem meg) 19. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked...... Nem mindenkinél vannak tünetek az elején tehát az esély megvan... :) Írd meg hogyha már tudsz valamilyen eredményt. Remélem + lesz... :)
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen. Nekem most szombaton nem kellene megjönnie, de nekem semmi tünetem nincs. Talán egy picit feszül a mellem, de ezt nem nevezném tünetnek. Mindenkinek drukkolok! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy drukkolsz....nagyon reménykedem.... :)
Nekem a peteérés után kb. 1 héttel iszonyúan puffad a hasam és úgy éreztem, mintha a méhem le akarna szakadni. Rá egy hétre pozitív lett a teszt! Drukkolok, hogy neked is az legyen!
A kérdező hozzászólása: Én is drukkolok neked! :) Remélem, tényleg így van hogy ha valaki figyeli jobban magát akkor már korán észreveszi a jeleket és nem csak beképzelem.... :) Azért ha valakinek van még tapasztalata ezzel kapcsolatosan szívesen várom a véleményét!
Reméljük a következõ hónapunk sikeresebb lesz. Drukkolok neked is.

A pasiknál meddig tart az orgazmus és milyen jelei vannak az ondón kívül?

Legjobb válasz: Az ondón kívül milyen más jel kell még :-D?

Az ondón kívül milyen más jel kell még :-D?
pl ha kivertem akk hírtelen erõs nyomást érzek a fejemben mintha hírtelen leterhelnék vmivel, utána kicsit el álmosodok utána minden oké (: 17/F
Alapbeállításban egy pár másodpercig tart.
4-5mp max, a nõkkel ellentétben ahol mint tudjuk, eléggé el húzható...:/ Amúgy kb ugyan az a jele, mint a nõknél, amikor még nincs orgazmusuk csak élvezik.

Hogyan ismerkedhetnék meg jobban egy sráccal? Milyen jeleket adhatnék, hogy ne riadjon el, akarjon ő is megismerni, de ne is legyen nagyon elsietve a dolog?

Kb. 2 évvel idősebb, és egyszer tudtunk csak picit többet beszélgetni, ezelőtt kb. 4 hónappal. Azóta párszor összefutottunk az egyetemen, de csak köszönő viszonyban vagyunk. Viszont egyre jobban zavarba jövök ha látom, és egyre többet gondolok rá. Mit tehetnék, hogy nyissak felé, és ez tudtára is kerüljön. Eléggé meg vagyok ijedve, még sosem volt párkapcsolatom, és nem nagyon tudom mit tehetnék. Csendes, visszahúzódó vagyok, és inkább előbb mint barátok szeretek ismerkedni. Már szinte biztos vagyok benne hogy ebben az esetben kell lépjek egy kicsit, de nem nagyon van tippem. Főleg, hogy őszig többnyire nem leszek az egyetemi városban. Még egy annyit, hogy a jeleket és a testbeszédet nem nagyon értem, meg alkalmazni sem tudom :( Szóval valaki tudna kicsit segíteni?

Legjobb válasz: Miért gondolja mindenki, hogy a jeleket adni kell??? Ezek a "jelek" nem direkt módon keletkeznek amit csak úgy adni lehet. Ezek érzések amik "kiülnek" a tartásodra, arcodra, meghatározzák bizonyos mozdulataidat. Amit te tudsz irányítani az az utalás. Vagy irányíthatsz egy beszélgetést, hogy mely irányba induljon el egy "kapcsolat". A jeleket a tested önkéntelenül szüli. Amit befolyásolni tudsz, az a mindenhol megtalálható "ha keresztbe teszed a lábad azzal elutasítod a pasit" történetek. A jel, többnyire a kisugárzásból adódik.

