Találatok a következő kifejezésre: Milyen jó vannak (2619 db)

Mit kell tennem ha az USA-ban szeretnék tanulni? Milyen jó orvosi egyetemek vannak ott, ahol ösztöndíjra is van esélyem?

Legjobb válasz: Ösztöndíjra csak akkor van esélyed, ha részleges ösztöndíjra gondolsz, mert teljes ösztöndíjat csak akkor adnak, ha van felmutatható kutatómunkád és PhD-t akarsz szerezni kint. Részleges ösztöndíjak vannak, általában úgy, hogy felvettek már az egyetemre és az ottani tanulmányi átlagodért kaphatsz, de ez egyetemenként elterõ, járj utána. Milyen jó orvosi egyetemek vannak? Az USA-ban általában baromi nagy egyetemek vannak, nincs külön orvosi egyetem, csak az egyetemek orvosi részei, szakjai. Sok jó egyetem van az USA-ban, de az igazán elit egyetemekre (Harvard, Yale, Stanford, UCLA, MIT, CIT, CSU) baromi nehéz bejutni. Általában itt a tandíjak évi 50-60.000$ körül mozognak és orvosin még ennél is drágábbak. Amit én ajánlok, hogy szúrj ki egy egyetemet és az Admissions menüpontban nézz utána mindennek. Egyébként még kell TOEFL-nyelvvizsga (min középszinten) és rendkívül jó SAT-teszt. Ha van még valami kérdés, írj. Keeping my fingers crossed :)

Ösztöndíjra csak akkor van esélyed, ha részleges ösztöndíjra gondolsz, mert teljes ösztöndíjat csak akkor adnak, ha van felmutatható kutatómunkád és PhD-t akarsz szerezni kint. Részleges ösztöndíjak vannak, általában úgy, hogy felvettek már az egyetemre és az ottani tanulmányi átlagodért kaphatsz, de ez egyetemenként elterõ, járj utána. Milyen jó orvosi egyetemek vannak? Az USA-ban általában baromi nagy egyetemek vannak, nincs külön orvosi egyetem, csak az egyetemek orvosi részei, szakjai. Sok jó egyetem van az USA-ban, de az igazán elit egyetemekre (Harvard, Yale, Stanford, UCLA, MIT, CIT, CSU) baromi nehéz bejutni. Általában itt a tandíjak évi 50-60.000$ körül mozognak és orvosin még ennél is drágábbak. Amit én ajánlok, hogy szúrj ki egy egyetemet és az Admissions menüpontban nézz utána mindennek. Egyébként még kell TOEFL-nyelvvizsga (min középszinten) és rendkívül jó SAT-teszt. Ha van még valami kérdés, írj. Keeping my fingers crossed :)
Kicsit késik a válaszom de remélem még aktuális a dolog. :) Én az USA-ban élek de majd ha eljön az ideje mindenképp Magyarországon vagy egyéb uniós országban szeretnék egyetemre menni. Azt javaslom tedd ezt te is! Még ha sikerülne is kapnod ösztöndijat a megélhetés nehéz lenne.
Sokkal olcsóbban megúszod, ha itthon elvégzed aztán külföldi fizetéssel visszafizeted. Tulajdonképpen az egész itthoni képzésed, tandíjjal, albérlettel kajával mindennel együtt kevesebbe kerülne, mint kint egy évi tandíj, és akkor még a megélhetésrõl, utazásról nem is beszéltünk. Teljes ösztöndíj tulajdonképpen nem létezik, akkor lenne esélyed bármiféle kedvezményre, ha diákolimpiát nyernél, de feltételezem, nem vagy ilyen szinten. :) Ha itthon elvégzed és baromi jó vagy, akkor phd-ra kimehetsz akár ingyen is.
oda kéne születni
IU Indiana University n belul az orvosi nagyon eros, Nezd utana.
Nem muszáj itt maradni, csak vissza kell fizetni a képzés árát, ami külföldi fizetéssel azért nem olyan vészes, meg van jó pár külföldi kórház, ahol ki is fizetik (legalább is tavaly láttam egy azt hiszem svájci kórházat). Sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak pedig nagyon köszönöm :) írni fogok ha kérdésem van.
A kérdező hozzászólása: Szívesen tanulnék itthon is, de az egyetem után kötelezõ Magyarországon maradni, legalább annyi idõre, amennyit az államilag finanszírozott karon töltöttél. Tehát ha orvosi, akkor még 6 évig itt kellene maradnom... :/
Ha orvos akarsz lenni, maradj itthon, mert itt nagyon jó a képzés, és nagyon sok külföldi jár itt az orvosira, mert olcsó nekik, és a képzés is magas színvonalon mûködik. Persze nem Amerikából, csak annyiból jó, hogy gyakorolhatod az angol tudásod, orvosi szempontból.
Az ösztöndíjak nagyon sokszor nemcsak a tandíjat, hanem a kollégiumot is fedezik. És a megélhetés annyira nem drága.

