Találatok a következő kifejezésre: Milyen jó sulik (50 db)

Milyen a Városmajori Gimnázium (Budapest)? Tényleg sok ott a sznob, mivel láttam, hogy Budapest 5. legjobb sulija ezért most nem értettem az összefüggést, jó suli vagy inkább sznob hely?

Legjobb válasz: Tényleg nem érted az összefüggést. Attól még egy iskola sem lett jó, hogy voltak ott sznobok is, mert nem azt mérik az iskolák rangsoránál. Akárkik vannak is ott, az egy jó iskola.

Tényleg nem érted az összefüggést. Attól még egy iskola sem lett jó, hogy voltak ott sznobok is, mert nem azt mérik az iskolák rangsoránál. Akárkik vannak is ott, az egy jó iskola.
Jó suli a Városmajori, sok ismerõsöm járt oda és mind szerették, utána jó egyetemekre mentek tovább. Az meg hogy sok a sznob...Nem sok. Sok jól szituált gyerek jár oda, de azok nem feltétlenül sznobok. A Móricz, na ott sok a sok Rózsadombi patkányfejû sznob, de Városmajorira nem jellemzõ.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat :) , és kb milyen átlag kell és milyen felvételi pontszám hogy felvegyék az embert a Városmajoriba?

Jó suli a Babits? Milyen a magyar nyelv és irodalom emelt óraszámú tagozat?

Várom olyanok segítségét akik bármit tudnak ezzel kapcsolatban,esetleg oda járnak vagy jártak.

Legjobb válasz: Nagyon jó suli! :D Én imádom.:)

Nagyon jó suli! :D Én imádom.:)
Melyik Babits? A pécsi vagy a pesti?
A kérdező hozzászólása: a pesti:)
Arról sajnos nem tudok nyilatkozni. :D
Az emelt magyar nagyon szar!!! De komolyan!
A kérdező hozzászólása: Mert?

Ez a póló milyen szerintetek? Suliba is jó vagy túl ünnepélyes? 18/l

http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ber..

Legjobb válasz: Hát ha monzervatívabb suliba jársz,akkor ezt tartogasd a bulikra, baráti összeülésekre. De manapság annyi mindent megengednek maguknak a fiatal lányok, h végülis hordhatod oda is.

Hát ha monzervatívabb suliba jársz, akkor ezt tartogasd a bulikra, baráti összeülésekre. De manapság annyi mindent megengednek maguknak a fiatal lányok, h végülis hordhatod oda is.
Szerintem abszolút suliba való felsõ.
Miért ne hordhatnád? Semmi extrém nincs benne.
Modelen jó àll de ehez szín is kell.
A kérdező hozzászólása: majdnem ilyen a bõröm színe, kicsikét világosabb :)
követelem hogy ezt vedd fel BÁRHOVA, mert cseszettül szép. ha mégsem akarod hordani, írom a címet hogy hova küldd, lehetõleg s-es méretben. puszi!
Ezt én is néztem nagyon jó :) Felveheted suliba is! :)
ebben gyönyörûen meg fog fázni a hátad, derekad... de persze a mai divatban nem az a lényeg, h egészséges maradj, csak legyél mindenáron k.rvára menõ... amúgy szép, és tavasszal, nyáron nagyon jó viselet, de télen nem ajánlott.


Jó suli a WSUF? Milyen infók vannak rólla?

Hali, most kezdtem a Wekerle sulin, levelez?n HR-t. Jobb suli ez mint a zskf, mütf, ésatöbbi? HVG-n meg sehol nem találtam róla infót. valakinek van?

Legjobb válasz: tyû kedves utolsó eléggé el vagy tájolódva. nem az fogja meghatározni egy ember "karrierjét" hogy urambocsá' feketelistás suliba járt e vagy a Corvinusban meresztgette a popsiját. Interjúztattam már sötét eltést (aki amikor átváltottunk az önéletrajzban is megjelölt angolra majd lefordult a székrõl) és talpraesettebb, gyakorlottabb GDF-est. Ha nincs gyakorlatod, nincsenek meg az alapvetõ készségeid, akkor teljesen mindegy melyik iskolában szerezted meg a diplomádat,mivel egy munkaadó nem bízza a véletlenre. El sem tudnád képzelni, hogy mennyi mindenre figyelünk a testbeszéden keresztül a választékos szóhasználaton át a kapcsolatfelvevõ és megtartó képességig. Ezek számítanak nem az iskolák. Ezzel csak azok nyugtatják magukat, akik egy elitnek hitt egyetemen majd' megszakadnak a kettesért, míg ugyanazon a szakon egy másik fõiskolán ugyanannyi teljesítmény, már 3ast ér.

