Találatok a következő kifejezésre: Milyen járókát venni (40 db)

Mikortól használtatok járókát és milyet érdemes venni?

Vagy megteszi az utazóágy is?

Legjobb válasz: mi kölcsönbe kaptunk egy fa járókát, de csak játék-tárolónak használtuk, egy percet nem maradt meg benne soha a kisfiam de a fa mindenképpen jobb szerintem mint a hálós, mert abban meg tud kapaszkodni

mi kölcsönbe kaptunk egy fa járókát, de csak játék-tárolónak használtuk, egy percet nem maradt meg benne soha a kisfiam de a fa mindenképpen jobb szerintem mint a hálós, mert abban meg tud kapaszkodni
Mi elsö perctöl bele tettük nappal sokat. Az volt a nappaliban és oda tettem be. Fa jároka volt és emelhetö, szinte kiságyként funkcionált. aztán 3 hós korától játékokat aggaddtam fölé, és kisebb játszótér lett neki. Mi 9 hós koráig használtuk, segített a felállásban. Utazó ágy hálós az nem jó járókának, és nem állítható a szintje így hajolgatnod kell bele. Az a jó ami állítható, és fa. Ha az elejétöl nem használod már egy ülni tudod nem akar majd benne lenni.
Nekünk is fa járókánk van (még én is voltam benne anno). 3 és fél hós volt a kislányom, mikor felállítottuk neki. Akkor kezdett forgolódni. Most másfél éves és még abban alszik napközben (de ma kapja meg a nagylányos ágyát;)). Szóval mi nagyon jól ki tudtuk használni. Jól elvolt benn mindig is a kicsi. Eljátszott, olvasgatott. Mi szeretjük.
Én egy hálósat vettem használtan nagyon olcsón egy ismerõstõl. A nappaliban tartottuk és a kezdetektõl a baba ébrenléti idejében abban volt, így mindig a közelünkben lehetett. A lányom is jól elvolt benne, a fiam meg egyenesen imádta. A fa járóka nálunk azért nem volt opció, mert nagyobb helyet foglal, a hálósat könnyû volt összecsukni és becsúsztatni a szekrény mögé - akkor még jóval kisebb lakásban laktunk. Ha most a születendõ harmadiknak veszek, neki már fa lesz.
Mi egy babakarámot vettünk kb 2m2 6 szögletû, de lehet formázni, összecsukni, nagyon szereti a kisfiam, elvan benne 40-60 percet is, most 13 hónapos, és 2 éves korig használható, stabil, falhoz is hozzálehet csavarozni, van kis ajtaja.Az elején utazóágyat használtuk, de nem tetszett neki miután már kúszott, nem volt elég helye.
hálós járókánk volt, 4hós korától szoktattam bele mert azt olvastam, minél elõbb teszem, annál inkább megmarad benne, be is vált, 14hós korában nagyobb lakásba költöztünk, itt a konyhában (mint korábban) már nem fért el, így majd a 2. babónál kerül újra elõ. esetleg annyi szól a hálós mellett hogy nem estek ki belõle folyton a játékok úgy, mint a fa járókánál.

Milyen járókát érdemes venni, amely kicsi helyen elfér és olcsó? Esetleg hordozható.

Legjobb válasz: akkor inkább utazóágy.Az nagyon kicsire össze csukható, és járókának is jó.

akkor inkább utazóágy.Az nagyon kicsire össze csukható, és járókának is jó.

Használtok járókát? Miért? Milyet érdemes venni? Fa vagy műanyag?

Legjobb válasz: Ha már mindenféleképpen járókába akarod tennia picit, valami könnyû, és hordozhatót vegyél, hogy ha fõzöl, a konyhába is ki tudd vinni magaddal, hogy mindíg a közeledben legyen.