Miért gondolja mindenki, hogy a jeleket adni kell??? Ezek a "jelek" nem direkt módon keletkeznek amit csak úgy adni lehet. Ezek érzések amik "kiülnek" a tartásodra, arcodra, meghatározzák bizonyos mozdulataidat. Amit te tudsz irányítani az az utalás. Vagy irányíthatsz egy beszélgetést, hogy mely irányba induljon el egy "kapcsolat". A jeleket a tested önkéntelenül szüli. Amit befolyásolni tudsz, az a mindenhol megtalálható "ha keresztbe teszed a lábad azzal elutasítod a pasit" történetek. A jel, többnyire a kisugárzásból adódik.
A kérdező hozzászólása: Köszi, annak ellenére hogy nem a kérdésre válaszoltál :D Amúgy meg nem tudom miért, de az az érzésem, hogy pont a merev kisugárzásommal lenne baj, és azért szeretném megpróbálni tudatosan könnyedebbnek tenni. Ha érted mire gondolok.
Ha találkoztok, széles mosollyal köszönj rá, és ha van rá mód, kezdj el beszélgetni vele. Érdeklõdj róla barátságosan, figyelj rá, és vedd elõ a legszebb mosolyod, dumcsizzatok egy kicsit.

Alsónaciba is beleügyeskeditek az ovis jelet? Mi az a ruhadarab, ami megúszhatja? Ti milyen jeleket használtok?

sziasztok! hamarosan megy oviba a fiam, a jeleket elkezdtem beleügyeskedni a ruhákba, de bevallom nem egyszer?. A legjobb talán a vasalós, de rengeteg kell! Ti hogy oldjátok meg, csak nekem okoz fejtörést? próbálkoztam textilfilccel - katasztrófa. A fiam jele óra, nem sikerült felismerhet?t rajzolnom :D Köszönöm, ha írtok! Érdekel, más hogy van ezzel.

Legjobb válasz: Én a zoknik kivételével mindenbe belerajzoltam a jelet alkoholos filccel. Aránylag egyszerû dolgom volt, a fiam jele létra. Direkt olyant választottam amit könnyû lerajzolni.

Én vettem pár vasalhatós matricát és csak az ágynemûjére vasaltam rá. A cipõjébe, szandijába, sapkájába alkoholos filccel dekoráltam a jelét. Egyéb ruhadarabot nem jelölök, felesleges, mert a polcán a zsákban van. Fõleg azért, mert utána a tesó lesz ovis, és már túl sok jel lenne benne:)
Én a zoknik kivételével mindenbe belerajzoltam a jelet alkoholos filccel. Aránylag egyszerû dolgom volt, a fiam jele létra. Direkt olyant választottam amit könnyû lerajzolni.
Szintén alkoholos filc, de a pöttyöslabdát nagyon egyszerû rajzolni. Mi megjártuk már, ha valamibe elfelejtettem belerajzolni. Nálunk új csoport van, egyszerre 7 kezdtek beszokni és megértettem, hogy az ovónéni felcserélte a zsákokat, mert még nem tudta, h ogy melyik jel és zsák melyik kislányé és egymás mellett van a zsákjuk és mindjárt elsõ nap össze is barátkoztak, de már egyre kevesebbszer fordul elõ, bár én is reggelente úgy kezdem, hogy amit ráadok, és még nincs benne a jele, akkor gyorsan belerajzolom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! igen, az óra csak elsõre tûnik könnyû jelnek :D hát, akkor mindenbe belepasszírozom azt a jelet...csak néhol olyan kicsi erre a hely! és a legvékonyabb alkoholos filccel is csak bénázok, de még gyakorolok! :D
Húúúú, az óra az tényleg nehéz, egyébként én a textilfilcet javasoltam volna, nálunk az tök jól bevált. De órát én sem hiszem, hogy tudtam volna vele varázsolni... :D Egyébként alsónaciba meg zokniba nem raktam jelet, kivéve a tornazokni, de nálunk azt külön kérték is az óvónõk.
Alkoholos filc. De én alig tettem bele egy-két ruhájába, eddig még nem szóltak érte, minden megvan. Nekünk kisharang. Én haragudtam is érte, mert a legtöbb helyen lehet választani, itt meg z óvónõk osztották ki a jeleket.
alkoholos filccel belerajzoltam, bevallom hanyagul, mert nem mindenbe. De volt egyszer, hogy leborította magát a fiam és két ugyanolyan, jel nélküli bugyit mutattak, vajon melyik a gyerekemé? Na akkor felmerült, valóban hasznos lenne, minden ruhadarabba, mert tényleg van egyforma ruha.
Rossz a sorrend, elírtam, bocsánat. Helyesen: *általában nem bírják a sok mosást*
Vettem ovijelet és belevarrtam. Nekünk nem kellett csak az ágybelibe: paplan, párna, lepedõ, meg az ovizsákra és a tornazsákra varrtam. Két utóbbi felesleges volt, mert kb. csak nekünk van belevarrva. Az ovis jelet árulják pl. háztartási boltban. (Remélem segítettem)
A kérdező hozzászólása: nálunk külön kérték, hogy mindenbe, de mindenbe rakjunk jelet...

