Találatok a következő kifejezésre: Milyen játékok amik (556 db)

Milyen játékok vannak (samsung s5230-ra), amiket úgy lehet játszani, hogy csak mozgatni kell a telefont?

Legjobb válasz: http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name= ezen az oldalon nyugodtan keresgélhetsz, nem csak nokiákra vannak, csak (ingyen) be kell regisztrálni és tölthetsz le giroszkópos játékokat, amúgy milyen rendszer van rajta? (nekem nokia 5230-am van )

http://nokiaprogramok.hu/modules.php?name= ezen az oldalon nyugodtan keresgélhetsz, nem csak nokiákra vannak, csak (ingyen) be kell regisztrálni és tölthetsz le giroszkópos játékokat, amúgy milyen rendszer van rajta? (nekem nokia 5230-am van )
A kérdező hozzászólása: Samsung s5230-am van:)

20 hónapos kisfiúnak milyen játékokat érdemes venni, amivel később is szívesen fog játszani?

Legjobb válasz: Jöhetnek már a ceruzák, kréták, festékek. A kis- és nagy autó mindig jól jön, a homokozó készlet tuti befutópár évig. Nyárra tekintettel vizes játékokra is gondolj: locsolom így, locsolom úgy... :) Ja, ha még nincs, akkor kis motor, bringa. Amúgy a tárgyi játékok önmagukban nem sokat érnek a szülõk nélkül. Szerezd be az "Anya, taníts engem!" c. könyvet, rengeteg játék ötlet van benne korokra bontva. Abból látni fogod, mik azok a tárgyak, amikkel késõbb is tud majd játszani.

Jöhetnek már a ceruzák, kréták, festékek. A kis- és nagy autó mindig jól jön, a homokozó készlet tuti befutópár évig. Nyárra tekintettel vizes játékokra is gondolj: locsolom így, locsolom úgy... :) Ja, ha még nincs, akkor kis motor, bringa. Amúgy a tárgyi játékok önmagukban nem sokat érnek a szülõk nélkül. Szerezd be az "Anya, taníts engem!" c. könyvet, rengeteg játék ötlet van benne korokra bontva. Abból látni fogod, mik azok a tárgyak, amikkel késõbb is tud majd játszani.
A flash játékokat flash-ben készítik. :D
A kérdező hozzászólása: hahaha :/
A kérdező hozzászólása: De nem ezt kérdeztem.... :(
akkor úgy mondom, hogy adobe flash cs programmal lehet flash játékot készíteni.
A kérdező hozzászólása: kk
A miniclip-es és hasonló játékokat Adobe Flash programmal csinálják. A travian-félék teljesen másak, ott HTML-ben kell programozni és adatbázist kell csinálni, ez drágább.


Nem vagyok túl jártas a dolgokban, ez a notebook kb milyen játékokra alkalmas? Vagy max 180k-ért milyet kapok, ami ennél jobb?

Intel Pentium B980 (2 x 2,50GHz / 3,10GHz Turbo, 3MB Cache); 15.6" (1366x768) HD; LED megvilágítás; 4GB DDR3 1600MHz; 1000 GB SATA 5400rpm; Intel HD Graphics; DVDRW; Windows 8 64bit ez egy lenovo ideapad z580

Legjobb válasz: A 6-7 évnél régebbi játékokat már talán közepes grafikán is elviszi.

A 6-7 évnél régebbi játékokat már talán közepes grafikán is elviszi.

Szalag kábel hibás a leptopom de lehet használni. Milyen játékokat ajánlatok amin ez a hiba kevésbé vagy egyáltalán nem látszik. Milyen játékok lennének jók?

Toshiba satelli a laptopom.2magos 3gigaherces procesor 512ddr ram 40giga vinchester geforce fx 5600 videokártya(128mb)

Milyen játékok/gyakorlatok vannak amivel úgy is lehet fejleszteni a kicsit hogy kevés időt vagy vele?

