Találatok a következő kifejezésre: Milyen játékok egy (284 db)

Milyen játékokat ajánlatok egy androidos Tabletre?

névszerint irjátok meg lécci !

Legjobb válasz: Erre a kérdésre így nehéz válaszolni. Nincsenek kimondottan tabletre kitalált játékok, épp ezért a tablet (mondjuk úgy mint szûrõ a keresésben) még nem határoz meg semmit sem, nem emel ki a többi közül egyet sem s nem is zár ki egy játékot sem. Ha megmondanád, hogy milyen típusú játékokat kedvelsz (pl. logikai, kaland, platform, nézd a hátam, autós) úgy már lehet ajánlani, hogy kinek mi a kedvenc egy-egy kategóriából.

Erre a kérdésre így nehéz válaszolni. Nincsenek kimondottan tabletre kitalált játékok, épp ezért a tablet (mondjuk úgy mint szûrõ a keresésben) még nem határoz meg semmit sem, nem emel ki a többi közül egyet sem s nem is zár ki egy játékot sem. Ha megmondanád, hogy milyen típusú játékokat kedvelsz (pl. logikai, kaland, platform, nézd a hátam, autós) úgy már lehet ajánlani, hogy kinek mi a kedvenc egy-egy kategóriából.
Fast racing meg teszi? grafikája nem nagyon jó de el lehet vele játszani meg még Six-Guns, Crysis, 9mm, Mass Effect, Dead Trigger ezek már azért sokkal jobbak de amugy ha le irnád mijen a tableted jobban irnának játékokat
A kérdező hozzászólása: DPS Ddream 7 Tablet PC (android 4.2 )-ez a Tabletem neve am lécci mászkálós játékokat keressetek nekem mert én már nem találok többet , de kalandos játékok is jöhetnek...sigitsetek nekem léciii...név szerint kérném !
Hogy valami egyszerûbbet, ami biztos fut a tableten... Én nagyon kedveltem még a Commmodore idõszakban a Giana Sisters-t (mászkálós), ennek van androidos átdolgozása, átgyúrt, szép grafikával.
Grand Theft Auto sorozat. GTA Vice City, GTA 3, GTA San Andreas. Ezek mind fizetõsek de szerintem megéri:) grafika: 10/9
A play áruházból letölthetõ a Temple run 2 Én nagyon szeretem!Lehet hogy nem elég jó a te elvárásodnak, de én rgy óráig elszoktam vele játszani!

Milyen játékok vannak egy gyenge laptopra?

van egy MSI x340 laptopom, de nem találok rá olyan játékokat amik jók, elég a szükséges rendszerkövetelmény. Paraméterek: CPU: 1 magos 1.2 Ghz videó kártya: 256 MB RAM: 2 GB merevlemez:320 GB

Legjobb válasz: Én eleve azt halottam a Fix.tv-n,hogy nem lehet Laptopon játszani Windows/Dos játékokkal. De ha mégis lehet,akkor szerintem régi játékokkal játsszál.De az interneten is vannak jó játékok.

Én eleve azt halottam a Fix.tv-n, hogy nem lehet Laptopon játszani Windows/Dos játékokkal. De ha mégis lehet, akkor szerintem régi játékokkal játsszál.De az interneten is vannak jó játékok.
passziánsz
A kérdező hozzászólása: ezt eddig is tudtam, de konkrétan milyen játékokkal? Mi a nevük?
doom 2. fifa 98 abban még futsal is van

Mivel lehet lekötni egy 3 honapos baba figyelmét, miket csináltok vele? Milyen játékok érdeklik (csörgö, rágoka? ) és mennyit van el egyedül?

