Találatok a következő kifejezésre: Milyen jó versek vannak (2 db)

Milyen jó ballagási versek vannak?

Középiskolai ballagásra kellene.

Legjobb válasz: nézz itt körül: http://www.nethirlap.hu/forumengine.php?par=22&topic=4013 http://makvirag.extra.hu/Versek2/ http://makvirag.extra.hu/Versek2/

Szerintem az egyik legszebb ballagási vers Arany János: Domokos napra címû költeménye.
ballag mär a vén kurva tovàbb tovàbb....egyszer csak észreveszi hogy elkapta a gombät..hoppää...hoppäää...
A kérdező hozzászólása: Az utoló válaszolónak üzenem, h ekkora bunkók nem értem, mit keresnek ezen az oldalon.Az intelligenciaszintje mindenesetre veri a biztosítékot.
Máté Péter: Egyszer véget ér a lázas ifjúság...
Kedves Kérdezõ! Google a barátod!!!Be kell írni a keresõbe és válogatni...
Kedves 2008-06-22 23:15! Elõször is elnézést a megszólításért, de nem találtam nevet. Másodszor pedig én is hasonló kérdésre keresek most választ, ugyanis április 30-án egy ballagáson kell verset mondanom, de hiába írom be a google-ba, nem találok semmi értelmeset, pedig már nem egy oldalt végignéztem:S Nyilván joggal írhatod, hogy ott a google és keresgélj kedvedre, de valószínûleg azért tette fel a kérdezõ itt a kérdést, mert õ sem talált kedvére valót.:)
Csoóri Sándor: Menekülés a magányból

Írtam egy verset. Ugye van ez az elfogultsag, nem tudom megitelni, hogy jó-e. Kerlek velemenyezzetek. Milyen lett?

Volt egy ólom vekker, Csörgött minden reggel. Akkoriban szerettem a párnám. ...Azzal ütlegeltem az órám. Volt egy ólom vekker. Le is csaptam minden reggel. Újra és újra, míg el nem némult. Hogy zaja ne legyen más, csupán múlt. Azonban egy nap elszunnyadt a vekker, S attól kezdve nem is csörgött minden reggel. Hiába ha le is csaptam, Mert a suliban úgy is kikaptam. Hiszen csak is a saját felelõségem, Ha reggelente nem érek be idõben. Õket nem érdekli. Nem érdekli, ha nem csörren meg az óra, Hogy talán már nem ébreszt fel engem soha. Zaja néma csend. Nem cserreg itt senki sem. Csupán egy ólomhalmaz ül a szekrényen.

Legjobb válasz: Szerintem jó :)

Szerintem jó :)
Vicces. :)
Ez aranyos. És meg is ihletett, úgyhogy ha nem sértelek meg válaszolok rá: Egy ólomhalmaz a szekrényen Jobb volna már a méhtelepen. De egyszer eljön majd az az óra, Amikor magadtól kelsz virradóra. Mert tudod, hogy így érhetsz csak célt, Felnõtt leszel, ki mindent megért. És emlékeidben megcsörren a régi óra, Emlékezz majd a boldog gyerekkorra.
hát vicces, de semmiképp nem vers
Jobb a rímérzéked, mint sokaknak, akik ide rakják ki a versüket, de neked sem elég jó. Vannak benne ragrímek (például az óra és a párna nem rímel csak mert mindkettõt birtokos esetbe teszed - attól egy kicsit igen, de nem eléggé). Az ilyen rímtévesztések sértik a fület, fõleg, ha elõtte pont egy jobb rím állt. Az ütem sem jön ki, de valószínûleg azért, mert nem tudtál jobb rímet kitalálni, és inkább besuvasztottad, ami eszedbe jutott. Azt pedig már egyszer bemutattad, hogy a vekker rímel a reggelre, 2x ellõni fölösleges. Azon kívül vannak benne olyan sorok is, amikrõl úgy érzem, nincs értelme, csak beleírtad, mert jól hangzik (sablon). Ilyen az, hogy zaja néma csend. Igazából nincs értelme, hogy azt írod, hogy "zaja", mert nincs neki zaja, bár felületes olvasással költõibbnek tûnik, az tény. De: szerintem érdemes gyakorolnod, mert lehet benned tehetség ez alapján. Tetszik, hogy egy ilyen témát választottál, és nem egy 100x elõtt szöveget. (Megjegyzés: aki válaszolt neked verssel, na, neki minden sora klisé, de tõle bocsánatot kérek, mert õ nem kért véleményt.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!