Mi a különbség az elektromos gitár és a basszusgitár között? és mennyi az áruk? Milyen márkák vannak? Egy punk-rock zenekarba milyen a jó? Mármint mennyibe kerül egy jó minőségű gitár? és milyen márkát ajánlotok, ami strapabíró?

Legjobb válasz: Más a hangolása. A gitár 6 húros, a basszusgitár többnyire 4, de van 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 húros is. Egy jobb gitár ára 100 000 Ft-os nagyságrendû. Márkákat nem ismerem, de biztos van olyan híres márka, mint a hegedûnél a Stradivari. Szerintem teljesen mindegy, hogy a punk-rock zenekarba milyen gitár van, a lényeg a gitáros tudása.

Más a hangolása. A gitár 6 húros, a basszusgitár többnyire 4, de van 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 húros is. Egy jobb gitár ára 100 000 Ft-os nagyságrendû. Márkákat nem ismerem, de biztos van olyan híres márka, mint a hegedûnél a Stradivari. Szerintem teljesen mindegy, hogy a punk-rock zenekarba milyen gitár van, a lényeg a gitáros tudása.
A kérdező hozzászólása: -.- a punkok és a skinek is öszetartottak régen!! jó hogy ezt te, felvilágosult személy ily jól tudod -.-
Punk zenekarba vegyél egy 12ezer forintos gitárt, és az éppen megfelel a Punk színvonalnak üdv:egy Skin
A kérdező hozzászólása: a 'milyen a jó' alatt márkát értettem... :S
Én az egyik kérdésedre kifejezetten felfigyeltem. "Egy punk-rock zenekarba milyen a jó?" - megmondom õszintén majdnem elnevettem magam mikor elolvastam. Egy punk-rock zenekarba mindkettõ kell, ugyanis amíg az elektomos gitár adja a zene nagy részét, addig a basszusgitár ugyanazt játsza csak sokkal mélyebben, mivel annélkül majdnem egy egércincogás lenne az egész zene.Szóval akármilyen zenérõl van szó a punk-rocktól kezdve a metálig, mindig kell mindkét fajta gitár.Viszont elektromos gitárból néha szokott kettõ lenni, hogy a szolóknál nem álljon le a dallam, de basszusgitárból sosincs kettõ mivel az úgy nézve csak "dörmög". Remélem érthetõ volt.xD
ha van egy elektromos gitáros is akkor szerintem lehet
öcsém, te tisztára hasonlitasz rám :) én is gitározni akarok, és eleinte én is bass gitáros akartam lenni, mostmár nem vok benne biztos :) am. sztem lehet csak ne úgyanazt játszátok :)
A kérdező hozzászólása: de nekem meg a basszer teccik. és az megoldható h 2 basszer van 1 bandában?
A kérdező hozzászólása: és még azt nem tudom hogy nekem, mint lánynak az elektromos gotár lenne jobb ugye? bátyám legalábbis ezt mondta h ne basszusgitárral kezdjek a 'zenekarban' :D gitározni naggyából tudok, osztálytársam aki tanult, õ tanít engem :D szerinte sem a basszusgitár a legjobb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, sokat segítettetek!
jó sok kérdés. én ugyan p.csölok gitárokkal ey pár éve, csak kevés az idõm, így nem a legjobb ütemben haladok, de azért tudok segíteni. elektromos gitár kisebb mint a basszus és vékonyabbak a húrjai is. Alapesetben 6 húron fut átlagosan. Ez a gitár adja magat a rock zene alapját, persze nem csak torzítva tudsz játszani rajta, hanem clean módban is azaz úgy mint a dobgitáron, persze nem ugyanaz a hangzás. ezenkívül kell hozzá erõsítõ, anélkül halk. ez pl egy elektromos gitár: http://www.bananas.com/multimedia/5577/FullImage/5577.jpg a bass gitár alapból 4 húrral indít, és jó vastagok. Õ adja a zene mély hangzását, azért basszus. Lehet belõle 5húros is vagy 6. 5húrosnál elsõsorban egy plusz mély húrra gondolok, az inkább a keményebb metál zenéhez passzol jobban. http://pctrs.network.hu/clubpicture/2/4/8/_/basszusgitar_248.. hátránya, h nehezebb lefogni a húrokat, de pl akinek vastagabb ujja van, annak ez jobban fekszik. árban 30ezertõl több millióig terjednek a gitárok. keress rá neten, egy csomó hangszerbolt van. punk zenekarba tök mind1 szerintem, ott nem annyira a hangzás a lényeg általában, hanem a szöveg. erõsítõt is venni kell hozzá ezt ne felejtsed el. márkából kezdõnek talán a vorson az egyik legjobb. jó márka is, és van benne olcsó is.
a basszusgitár alapvetõen ritmushangszer, bár más máfajokban szólóznak is rajta, nem keveset. lüktetést, egyenletességet ad. annyira nem hallani, sokkal inkább a hiánya tûnik fel. szóval 2 basszgitár egy bandába tök felesleges, mert akkor az egyiket vagy felkéne úgy hangolni magasra hogy szólónak szóljon (de akkor minek bõgõ, ) vagy mind a ketten totál mm-re ugyanazt játszátok, aminek sok értelme pedig nincsen.. a basszgitárnak sokkal hosszabb a nyaka, mivel nagyobbak a bundok, és egy oktávval lejjebb van alapállásban. márka ár, 20 ezer forittól a csillagos ég mindkettõnél. kezdõként neked egy squier , cort, ilyesmit ajánlok ezekbõl vannak használhatók. 100 ezer körül kijössz használható gitárral meg erõlködõvel is, futja hangolóra meg tokra, madzagra, húrkészletre miegymásra. az hogy basszerozol vagy sima gitározol az már rajtadmúlik. nézegessed a gitarshop.hu-t és a hangszerdiszkont.hu-t.

Fiúk! Mi jó nektek abban, ha kinyaltok egy lányt!? Milyen ott lent? Nem undi, hogy rossz ízű? Vagy milyen ize van!?

Legjobb válasz: Szia! Az a jó benne, hogy látom, hogy örömet okozok a páromnak. Egyébként sztem jó íze van, kicsit savanykás, de kellemes :) Persze tisztálkodás nem árt, de nem kell közvetlenül elõtte, ha nem futottál végig elõtte egy maratont, akkor jó íze van :D