Legjobb válasz: szia, az én babám is 3 hónapos. Õ jól elvan a babakocsiban egyedül, ha unatkozik reklamál. Szereti ha énekelek neki, akkor õ is mindig dumálni kezd. A pihenõszékbe szoktam berakni, ha a konyhában vagyok, felteszem az asztalra és beszélek hozzá, õ meg nézegeti a játékokat, néha már nyúlkál érte. A játszószõnyegen is jól elvan, ott akár egy fél órát is elvan egyedül, annyira lekötik a játékok. Amikor a szobában teszek-veszek akkor meg a kiságyba rakom be és felhúzom neki a forgót, azt is jó sokáig tudja nézegetni. Nem kell õket állandóan szórakoztatni, tanuljanak meg egyedül is ellenni, de amikor vele játszol akkor csak vele foglalkozz, ne nézz tévét, ne járjon az eszed máson. Akkor csak a baba legyen hogy igazi kikapcsolódás legyen neki és neked is.

szia, az én babám is 3 hónapos. Õ jól elvan a babakocsiban egyedül, ha unatkozik reklamál. Szereti ha énekelek neki, akkor õ is mindig dumálni kezd. A pihenõszékbe szoktam berakni, ha a konyhában vagyok, felteszem az asztalra és beszélek hozzá, õ meg nézegeti a játékokat, néha már nyúlkál érte. A játszószõnyegen is jól elvan, ott akár egy fél órát is elvan egyedül, annyira lekötik a játékok. Amikor a szobában teszek-veszek akkor meg a kiságyba rakom be és felhúzom neki a forgót, azt is jó sokáig tudja nézegetni. Nem kell õket állandóan szórakoztatni, tanuljanak meg egyedül is ellenni, de amikor vele játszol akkor csak vele foglalkozz, ne nézz tévét, ne járjon az eszed máson. Akkor csak a baba legyen hogy igazi kikapcsolódás legyen neki és neked is.
Az én kisfiam nagyon élvezi, amikor kis gömböt, karácsonyfára való üvegdíszt teszek a látóterébe, ne feltétlenül az ágya fölé. A meg-megcsillanó fényt szívesen nézegeti. Szereti a mondókázást, a játszószõnyeget. Mindennap találj ki valami új dolgot, tegyél a közelébe színes anyagot, addig nem ismert tárgyat, irányítsd rá a figyelmét, majd hagyd magára. És lehetõleg másoknak se hagyd, hogy amikor "játszik" megzavarják.
Szia! Ha jól emlékszem, amikor 3 hónapos volt a kisfiam, az ágrya szerelehetõ zenélõ körforgóval tökéletesen elvolt. :-)


Milyen játékokkal, feladatokkal igyekeztek fejleszteni egy 2 évest, az óvoda kezdete előtt? És mennyire vannak benne ezekben a játékokban, feladatokban?

Legjobb válasz: mondókázunk, énekelünk, beszélgetünk, tanul öltözni, mostanában ez tetszik neki nagyon, tanul egyedül enni, egyre tovább bírja kiborulás nélkül:) most tanult meg ollóval vágni, rajzol, ragasztunk, de akkor itt vagyok mellette én is. mesét olvasunk. gyurmázik, kockából építünk. ezek mind játékok neki, amik fejlesztik, egyébként nem stresszelek rá az ovira. szerintem mindent tud, amit kell. anya, taníts engem esetleg... jó könyv, idõnként én is elõveszem, mikor kifigyok az ötletekbõl:)

mondókázunk, énekelünk, beszélgetünk, tanul öltözni, mostanában ez tetszik neki nagyon, tanul egyedül enni, egyre tovább bírja kiborulás nélkül:) most tanult meg ollóval vágni, rajzol, ragasztunk, de akkor itt vagyok mellette én is. mesét olvasunk. gyurmázik, kockából építünk. ezek mind játékok neki, amik fejlesztik, egyébként nem stresszelek rá az ovira. szerintem mindent tud, amit kell. anya, taníts engem esetleg... jó könyv, idõnként én is elõveszem, mikor kifigyok az ötletekbõl:)

Ezen a gépen milyen játékok futnak? (csak a játékok nevei tudom, hogy sok van de egy néhányat soroljatok fel)