Ha már mindenféleképpen járókába akarod tennia picit, valami könnyû, és hordozhatót vegyél, hogy ha fõzöl, a konyhába is ki tudd vinni magaddal, hogy mindíg a közeledben legyen.
A miénk 80x100-as, fa, gurulós, összecsukható, és fokozatmentesen állítható a lapja. Nagyon jó szolgálatot tett, egyszerre csak rövid ideig volt benne a pici, mikor már kúszós-mászós korban volt. Pl. ajtónyitás, zuhanyzás idejére beletettem. Most 2, 5 éves a gyerek, használjuk még, a tetejére is került egy másik lap, le van takarva egy terítõvel, és így a plüssök tárolóhelyeként+bunkerként funkcionál. :)
A válasz megírásának idõpontja: ma 09:00 vagyok Akkor már elkéstetek a járókával. Most már szabad tere van, azt szokta meg. Így utálni fogja. Mi 8 hetesen tettük bele és 14 hónapos koráig használtuk. Nagyon jól elvolt benne, nagyon szerette egy ideig. :) 11 hónaposan már járt így utána már csak akkor került be a "ketrecbe", ha sürgõsen ki kellett menni (vécé, postás) vagy porszívóztunk, mert imádta cibálni.
hát ha 7 hós lehet már nem tudod beleszoktatni. én 2 hós korától raktam bele, és a mai napig belerakom (18 hÓS) ha mondjuk wcre megyek vagy csengetnek. szerintem nagyon jó, mert az egy biztos hely, ahol nem lehet baja, ha vmit csinálnod kell. nálunk a konyhába van. ja és fa.
A kérdező hozzászólása: Lassan 7 hónapos a fiam. Lakás nem túl nagy 70 nm-es.
nekünk is fa van, 1x1 méteres.nagyon jól elvan benne, játszik, és mivel jól tudott kapaszkodni, nagyon hamar felállt.annyira bejött, hogy 2-t is vettem belõle a tesz-veszen, darabját 5000-ért, így a papánál is van.ha kimegyünk a konyhába, ott pedig etetõõszékben van.hálósat azért nem akartam, mert van egy utazóágyunk, és alváson kívül nem szeret benne lenni, nem lát ki jól a hálón keresztül, meg kisebb is.most 10.5 hónapos, fél évesen vettük a járókát
Szia! Nekünk ilyen van. http://bolthely.hu/babyshop/id/02309_Hatszogletu_Fa_Jaroka Óriási, nagyon jó. De a kisfiam utálja, ezért ebben tároljuk a játékokat :D Ha fõzök, vagy bármit csinálok, akkor az etetõszékbe teszem, mert azt szereti. Chicco Mamma etetõszékünk van, ami elég nagy. De hát ott sem szokott sokéig lenni, mert gyors vagyok. Mennyi idõs a babád? Mekkora a lakás? Nem tudom hogy érdemes-e venni, mert nálunk kiderült, hogy nem :D És inkább fát vegyél. Például azért is, mert a hálós roncsolja a szemét. Akár az apró háló, akár a pici. De amúgy visszagondolva, örülök hogy megvettem ezt. Ebben állt fel elõször a kisfiam. :)
Én sokat használtam és nekem egyértelmûen a hálós a favorit. 5 hónapos korától használtam 10 hónapos koráig, sokat esett amikor próbálkozott a felállással és soha nem volt baleset. Anyósomnál fa volt és mindig beverte a fejét, nem szerettem. Most 11 hónapos és már megy , mi már nem használjuk.
Mi nem használunk, felesleges volt, elajándékoztuk. A gyerek egy percig nem volt el benne. Ha kiraktam, akkor pedig eljátszott és tudtam csinálni a dolgomat. Ha pedig be kellett tenni valahová, vmiért pár percre(de nem nagyon volt iylen eset), akkor arra ott volt a kiságy.
Egyértelmûen fa járóka. A hálósnak nincs olyan tartása, és próbáld ki, hogy szúnyoghálón nézel egész nap keresztül. Az orvosok is mondják, hogy a hálós rontja a szemét ha még nem olyan magas, hogy felette kilásson. Ma már lehet kapni összecsukhatós, 3 szinten emelhetõs (nem kell mélyre hajolni amikor még kicsi a baba) gurulós járókát is. Nem kell emelni, csak kinyitom a peckeket amik befékezik és már gurítom is magam után :D Ráadásul jóval nagyobb, mint egy hálós, több helye van a babának benne.
Hordozható. Sokan mondják, hogy fa jobb, mert abban könnyebben feláll, de a hálósba is fel tud.
http://baba-mama.teszvesz.hu/bababutor/jaroka/muanyag_jaroka.. Nekünk ilyen van! Nagyon szeretem. Nagyon jól elvan a kislányom benne, és nagyon biztonságos. Keveset teszem be, napi összesen max. 30-45 percet, amikor valami olyan dolgom van, amikor jobb, ha ott van :D