Lányok! Milyen jelei vannak annak ha csak szimplán kedvelitek a srácot? És milyen jelei van annak, ha szívesen járnátok vele?

köszi :)

Legjobb válasz: Magamból kiindulva szívesen beszélgetek a fiúkkal, de aki tetszik is nekem, vele máshogyan, kicsit izgulok és remeg a hangom. Õt szoktam nézni is, néha mosolygok is rá. Amúgy milyen srácra gondoltál? Akit ismerek azzal így viselkedek, meg próbálok a közelében lenni, néha megérinteni nem feltûnõen, csak véletlenül. Ha nem ismerem, akkor csak szemezek vele, mosolygok rá. Remélem segítettem:) amúgy ha történt veled ilyen, hogy nem tudtad eldönteni, hogy tetszel-e neki, akkor leírhatod és segíthetek "megfejteni". 16/L

Magamból kiindulva szívesen beszélgetek a fiúkkal, de aki tetszik is nekem, vele máshogyan, kicsit izgulok és remeg a hangom. Õt szoktam nézni is, néha mosolygok is rá. Amúgy milyen srácra gondoltál? Akit ismerek azzal így viselkedek, meg próbálok a közelében lenni, néha megérinteni nem feltûnõen, csak véletlenül. Ha nem ismerem, akkor csak szemezek vele, mosolygok rá. Remélem segítettem:) amúgy ha történt veled ilyen, hogy nem tudtad eldönteni, hogy tetszel-e neki, akkor leírhatod és segíthetek "megfejteni". 16/L
Csak nézz a szemébe, az mindent elárul. :) Ha egy csaj szerelmes egy fiúba elgyengül ha a közelében van, máshogy tekint rá. Ha beszélgetnek mindig a szemébe néz, soha nem veszi le róla a tekintetét. Remeg ha átkarolják. :) Én is nagyon szeretek egy fiút, és lassan megõrülök annyira vágyok rá :( 17/L
A kérdező hozzászólása: A srác én lennék, csak tetszik egy lány és nem tudom, hogy mennyire kedvel, mint ismerõst vagy többet érez
A kérdező hozzászólása: szívesen néznék a szemébe, de jelenleg nem tudok, más városban lakunk s nem nagyon tudunk egyenlõre találkozni, de majd megoldom :)
Hát én ha párommal, ha szimplán egy barátommal beszélek, akkor is a szemébe nézek. Ha tetszik valaki, akkor zavarba tud hozni, mert amúgy nem jövök könnyen zavarba.
Én saját tapasztalatból velem volt már olyan, hogy belenéztem egy srác szemébe elmosolyodtam és össze estem a srác segített fel és amikor a többiek elkezdtek röhögni azt mondta hogy úgy röhögjetek rajta, hogy a barátnõm és megcsókolt.Szóval látni a szemén ezt elmondta a csók után.

Hogyan tudhatom meg hogy csak azt akarja? Vagyis milyen jele van annak ha csak a szeexet akarja és miylen az ellenkező esetbe? 16/L

Legjobb válasz: Olyan jelei vannak h ez nem kérdés. Te nem csak azt akarod tõle? Ugyan .... Aztán persze közben alakulhat ez komolyabbá, na de ha egyzser kölcsönösen izgatjátok egymást, akkor mi is a kérdés? Így elõre meg úgyse tudod milyen õ emberileg, tehát tök felesleges mindezen gondolkodni.

