Találatok a következő kifejezésre: Milyen jó tudtok ajánlani (236 db)

Milyen krémet tudtok ajánlani szemöldöktetoválás utókezelésére? Jó lenne valami olcsóbb féle

Legjobb válasz: A tesóm tetovál, a sima vazelint szokta ajánlani. Gyógyszertárban kb. max 200 ft.

A tesóm tetovál, a sima vazelint szokta ajánlani. Gyógyszertárban kb. max 200 ft.
A kérdező hozzászólása: köszike :)

Milyen mobilt tudtok ajánlani aminek jó a fényképezőgép része és 15-20 ezernél nem kerül többe használtan? (előny ha olcsóbb)

Nincsenek igazán nagy igényeim, nem baj ha nem okostelefon csak mp3-at lehessen vele hallgatni. Olyan mobilt szeretnék venni amivel ki lehetne váltani a kompakt fényképezőgépem, nem művészkedek maximum facebookra vagy iwiwre tölteném fel és főleg embereket fotóznák. (LG Viewty-ben meg Nokia N82-ben gondolkodtam eddig, mert találtam róluk egy ősrégi origos tesztet de remélem azóta jöttek ennél jobbak is ki)

Legjobb válasz: (Elõszóban annyit, hogy nekem jó darabig LG KU 990 Viewty-m volt, és nagyon jó, erõs vakuval rendelkezik az 5 Mpx-es kamera párosítással nyerõ.) Néhány 8 Mpx-es mobil: - Samsung S8300 - 8.1 Mpx kb. 15.E. Ft - Nokia E71 - 12.1 Mpx kb. 10.E. Ft - Samsung M8800 Pixon - 8 Mpx kb. 15.E. Ft - Sony Ericcson C905 - 8.1 Mpx kb. 18.E. Ft Folytatás -> http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/index_c10424.htm.. (8 Mpx -> UP)

(Elõszóban annyit, hogy nekem jó darabig LG KU 990 Viewty-m volt, és nagyon jó, erõs vakuval rendelkezik az 5 Mpx-es kamera párosítással nyerõ.) Néhány 8 Mpx-es mobil: - Samsung S8300 - 8.1 Mpx kb. 15.E. Ft - Nokia E71 - 12.1 Mpx kb. 10.E. Ft - Samsung M8800 Pixon - 8 Mpx kb. 15.E. Ft - Sony Ericcson C905 - 8.1 Mpx kb. 18.E. Ft Folytatás -> http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/index_c10424.htm.. (8 Mpx -> UP)
...bocsi a Nokia E71-et elnéztem...
A kérdező hozzászólása: és ezeknek az optikájuk is jó vagy csak sok megapixelesek?
A Mobilarénán bõvebben olvashatsz errõl.

Fontos. Milyen szakmát tudtok ajánlani? Matekból vagyok jó és a gazdaság és a vendéglátás érdekel. Nem szeretnék egyetemre menni csak fõiskolára. (olyan érdekel aminél max.350 pont kell)

Szeptemberre tudnom kell hova adom be de még fogalmam sincs. néztem a pénzügy és számvitelt, és a logisztikai menedzsert de nagyon magas a ponthatár..

Legjobb válasz: Egyetem és fõiskola között már nincs különbség, az csak annyit tesz hogy hívják az intézményt. Mindkét helyen van/lehet alap és mesterképzés. Régi kategóriában az alapképzés az fõiskola tulajdonképpen a mester az egyetem. Tehát fõiskolán is lehet mester(egyetemi) diplomád, és egyetemen is lehet alap(fõiskolai) diplomád. Tehát értelmetlen hogy ne szeretnél egyetemre menni..csak fõiskolára..mert nem ettõl függ a diplomád milyensége. Az általad nézett képzésekre elõre meghatározott ponthatár van, és mind jóval 400 feletti szakok államin. Fizetõs képzésekre már elég lehet a 350 körüli pont.

