Találatok a következő kifejezésre: Milyen jó sulik vannak (14 db)

Rám írt egy fiú akivel egy suliba járunk, de nekem bejön. Azért írt, hogy elmondja, hogy milyen jó osztályközösségünk van, meg minden, de nem igazán beszéltünk másról. (ígyis e-mailen nyomjuk) hogy hozzam szóba azt, hogy bejön nekem?

Vagy egyáltalán hogy tudjam meg, hogy bejövök neki? 16 vagyok, a fiú 17

Legjobb válasz: Kezdj el vele többet dumálni(témaváltás is ajánlott,nem fog harapni),kérd el az msn címét vagy facebook....de élõbe is odamehetsz hozzá,tudj meg róla többet,legyél kedves,barátságos és mosolyogj,az a lényeg hogy legyetek kicsit jóban és kezdj el vele szemezni...flörtölgetni,nézdd meg hogy hogyan reagál és utána várj hogy õ keresse a társaságod!Sok szerencsét!:)

Kezdj el vele többet dumálni(témaváltás is ajánlott, nem fog harapni), kérd el az msn címét vagy facebook....de élõbe is odamehetsz hozzá, tudj meg róla többet, legyél kedves, barátságos és mosolyogj, az a lényeg hogy legyetek kicsit jóban és kezdj el vele szemezni...flörtölgetni, nézdd meg hogy hogyan reagál és utána várj hogy õ keresse a társaságod!Sok szerencsét!:)

Április 1. -én a suliba milyen őrültségeket csináltatok eddig? Vagy milyen jó ötleteitek vannak erre a napra?

Legjobb válasz: -az összes tantárgyat ami aznap volt mi tartottuk meg -mi hetedikesek voltunk és kicseréltük az osztályunkat az elsõ osztályal(egy óra az elsõ osztályba volt):D -fogpasztával bekentük a kilincset,székeket bekentük vele -az osztályfõnökünket elhitettük azzal hogy az egyik osztálytársunknak beszakadt a feje(kishíján szívrohamot kapott) -megfordítottuk az osztályunkat -pukipárnát raktunk a tanári székre(úgy tettünk mint ha nem tudnánk semmirõl és elhitettük a tanárral hogy ,,õ pukizott") :D most csak ennyi jutott eszembe :)