tyû kedves utolsó eléggé el vagy tájolódva. nem az fogja meghatározni egy ember "karrierjét" hogy urambocsá' feketelistás suliba járt e vagy a Corvinusban meresztgette a popsiját. Interjúztattam már sötét eltést (aki amikor átváltottunk az önéletrajzban is megjelölt angolra majd lefordult a székrõl) és talpraesettebb, gyakorlottabb GDF-est. Ha nincs gyakorlatod, nincsenek meg az alapvetõ készségeid, akkor teljesen mindegy melyik iskolában szerezted meg a diplomádat, mivel egy munkaadó nem bízza a véletlenre. El sem tudnád képzelni, hogy mennyi mindenre figyelünk a testbeszéden keresztül a választékos szóhasználaton át a kapcsolatfelvevõ és megtartó képességig. Ezek számítanak nem az iskolák. Ezzel csak azok nyugtatják magukat, akik egy elitnek hitt egyetemen majd' megszakadnak a kettesért, míg ugyanazon a szakon egy másik fõiskolán ugyanannyi teljesítmény, már 3ast ér.
Sajnos nem, még alattuk van. Sajnálom, nálunk a HR-en is rajta van a "feketelistán".
hát remélem helyesírást is oktatnak
A kérdező hozzászólása: ténlyeg enyire szar? el se kezdjem akkor? nincs remény hogy kapok vlmi melót melette, meg ha elvégeztem?
figyelj, nézd meg a ponthatárokat 200 pont egy normális felsõoktatási intézménybe nem kerülsz be 350 pont alatt költségtérítésesre sem másrészt már egy OKJ is többet ér, mint ez nehogy egy fillért fizess érte harmadrészt a fekete lista él, senki nem veszi komolyan a ZSKF-el, a MÜFT-tel és a Kodolányival is ugyanez a helyzet meló nem lesz mellette, gyakorlat sem ha nem volt jó az érettségid érettségizz újra és jelentkezz a Corvinusra te figyu a helyesírásra tényleg feküdj rá, ha HR-es akarsz lenni, mert ez egy vizsgán vagy a munkában elég gáz nem bántásból írom, de igaza van a második válaszolónak
A suli nagyon jó. Még Matolcsy-t is elhozták nekünk! A színvonalas oktatás jegyében! Tényleg megtesznek mindent a naprakész oktatásért!
ez a kérdés ugye nem frankó??

Milyen jó, divattervezős sulik vannak Pesten?

Legjobb válasz: Divattervezõ suli???? Okjra mehetsz divattervezõnek, de bizonyos korhatár fölött (nem emlékszem már h 16 vagy 18) és lehet kell hozzá bizonyos "végzettség" (vagy befejezett 10.osztály vagy érettségi, nem emlékszek pontosan) Menj fel az okj honlapjára és tájékozódj a részletekrõl.

Divattervezõ suli???? Okjra mehetsz divattervezõnek, de bizonyos korhatár fölött (nem emlékszem már h 16 vagy 18) és lehet kell hozzá bizonyos "végzettség" (vagy befejezett 10.osztály vagy érettségi, nem emlékszek pontosan) Menj fel az okj honlapjára és tájékozódj a részletekrõl.
Nagyon jó iskolák.
Én Tiszapartis voltam, nyelvi elõkészítõs. Már a második évben megbántam, hogy oda mentem, de csak 12. félévben váltottam... az a másfél év kárpótolt minden rosszért, ami a TPG-ben volt. Szerintem a mostani tanári kar, meg a tanulói összetétel is borzalmas, ahogy meg átvették a katolikusok... arról ne is beszéljünk. Szerintem kerüld minél messzebbre, de ez csak egy magánvélemény. 21/L
Nekem szobatársam TPG-s, NYEK-es, és megvan elégedve vele.
Utolsó, hányadikos a szobatársad most? 21/L vagyok :)
A kérdező hozzászólása: És a Varga?
A Tiszaparti sajnos már messze nem hozza azt a színvonalat mint kb. 5-10 éve ilyenkor. Én is TPG-s voltam, akkor nagyon imádtam. Kemény, erõs suli volt, magasan képzett tanárokkal, sokat kellett tanulni, de a társaság nagyon jó volt. Szomorú is voltam, mikor azzal szembesültem, hogy a régihez képest már sehol sincs a suli.
A Varga és verseghy erõs szolnokon. A TPG már kb. rosszabb mint egy cigány általános iskola. De ha nem zavar hogy ha végigmész a folyosón és mindenki téged les meg rólad pofáz, és ha szereted hogy rólad pofáznak az órán akkor menj oda. A tanárokkal nincs sok baj, bár multkor a matek tanár úgy írta le a saját szót hogy "salyát" a fizika tanár az elöl szót pedig úgy hogy "elõll".
Kilencedikes.