Szerintem a világ legjobb dolga mikor kinyalsz egy puncit.
En el sem tudnam kepzelni azt hogy ne zuhanyozzak agyba bujas elott.Aztan hogy lesz nyalas vagy nem az majd eldol ott helyben.
Szia! Az a jó benne, hogy látom, hogy örömet okozok a páromnak. Egyébként sztem jó íze van, kicsit savanykás, de kellemes :) Persze tisztálkodás nem árt, de nem kell közvetlenül elõtte, ha nem futottál végig elõtte egy maratont, akkor jó íze van :D
Persze, legyen tiszta, de amúgy jó, mert a lánynak jó és a kedvesünkért mindent. Olyan mint ha a lányok szájjal elégítenek ki minket, gondolom. :)
Én is nagyon vonzódom hozzá. Végtelenül felizgat, hogy a legintimebb testrészét kényeztetem a számmal és a nyelvemmel. Csak a szeméremajkakat képes vagyok percekig szopogatni..imádok belenyalni, az illatát, az ízét.. ha meglátom/érzem már kõkemény vagyok! Tisztálkodást illetõen: bizonyos idõközönként minden higiénikus nõ fürdik...szóval felesleges elõtte, kivéve ha sport tevékenységet folytattál, egész nap rohangáltál stb. Sajnos találkoztam már pisitõl kicsípett puncival (egyébként nagyon igényes nõnél) és az nagyon nagyon kiábrándító és undorító.
Nincs is ezzel semmi baj. Mondjuk én lány vagyok, de én is jobban szeretem ha egy hosszú nap után inkább elõbb lezuhanyzunk, aztán kerül sor ilyenekre. Nem csak a lányoknak van ilyen jellegzetes "szaguk", a pasiknak is, ami egy bizonyos fogik izgató, de ahogy az elõttem szóló is mondta, egész napos "stressz" után, már nem biztos hogy az izgató kifejezés klappol rá. Megaztán én is sokkal jobban érzem magam, ha frissen kerülök a párom karmai közé :) Ezt simán meglehet beszélni, sõt ha annyira egymásnak esnétek már a közös zuhanyzás még jó elõjáték is lehet. Mindig is kiakartam próbálni az orált zuhany közben, a sors hülye fintora, hogy eddig még nem jött össze, no de ami késik nem múlik. :P
Én is legfõképp azért csinálom, mert a barátnõm élvezi, és mert õ is nagyon jól csinálja nekem! Az az igazság hogy én csak akkor szeretem ha elõtte lezuhanyzott, mert akkor érzem a friss punci és a tusfürdõ illatát. Úgy nagyon élvezem. De mondjuk mikor a barátnõm azelõtt nap este fürdött és délelõtt suliba volt és délután kerülünk ágyba, akkor érezni rajta kicsit az izzadtságot, kellemetlen íze, szaga van, szóval és megbeszéltem a barátnõmmel hogy szex elõtt mindig zuhanyozzunk le:P