Egyetem és fõiskola között már nincs különbség, az csak annyit tesz hogy hívják az intézményt. Mindkét helyen van/lehet alap és mesterképzés. Régi kategóriában az alapképzés az fõiskola tulajdonképpen a mester az egyetem. Tehát fõiskolán is lehet mester(egyetemi) diplomád, és egyetemen is lehet alap(fõiskolai) diplomád. Tehát értelmetlen hogy ne szeretnél egyetemre menni..csak fõiskolára..mert nem ettõl függ a diplomád milyensége. Az általad nézett képzésekre elõre meghatározott ponthatár van, és mind jóval 400 feletti szakok államin. Fizetõs képzésekre már elég lehet a 350 körüli pont.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm ezt eddig nem tudtam. a debreceni egyetemre az írják hogy 70pont kell?! ez igaz lehet? [link]
A kérdező hozzászólása: Mármint logisztikai menedzsment szakra!
igaz miért ne lenne az A Logisztikai menedzser a pontszámok alapján mesterképzés, ott 100 pontos felvételi rendszer van.
A kérdező hozzászólása: de a pontszámítás ugyan az vagy akkor az is más?
Pontszámítás teljesen más, mivel mesterszak oda a belépés feltétele az alapdiploma. Általában a diploma jegyére adnak pontot meg van felvételi vizsga (köze nincs már ahhoz hogy középiskola meg érettségi)
Egyenlõre ezzel ne foglalkozz. Hozzá passzoló alapképzést kell végezned elõtte. Ott máshogy számítják a pontokat.
A kérdező hozzászólása: Megéri elvégezni? Van rá kereslett? Vagy felesleges mesterfokot végezni?
Megéri, ha tudod mit szeretnél vele csinálni. Ha csak úgy mész oda, hogy hmm hát ez jól hangzik, miért ne menjek oda, akkor nem.


Kezdő németes vagyok. Milyen szótárt tudtok ajánlani ami évek múlva is jó lesz?

13 éves fiú vagyok

Legjobb válasz: német-magyar késõbb is jó lesz, viszont egyszerûbb keresni a magyar-némettel, de sokkal jobban jársz az elsõvel

német-magyar késõbb is jó lesz, viszont egyszerûbb keresni a magyar-némettel, de sokkal jobban jársz az elsõvel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, de úgy látszik nem elég pontosan írtam. Úgy gondoltam, hogy melyik kiadótól vegyem meg a szótárt, szótárakat.

Alkalmi otthoni munkavégzésre keresek jó minőségű, de nem drága szerszámokat (villáskulcs, csavarhúzó, stb. ). Milyen márkát tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: A márka nem számít fõleg alkalmi munkához, én ha van zsém akkor lemegyek a piacra (már amikor itt vannak a kipakolósok ugye) és ott olcsón nagyon jó cuccokat lehet nézni. De bármilyen üzletben kapsz cuccot a zsebedhez mérten.

A márka nem számít fõleg alkalmi munkához, én ha van zsém akkor lemegyek a piacra (már amikor itt vannak a kipakolósok ugye) és ott olcsón nagyon jó cuccokat lehet nézni. De bármilyen üzletben kapsz cuccot a zsebedhez mérten.
Extol szerszámcsaládokat tudnám ajánlani. http://www.extol.hu/Default.aspx
Az extol-t és a Genius-t tudnám ajánlani. A http://www.szerszammester.hu és a http://www.geniusszerszam.hu webáruházakba nézz körül. Csak ajánlani tudom Õket, tuti hogy tudnak segíteni, és valószínü, hogy a legjobb áron.:)

Milyen gázfegyvert tudtok ajánlani, ami elég hangos, ha elsütik és viszonylag jó ára is van? (10-20eFt)

Totál kezd? vagyok ezen a téren, nem bohóckodásra kell a fegyver és nem is boltot akarok vele rabolni miel?tt valaki ezzel jönne. Munkából kifolyólag van rá szükségem. Életkioltásra teljesen alkalmatlan, de mégis veszélyes kinézet? illetve hangú pisztoly érdekelne.

Legjobb válasz: Szerintem árban a Zoraki 914 elég jó , legalábbis nekem bevált munkába közben is / kóbor kutyák, népcsoportok cselekmény megváltoztatására :) /. Volt forgótárasom 8mm-es megbízható volt de elég gyenge hangja volt, kevesebb volt a hatóanyag g-bam :) Itt : http://www.youtube.com/watch?v=ge_2N_0-4is&feature=relmfu

Szerintem árban a Zoraki 914 elég jó , legalábbis nekem bevált munkába közben is / kóbor kutyák, népcsoportok cselekmény megváltoztatására :) /. Volt forgótárasom 8mm-es megbízható volt de elég gyenge hangja volt, kevesebb volt a hatóanyag g-bam :) Itt : http://www.youtube.com/watch?v=ge_2N_0-4is&feature=relmfu
lehet nem hízni kéne, hanem IZMOT NÖVELNI
nálam a jumbo bevált, fontos, h meglegyen mellette a rendes kaja is. Próbáld ki a volumass35-öt, szintén scitec.
tömegnöveléshez nem szer kell hanem sokat enni aztán átdolgozni izommá.
ha a jumbo nem vol jó, akkor valamit rosszul csinálsz. a megfelelõ tápálkozás meg elengedhetetlen. viszel be elég fehérjét meg szénhidrátot ?? creatinbol meg a scitec attackja baromi jó, csak amellé is egyél rengeteg fehérjét.
ahogy az elsõ mondta a vm35 is jó, viszont ha a jumbo-tól nem nõttél, at least nem híztál, akkor egyértelmû hogy a táplálkozásoddal van a gond.
A kérdező hozzászólása: szedtem JUMBOT az elsõtõl hiztam olyan 4kg-ot utána vettem még egy 4.4kg JUMBOT és nem tudtam hizni tõle anyit mint az elsõtõl szerintem is a táplálkozással volt gond
a jumbo étrendkiegészítõ, az egyik legmagasabb szénhidráttartalmú tömegnövelõ!! 4 kilót híztál?és mit vársz, hogy majd két vödörtõl 20 kilót fogsz? állíts össze egy étrendet, ha van akkor írd le, és segítünk!! étrend nélkül ne várj nagy fejlõdést.