Ati HD 5450 512 MB DDR3 DX 11

Legjobb válasz: Nem annyira rossz gép Ha vennél egy 1GB-os videókártyát és gyorsabb procit (pl 3 GHZ-est) akkor az olyan játékok mint a GTA 4 elmennének rajta(minimumon)talán még kéne bele plusz RAM de az már nem annyira fontos

Nem annyira rossz gép Ha vennél egy 1GB-os videókártyát és gyorsabb procit (pl 3 GHZ-est) akkor az olyan játékok mint a GTA 4 elmennének rajta(minimumon)talán még kéne bele plusz RAM de az már nem annyira fontos
GTA SA, MAFIA 1, lehet hogy a MAFIA 2, Battlefield Bad Company 2
A kérdező hozzászólása: a mafia 2 simán fut és a bf 3 1024x768-ba megy
Akkor már próbál meg szerintem a GTA 4-et

Egy ilyen videokarin milyen gamek mennek el? (Nem arra vook kiváncsi h mennyid van vga ra hanem h milyen játékok mennének el rajta nem muszáj max on ) ATI RADEON HD 4550 1GB DDR3

Legjobb válasz: pl. Mass Effect 2, Company of Heroes..... Alapvetõen 2010 körüli multiplaform játékok játszhatóak rajta.

pl. Mass Effect 2, Company of Heroes..... Alapvetõen 2010 körüli multiplaform játékok játszhatóak rajta.

Szeretnék venni egy haladó gamer gépet! Szerintetek ezen milyen játékok fognak futni?

3,6Ghz intel processzor Nvidia Geforce GT 240 videókártya (1GB) 3GB ram (szinkron ,azaz egybe van a 3giga) 80GB HDD szerintetek ?? ilyen hogy WRC 2 ,COD MW2 ,FIFA 13 elfognak rajta futni ? persze a későbbiekben vennék bele egy Dualos procit !

Legjobb válasz: Erre mondják hogy LEHETETLEN mivel ez a kártya CSAK DirecX 10et támogat A Crysis 3nak pedig MINIMUM Directx 11 kell anélkül nem indul A másik hogy milyen GAMER konfig amin ezek a játékok el sem indulnak?