Áhhhh, én imádom! Teljesen rá vagyok kattanva! Mikor megérzem az illatát azonnal feláll és egész nap nyalnám! Nehéz ezt megfogalmazni, de egyszerûen teljesen rá vagyok kattanva és izgat. Minél többet kapok belõle, annál többet akarok. Mikor elélvez, akkor imádom kiszívni a nedveket, a világ legédesebb és legfinomabb dolga! De ez nálam már fétisizmus és rajnogás. :) Az átlag pasinál egyébként van egy fajta vonzalom csakúgy mint nálam, legfeljebb nem ennyire erõs, ill. az is benne van, hogy a nõnek is jó ez és ezzel örömet szerez. De én ha megérzem a punci illatát, akkor már alig bírom visszatartani magam, hogy ne essek neki. És vagyunk még így páran. Egyébként hogy mióta fürdött vagy nem fürdött nem számít. A nagyon tiszta szappanillatot nem szeretem, 24 órán belül meg azért minden nõ meg szokott fürdeni vagy lemossa magát ott lent, így nem lehet nagy gond.
Ehhez én még hozzá tennék egy kérdést, ha nem gond. Szóval a pasik jobban szeretik ha nyalás elõtt letusolok, vagy elegendõ a szokásos esti fürdés?
A kérdező hozzászólása: Na igen! Légyszi fiúk, mindent errõl! :) Kiváncsi vagyok, hogy a berátom mit érezhet, de nem merem megkérdezni, mert lehet h negatív véleménye van, az meg nagyon gááz! :$
Én is nagyon szeretem kényeztetni a barátnõmet... mikor már kicsit benedvesedik, akkor elkezdem nyalni-falni, nincs is annál jobb mikor a (most kicsit nyers leszek) forró, nedves, kopasz puncihoz hozzáérek a nyelvemmel, és már keze-lába remeg... ;) XD
Én pl. nem tudnám (ha lenne) b.nõmet ki****-ni egyszerûen undorodom! (Rem nem gáz)
utolsó válaszolónak: ha nem vagy szerelmes valakibe, akkor teljesen máshogy állsz a dologhoz...
Hát... én el sem tudom képzelni oral nélkül a sexet! Hogy én undorodjak egy feltárulkozó Puncitól? Na ez lehetetlen!!!!A JóIsten nem alkotott annál jobbat és szebbet!!! Te, aki undorodsz: vajon ien undorral adod a barátnõd szájába a farkad is? Volt már egy-két ellenkezõ elõjellel irt kérdés is. Ott az volt as kérdés, hogy a csajcsi nem akar szopni, de a fiutól ezt elvárja! Kaptam is hideget meleget is. Mert a lánynak azt javasolták, ha nem akar szopni, hát ne tegye! Sztem ez kölcsönös... Nálunk ez elõ ne4m fordulhatna hogy csak az egyik csinálja!!!!
Huhuhúúúú... Én már csak ha rá gondolok, beindul a nyálterlemésem!!! komolyan! Meg az se ritka, hogy olyan nagy beleéléssel csinálom, hogy már folyik a nyál és a puncinedv mindenfelé, és az egész arcom olyan már... Egyszerûen fantasztikus! Egész nap azt csinálnám, ha lehetne! De egyszer a barátnõm is belefárad az élvezetekbe és én sem bírom tovább :D
Én személy szerint imádok puncit nyalni, nem lehet vele betelni, persze ha vevõ rá a hölgy!

