Találatok a következő kifejezésre: Milyen jó lehetne (72 db)

Gondoltatok már bele milyen jó lehetne Hancocknak lenni? én sokszor azt álmodom h olyan képességeim vannak mint neki

csak normális válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Ennyivel ugyanolyan mintha superman lennél

Ennyivel ugyanolyan mintha superman lennél
A kérdező hozzászólása: de hancock jobb:P õ új, superman meg régi:)

Ha töriből és magyarból vagyok jó milyen szakokon lehetne továbbtanulni? Mi lehetnék humán érdeklődéssel?

Ilyeneken kívül persze, hogy jogász, pszichológus.

Legjobb válasz: Tanárnak lehetne továbbtanulni. Igazából felsoroltad azokat, amiket ajánlani lehetne. Esetleg újságírónak, nyelvésznek (mondjuk felsõoktatásban taníthatnád) tanulhatsz. Történelmet tanulva pedig történész lehetsz, amivel múzeumokban, levéltárakban helyezkedhetsz el. Ezek nem a legkeresettebb szakmák. Ha van érzéked a színészethez, akkor a Színmûvészetit is megpróbálhatod.

Tanárnak lehetne továbbtanulni. Igazából felsoroltad azokat, amiket ajánlani lehetne. Esetleg újságírónak, nyelvésznek (mondjuk felsõoktatásban taníthatnád) tanulhatsz. Történelmet tanulva pedig történész lehetsz, amivel múzeumokban, levéltárakban helyezkedhetsz el. Ezek nem a legkeresettebb szakmák. Ha van érzéked a színészethez, akkor a Színmûvészetit is megpróbálhatod.

Melyik étteremben lehetne jó bankettet tartani? Milyen jó éttermeket ismertek?

Legjobb válasz: Ötletem nincs, de Veranda éttermet (Vendel u.) kerüljétek. Mi teszteltük, tök jó volt minden. Ezért oda szerveztünk összejövetelt, hát az meg valami borzalom.

Ötletem nincs, de Veranda éttermet (Vendel u.) kerüljétek. Mi teszteltük, tök jó volt minden. Ezért oda szerveztünk összejövetelt, hát az meg valami borzalom.
Esetleg szûkíthetnéd a kérdésed városra...elég nagy Mo. Vagy az mindegy? Akkor Fót, Botos Antal vendéglõje.
A kérdező hozzászólása: budepesten keresünk(:

Milyen krémet lehetne belemasszírozni ezzel a géppel az arcomba, ami a pattanásaimra "jó"?

Vettünk valami masszírozó gépet, aminek van olyan funkciója, hogy az arcba lehet masszírozni valamilyen krémet vagy akármit. Van olyan krém, amit kifejezetten pattanásokra érdemes használni vagy így belemasszírozni?

Legjobb válasz: Nem írtad mennyi idõs vagy, mert minden korban más a pattanás..Ha érdekel, akkor "Google keresés" és írd be a keresõ csíkba, hogy pattanásos bõrre való krémek. Sokfélét kiad neked, olvasd el õket milyenek, melyik illik a bõrödhöz.

Nem írtad mennyi idõs vagy, mert minden korban más a pattanás..Ha érdekel, akkor "Google keresés" és írd be a keresõ csíkba, hogy pattanásos bõrre való krémek. Sokfélét kiad neked, olvasd el õket milyenek, melyik illik a bõrödhöz.

Milyen ajándékot lehetne venni névnapjára egy 18 éves lánynak, akit kb.1, 5 éve ismerek, de csak az utóbbi pár hónapban vagyunk nagyon jóba?

Bonbon-ra gondoltam, de szerintetek az jó? :/ Egyéb ötlet? :)

Legjobb válasz: Jó ötlet! De napszemüveg,nesszeszer,valami bizsu azért kövesse a bonbont.

Jó ötlet! De napszemüveg, nesszeszer, valami bizsu azért kövesse a bonbont.
Szerintem is jó ötlet, de valami égszert, kistáskát vagy sált vehetnél még hozzá. :)
Bobbon mellé vegyél virágot is.
könyvet
A csoki jó ötlet, de csak akkor, ha ismered az ízlését. Pl. nem mindenki szereti a marcipán, vagy a gyümölcsös csokikat...stb. És semmiképpen ne kommersz márkát válassz, amit bármelyik sarkon meg lehet venni, mert annak olyan jellege van, hogy "na ez is le van tudva"!!! Kv. persze akkor, ha tudok, hogy pl. a Ferrero Rocher, v. a Merci a kedvence!