Erre mondják hogy LEHETETLEN mivel ez a kártya CSAK DirecX 10et támogat A Crysis 3nak pedig MINIMUM Directx 11 kell anélkül nem indul A másik hogy milyen GAMER konfig amin ezek a játékok el sem indulnak?
Egyrészt milyen proci? Mert az órajel magában semmit nem mond el. Hadd ne mondjam hogy mi a különbség egy 10 éves 3, 6GHz Celeron és egy mai Ivy i3, i5, i7 között. GT240?Biztos?Azért azzal a facebook szerintem szaggatna. Nem, nem lenne jó. Ma már nem veszünk ilyen gyenge gépet, 1 magos procival. Játékra alap a 2 mag(i3 például), de mégjobb a 4. 80GB HDD?Árulnak még olyat? 2 játék meg egy vindóz elfér rajta maximum. Mennyi pénzed van gépre? Mert amit leírtál, az manapság már a nagyanyámnak se lenne jó skypeolni a hímzõ klub tagjaival. Játékra meg egyenesen katasztrófa.
A kérdező hozzászólása: ok ti lássátok hogy mivel játszok ugye ? FIFA 13 közepes grafikán megy rajta ! attól mert nem gamer gép nem csak netezésre lehet használni ! amúgy is ezt csak úgy beszereztem mert jópénzért volt .. crysis 3 ra meg ott a ps3 :D
Már bocs kérdezõ, de mindenki addig nyújtózkodjon amíg a takarója ér. Ez nem GAMER kategória. Se nem belépõszint, se semmi. Ez egy elavult gép lenne, ami netezésre talán oké.
Minimum grafikán és kis felbontáson elképzelhetõ...
A kérdező hozzászólása: én sem akarom hogy olyanok menjenek rajta hogy crysis 3 meg far cry 3 de most néztem utánna és írta egy illetõ máshol hogy neki is ugyan ilyen vidikarija van és neki megy rajta szépen a crysis 3 , persze jobb procival !
Nem vagyunk "buták" ezek tények. A haladó gamer géptõl ez olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtõl! Lehet, hogy a Fifa 13 meg az ezer éves motorra épülõ CoD játékok elfutnak rajzta alacsonyabb felbontáson, alap grafikai beállításokkal, de ezeknél vannak sokkal komolyabb gépigényû játékok is. Ráadásul egy tényleg haladó konfig ezeket magas felbontáson és magas grafikával is játszható sebességgel vinné (Far Cry 3, Crysis 3, Witcher 2, Metro 2033 meg hasonló hardverfaló játékokra gondolok). Pont azért nyilatkoztuk azt, amit, mert tudjuk helyén kezelni a dolgokat mivel hosszú éveken át követjük a hardverek fejlõdését, ismerjük a cikkeket, teszteket, saját tapasztalatunk is több különbözõ hardverrõl van és esetleg az informatikai fórumokon is tanulunk mások tapasztalataiból. Itt a hitelesebb válaszolók mind rendelkeznek hasonló ismeret alappal és bizony egy ilyen konfigra nem azt fogják mondani, hogy haladó gamer, hanem azt hogy elavult cucc...ha procit lecseréled egy normálisabb dual-core példányra akkor is csak egy belépõ szintû játékos vas lenne, ami ugye használható sok mindenre, de csodákat nem érdemes elvárni tõle...
A kérdező hozzászólása: butàk vagytok most néztem megy rajta a fifa13 is és a codmv3 is!!!
A GT240 még használható cucc (erõsebb a GT440-nél egy picit, nagyjából a 9600GT szint), de ma már az is nagyon alap szintû videokártya (de még jobb a mai belépõ szintû kariknál). 3GB RAM egyben nem igazán fordulhat elõ, tehát a Dual-chanel mód sem mûködhet. Ha az a 3, 6GHz-es intel proci egy Pentium 4, akkor az nagyon elavult már, sõt a videokártyához is kevés szerintem. Hiába a magas órajel, mert egy közel 7 éves Core 2 proci egyetlen magja (!) kirakja azt a teljesítményt közel 1, 8-1, 9GHz órajelen.
Egybe 3 GB RAM?????? Lehet hogy én vagyok tudatlan de "nem most kezdtem a szakmát" és ilyet még nem láttam sehol Amit írtál abból az értelmezem hogy ez egy 1 magos CPU na most az SEMMILYEN körülmények között nem nevezhetõ mai szemmel GAMER-nek A videókártya szintén Gondold meg mennyi pénzed van de és anno 40 körül adtam el egy gépet dual core procival , 4GB rammal, 80GB sata HDDvel és egy gyengébb vidkarival, szerintem ez sem ér többet Viszont 40k-s konfig hol van a gamer géptõl? Egy haladónak nevezhetõ VGA nem áll meg enyiböl. írd meg mennyid van rá és biztos segítenek összeállítani egy konfigot belõle , esetleg ha írsz egy privátot szívesen segítek én is
Egyébként ez a gép elég messze áll a haladó gamer-tõl. 6-7 éve még rá lehetett volna fogni, hogy kezdõ-közép játszós gép, de ma már életképtelen. Egy haladó gamer gép kb így nézne ki. Alaplap ASUS M5A97 EVO R2.0 1 db 25.700 Ft Processzor AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition 1 db 33.344 Ft Memória CORSAIR 8GB Vengeance Low Profile DDR3 1600MHz CL9 KIT CML8GX3M2A1600C9 1 db 15.723 Ft Videókártya SAPPHIRE 11199-16-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE 1 db 58.619 Ft Merevlemez SEAGATE 1TB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003 1 db 17.183 Ft Optikai egység SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM 1 db 4.521 Ft Ház THERMALTAKE VM30001W2Z V4 Black Edition 1 db 12.751 Ft Táp CHIEFTEC CTG-500-80P 500W BOX 1 db 13.233 Ft Összeszerelés 1.905 Ft Összesen: 182.979 Ft (144.078 Ft + áfa) HD7870 alatt nem mondanék egy gépet haladó gamer-nak. Egy belépõszintû játszós gép 90-100 ezer alatt nem áll meg. De abba egy HD7770 a minimum.
Hát a Crysis 3 konzolon retekül néz ki a PCs maxhoz képest Bár az nincsen leírva mint fogalom hogy mi számít GAMER cuccnak de az hogy elmegy rajt egy játék még nem jelent semmit. Ennyi erõvel van egy P2 gépem régi játékokon szoktunk vele lanolni ha valaki nem hoz gépet akkor azt kapja. Warcraft 3, Starcraft 1, Diablo 2, CS 1.6, Red Alert 2, Quake 3, Age of Empire, Worms, Carmageddon, Unreal Tornament, Tiberian Sun Ez itt mind megy rajt, mind nagyon-nagyon jó játék, és akkor ezek amin jól lehet LANolni is , mégis azért ez még 10 éve sem volt egy komoly GAMER gép nem hogy most