Közgazdasági iskola után is lehet menni egyetemre vagy fősulira? Ha igen, milyen jó szakok vannak? -ez a fontosabb

ügyvitel vagy könyvel?i adminisztrátor szakra szeretnék menni, de utánna lehet tovább???

Legjobb válasz: Ha van érettségid, akkor továbbtanulhatsz akármilyen iskolából. Persze mondjuk egy közgazdaságiból nem érdemes orvosira menni. Milyen jó szakok vannak? Rengeteg jól hangzó szak van, de aztán melyikkel tud az ember lánya elhelyezkedni, azt nem lehet megmondani elõre. Én is közgazdasági szakközépbe járok, és pénzügy-számvitel vagy emberi erõforrások szakon tanulok majd tovább. Sokak szerint a pénzügyes túl telített, az emberi erõforrások meg büfészak, de nekem ezek tetszenek. Szóval az, hogy kinek mi a jó szak, az önmagán múlik leginkább. Ha jól értem most vagy 8-as, szóval még bõven ráérsz azon gondolkodni, hogy majd 4 év múlva hova menj továbbtanulni, addig még tízszer átvirálják úgyis a rendszert. A lényeg, hogy a továbbtanuláshoz kell érettségi.

Ha van érettségid, akkor továbbtanulhatsz akármilyen iskolából. Persze mondjuk egy közgazdaságiból nem érdemes orvosira menni. Milyen jó szakok vannak? Rengeteg jól hangzó szak van, de aztán melyikkel tud az ember lánya elhelyezkedni, azt nem lehet megmondani elõre. Én is közgazdasági szakközépbe járok, és pénzügy-számvitel vagy emberi erõforrások szakon tanulok majd tovább. Sokak szerint a pénzügyes túl telített, az emberi erõforrások meg büfészak, de nekem ezek tetszenek. Szóval az, hogy kinek mi a jó szak, az önmagán múlik leginkább. Ha jól értem most vagy 8-as, szóval még bõven ráérsz azon gondolkodni, hogy majd 4 év múlva hova menj továbbtanulni, addig még tízszer átvirálják úgyis a rendszert. A lényeg, hogy a továbbtanuláshoz kell érettségi.
Nézd, én azt mondom, h mehetsz közgázból orvosira is:DEgyis ismerõsöm közgázos volt és most a SOTE-n tanul.Mi adtuk neki a biosz anyagokat és 95%os emelt szintût írt bioszból és kémiából is:D Én meg gimis voltam, most meg Turizmus tanulok ami ugye közgázos.Szerintem ez így nem függ ettõl Te is jöhetsz turizmusra, pénzügyre, idegenfogalom, amit szeretneél:D
A kérdező hozzászólása: értem, köszi és nem is akarok orvosira menni :D