Milyen az Óbudai Egyetem? Jó sulinak számít?

Legjobb válasz: Attól függ, melyik szak azon belül. Erre így nehéz válaszolni, de ha csak általánosságban kérdezed, akkor jónak számít, de mondjuk nem a legjobb.

Attól függ, melyik szak azon belül. Erre így nehéz válaszolni, de ha csak általánosságban kérdezed, akkor jónak számít, de mondjuk nem a legjobb.
A kérdező hozzászólása: KGK kara érdekelne
KGK-s vagyok, gazdálkodási és menedzsmenten, imádom. Jó a suli, közösség, a tanárok nagy része is. Szinte tuti, hogy itt maradok mesterképzésre. :) Milyen szakra mennél?
A kérdező hozzászólása: gazdálkodás és menedzsmentre :) csak sajna én gyenge vagyok matekból :(

Rám írt egy fiú akivel egy suliba járunk, de nekem bejön. Azért írt, hogy elmondja, hogy milyen jó osztályközösségünk van, meg minden, de nem igazán beszéltünk másról. (ígyis e-mailen nyomjuk) hogy hozzam szóba azt, hogy bejön nekem?

Vagy egyáltalán hogy tudjam meg, hogy bejövök neki? 16 vagyok, a fiú 17

Legjobb válasz: Kezdj el vele többet dumálni(témaváltás is ajánlott,nem fog harapni),kérd el az msn címét vagy facebook....de élõbe is odamehetsz hozzá,tudj meg róla többet,legyél kedves,barátságos és mosolyogj,az a lényeg hogy legyetek kicsit jóban és kezdj el vele szemezni...flörtölgetni,nézdd meg hogy hogyan reagál és utána várj hogy õ keresse a társaságod!Sok szerencsét!:)

Kezdj el vele többet dumálni(témaváltás is ajánlott, nem fog harapni), kérd el az msn címét vagy facebook....de élõbe is odamehetsz hozzá, tudj meg róla többet, legyél kedves, barátságos és mosolyogj, az a lényeg hogy legyetek kicsit jóban és kezdj el vele szemezni...flörtölgetni, nézdd meg hogy hogyan reagál és utána várj hogy õ keresse a társaságod!Sok szerencsét!:)

Április 1. -én a suliba milyen őrültségeket csináltatok eddig? Vagy milyen jó ötleteitek vannak erre a napra?

Legjobb válasz: -az összes tantárgyat ami aznap volt mi tartottuk meg -mi hetedikesek voltunk és kicseréltük az osztályunkat az elsõ osztályal(egy óra az elsõ osztályba volt):D -fogpasztával bekentük a kilincset,székeket bekentük vele -az osztályfõnökünket elhitettük azzal hogy az egyik osztálytársunknak beszakadt a feje(kishíján szívrohamot kapott) -megfordítottuk az osztályunkat -pukipárnát raktunk a tanári székre(úgy tettünk mint ha nem tudnánk semmirõl és elhitettük a tanárral hogy ,,õ pukizott") :D most csak ennyi jutott eszembe :)