-az összes tantárgyat ami aznap volt mi tartottuk meg -mi hetedikesek voltunk és kicseréltük az osztályunkat az elsõ osztályal(egy óra az elsõ osztályba volt):D -fogpasztával bekentük a kilincset, székeket bekentük vele -az osztályfõnökünket elhitettük azzal hogy az egyik osztálytársunknak beszakadt a feje(kishíján szívrohamot kapott) -megfordítottuk az osztályunkat -pukipárnát raktunk a tanári székre(úgy tettünk mint ha nem tudnánk semmirõl és elhitettük a tanárral hogy , , õ pukizott") :D most csak ennyi jutott eszembe :)
8.ban megcseréltük az osztályt a párhuzamos osztályal. a tanár nem vett észre semmit, csak amikor a naplóból elkezdett neveket olvasni, akkor nevettük el magunkat. volt olyan is gimiben hogy elbújtunk a folyosón a tanár meg mivel nem volt az osztályban senki lement egy emelettel lejebb, és a lépcsõn a hátunkmögé került. beterelt bennünket az osztályba, elõvetette velünk a papírt hogy röpdolgozatot írunk. csupa nehéz kérdéseket diktált aztán eltetette velünk a papírt, mondván áprilili.
Amikor gimis voltam, április elsején bekentem barna cipõkrémmel a WC lehúzóját, a belsõ kilincset, és az ajtólapot is megmaszatoltam, mintha valaki papír helyett "használta" volna. :D A folyosón lévõ itatót szintén bekentem vele. Egy darabig a WC-ben figyeltük a reakciókat a barátnõimmel, aztán ott álltunk a folyosón és szétröhögtük magunkat, ahogy kakaszagot véltek érezni egyesek az itatónál. Szép dolog a pszichológia! :D XD Eszméletlen jó buli volt! :)
Ajánlom, hogy akasszatok valahonnan ilyen szalagokat, amiket gázszerelésnél, vízszerelésnél, villanyszerelésnél szoktak használni és ragasszátok be vele a megfelelõ helyiséget. Én egyszer 2 napra a WC-t lezártam egy VÍZ VÍZ VÍZ szalaggal. :P
-ragasztottunk a tanári székre :) (akinek nem volt pénz a kártyáján, azé ment a székre, akinek volt rajta annyi h csörizzen az hívta a székeseket) vicces volt mikor a tanár leült nem tudta mi rezeg alatta :9 mindig felpattant, de akkor persze abba hagytuk a hívást -mereven egy sarokba bámult az osztály egész órán, mintha lenne ott vmi, a tanár meg csak nézte h mi mit nézünk -elbujtunk az ebédlõbe, és mikor be ment a tanár nem volt ott senki, egy darabig bent ücsörgött, hátha csak késünk zsünetrõl, aztán egy 10 perc mulva kijött, akkor mi visszamentünk és ugy csináltunk mintha végig ott lettünk volna. A tanár meg ugy csinált, mintha csak most jött volna :)
Mi mindig más osztályba mentünk órára. Tehát irodalom helyett az elsõsökhöz, és fizika helyett be a nyolcadikba. Az volt a szívás, hogy egy tanár igazolatlant akart adni, és mivel õ annyira "vicces" ezért németül tartott órát :S :/
Amikor megkérdezte, hogy kinek nincs kész a házija az egész osztályfeltette a kezét. Majdnem elkezte írni a névsort a tanár.
Krétatartó le----> kilincs mögé betettük és a krétataró kiért a falig ezért a tanár nem tudod bejönné 25 perc múlva beengedtük ..kiment tankönyvekért visszazártuk és szünetre kimentünk mintha misem történ volna :D
Holnap lesz ápr. 1 már mindent kiterveztünk:D Fizika:mindenkinek megmondjuk , hogy maradjanak bent a terembe és az egyik haverom elkéri a gondoktól az osztálytermünk kulcsát aztán bezárjuk azt.Ének: egy párnába beteszek 2db. fingópárnát amit majd ráteszek a tanáriszékre.Matek:elbújjunk a wc-be és nem megyünk be a terembe.
telefonokat
Én vagyok az, aki azt írta, hogy németül tartottak órát Gyerekek.. Most aztán nem fognak velük kicseszni... Kérvényeztük az igazgatótól, és bolondtanítás lesz, a kicsiknek tartunk órát... meg mászkálunk, meg ilyenek :D
Hat...en iden ezzekket csinaltam: -megforditotuk az osztalyt es meg a tabblat is masikfele raktuk s hatal ultunk...a tanar meg mergeben tesztet iratot (nincs humorerzeke xD) -WC papiral szetkentuk az ostalyt 8 tekercs WC papirt hasznaltunk......es az ajtora ki irtuk hogy, Koz WC -pe szocsosztuk a tablat es nem lehetet egesz nap ra irni -ki irtuk az JTORA HOGY 2. OSZTALY ES Atablara azt hogy: , , Ez a 2. osztaly maga az 5. ket keresi menjen vegig mind a 3 emeleten es abban az osztalyban vagyunk amejiken azt irja hogy 5.c. ik!!!, , es minden osztalyra mast irtunk es a tanar egy fel oraig kereset mer egyikre se irtuk hogy 5.c. es mikor letuk hogy kezd idekes leni ak vissza mentuk az osztalyba es ugy tetunk mitha nem tortent volna semmi ....xD hat nagyabol ennyi xD
utolsó válaszoló : az még nagyobb poén lett volna , ha megtanultál volna helyesen írni
Mi megfordítottuk az osztályt, az egészet átpakoltuk a csap felé beszappanoztuk a kilincset az egész táblát bekrétáztuk és 25 perc volt leszedni aztán a tanár feleltetett (pont engem + egy haverom) és az volt a kérdés h mi a közös a húsvéti nyusziban meg a tojásokban, a haveromnak nyuszit kellett rajzolni:) volt röhögés törin senkinek se volt kész a leckéje és mindenki hülyeséget mondott ha kérdezték (pl. mikor volt a honfoglalás? Pisti bácsi biciklivel ment, de elesett és eltört a lába:P) tesin minden hülyeséget magunkra raktunk, pulcsi nyakba, nadrág fejre, sálat lábunkra kötöttünk, ilyenek, és így mentünk be órára. a tesitanár nem volt kedves, majnem figyelmeztetést kapott mindenki

Jó suli a WSUF? Milyen infók vannak rólla?