Olyan jelei vannak h ez nem kérdés. Te nem csak azt akarod tõle? Ugyan .... Aztán persze közben alakulhat ez komolyabbá, na de ha egyzser kölcsönösen izgatjátok egymást, akkor mi is a kérdés? Így elõre meg úgyse tudod milyen õ emberileg, tehát tök felesleges mindezen gondolkodni.
Egyes vallási alapú helyzetekben nem lehet másképp megoldani a suli, család hatása miatt. Bizony, van olyan suli ahol tiltják a csókot is, ameddig ott tanul az illetõ. Sõt sulin kívül is ha kiderül, következményeivel felelnie kell az illetõnek. Nem vagy esetleg hites suliban? 22F
"nem volt csók se! az nem egy jó jel hogy már egy hónapja együtt vagyunk és még nem volt meg?" - Nem, ez azt jelenti, hogy nem is jártok. Nem szeretem ennyire leegyszerûsíteni a dolgoakt, de ez egy barátság, nem kapcsolat, ha csók sincs.
A kérdező hozzászólása: Mondom h nem akarok vele lefeküdni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vélaszokat.
A kérdező hozzászólása: De miért csinálják ezt a pasik? NEm értem õket! Hogy tehetnek ilyet? Velem is nagyon kedves figyelmes a barátom és sokszor mondja h szeret még nem volt csók se! az nem egy jó jel hogy már egy hónapja együtt vagyunk és még nem volt meg? ÉS még sokáig nem is akarom! mOndjuk nem is fogok olyan helyzetbe kerülni hogy lefeküdjek vele vagy h erõszakbol csinálná! vgayis remélem.
9.46-os vagyok!csak elfelejtettem beleirni hogy 1 éves ismerem de a 3.ik randinkon feküdtem le vele!!
Te nem akarsz vele lefeküdni? Akkor miért téma, hogy akarja-e a szexet, ha nem lehet róla szó egyébként sem?
Õszintén??én 26L vagyok és sok pasival volt dolgom már és mindig elõre tudtam mit fog tenni, mikor fog hívni, mit akar!1 éve megismertem egy álom pasit, játszottunk egymással még egyre többet keresett, többször is találkoztunk égett a vágy köztünk, csókig elmentem mert nem bírtam ellenállni, õ azt mondta h érzelem nélkül nem bír lefeküdni egy lánnyal!Gondoltam na akkor ez tuti befutó lesz!Egyik vasárnap este felhívott h találkozzunk, naon jó volt beszélgettünk és egyszer csak elkapott a vágy és lefeküdtem vele(õ is akart), szex után még 1 órát beszéltünk elmentem haza mert fáradt voltam!másnap vártam h írja h jó volt és mikor találkozzunk újra de NEM!Azóta eltelt 1hónap és nem hallok róla semmit!!nem keresett!!Szóval ebbõl azt akarom kihozni hogy /én keményfejû/ 26 évesen bedõltem neki!És most nem tudok megbízni senkiben!Kedves volt , ölelt, figyelt rám csókolt , éreztem hogy kedvel!ÉS mégis csak szexre kellettem!lehet nem érted mit akarok belõle kihozni!De könnyen átverhet az is akit a legkedvesebb aranynak hittél(hiszel) az nem más csak egy romlott hús!
A kérdező hozzászólása: ja és 1 hónapja vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: Én nem azt akarom! Már elég rég óta ismerem!
Ha mondjuk már hosszabb ideje veled van, de nem szexeltek, akkor az eléggé egyértelmû jel. Meg aki nem hülye, az látja is a másikon, hogy õszintén szereti-e.
A kérdező hozzászólása: Nem nem vagyo kés szerintem õ sem!