Milyen jó nevet lehetne adni egy pinának, úgy mégis?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: A cikk igen jó, egyetértek vele 100%-ban! A pina a tökéletes szó, én így használom. :)

A cikk igen jó, egyetértek vele 100%-ban! A pina a tökéletes szó, én így használom. :)
mellek azok az ikrek :)
igen, az ikrek is jó :D De a punci és cici a legjobbak. L
A kérdező hozzászólása: 15-ös köszi :) Milyen igaz!
puncicus
nunner és tejes zacskó de nekem jó a mostani megnevezése is
Mi az, hogy a nõ csúnyája? Nem csúnya, hanem nagyon is szép :) Úgy szoktam mondani, hogy a nõnek a második arca :)
punetti :)
Én csak puncinak hívom, a barátom puncókának. Annyira idegesítõ, hülyén hangzik :) A melleim meg cicik, néha lányok vagy ikrek. Sajnos kétpetéjûek.
Hát az egyik ismerõs pár úgy hívták egymást h Cuna és Güzû a férfi és nõ beceneve volt ott lent. A csaj még a Cuna nevet is a lábára tetováltatta. Szerintem ez kissé már beteges. Mi a barátommal megmaradtunk az ikreknél az õ v én ikreim az már mindegy aztán fiú/lány testvérekrõl vagy ikrekrõl neveztük egymást Pl. Olsen ikrek, Kaulits ikrek Tokio Hotelbõl, Hilton testvérek stb. na és az örök kedvenc Krull a harcizom és Szófia hercegnõ. De inkább Krull és az ikrek és punci
Hívhatnánk Gy.Ferinek is... elégtétellel mondhatnánk: "megb.szom a szád" :) ))
pina = a nõ csúnyája mell = csecs mellbimbó = csecsbimbó
Szerintem is, a punci maradjon punci. :D
Mell = bögy
Hívjuk mondjuk Sanyinak...
pina pina punci vagina és nunci xD
pénznyelõ :D
nunuska :)
Nunóka :-)
sztálin :)
Muffkátli.
Kéjbarlang.
A kérdező hozzászólása: És a mellek? Azok nem is érdekesek? Én a melleim cicinek hívom.
szerintem a punci az punci :) Én ezzel szoktam megbotránkoztatni a hallgatóságot :D (képtelenek normális nevet elfogadni a puncira)
muffkátli

Milyen programmal lehetne feltörni a barátnőm kókuszdióját? Valami jó torrent oldalt írjatok. SÜRGÕS!

Legjobb válasz: Kókuszdió feltörõvel! Tölts le hozzá egy jó nagy kalapácsot!

Kókuszdió feltörõvel! Tölts le hozzá egy jó nagy kalapácsot!
A kérdező hozzászólása: Ez mekkora hülyeség. Nem kalapot akarok ácsoltatni, hanem belenézni a kókuszába.
Akkor javaslom fúrj rá egy lyukat, de akkor is csak egy szemmel tudnál belenézni!
A Windows 8 1, 44MB-os telepítõlemezes acél díszdobozos verzióval.
Kókusz hack 1.1-el
Coconut X-ray 2000 Ennek az a legnagyobb elõnye, hogy anélkül tudsz a kókuszba nézni, hogy felsértenéd a külsõ rétegeket. Az ncore.hu-ról rudod letölteni, amin ráadásul ingyenes nyílt reg. van. Csak egy kutyadrága sms-t kell küldened.
nem.

Youtube Downloader-rel szoktam leszedni zenéket és nem valami jó a minősége (256 KBPS). Milyen programmal lehetne át convertálni vagy jóbb minőségűbbé csinálni?

Legjobb válasz: Semmivel. Jobbat nem tudsz belõle csinálni. Keress eleve jobb minõségût. A 256 Kbit/sec-es már elég jó bitráta, de ha az eredeti zene is rossz minõségû akkor már mindegy...

Semmivel. Jobbat nem tudsz belõle csinálni. Keress eleve jobb minõségût. A 256 Kbit/sec-es már elég jó bitráta, de ha az eredeti zene is rossz minõségû akkor már mindegy...
Jobbra nem tudod konvertálni. A 256 kbs bõven elég lenne amúgy. Ha fontos a minõség, akkor ne a Youtube-ról tölts zenét.
A kérdező hozzászólása: csak amiket leszedtem azokat nem találtam meg máshol :S
Olyan nem igen van, ami máshol ne lenne meg...
A kérdező hozzászólása: akkor valószinüleg rossz helyen kerestem :D
Ha jó minõségû zenét akarsz, akkor eleve nem ott kéne keresni...

Devizahitelezés témakörön belül milyen jó szakdogát lehetne írni?

Legjobb válasz: Hogy mennyivel jobb lenne, ha az állam nem adakozna a bedõlt devizahiteleseknek, hisz felelõtlenek. Tehát a FELELÕS HITELFELVÉTELre tehetnél jó javaslatokat!