Görögdinnye vásárláskor az emberek meg szokták ütögetni a tenyerükkel a dinnyét. Kérdésem: Mire kell ilyenkor figyelni? Milyen hangja van egy éretlen dinnyének? Milyen hangja van egy jó dinnyének? Milyen hangja van egy túlérett dinnyének?

Legjobb válasz: Az érett dinnye hangja ilyen: ...... az éretlené pedig ..... :) Na jó, szövegbe: az éretlen olyan mélyen pufog, az éretté pedig magasabban kong és mintha visszhangzana is kicsit

Az érett dinnye hangja ilyen: ...... az éretlené pedig ..... :) Na jó, szövegbe: az éretlen olyan mélyen pufog, az éretté pedig magasabban kong és mintha visszhangzana is kicsit
Az érett dinnye hangja olyan, mintha üres lenne belül. Nem véletlenül mondják, hogy üres a fejed, kong, mint a dinnye. A szárát is érdemes nézni, mert a nagyon száraz szár azt jelenti, hogy már régebben leszedték, tehát nem érett/friss. A rossz dinnyének a hangja olyan, hogy tompán hallasz buhogó hangot.
én úgy szoktam hogy két oldalról öszzenyomom egy kicsit ha hallasz egy reccsenést akkor jó. nekem kivétel nélkül mindig bejött
nekem ez nem jött, be:( biztos rossz a filhallásom...sajna nekem mindig tököt sikerül vennem dinnyegyanánt.

Hogy kell flörtölni és felszedni valakit? Milyen jó randi helyszinek vannak?

Legjobb válasz: "Hogy kell flörtölni és felszedni valakit?" Felszedni, úgy mint a követ a földrõl. "Milyen jó randi helyszínek vannak?" Ahova elviszed. Nincs jó helyszín.

"Hogy kell flörtölni és felszedni valakit?" Felszedni, úgy mint a követ a földrõl. "Milyen jó randi helyszínek vannak?" Ahova elviszed. Nincs jó helyszín.
Van akinek nem számít a pénz, ez igaz. Annak csak a külsõ számít, ami viszont szintén felszínesség. Igen, vannak rendes, normális lányok is, de nagyon kevés, és mindnek van már egy jóképû, magas pasija.
hívd el sétálni, az a tuti :) esetleg pizzázni, vagy ilyesmi. moziba ne vidd. :) egyébként meg nem igaz az, amit feljebb írtak, hogy az számít hogy mennyit költ a pasi a csajra. ez a felszínes libáknak fontos. pl. én utálom, ha költenek rám, még a barátom is. 3 randiból egyen sem költött rám, nem is mentünk olyan helyre ahol kellett volna, és nem is hagytam volna. :) 18L
Ha fiú vagy, akkor jól kell kinézni v gazdagnak kell lenni. A randihelyszín mindegy, egy randin is csak az számít a lánynak, h h nézel ki és mennyit költesz rá.
A kérdező hozzászólása: igen fiú vagyok, és tetszik nekem 1 lány.nem tom kideríteni, hogy én is tetszek-e neki meg, hogy járna-e velem!
Igaz, h ez a felszínes libáknak fontos, de mivel minden lány az, ezért minden lánynak fontos :)
Köszi... :) Itt vagyok én élõ példának, erre rám is azt mondod, hogy felszínes vagyok. Rendes vagy. Attól, hogy nagy többségben felszínes lányok vannak, és az érdekli, hogy milyen vastag a pasi pénztárcája, hány kocsija van, milyen háza/lakása, nem jelenti azt, hogy minden lány ilyen. Aláírom hogy sok ilyen van, de azért azokat nem kellene így leírni, akik nem felszínesek. Lehet, hogy te csak felszíneseket fogtál ki eddig, ez esetben sajnálom. De vannak rendes, normális lányok is, ezt azért ne felejtsd el... 18L
Én a normális lányok közé tartozom. Az igaz, hogy magas a barátom, de nem az a kategória, akitõl elolvadnak a lányok, mert "húúúúú de helyes", nekem sem kifejezetten az esetem, átlagosnak mondanám inkább, nem kigyúrt, bunkó pasi, nem is gazdag, de szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszolok

Milyen a "Digi TV"? Mennyire jó a minősége és mennyire megbízható a szolgáltatás? Milyen csomagok vannak és mennyi a havidíjuk?

Legjobb válasz: nekünk volt, jó volt, jó minõséggel. De megszüntettük, átmentünk a T homehoz, mert a diginél csomó csatornát elvettek tõlünk, pl MTV, VIVA, és nem volt Comedy Centralom sem, a csatornáink fele román volt. Minõségileg viszont nagyon jó.

nekünk volt, jó volt, jó minõséggel. De megszüntettük, átmentünk a T homehoz, mert a diginél csomó csatornát elvettek tõlünk, pl MTV, VIVA, és nem volt Comedy Centralom sem, a csatornáink fele román volt. Minõségileg viszont nagyon jó.
Ár/érték arányban a legjobb. Az internet az nagyon durva jó és olcsó. A telefon az viszont pocsék, de legalább olcsó.

A kókuszolaj, jót tesz a hajnak? Ha igen akkor milyen hatással van rá, miért jó?

Legjobb válasz: A szûz/hidegen sajtolt kókuszolaj tele van vitaminnal, a haj könnyedén felszívja és így fényesebb, egészségesebb lesz tõle a hajad. Nekem már 2-3 használat után sokkal szebb lett a hajam tõle, szerintem megéri az árát. Pótol mindenféle pakolást, hajnövesztõt (na jó, ebbõl mindenfélét nem, de azért ehhez sem rossz), és mindenféle hajvégápolót. De azt hiszem, errõl több infót találsz interneten, hogy milyen hatásai vannak még, mindenesetre megéri kipróbálni.