Milyen jelei vannak ha egy csajnak tetszik egy pasi és többet szeretne tőle, mint barátság? Egyátalán milyen jelei vannak ha egy nőnek bejön a pasi? És mi van ha a pasi nem veszi észre ezeket? 22/F

Legjobb válasz: Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel

Elég sok jel van erre, de egye fene felsorolok párat: -széles mosoly, nyugodt arc -ajkak harapdálása; látszik a nyelv hegye; a nyelv az -ajkat nedvesíti vagy könnyedén megérinti az elülsõ fogakat -az ajkak nedvesítése, néhányan csak az alsó illetve a felsõ ajkat nedvesítik, mások pedig a nyelvet végigfuttatják mindkét ajkon -a köröm fogak közé helyezése -az ajkak szétnyitása, mellkas elõretolása - mélyen belenéz a másik szemébe, érdeklõdõ tekintettel, a pupillák kitágulva -szemöldökét felhúzva tartja néhány másodpercig, gyakran még mosolyog is hozzá és szemedbe néz -beszéd közben vagy távolról rád kacsint a szemöldökét felhúzza majd visszaengedi egy mosollyal egybevetve - az ujjait keresztülfuttatja a hajában, vagy csak végigsimítja - a haját csavargatja az ujjaival, miközben a beszélgetõpartnerre néz - a haját folyton hátradobja -ruha felhúzódik, kicsit többet fedve fel a lábból - ha olyan ruhát hord, amin keresztül látszanak a mellbimbói, és látod, hogy megkeményednek - a saját ruháját nézegeti, egyengeti vagy simítgatja, hogy csinosabbnak látszódjon és még soksok ezer lehetõség... Szóval összegezve: oldalpillantások néhányszor rád néz pár pillanatra szemkontaktust teremt földre szegezi a pillantását, utána pedig félrenéz testhelyzetet vált igazgatja a haját, ruházatát testét feléd fordítja félrebillenti a fejét mosolyog a tiédhez hasonló testtartást vesz fel
Ha bejössz a lánynak, azt ÚGYIS észreveszed!! :-) De ha szemez veled például, vagy feltûnõen néz, stb....
hát többféle jele van, ha pl netrõl van szó, akkor valószinûleg sokat irogat a pasinak, érdeklödik hogy hogy van, de mondjuk más helyen pedig, szórakozóhely vagy akármi, hát a csajok kacérkodnak szerintem, odanéz, harapdálja a száját, a földre néz, keresi a szemkontaktust, stb...szerintem egy pasi csak észreveszi az ilyesmit..
ha egy csaj felakarjá magára hivni a figyelmet, az ugyis sikerül neki, lehet h nem mindig pozitiv a dolog(pl harsány nevetéssel v hasonló, értitek) de akkoris valahogy:)
Merj belenézni a szemükbe, hidd el a lányok a szemükkel hódítanak :D Vannak akik nem mernek belenézni a szemükbe... ha belenézél és rögtön elfordul (jelentheti) szégyellõs... megilyedt, hogy visszanéztél, mert nem számított rá... de jelentheti azt is, hogy nem tetszel neki.Te meg "OLYAN ROHADT BONYOLULTAK!" ezt gondolnád :) de nem azok.
Én például elpirulok, vagy ha rámnéza fiú ránézek mosolygok de el is fordulok , mert zavarba jövök :) vagy rágom a körmöm..tényleg sok jelei vannak, ahogy azt fentebb is írták ;)
Én egy kicsit szégyenlõs vagyok. Ha nézem a pasit és látom h õ is néz max 2-3 másodpercig tudok a szemébe nézni. Ha beszélek egy fiúval aki tetszik olyankor mindig a nyakamnál babrálok vagy a hajamat piszkálom és néha a ruhámat igazgatom. L/13
Szemezz veled, mosolyog!Egyszerûen látszik az nyugi!

Milyen jeleket használtok a Kent-kupé kártya játékban?

(Csak az írjon, aki ismeri a játékot!)