Hogy mennyivel jobb lenne, ha az állam nem adakozna a bedõlt devizahiteleseknek, hisz felelõtlenek. Tehát a FELELÕS HITELFELVÉTELre tehetnél jó javaslatokat!
Húú elsõ te aztán rendkívüli szakértõ lehetsz. Eltévedtél a politika kategóriából? :) Kérdezõ: Bár nem vagyok szakmádbeli de szerintem jó téma lehet a végtörlesztés, hiszen aktuális téma, és nagyon sok irodalma lehet. Mondjuk hatása a bankszektorra, vagy az adósságállományra. Hogyan változtatta meg a hitelezõi helyzetet? Esetleg a válsággal kapcsolatban szintén ez: hogyan változott meg a hitelezés (ingyen hitelek megszûnése szigorúbb szabályok stb.) Vagy pl. az EU országain belül a devizahitelezés szabályai, a pénzpiaci struktúra különbözõsége. Vagy ugyanez a környezõ országokra. Összehasonlító elemzéssel. Hirtelen ezek jutottak eszembe. Én mérnökin végeztem, neme mûszaki problémáról kellett írni :) ) Egyvalamire vigyázz: legyen irodalma. Én kicsit megszenvedtem, mert annyira vállalatspecifikus dolgot találtam ki, hogy irodalma nem volt egyáltalán. Bár szerencsémre a bírálók és az államvizsga bizottság tagjai is szakmabeliek voltak, így tisztában voltak vele, hogy semmilyen írott irodalom nincs a témában. Hajrá ;-)
Elsõ válaszoló: Magyarország korábbi vezetõi devizában adósították el az országot. A pénzbõl utak, járdák, autópályák épültek. Véleményed szerint õk is felelõtlenek voltak? Rossz példával jártak elõl? Az ország vezetõi mögött álló magasan képzett szakértõi tanácsadó gárda is felelõtlen volt? Szerinted most az ország adósságát, a kamatfelárat, és a magasabb árfolyamot mibõl törlesztik, ha nem a beszedett adóbevételekbõl? Idézet a http://www.nol.hu/gazdasag/lap-20090206-20090206-35 -ból "Földrengés után, a romok között ülve sem tûnik ésszerûnek az az önmarcangolás, hogy nem lett volna szabad házat építeni, mert tudni kellett volna: egyszer úgyis lesz földrengés. Földrengéseket nem tudunk elõre jelezni. Nem róható fel azonban a monetáris politikának, a hiteleket kihelyezõ bankoknak és a hitelek felvevõinek, hogy nem arra építették fel üzleti politikájukat: egyszer, valamikor egy súlyos nemzetközi pénzügyi válság be fog következni. Ez nem józan elõrelátás, hanem a kockázat olyan kizárása, aminek következtében mindennemû haladást is kizárnánk." 1. válaszoló! Akit egy földrengést követõen maga alá temeti a háza, az nem érdemel segítséget? "Dögöljön meg, földet rá." Ez a legegyszerûbb, ugye? Szerinted?

Milyen oldatokkal lehetne megcsinálni, hogy ha két nem piros színű folyadékot összeöntünk pirossá váljon? Jó lenne ha könnyen beszerezhető dolgokból lennének a folyadékok.

Legjobb válasz: Indikátorokkal jó játszani. Több lehetõség is van a fenolftaleinen kívül (bár kétségkívül gyönyörû a színe, én is azt ajánlom), keress rá neten, és nézd meg az átcsapási tartományokat. Ennek megfelelõen annál savasabb/bázikusabb vagyületbe tedd az indikátort, majd önts hozzá lúgot/savat, hogy a pH megváltozzon. Ezt az indikátor jelezni fogja, megváltozik a színe. Ha jól választottál, prios lesz, de ugyanígy rengetegféle más színt is össze lehet hozni.

Indikátorokkal jó játszani. Több lehetõség is van a fenolftaleinen kívül (bár kétségkívül gyönyörû a színe, én is azt ajánlom), keress rá neten, és nézd meg az átcsapási tartományokat. Ennek megfelelõen annál savasabb/bázikusabb vagyületbe tedd az indikátort, majd önts hozzá lúgot/savat, hogy a pH megváltozzon. Ezt az indikátor jelezni fogja, megváltozik a színe. Ha jól választottál, prios lesz, de ugyanígy rengetegféle más színt is össze lehet hozni.
A fenolftalein az lúgos közegben pirossá színezi az oldatot. Szóval ebbõl kiindulva mondjuk sima csapvíz az egyik folyadék, ebbe csepegtetsz fenolftaleint (vegyszerboltban kaphatod meg) és hozzáöntesz mondjuk nátrium hidroxid oldatot vagy más lúgos cuccot, mondjuk jó tömény szódabikarbónás vizet.
Azt hozzátenném még hogy nem teljesen piros, hanem inkább lilás lesz az oldat! De ettõl függetlenül látványos :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!