Találatok a következő kifejezésre: Milyen jó vagy (1204 db)

Szerintetek ez milyen? Jó vagy már a duci kategória?

18L vagyok, 159cm, és 51 kg.

Legjobb válasz: Szerintem abszolút jó. Én 163 cm vagyok és jelen pillanatban 65 kg, és még mindig nem sorolom magam a duci kategóriába (okok, persze erõsen igyekszem leadni pár kilót, de olyan 55-57 körül szoktam általában lenni, az nekem a pont jó súlyom).

Szerintem abszolút jó. Én 163 cm vagyok és jelen pillanatban 65 kg, és még mindig nem sorolom magam a duci kategóriába (okok, persze erõsen igyekszem leadni pár kilót, de olyan 55-57 körül szoktam általában lenni, az nekem a pont jó súlyom).
Miért lennél duci?:S:S de most komolyan..felfedeztél 1 hurkát?-.- bocsi, de ha megnézed a BMI-t akkor nem tennél fel ilyen kérdés.. én is 159 cm vagyok, és 58 kg, én sme vagyok duci, de a legvékonyabb se.
Testtömegindex-ed alapján: Normál testúlyú vagy :) Ezt tartsd is meg! ;) index: 20.2 percentilis: 25-20 között :)
A kérdező hozzászólása: Pont most néztem meg, csak azért kérdezek ilyeneket, mert jóval vékonyabb voltam és most fura a váltás:D
nézz tükörbe. tetszel magadnak? ha igen akkor helyes, ha nem, akkor is max egy kis sport kell hogy formálódj ;)
A Büki jó!
Én nem szeretem a sárvárit, de sok barátom odavan érte. A kehidai sokkal jobb.

Az ATI Readon HD 4600 Series Videókártya szerintetek milyen jó vagy rossz?

Legjobb válasz: Attól függ mire. Netezésre, filmnézésre bõven jó, játékra kuka.

Attól függ mire. Netezésre, filmnézésre bõven jó, játékra kuka.
A kérdező hozzászólása: Játék
Attól függ hogy mit akarsz játszani
A kérdező hozzászólása: BF3


Voltál annak idején úttörőtáborban? Milyen jó vagy éppen rossz emlékeid vannak róla?

Legjobb válasz: voltam, jó volt a kaja, sokat kirándultunk és énekeltünk. erre emlékszem.

voltam, jó volt a kaja, sokat kirándultunk és énekeltünk. erre emlékszem.
voltam, bodajkon. egyik reggel éreztem, hogy megmozdult a föld. miután hazamentem a táborból, kiderült, hogy berhidán földrengés volt. azt éreztük gyengén mi is.
Utáltam. Nehezen beilleszkedõ gyerek voltam, és nem tudtam a többiekkel együtt lenni. Anyukám gyerekkorában barátkozó típus volt, azért küldött engem is mindig ilyen helyekre azt hitte jót tesz velem. Nekem meg egy rémálom volt minden egyes nyáron. Ami igazán változást hozott, mikor a rendszerváltás után elmehettem egy keresztyén táborba. Ott elfogadtak a furcsaságaimmal együtt, nem voltam kiközösítve, ez az utóbbi pár tábor amin résztvevõként voltam ott a kedvenc emlékeim közé tartozik. Az úttörõtáborok emléke ma is nagyon rossz, ott még én voltam leszúrva, hogy miért nem barátkozom.
Volt benne kis militáns jelleg: reggel "rajonként" sorakozó, zászlófelvonás, jelentés, de attól eltekintve csupa aktív, tartalmas szórakozás: fürdés, sport, játékok, éjszakai riadó bátorságpróbával, éneklés, tábortûz - nagyon kellemes emlék.
édesanyám csupa jó dolgot mesélt róla, õ nagyon szerette gyerekkorában... sajnálom, hogy manapság nincs ilyen, a mai fiatalok piálással töltik a nyarat :(
Csatlakozva az elõttem szólóhoz: "idegbeteg" lettem az erõszakoltan militáns jellegétõl. Úgy alakult, hogy egy pénteki napon kezdõdött a tábor; vasárnap jöttek a szüleink látogatóba, körülnézni. Nem tágítottam addig, amíg össze nem csomagoltunk - és el nem indultunk haza. Füttyszó zászlófelvonás sorakozó, menetelés alakzatban...jaj! - mint a birkák. Gyerekként is gyûlöltem vezényszra ugrándozni, nemhogy késõbb! Nekem iszonyú volt az erõszakolt "közösségi szellem"...brrrr.
Külsõ szerint sztem
Úristen
A kérdező hozzászólása: tudom, valaki azt gondolja az egészrõl: Úristen.. de abban biztos lehetsz, hogy vannak sokkal rosszabbak nálam, én is csak a haverok miatt ask-ozok, de nem játszom a k**vát és az "ask-celebet".. csak egy kérdést tettem fel, hogy a többiek (haverok) ne nézzenek hülyének, mert õk eléggé tisztában vannak a dologgal. hagyjuk szerintem.

Õ milyen? Jó vagy nem? (Lányok)

Szõke hajú kék szemû

Legjobb válasz: Ez nem kinézetre megy..legalább is nálam

Ez nem kinézetre megy..legalább is nálam
Most 1 lányról vagy szó vagy fiúról? XD
rawr
Ilyen a jelenlegi barátom, de amúgy mindig a sötét haj-sötét szemtõl olvadtam.
Ennyibõl már lazán meg lehet állapítani h hogy néz ki az illetõ ..meg úgyis csak a haj és szemszín számít;)
Nekem nem jön be a szõke haj + kék szem, ha férfiról van szó.
Nem jön be

Vélemény szeretnék a filmeimről! Szerintetek milye jó vagy rossz?

http://www.youtube.com/watch? V=RY_t9Vx85uU

Legjobb válasz: Linkeld be normálisan, mert ezt így senki nem fogja megnézni!

Linkeld be normálisan, mert ezt így senki nem fogja megnézni!

Milyen jó vagy rossz nyári emléked van?

Augusztus végén siófokon voltam 3napot és olyan szinten jó volt hogy még most sem tudom elfelejteni.

Legjobb válasz: .

.
Nekem az volt a legszebb nyári napom, mikor megkaptam a világ legjobb kézi konzolját, a Nintendo DSi-t!:) Azt a napot sose felejtem el:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!