Legjobb válasz: Hali, egy kisebb trükk: meg van beszélve egy jel, például szemöldök húzogatás vagy bármi arccal elvégezhetõ mozzanat. Megbeszéled a társaddal hogy miután észreveszi a jelet várjon még egy kicsit, amig te lecsapsz egyet az asztalra. Ilyenkor a legtöbben azt hiszik hogy csak be akarod õket etetni. Tényleg így van. :D De a társad bemondja hogy KENT, és azt fogják hinni hogy az asztalracsapás a jel... Közben meg nem. És így a következõ körben akármikor bekamuzhatsz egy SIMA asztalracsapást és így +4 pont :D Remélem érthetõ volt. Have Fun

Hali, egy kisebb trükk: meg van beszélve egy jel, például szemöldök húzogatás vagy bármi arccal elvégezhetõ mozzanat. Megbeszéled a társaddal hogy miután észreveszi a jelet várjon még egy kicsit, amig te lecsapsz egyet az asztalra. Ilyenkor a legtöbben azt hiszik hogy csak be akarod õket etetni. Tényleg így van. :D De a társad bemondja hogy KENT, és azt fogják hinni hogy az asztalracsapás a jel... Közben meg nem. És így a következõ körben akármikor bekamuzhatsz egy SIMA asztalracsapást és így +4 pont :D Remélem érthetõ volt. Have Fun
Ismerem, profi vagyok pár sráccal/lánnyal benne:D
Mi négyen szoktuk játszani a szõnyegen ülve. Hosszú ideig bevett jelünk volt, hogy: a játék elején pl. törökülésben ültünk le. Aztán akinek meglett a 4 egyforma lapja, testhelyzetet változtatott, pl. fölhúzta az 1ik lábát, stb. Abszolút nem feltûnõ, a többiek marha sokáig nem jöttek rá :D
nekem nagyon be szokott jönni az a jel, hogy amíg nincs kent addig csukva van a szád, ha megvan, akkor kinyitod, egyáltalán nem észrevehetõ :D
Én azt mondom, tök mindegy, h milyen jelet használtok. Ha odafigyeltek egymásra, akkor a szemetek villanásából látjátok, hogy a másiknak kentje van. Mi sokszor már nem is használtuk a jelet, csak rám kellett néznie és tudtam... :)
Volt már hogy ha megvolt a kent pörgettünk egyet a kártyapaklin, vagy olyan is hogy ahogy fogtuk a kártyalapot, "eltartottuk a kisujjunkat", de egyszer volt olyan is hogy egymás keresztnevét mondtuk, persze a többiek hamar rájöttek de addigra már megvolt a pont. Ez utóbbinál meg is vádoltak, hogy ez csalás, pedig most olvastam a játékszabályban, hogy akár azt is csinálhatod, hogy szólsz a másiknak hogy mondja be a kentet. Persze az úgy nem izgalmas. Lehet jellegzetes mondatokkal is próbálkozni, ami beleillik a szituációba, de ezekre is hamar rájönnek a többiek. Nálunk volt már szemüveg érintés (mindketten szemüvegben voltunk), orr-ráncolás, meg a személyünkre jellemzõ mozdulat. Van egy barátnõnk aki nem valami jó ebben a játékban, mert nem figyel oda és nem veszi észre a jelet. :D De azért persze vele is játszunk, pedig õ mindig mondja hogy játsszunk valami mást. :D Ez a játék nagyon szórakoztató, az egyik kedvencem :)
az is lehet jel, hogy eszszerûen nem cserélsz több lapot. A játék során mindig direkt cserélsz, ha nincs szükség rá akkor is és amikor egyszer abbahagyod az jelzi a kentet.
*egyszerûen
A legeslegbefutóbb: normálisan csukottszájjal rágóztok, aztán ha kent van elkezd az, akinek kentje van nyitott szájjal rágózni (persze csak diszkréten) :D Nem lehet rájönni! ;)

Létezik olyan hogy később veszik észre a babán hogy down kóros? (3hónaposan) Milyen jelei vannak?

Legjobb válasz: A down kór jelei már születéskor látszódnak, de egy 3 hósnál aztán meg pláne kiderülte volna! Milyen tüneteket észleltél, ami gyanura adott okot?