Hali, most kezdtem a Wekerle sulin, levelez?n HR-t. Jobb suli ez mint a zskf, mütf, ésatöbbi? HVG-n meg sehol nem találtam róla infót. valakinek van?

Legjobb válasz: tyû kedves utolsó eléggé el vagy tájolódva. nem az fogja meghatározni egy ember "karrierjét" hogy urambocsá' feketelistás suliba járt e vagy a Corvinusban meresztgette a popsiját. Interjúztattam már sötét eltést (aki amikor átváltottunk az önéletrajzban is megjelölt angolra majd lefordult a székrõl) és talpraesettebb, gyakorlottabb GDF-est. Ha nincs gyakorlatod, nincsenek meg az alapvetõ készségeid, akkor teljesen mindegy melyik iskolában szerezted meg a diplomádat,mivel egy munkaadó nem bízza a véletlenre. El sem tudnád képzelni, hogy mennyi mindenre figyelünk a testbeszéden keresztül a választékos szóhasználaton át a kapcsolatfelvevõ és megtartó képességig. Ezek számítanak nem az iskolák. Ezzel csak azok nyugtatják magukat, akik egy elitnek hitt egyetemen majd' megszakadnak a kettesért, míg ugyanazon a szakon egy másik fõiskolán ugyanannyi teljesítmény, már 3ast ér.

tyû kedves utolsó eléggé el vagy tájolódva. nem az fogja meghatározni egy ember "karrierjét" hogy urambocsá' feketelistás suliba járt e vagy a Corvinusban meresztgette a popsiját. Interjúztattam már sötét eltést (aki amikor átváltottunk az önéletrajzban is megjelölt angolra majd lefordult a székrõl) és talpraesettebb, gyakorlottabb GDF-est. Ha nincs gyakorlatod, nincsenek meg az alapvetõ készségeid, akkor teljesen mindegy melyik iskolában szerezted meg a diplomádat, mivel egy munkaadó nem bízza a véletlenre. El sem tudnád képzelni, hogy mennyi mindenre figyelünk a testbeszéden keresztül a választékos szóhasználaton át a kapcsolatfelvevõ és megtartó képességig. Ezek számítanak nem az iskolák. Ezzel csak azok nyugtatják magukat, akik egy elitnek hitt egyetemen majd' megszakadnak a kettesért, míg ugyanazon a szakon egy másik fõiskolán ugyanannyi teljesítmény, már 3ast ér.
Sajnos nem, még alattuk van. Sajnálom, nálunk a HR-en is rajta van a "feketelistán".
hát remélem helyesírást is oktatnak
A kérdező hozzászólása: ténlyeg enyire szar? el se kezdjem akkor? nincs remény hogy kapok vlmi melót melette, meg ha elvégeztem?
figyelj, nézd meg a ponthatárokat 200 pont egy normális felsõoktatási intézménybe nem kerülsz be 350 pont alatt költségtérítésesre sem másrészt már egy OKJ is többet ér, mint ez nehogy egy fillért fizess érte harmadrészt a fekete lista él, senki nem veszi komolyan a ZSKF-el, a MÜFT-tel és a Kodolányival is ugyanez a helyzet meló nem lesz mellette, gyakorlat sem ha nem volt jó az érettségid érettségizz újra és jelentkezz a Corvinusra te figyu a helyesírásra tényleg feküdj rá, ha HR-es akarsz lenni, mert ez egy vizsgán vagy a munkában elég gáz nem bántásból írom, de igaza van a második válaszolónak
A suli nagyon jó. Még Matolcsy-t is elhozták nekünk! A színvonalas oktatás jegyében! Tényleg megtesznek mindent a naprakész oktatásért!
ez a kérdés ugye nem frankó??