Mi a véleményetek egy 1GB-os GeForce 9400GT-ről? És milyen játékokat visz milyen grafikával?

Legjobb válasz: 1 felesleges rá az 1 gb. Ez a kártya nem játékra való. 2-3 éves játékokat közepes grafikával talán elvisz.

1 felesleges rá az 1 gb. Ez a kártya nem játékra való. 2-3 éves játékokat közepes grafikával talán elvisz.
Szia, megfelelõ konfigurációval igen jó kis kártya.2009-es játékok szaggatás mentesen fognak mûködni.pl:Cod Modern Warfare, Resident Evil 5, Need4Speed Shift......STB.
Csatlakoznék az elsõ hozzászólóhoz, felesleges az 1 GB memória, ez csak vakítás. Egy jó 512-es kártya ugyanúgy megteszi. Érdemes a neten elolvasgatni egy-két tesztet, mert ár-érték arányban néhány ezer forint ráfordítással sokkal jobb teljesítményû kártyát lehet venni. A 9400GT eléggé gyenge szerintem. Persze függ attól, milyen a konfig, és milyen kompromisszumokra hajlandó az ember a grafika terén. Nekem korábban volt 9500GT-m 1 gb memóriával de nem valami izmos. Régebbi játékok közepes grafikával mentek.
A kérdező hozzászólása: megér 10ezret?
használatan vagy ujonnan?
A kérdező hozzászólása: használtan
Szia! nekem 9400 van 512mb és egyenlõre minden új játékot simán visz. (Persze azért jó konfigom is van hozzá.) 10-et sztem megér, bár én 2 éve 14ért vettem az enyém újonnan

Nemsokára kapok egy fiú tengerimalacot milyen játékok kellenek neki?

Legjobb válasz: Szia! A malik nem nagyon játszanak játékokkal. Egy-két bújócskahely bõven elég neki, az a lényeg hogy legyen nagy mozgástere. De ugye azt tudod, hogy egy malac, nem malac? A malikat nem szabad egyedül tartani, társas állatok. Általában egynemû párokat tartanak együtt 2 fiut vagy 2 lányt. Ha magányos, nem fog rendesen fejlõdni, depis lesz és akár el is pusztulhat idõ elõtt. Tehát a legjobb játék neki: még egy malacka:)