Nem az én gyerekemről van szó,a mostohabátyám kislányát szeretném fejleszteni,de hetente csak 5-6órát van velem a kicsi. 2és fél éves,a szülők nagy buzgalommal beíratták német nyelvű óvodába hogy azzal majd jót tesznek a kicsinek mert hamar kezdi tanulni a nyelveket,de otthon nem igazán fejlesztik. Csak velem szokott rajzolni,próbálok figyelni rá és "tanítani" neki dolgokat,azaz segíteni hogy mi milyen színű,a formákat felismerni,de otthon nem törődnek az ilyenekkel és azzal hogy az óvoda nem helyettesíti az otthoni fejlődést és törődést és ezt próbálom pótolni,de fejleszteni is szeretném a kicsit,nekik meg jön a második baba úgyhogy még kevesebb idejük lesz rá. Nem vagyok szülő úgyhogy nem igazán tudom hogy mivel segíthetném a kicsit,ha tudok akkor légyszíves írjatok tanácsot. 19L

Legjobb válasz: Deák B AKtalin: Anya taníts engem Mozdul a szó... (nem tudom ki írta) Mondókázás és arra mozgás: Mozdulj rá! Szabó Borbála Amúgy minden fejlesztõ hatású amit csinálsz a gyerekkel. Gyurmázás, beszélgetés, mesekönyv nézegetés, éneklés, babaázás, rajzolás, csukott szemmel tárgy felismerés, különbözõ tapintású dolgok nézegetése, testét különbözõ tárgyakkal lehet simogatni, (fogkefe, labda, plüss maci, kövek, ecset stb.), rizsben keressen apró játékokat, hintázás, négykézláb járás, csúszás, forgás, pörgés, gyertya fújás lassan gyorsan, sétálás, színek meg beszélése, állathangok hallgatása. Teljesen mindegy mit csináltok csak csináljátok, és minél hétköznapibb legyen és beszélj hozzá sokat, magyarázd el miért van az úgy, enged hogy õ is csinálja, mutasd meg ha nem úgy csinálnátok akkor mi történne (kiborulna, ragadna, csomós lenne, beszorulna, leesne stb.)

Deák B AKtalin: Anya taníts engem Mozdul a szó... (nem tudom ki írta) Mondókázás és arra mozgás: Mozdulj rá! Szabó Borbála Amúgy minden fejlesztõ hatású amit csinálsz a gyerekkel. Gyurmázás, beszélgetés, mesekönyv nézegetés, éneklés, babaázás, rajzolás, csukott szemmel tárgy felismerés, különbözõ tapintású dolgok nézegetése, testét különbözõ tárgyakkal lehet simogatni, (fogkefe, labda, plüss maci, kövek, ecset stb.), rizsben keressen apró játékokat, hintázás, négykézláb járás, csúszás, forgás, pörgés, gyertya fújás lassan gyorsan, sétálás, színek meg beszélése, állathangok hallgatása. Teljesen mindegy mit csináltok csak csináljátok, és minél hétköznapibb legyen és beszélj hozzá sokat, magyarázd el miért van az úgy, enged hogy õ is csinálja, mutasd meg ha nem úgy csinálnátok akkor mi történne (kiborulna, ragadna, csomós lenne, beszorulna, leesne stb.)
A kérdező hozzászólása: olvasni szoktam neki, rajzolunk, beszélgetünk és mutatom neki hogy mi milyen színû, de nem tudom hogy mennyit ér ha a otthon ezt nem teszik meg ja, ér nagyon sokat labdázunk, imád kint lenni az udvaron
Nézd ez az õ gyerekük az õ felelõsségük ha õk így látják jónak te többet nem tehetsz. Nyilván szülõbõl vannak tehát a legjobbat akarják a gyereknek. Majd ha neked lesz gyermeked te is eldöntöd szerinted mi a helyes és, hogyan kell gyermeket nevelni. Sokat nem tudsz tenni, csak annyit, hogy amikor veled van akkor megmutatod neki a szerinted helyes dolgokat.
______JAVÍTOM elírásaimat: [fejelsztõ=fejlesztõ] [a magyar óvodáK legalább 75%-a] Azt viszont javaslom szem elõtt tartani, és nem elírás: a játékSZER legyen ingerSZEGÉNY (míg a környezet ingergazdag!).
"ha mind többet tanulsz, olvasol tõle." ÉRTSD: Vekerdy Tamás gyermekpszichológustól, kutatótól. Ranschburg Jenõ (isten nyugosztalja) mellett a másik kivételes tehetség, etalon.

2 hónapos babámnak milyen játékokat vehetek, amik lekötik egy kicsit a figyelmét, vagy aminek örül és neki való?

Zenél? és egyben forgó dolgokkal tele vagyunk és játszósz?nyegünk is van.