A szûz/hidegen sajtolt kókuszolaj tele van vitaminnal, a haj könnyedén felszívja és így fényesebb, egészségesebb lesz tõle a hajad. Nekem már 2-3 használat után sokkal szebb lett a hajam tõle, szerintem megéri az árát. Pótol mindenféle pakolást, hajnövesztõt (na jó, ebbõl mindenfélét nem, de azért ehhez sem rossz), és mindenféle hajvégápolót. De azt hiszem, errõl több infót találsz interneten, hogy milyen hatásai vannak még, mindenesetre megéri kipróbálni.
átrányt nem is találtam róla, így csak az elõnyeit tudom leírni. Tehát a kókuszolaj elõnyei: - a hajunk visszanyeri természetes fényességét és rugalmasságát - festett, szálkás hajra pozitív hatással van - elõsegíti a haj egészséges növekedését - elpusztítja a fejbõrben található gombákat és így a korpásodás eltüntethetõ - kezeli a tetveket és serkéket - szabályozza a fejbõr zsírháztartását - segít rendbe hozni a károsodott hajat - erõsebbé varázsolja - csillogóvá varázsolja a hajat - védi a töredezéstõl - képes behatolni a hajszálak belsejébe - tökéletes hajkondicionáló és hajtápláló - kémiai anyagoktól mentes - könnyedén áthatol a haj sejtmembránjain (más néven sejthártya: az élõ sejtek mindegyikének külsõ felszínén megtalálható hártya)
*Hátrányt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Rengeteget segítettél.
Azt nem is nagyon szokás dicsérgetni babám...minthogy jó a segged vagy jó a cicid, . Fiatalka lehetsz még.
Hát, én szoktam mondani dolgokat. Pláne fürdéskor, mikor még a ülök a kádban, barátnõm meg ott sürgölõdik semmiben, elnézegetem, meg simogatás is elõfordul. Mondom hogy cuki, vagy ilyesmi.
Nekem egyszer megdicsérte a párom, hogy "jaj de szép puncid van" Nem is igazán tudtam hová tenni a dolgot, és kínos is volt, tehát inkább örülj neki, hogy nem nagyon dicsérget. Tényleg nem szokás, én is meglepõdtem. A cici meg a popó oké, az általános. Meg aztán te dicsérgetni szoktad a farkát? xD
A kérdező hozzászólása: köszi !
Ezen ne aggódj. Soha egy pasi se mondta még, hogy jajj babám, de szép vaginád van, pedig találkoztam már nem kevéssel. Azt nem szokás dicsérni, és ha esetleg igaz is lenne (105, hogy nem az, de tegyük fel), tehát tényleg nem tetszenél neki odalent és emiatt lankadna, akkor sem neked kellene hülyén érezned magad, hanem a pasinak, mert normális ember ilyet nem csinál.
nem baj, most már tudod
A kérdező hozzászólása: bocsi a hülye kérdésért , csak õ az elsõ barátom és ezt nem tudtam
1 pont akkor neked :)
Én is "fiatalka" vagyok, mégis égnek áll a hajam ettõl a kérdéstõl.
Ez hülyeség. Egyébként meg én se illettem soha semmilyen szóval a punciját egy barátnõmnek sem. Ahogy Asot is mondta a segget meg a cickót szoktuk. ÉS szerintem nem azért konyul le neki mert nem tetszik. 28/f
Te szoktad dicsérni a farkát? Na ugye...

Kinek van póthaja, milyen módon van felrakva? És milyen fajta haj? Jó és rossz tapasztalatok?

Én is szeretnék de még nem tudom hogy hogy legyen felrakva!El?re is köszönöm a válaszokat!:)

Legjobb válasz: szió :) nekem fél éve van . varrva van és Európai haj. 80% eredeti és 20 % benne a szintetikus haj :) ha akarod megmtatom h milyen volt és milyen lett a hajam :)

szió :) nekem fél éve van . varrva van és Európai haj. 80% eredeti és 20 % benne a szintetikus haj :) ha akarod megmtatom h milyen volt és milyen lett a hajam :)
jah és kihagytam. h az benne a rossz h NAGYON óvatosan kell fésülködni vele:) de ahogy mondtam megmutatom h milyen volt a hajam és milyen lett :D és leírom h kell törõdni vele stb :)
A kérdező hozzászólása: Oké, megköszönném ha küldenél képeket!Meg hogy hogy kell bánni a hajjal...Én is a felvarráson gondolkodok...Elõre is köszi :)
ilyen volt ne nézd a fejem.xd http://kepfeltoltes.hu/view/110314/brigi002_www.kepfeltoltes.. és ilyen lett:http://kepfeltoltes.hu/view/110314/P050211_10.54_www.kepfelt.. szerintem jó lett :) ahogyan kezelni kell: óvatosan kell mosni nem mind1 h hogyan mosod. mit teszel rá hogyan fésülöd...:) külön fésû kell:) 4 havonta kell ujra varratni. :D kb ennyi:) ha még kell valami nyugodtan irj privibe :)
A kérdező hozzászólása: Szia!Tényleg jó lett a hajad!Szerintem én is varratom, gondolkodtam még a csatoson is de sztem maradok a varrásnál!Köszi az infókat és a képeket!puszi
sziwesen :) de ne legyen csattos :S nem ajánlom:S az hamar szarrá megy :S ink varrasd. ink adj érte 4 havonta 3000 ft-t mint h valami szar csattosat vegyél :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!