Szia! A malik nem nagyon játszanak játékokkal. Egy-két bújócskahely bõven elég neki, az a lényeg hogy legyen nagy mozgástere. De ugye azt tudod, hogy egy malac, nem malac? A malikat nem szabad egyedül tartani, társas állatok. Általában egynemû párokat tartanak együtt 2 fiut vagy 2 lányt. Ha magányos, nem fog rendesen fejlõdni, depis lesz és akár el is pusztulhat idõ elõtt. Tehát a legjobb játék neki: még egy malacka:)
Jól írta az elõttem válaszoló. A tengerimalac rendkívül érzékeny arra, hogy ne egyedül lakjon, azonos nemû malacokat vagy ivartalanított hímet kell tartani lány malival. Legalább 100*50 ketrecre van szükségük a kisebb nem jó, fõleg nem fiú malachoz mert õk nagyon terület védõk. Játékot nem használnak bár a szénagömböt nagyon szeretik azt elpiszkálják fél nap szám. Amit érdemes betenni nekik: függõágy, ház/malac, iglu, fotel, emelet (15 cm simán megugranak). És ami kötezõ: itató és szénarács(széna korlátlan mennyiségben.) További jótanácsok és részletek: a gemon oldalon és a Magyar Tengerimalac- védõ Egyesületnél.
A kérdező hozzászólása: Köszi!És amúgy hol lehet ivartalanitani a fiút?
Ne ivartalaníttasd, csak ha muszáj. Ha nincs másik malacod, akkor fõleg ne, inkább szerezz mellé egy másik fiút. Amilyen dolgok kellenek neki, azt elõttem már leírták. Ezen felül vegyél majd neki valamilyen C-vitamint meg fertõtlenítõt (Betadine), sose lehet tudni. Vehetsz egy karomvágót és ha hosszú szõrû, akkor valami kefét, fésût. Nyárra majd beszerezhetsz neki egy csempét vagy járólapot és jégakkukat. Amíg van, addig szedj neki minél több pitypanglevelet, de ne az országút mellõl, és szárítsd meg, apránként jól jön majd télen a szénához keverve!

Milyen játékokat ismertek egy ilyen gépre 1gb ram 3, 4 ghz-s proci és egy 512 mb-os videókártya?

Már nagyon sok játékot ismerek ezért kellenének ujjak is el?nyben a háborúsak. Ezeket ismerem:

Legjobb válasz: Helló! Miven nagy részben azok a játékok jönnek be neked mint nekem gondoltam leírom hogy én most a blacklight retribution nevû játékkal tolom!! már 1 hónapja és nagyon bejön nem tudom megunni és az a jó benne hogy ingyen leszedhetõ tehát ha elmegy a gépeden feltétlenül szedd le!! Nekem egy 2 magos 2.2 es E2200-am van egy nvidia GT 610 (tudom hogy egy HTPC kari de teljesen húzva amennyire csak lehet elmegy) és 4 Gb ram és médiumon megy maxfelbontáson!

Helló! Miven nagy részben azok a játékok jönnek be neked mint nekem gondoltam leírom hogy én most a blacklight retribution nevû játékkal tolom!! már 1 hónapja és nagyon bejön nem tudom megunni és az a jó benne hogy ingyen leszedhetõ tehát ha elmegy a gépeden feltétlenül szedd le!! Nekem egy 2 magos 2.2 es E2200-am van egy nvidia GT 610 (tudom hogy egy HTPC kari de teljesen húzva amennyire csak lehet elmegy) és 4 Gb ram és médiumon megy maxfelbontáson!
Return to Castle Wolfenstein Wolfenstein Enemy Territorry Wolfenstein (2009) Wolfschanze Codname Panzers Operation Flashpoint Desert Storm Ezek háborúsak voltak. Thief sorozat. -Thief-The Dark Project -Thief II-The Metal Age -Thief-Deadly Shadows (FPS, középkori Steampunk-tolvajos-lopakodós) Dark Messiah of Might and Magic (FPS-RPG középkori akció-fantasy) Prince of Persia sorozat Assassin's Creed (ram végett, csak az elsõ része) Doom3 (horror-FPS) Amnesia The Dark Descent (horror) Condemned Criminal Origin (horror FPS) Penumbra (horror FPS) Max Payne 1-2 (akció TPS) Hitman 1-4 (akció TPS)
lehet hogy nem jön ide, de az 1gb ram kevés... viszonylag olcsó a 4 giga és megéri... mert a játékok jobban fognak menni.. esetleg több fog elindulni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!