A down kór jelei már születéskor látszódnak, de egy 3 hósnál aztán meg pláne kiderülte volna! Milyen tüneteket észleltél, ami gyanura adott okot?
Egyet értek. ezt már a születésnél észreveszik, ha elõtte nem. Én is kiváncsi vagyok miért gondolod hogy esteleg a babád Down-os.
egy down babát ránézésbõl meg lehet ismerni-legalábbis én meg tudok, igaz sok gyerkõccel találkoztam a munkám során.a szindróma súlyosságát csak késõbb lehet megállapitani, de külsõ jegyek vannak.pl lógó nyelv, redõzött tenyerek, -ilyesmi.olvass utána ha érdekel.egyébként nagyon fejleszthetõek

Milyen jelei vannak ha elhal a magzat?

Elõre is elnézést kérek mindenkitõl a kérdésemért! Le is lehet tolni érte!

Legjobb válasz: ebben a korban nincs jele. jele lenne az hogy nem mozog, de 14 hetesen az még normális. én csak a 20. héttõl éreztem egyértelmû és rendszeres mozgásokat. Addig maradt az uh közte meg sûrûn imádkoztam és hittem hogy nem lesz baj :) neked is ezt javaslom, ne is gondolj rosszra.

ebben a korban nincs jele. jele lenne az hogy nem mozog, de 14 hetesen az még normális. én csak a 20. héttõl éreztem egyértelmû és rendszeres mozgásokat. Addig maradt az uh közte meg sûrûn imádkoztam és hittem hogy nem lesz baj :) neked is ezt javaslom, ne is gondolj rosszra.
Jajj, de veled érzek. Detto 14 hetes vagyok (leszek), és 9 hetesen voltam a dokim magánrendelésén aki ha nincs baj, nem hív be havonta. Õ nekem azt mondta, h félidõben találkozunk. Közbejött egy erõs vérzés, ügyelet, minden rendben, az orvosom is látott akkor, de itt aggódok, h még hol van a 18 hetes uh (amire fogalmam sincs hova kell menni). GOndoltam a védõnõt felhívom, hátha már néz szívhangot, és legalább azt hallhatnám. A kérdésedre bocs, h nem tudok válaszolni.
12 hetes UH-d nem volt? az pedig úgy tudom, az sztk terhesgondozás része..nem csináltak genetikai uh-t neked akkor? én a helyedben elmennék egy magánorvoshoz megcsináltatni.
A kérdező hozzászólása: De volt. Akkor minden a legnagyobb rendben volt. :) Csak olyan soká lesz a 18 hetes Uh. És még nincs mozgás és aggódom. :)
Ha ennyire aggódsz, vegyél szívhangfigyelõt. De egy normál terhességnél nem lesz baj. Ha valami gond van, akkor görcsölsz, vagy vérzel. Amúgy meg pozitívan állj a dolgokhoz, ne ilyen aggódósan, mert így meg fogsz õrülni, mire megszületik a pici.
Ugyan ez a problemam.. foleg, hogy egy ismerosomnek most kell megszulnie a babajat 18hetesen :( vettem szivhang figyelot, de dagi vagyok es semmit nem hallok.. legkozelebb 4het mulva megyek uh-ra... 15hkm
Sziasztok. Engem is erdekelne hogy ilyen szivhangfigyelot hol kapok? Es mennyibe kerul?
Én is nagyon aggódtam a terhességem alatt, hasonló szünetek voltak a vizsgálatok között, így én vettem egy szívhangfigyelõt, rengeteget segített, hogy néha ráhallgathattam a babámra. Az utolsó trimeszterben is elõvettem néha, amikor a kicsim lustább volt és alig akart mozogni.(azóta már megszületett a makkegészséges kislányom) Bababoltokban lehet kapni 8-10 ezer Ft körül mozog az ára emlékeim szerint.
6-s vagyok En netrol rendeltem akciosan 7000.- volt :) Nekemis annyira messze van az uh :( augusztus 5 a legkozelebbi :( es sajna nem hallok semmit, meg a sajatomat is nehezen :D De neha pukkangat a hasam..meg mintha csikiznenek belulrol :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!