Találatok a következő kifejezésre: Milyen jó érthető (3 db)

Milyen jó, érthető matekos összefoglaló könyvet ajánlotok gimnazistáknak?

NEM érettségi tételek kellenek, hanem egy összefoglaló könyv, ahol elmagyarázzák a dolgokat, stb. 9.-es vagyok, azért kell, mert itthon nem nagyon tudnak segíteni benne, és hasznos lenne.

Legjobb válasz: Obádovics J. Gyula - Matematika

Obádovics J. Gyula - Matematika
Hát a kedves Obádovics sztem áltmatekosnak durva, de pl van egy ilyen is h Ennyit kel tudni matematikából, az is jó, de a tankönyv is elég jó szokott lenni, de ha kell írj a címemre szívesen segítek, akár msnen is, matszakos voltam négy évig gimiben, most meg fizika szakos egyetemen. Sok sikert!

Milyen jó, normális, szavát érthető orvosok dolgoznak Szegeden?

Legjobb válasz: Nekem már nagyon sok nõgyógyászom volt,mert minddel volt valami bajom:túl öreg,dilettáns,nem törõdöm,stb.De a mostanival nagyon meg vagyok elégedve:dr.Novák Tibor.Mindent elmagyaráz,megértõ,pontos és korrekt.Én most néla fogom szülni az ikreket,de teljesen nyugodt vagyok,mert tudom,hogy jó kezekben leszünk.A II.klinikán megtalálod.

Nekem már nagyon sok nõgyógyászom volt, mert minddel volt valami bajom:túl öreg, dilettáns, nem törõdöm, stb.De a mostanival nagyon meg vagyok elégedve:dr.Novák Tibor.Mindent elmagyaráz, megértõ, pontos és korrekt.Én most néla fogom szülni az ikreket, de teljesen nyugodt vagyok, mert tudom, hogy jó kezekben leszünk.A II.klinikán megtalálod.

Milyen jó és érthető baba receptes könyvet lehet venni?

Olyat szeretnék amiben vannak receptek, hozzávalók, lenne heti recept. Mondjuk olyanoknak akik még nem nagyon f?ztek. 4 hónapos kortól jó lenne ha lenne benne recept.

Legjobb válasz: szia ne vegyél-mert nagyon jók vannak a neten www.bebietel.hu nekem van egy filléres is-anyukám vmi kiárusitáson vette.én hasból is szoktam,persze,ha tudod,h miket lehet már ennie.kezd az alma,barack,krupli,répával,majd jöhet a többi,meg a husik.ezen az oldalon vannak könyvek is.de a nõklapja oldalán is találsz.nyomtasd ki-gyûjtsd 1 füzetbe-és kész a könyv

szia ne vegyél-mert nagyon jók vannak a neten http://www.bebietel.hu nekem van egy filléres is-anyukám vmi kiárusitáson vette.én hasból is szoktam, persze, ha tudod, h miket lehet már ennie.kezd az alma, barack, krupli, répával, majd jöhet a többi, meg a husik.ezen az oldalon vannak könyvek is.de a nõklapja oldalán is találsz.nyomtasd ki-gyûjtsd 1 füzetbe-és kész a könyv
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!