Találatok a következő kifejezésre: Milyen jó, szavát (6 db)

Milyen jó, normális, szavát érthető orvosok dolgoznak Szegeden?

Legjobb válasz: Nekem már nagyon sok nõgyógyászom volt,mert minddel volt valami bajom:túl öreg,dilettáns,nem törõdöm,stb.De a mostanival nagyon meg vagyok elégedve:dr.Novák Tibor.Mindent elmagyaráz,megértõ,pontos és korrekt.Én most néla fogom szülni az ikreket,de teljesen nyugodt vagyok,mert tudom,hogy jó kezekben leszünk.A II.klinikán megtalálod.

Nekem már nagyon sok nõgyógyászom volt, mert minddel volt valami bajom:túl öreg, dilettáns, nem törõdöm, stb.De a mostanival nagyon meg vagyok elégedve:dr.Novák Tibor.Mindent elmagyaráz, megértõ, pontos és korrekt.Én most néla fogom szülni az ikreket, de teljesen nyugodt vagyok, mert tudom, hogy jó kezekben leszünk.A II.klinikán megtalálod.
Az milyen dolog, hogy még szóba állsz vele? Úgy dobnám ki, a lába nem éri a földet, simán leoltanám, többet nem merne hozzám szólni.
Nézd, szerelemre nem kellesz, de ismerõsként törõdik Veled. Ennyi.
ezért mondják azt hogy megszerezni nehezebb mint megtartani...velem ha ugy viselkedik valaki mint a legelsõ napon akkor 10 év után is kedveskednék stb
A kérdező hozzászólása: Hát, igen...
"Hála istennek, sokkal jobban, amióta ritkábban látlak"...
A kérdező hozzászólása: :-)
A kérdező hozzászólása: 20.32-esnek: attól, mert valaki szerelemre nem kell a másiknak, attól még lehet, és kell emberszámba venni, és nem úgy kell kezelni, mint egy kapcarongyot, és nem úgy kell vele beszélni, mintha az lenne.
A kapcsolat vége felé már eldurvulnak a dolgok sok olyat mond az ember amit késöbb megbán talán most próbálja kiküszöbölni a hibát.
Te mit keresel még nála?????? Nem értem az olyan nõket, akik minden bunkóságot eltûrnek... Leegyen büszkeséged és hagyd ott ha jót akarsz magadnak!!!
Helyedben én meggondolnám, hogy egyáltalán ismerõsömnek nevezzem-e ezek után... Pedro
A kérdező hozzászólása: De velem, akit kapcarongyként kezelt, és a legutolsó bunkó is többet érdemelt nálam, az ne érdeklõdjön irántam.
kedves
A kérdező hozzászólása: 3 évet jártam az illetõvel.
Bunkó
Lehet, hogy tudathasadásos beteg.
A kérdező hozzászólása: 27 éves....
vannak ilyen emberek, aik azt hiszik h a csajoknak ez szimpi.. Kisgyerek még az illetõ nem?
A kérdező hozzászólása: Remélem, viccbõl írtad.
Õszinte, de önzõ típus.És sakkban akar tartani, el akarja érni , hogy "még mindig szeresd" õt.


TemesvÁron, kosÁron
császáron, féláron
Nyáron, gitáron.
tatáron, váron, kevláron, Áronnal
Áronnal Áront
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon jók vagytok:D

Van valahol egy jó összefoglaló arról, hogy milyen nevek megengedettek C++ -ban? Most nem a lefolglalt szavak listájára gondolok, hanem az általunk definiáltak konfliktusaira, lásd alább.

Mindig bajban vagyok, hogy a változók, globális változók, függvénynevek, osztálynevek, deklarációban szerepl? segéd változónevek, stb. között milyen egyez?ségek lehetnek.

Legjobb válasz: Nem teljesen értem. Minden megengedett, ami nem tiltott. Te valószínûleg inkább a változók láthatóságával és hatáskörével vagy bajban.

Nem teljesen értem. Minden megengedett, ami nem tiltott. Te valószínûleg inkább a változók láthatóságával és hatáskörével vagy bajban.
A kérdező hozzászólása: egy változónak lehet ugyanaz a neve mint egy függvénynek?
"egy változónak lehet ugyanaz a neve mint egy függvénynek?" Ez környezetfüggõ hogy hol lehet. Egyébként ezért találták ki a névtereket c++ -ba.
A kérdező hozzászólása: na, hát pl errõl beszélek, hogy kéne egy jó leírás, mert ez csak egy trivi kérdés volt, de sokkal összetettebbet is tudnék kérdezni
Ezek szerint nem jól ismered a c++ nyelvet, a név konvenciókat stb. Ezeket meg kell érteni ez alapján olyan összefüggéseket lehet tudni ami nincs is leírva, ez alapján könnyen ki lehet szûrni hogy valaki csak bemagolta vagy érti. Fontos érteni ezt semmilyen könyv vagy Google keresõ nem helyettesíti. A c++ hivatalos oldala : http://www.cplusplus.com/ Egy c++ pdf könyv : http://rs1.szif.hu/~bauer/CProg.pdf Egy részletes (ez nekem már szájbarágós) : http://www.ett.bme.hu/upload/1159264134166.5_86955eabc62dab2.. A c++ elég népszerû nyelv még rengeteg leírás található pdf-be, ppt-be, html-be, word-be, fehéren, feketén, kéken stb. stb. "összetettebbet is tudnék kérdezni" Mi lenne az?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!