Milyen dolgot tudtok ajánlani ami jó időtöltő? Gondolok itt Sportra vagy akármire. Mit lehetne elkezdeni ami hasznos és jó?

Kérlek írjatok minél többet, és olyanokat amiket lehet vidéken, kisváros közelében is csinálni.

Legjobb válasz: Korod és nemed elárulod meg, úgy nagyábból mit szeretsz csinálni akkor lehet tudok segíteni.

Korod és nemed elárulod meg, úgy nagyábból mit szeretsz csinálni akkor lehet tudok segíteni.
Geoládakeresés! Ez lényegében természetjárás, de sokkal izgalmasabb és több!http://geocaching.hu/
Én lovagolok.Szerintem hasznos idõtöltés és nagyon jó dolog lovakkal foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: 17 éves fiú
Ha extrémebb vagy akkor ajánlom a parkour-t. Vagy járjel gyúrni, az a csajoknak is bejön.
vívás!
Én 16/L vagyok, de van egy 17 éves bátyám, és sok 16-18éves fiút ismerek, akik ezeket szokták csinálni, mikor van egy kis szabadidejük: deszka, foci, kézi, kosár, bicó, billiárd, csajozás, nyáron strand a haverokkal, lógni a haverokkal, ismerõsökkel, csajokkal.:) , dvdzés (bár ez nem biztos, hogy hasznos:D), ha faluról vagy kisebb községrõl van szó, akkor kimennek sétálni haverokkal, és ott hülyülnek, ismerkednek másokkal a faluból, ha városról van szó, akkor tescóznak, vannak, akik zenélnek, dj-skednek, gitározni/dobolni/szintetizátorozni tanulnak. De az ilyen korban a haverok meg a csajok töltik be a legnagyobb szerepet... és az jó idõtöltés.:D
Sony Xperia L
Nekem xperia s em vam. Nem egy mai darab de én teljesen meg vagyoki vele elégedve. DE ha fontos neked hogy még támogassák akkor xperia L, esetleg kicsit drágábban SP
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) most a Sony xperia l, j és az u között vacillálok :S

Milyen telefont tudtok ajánlani ami 60ezer Ft-on belül van, van elõlapi kamerája és jó telefon (lehetõleg samsung)?

Legjobb válasz: Viszont ha más is szóba jöhet, akkor Sony Xperia L. Mindegyiknél jobb amiket felsoroltam.

Viszont ha más is szóba jöhet, akkor Sony Xperia L. Mindegyiknél jobb amiket felsoroltam.
"lehetõleg samsung" Így már nem is tudok semmit ajánlani. Ilyen kritériumokat a Samsung (tulajdonnév, nagybetû) csak 130 000 fölött képes teljesíteni. Bár kinek mit jelent a "jó" kifejezés, a telefonok világában. Elõlapi kamerája a legtöbbnek van. Én Xperia L-re szavazok, ha nem vagy teljesen elvakult.
Igaz egy kicsit több de Galaxy Ace 3 vagy ami belül van Ace 2 vagy Galaxy Core.
Van még:Galaxy S3 mini, S Advance.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen én is ezekre gondoltam :)
Galaxy Ace 2 Galaxy Ace 3 Galaxy S3 Mini Galaxy S Advance Mindegyik jó telefon, az Ace 2 és az S Advance is HA!! nem frissíted a szoftverük és nem is piszkálod! 2.3.6-ra tökéletesen vannak optimalizálva, nem akadnak, nem fagynak le. Másik 2 meg Jelly Bean, az Ace 3 elég jó kis telefon, kár hogy rohadtul túl van árazva. Az S3 mini meg olyan, mint az Ace 2 Jelly Beannel.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) lány vagyok és nem igazán értek a telefonokhoz így sokat segítettetek :)
ZTE Grand X IN :) nemsokkal van 60 fölött :)
A jó meg a samsung üti egymást. Xperia L.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!