Legjobb válasz: Én a játékhidat ajánlom.Jobb mint a szõnyeg mert közelebb vannak hozzá a játékok,erös élénk szinek csörgõkkel.Ha már kapálozik akkor tuti szeretni fogja

Én a játékhidat ajánlom.Jobb mint a szõnyeg mert közelebb vannak hozzá a játékok, erös élénk szinek csörgõkkel.Ha már kapálozik akkor tuti szeretni fogja
Így van:-) Bármi ami fityeg felette, mozog, elfoglalja egy jó idõra. A színe legyen erõsen kontrasztos, legjobb a fekete fehér motívumok. A falra feltett képeket is figyeli, illetve ilyenkor már minden mozgásra, fényre figyel. Már a kis kezét is fedezi fel, sokszor azt nézi sokáig. Fogni még nem tud, de nézni igen:-)) 8 hetes kislány anyukája
szia. 6 hónapos fiam van. én úgy látom, most kezd el egyedül játszadozni. 2 hónaposan az emberi arcok, mimika, hanglejtések, lassú mozgások érdeklik. szeretnek kint lenni a fák árnyéka alatt, nézni a fények játékát. szóval nem a drága, bonyolult játékok a legjobbak számára.

Milyen játékok mennek 2ghz amd proci 2gb ram és 64mb vga-al?

Legjobb válasz: Pacman, Pong, meg egyéb elképesztõen élvezetes szemkápráztató játékok :)

Pacman, Pong, meg egyéb elképesztõen élvezetes szemkápráztató játékok :)
2002-ig tudsz csemegézni!
Leírom pár kedvencemet, amiket ezen kategóriás régi gépemmel játszottam. A 2. kommentelõ vagyok egyébként: Az én gépem egy 2.8 Ghz Proci, 512 mb Ram, és Geforce 2MX440 volt.. Grafikát csak lazán! Nos, a játékok: Half Life Counter Strike 1.6 Jedi Outcast Jedi Academy Spiderman 2 No One Lives Forever Soldier of Fortune Hitman 2 Max Payne 1-2 Ghost Recon StarCraft Alien vs. Predator Medal of Honor Allied Assault

Szeretnek venni egy Laptopot amiben ez a VGA van, mi a velemenyetek milyen jatekok futnak el?

Nvidia Geforce 8600 GT DDR2 512 mb 128 bit?

Legjobb válasz: Sok mindenre ne számíts. Nekem pont ilyenem volt (MSI GX600-as notiban) A mai játékok jó ha alaphangon elindulnak rajt (de inkább az sem). A 4-5 évvel ezelõttiekkel azért elboldogul. Persze azért érdemes végignézni az adott játék ajánlott gépigényét. Pl Diablo III. futott rajt, bár csak kompromisszumokkal...

Sok mindenre ne számíts. Nekem pont ilyenem volt (MSI GX600-as notiban) A mai játékok jó ha alaphangon elindulnak rajt (de inkább az sem). A 4-5 évvel ezelõttiekkel azért elboldogul. Persze azért érdemes végignézni az adott játék ajánlott gépigényét. Pl Diablo III. futott rajt, bár csak kompromisszumokkal...
A kérdező hozzászólása: Ertem, hat nekem elsosorban a League of Legends Cod Mw 1-2 normalis elfuttatasa a lenyeg, de ezek szerint ezekre megfelelo :) Koszii szepen, ment a zold :)

Milyen játékok mennének ezen a gépen? 8 GB DDR3 RAM 1333 Mhz AMD 4, 2 Ghz magonként.4 magos processzor PCIE Geforce 9800 videokártya DDR5

Gépigény

Legjobb válasz: 720p-ben elmennek az újabb játékok rajta kisebb-nagyobb kompromisszumokkal. A g92 egy tisztelereméltóan hosszú életciklusú gpu(2007-), de ma máe épen hogy csak alsó-közép kategória(egy gt640-nél és dd3-as 6670-nél azért jobb)

720p-ben elmennek az újabb játékok rajta kisebb-nagyobb kompromisszumokkal. A g92 egy tisztelereméltóan hosszú életciklusú gpu(2007-), de ma máe épen hogy csak alsó-közép kategória(egy gt640-nél és dd3-as 6670-nél azért jobb)
"közepes grafikán az összes játék elmegy ezen" Kivéve persze a DX11 only játékokat, de abból kevés van. Viszont nyilván a gépben ez a leggyengébb láncszem. Ellenben amit írtak az igaz, a legtöbb játék elmegy rajta ha nem kell a full HD.
Super Mario biztos elfut rajta
mindegyik:bf3, bo2, sleeping dogs, fifa 13 (nekem ezek a kedvenceim)
A kérdező hozzászólása: -_- köszönöm a válaszodat.. de hüjeséget félretéve.. :D
közepes grafikán az összes játék elmegy ezen
A kérdező hozzászólása: értem.. szval mit kellene kicserélni benne h full grafikán menjen az ujabb játékok is??
A vdeókártyát kéne lcserélni, a legjobbra, amiért hajlandó vagy pénzt kiadni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!