-az összes tantárgyat ami aznap volt mi tartottuk meg -mi hetedikesek voltunk és kicseréltük az osztályunkat az elsõ osztályal(egy óra az elsõ osztályba volt):D -fogpasztával bekentük a kilincset, székeket bekentük vele -az osztályfõnökünket elhitettük azzal hogy az egyik osztálytársunknak beszakadt a feje(kishíján szívrohamot kapott) -megfordítottuk az osztályunkat -pukipárnát raktunk a tanári székre(úgy tettünk mint ha nem tudnánk semmirõl és elhitettük a tanárral hogy , , õ pukizott") :D most csak ennyi jutott eszembe :)
8.ban megcseréltük az osztályt a párhuzamos osztályal. a tanár nem vett észre semmit, csak amikor a naplóból elkezdett neveket olvasni, akkor nevettük el magunkat. volt olyan is gimiben hogy elbújtunk a folyosón a tanár meg mivel nem volt az osztályban senki lement egy emelettel lejebb, és a lépcsõn a hátunkmögé került. beterelt bennünket az osztályba, elõvetette velünk a papírt hogy röpdolgozatot írunk. csupa nehéz kérdéseket diktált aztán eltetette velünk a papírt, mondván áprilili.
Amikor gimis voltam, április elsején bekentem barna cipõkrémmel a WC lehúzóját, a belsõ kilincset, és az ajtólapot is megmaszatoltam, mintha valaki papír helyett "használta" volna. :D A folyosón lévõ itatót szintén bekentem vele. Egy darabig a WC-ben figyeltük a reakciókat a barátnõimmel, aztán ott álltunk a folyosón és szétröhögtük magunkat, ahogy kakaszagot véltek érezni egyesek az itatónál. Szép dolog a pszichológia! :D XD Eszméletlen jó buli volt! :)
Ajánlom, hogy akasszatok valahonnan ilyen szalagokat, amiket gázszerelésnél, vízszerelésnél, villanyszerelésnél szoktak használni és ragasszátok be vele a megfelelõ helyiséget. Én egyszer 2 napra a WC-t lezártam egy VÍZ VÍZ VÍZ szalaggal. :P
-ragasztottunk a tanári székre :) (akinek nem volt pénz a kártyáján, azé ment a székre, akinek volt rajta annyi h csörizzen az hívta a székeseket) vicces volt mikor a tanár leült nem tudta mi rezeg alatta :9 mindig felpattant, de akkor persze abba hagytuk a hívást -mereven egy sarokba bámult az osztály egész órán, mintha lenne ott vmi, a tanár meg csak nézte h mi mit nézünk -elbujtunk az ebédlõbe, és mikor be ment a tanár nem volt ott senki, egy darabig bent ücsörgött, hátha csak késünk zsünetrõl, aztán egy 10 perc mulva kijött, akkor mi visszamentünk és ugy csináltunk mintha végig ott lettünk volna. A tanár meg ugy csinált, mintha csak most jött volna :)
Mi mindig más osztályba mentünk órára. Tehát irodalom helyett az elsõsökhöz, és fizika helyett be a nyolcadikba. Az volt a szívás, hogy egy tanár igazolatlant akart adni, és mivel õ annyira "vicces" ezért németül tartott órát :S :/
Amikor megkérdezte, hogy kinek nincs kész a házija az egész osztályfeltette a kezét. Majdnem elkezte írni a névsort a tanár.
Krétatartó le----> kilincs mögé betettük és a krétataró kiért a falig ezért a tanár nem tudod bejönné 25 perc múlva beengedtük ..kiment tankönyvekért visszazártuk és szünetre kimentünk mintha misem történ volna :D
Holnap lesz ápr. 1 már mindent kiterveztünk:D Fizika:mindenkinek megmondjuk , hogy maradjanak bent a terembe és az egyik haverom elkéri a gondoktól az osztálytermünk kulcsát aztán bezárjuk azt.Ének: egy párnába beteszek 2db. fingópárnát amit majd ráteszek a tanáriszékre.Matek:elbújjunk a wc-be és nem megyünk be a terembe.
telefonokat
Én vagyok az, aki azt írta, hogy németül tartottak órát Gyerekek.. Most aztán nem fognak velük kicseszni... Kérvényeztük az igazgatótól, és bolondtanítás lesz, a kicsiknek tartunk órát... meg mászkálunk, meg ilyenek :D
Hat...en iden ezzekket csinaltam: -megforditotuk az osztalyt es meg a tabblat is masikfele raktuk s hatal ultunk...a tanar meg mergeben tesztet iratot (nincs humorerzeke xD) -WC papiral szetkentuk az ostalyt 8 tekercs WC papirt hasznaltunk......es az ajtora ki irtuk hogy, Koz WC -pe szocsosztuk a tablat es nem lehetet egesz nap ra irni -ki irtuk az JTORA HOGY 2. OSZTALY ES Atablara azt hogy: , , Ez a 2. osztaly maga az 5. ket keresi menjen vegig mind a 3 emeleten es abban az osztalyban vagyunk amejiken azt irja hogy 5.c. ik!!!, , es minden osztalyra mast irtunk es a tanar egy fel oraig kereset mer egyikre se irtuk hogy 5.c. es mikor letuk hogy kezd idekes leni ak vissza mentuk az osztalyba es ugy tetunk mitha nem tortent volna semmi ....xD hat nagyabol ennyi xD
utolsó válaszoló : az még nagyobb poén lett volna , ha megtanultál volna helyesen írni
Mi megfordítottuk az osztályt, az egészet átpakoltuk a csap felé beszappanoztuk a kilincset az egész táblát bekrétáztuk és 25 perc volt leszedni aztán a tanár feleltetett (pont engem + egy haverom) és az volt a kérdés h mi a közös a húsvéti nyusziban meg a tojásokban, a haveromnak nyuszit kellett rajzolni:) volt röhögés törin senkinek se volt kész a leckéje és mindenki hülyeséget mondott ha kérdezték (pl. mikor volt a honfoglalás? Pisti bácsi biciklivel ment, de elesett és eltört a lába:P) tesin minden hülyeséget magunkra raktunk, pulcsi nyakba, nadrág fejre, sálat lábunkra kötöttünk, ilyenek, és így mentünk be órára. a tesitanár nem volt kedves, majnem figyelmeztetést kapott mindenki


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!