Milyen jó, divattervezős sulik vannak Pesten?

Legjobb válasz: Divattervezõ suli???? Okjra mehetsz divattervezõnek, de bizonyos korhatár fölött (nem emlékszem már h 16 vagy 18) és lehet kell hozzá bizonyos "végzettség" (vagy befejezett 10.osztály vagy érettségi, nem emlékszek pontosan) Menj fel az okj honlapjára és tájékozódj a részletekrõl.

Divattervezõ suli???? Okjra mehetsz divattervezõnek, de bizonyos korhatár fölött (nem emlékszem már h 16 vagy 18) és lehet kell hozzá bizonyos "végzettség" (vagy befejezett 10.osztály vagy érettségi, nem emlékszek pontosan) Menj fel az okj honlapjára és tájékozódj a részletekrõl.

Kispest környékén milyen jó tánc sulik vannak?

Volt 1 kisebb térdmûtétem és ha fel épültem szeretnék elkezdeni táncolni és fontos lenne a sulim környékén találni 1 táncos helyet :))

Pécsen milyen JÓ nyelv sulik vannak? Ti melyiket ajánlanátok?

Természetesen az ár se lenne mindegy. Ha tudnátok mondani valami jó, de még is elfogadható árú nyelvsulit, nagyon megköszönném.

Milyen tagozatok vannak a debreceni Kossuth gimiben? Szerintetek jó suli?

Legjobb válasz: A legjobb. Volt. Míg oda jártam. Meg míg meg nem halt Titkó. Kovács egy hulladék. :D

A legjobb. Volt. Míg oda jártam. Meg míg meg nem halt Titkó. Kovács egy hulladék. :D
Vagy ez, vagy vegyél erõt magadon. Nem értem mit vársz tõlünk, tudod mi a baj, hát orvosold.
A kérdező hozzászólása: Erre mar en is gondoltam... De hogyan? :)
Kérdezõ, hány éves vagy?
mintha magamat olvasnám... én is pont ilyen vagyok de jó, h nem vok egyedül :D én nem paázok mondjuk csak semmi kedvem...
A kérdező hozzászólása: 17 igy elegge rosszul erzem magam hogy haveroknak mar "minden megvolt" én meg csak hallgatok... Meg utcan is nagyon rossz erzes. :( Nem vagy egyedul, sot ... De sajnos en stresszelek is rajta :(

Milyen jó alternatív sulik vannak?

Több iskolaváltáson vagytok túl, a "normálok" nem jöttek be.

Legjobb válasz: alternatív iskola? ezt kifejtenéd bõvebben?

alternatív iskola? ezt kifejtenéd bõvebben?

Van egy lány aki az ovoda társam volt és könnyen barátkozik akkor még jóba voltunk de ő is más milyen suliba ment és nem beszélünk már!?

Hogy csináljam hogy megint barátnők legyünk irtam neki askon is meg facen is irok majd de hogy irjam hogy találkozzak vele hogy pl igy hogy figyeljmá tálálkozzunk már de ez igy nem jo segitsetek mit irjak neki?!:)

Legjobb válasz: Nem kell egybõl ajtóstul rohanni a házba. A találkozást elég pár levél után említeni. Egyelõre például kérdezd meg, hogy milyen a suli? Mit fog csinálni a vakációban? Emlékszik-e erre vagy arra(valamilyen emlékezetes közös emlék az oviból.

Nem kell egybõl ajtóstul rohanni a házba. A találkozást elég pár levél után említeni. Egyelõre például kérdezd meg, hogy milyen a suli? Mit fog csinálni a vakációban? Emlékszik-e erre vagy arra(valamilyen emlékezetes közös emlék az oviból.
A kérdező hozzászólása: háth közös emlékünk newm volt az oviba nem voltunk legjobb barátnõk csak minden reggel együtt mentunk anyuekkal az oviba De köszi:)
Elõbb barátkozz vele, beszélgessetek csak úgy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!