Milyen járókát érdemes venni? Fa vagy hálós?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk fa van.A lányom imád benne lenni. Mi a fára esküszünk. :):)( a húgomnak hálós van, a lányomat nem tudjuk beletenni, viszont a keresztfiam elvan benne)A fa járókában állt fel elõszõr a nagylányom, és most már a pici (7hónapos)is próbálkozik. :)

Szia! Nekünk fa van.A lányom imád benne lenni. Mi a fára esküszünk. :) :) ( a húgomnak hálós van, a lányomat nem tudjuk beletenni, viszont a keresztfiam elvan benne)A fa járókában állt fel elõszõr a nagylányom, és most már a pici (7hónapos)is próbálkozik. :)
Nekem hálós van, nagyon jó szerintem.
Szia! Nekünk is hálós van, nagyon szereti a lányom. Most tanul járni, jól meg tud benne kapaszkdoni ahol csak akar, nem üti meg a kis fejét.
Sziasztok!Elküldenétek nekem egy linket, hogy hogy is néz ez ki, mert eddig engem mindenki lehurrogott, hogy nem érdemes ilyeneket venni..köszi.
Szerintem érdemes ilyet venned! Nekem a lányom egy éves, és ebbe kapaszkodva tanul lépegetni, tanulgatja a felállást, leülést. Amikor pont nem érek rá, mert készítem az ebédjét:-) akkor szépen eljátszik benne, nem kell utána rohangálnom, és ha álmos, el is alszik benne:-) küldök egy linket, hirtelen ezt találtam, de van benne fa és hálós járóka is! http://babaholmiolcson.hu/shop.php?kat=jaroka
Nekem a hálós nagyon bevált.A nagy fiamnak is az volt, és a picinek is azt vettünk.Nem üti be a fejét, nekidõlhet, nem nyomja meg, és ott vannak a kapaszkodók, ha segítségre van szüksége.És az sem mellékes, h lapra lehet csukni, ha úgy adódik magaddal tudod vinni(mi elég sokat jövünk-megyünk rokonokhoz, szülõkhöz)
Én kértem a linket..és nem helyettesíthetõ utazó ággyal?
Szia! De, szerintem helyettesíthetõ utazóággyal is! Mi is gondolkoztunk rajta, mert járunk védikre, csak az autónkba nem fér be, mert kicsi a csomagtartó része.

Milyen járókát célszerű venni?

Minden tapasztalat érdekel.Sajnos ebben a kérdésben nem vagyok otthon, de hamarosan nézel?dnöm kell.Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Szia! Nekünk fa járókánk van, eddig bevált. Mondjuk a kislányom csak öt hónapos, tehát még nem nagyon veszélyes...mármint arra gondolok, hogy ha majd feláll, beütheti magát. Jól kilát belõle, egyedül is jól elvan a játékaival. Remélem késõbb se fog ordítani benne.:) A hálósról csak azt hallottam, hogy nehéz belõle kilátni, meg nehéz belekapaszkodni. Van rajta fogantyú, de nem minden kicsi találja meg. Remélem segítettem.

Szia! Nekünk fa járókánk van, eddig bevált. Mondjuk a kislányom csak öt hónapos, tehát még nem nagyon veszélyes...mármint arra gondolok, hogy ha majd feláll, beütheti magát. Jól kilát belõle, egyedül is jól elvan a játékaival. Remélem késõbb se fog ordítani benne.:) A hálósról csak azt hallottam, hogy nehéz belõle kilátni, meg nehéz belekapaszkodni. Van rajta fogantyú, de nem minden kicsi találja meg. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!Én is fára gondoltam.Csak meg kell fontolni nagyon, mert kicsi a hely a szobába:(
Fa járóka a kilátás miatt, és stabilabb is. Emelhetõs a baba korának megfelelõen Görgõs könnyebb takarítani alatta Összecsukható ha nem kell épp pár napig is akár nem foglal helyet. Én imádtam a mienket. Ja és nem balesetveszélyes...volt oldal és alja betétje is. Egy két buksikopptól pedig nem lett hülye...

Milyen járókát érdemes venni?

Legjobb válasz: Szögleteset (azt mondják, a sarkok megléte fontos a gyereknek) fából vagy mûanyagból készültet (a rugalmas sûrû háló nem segíti a felállásban a gyereket a nagylyukúba pedig beakad keze, lába) festetlent ha lehet (a festéket lemajszolja a járókáról és ha nem mérgezõ, akkor is felesleges megennie :)) Én ezek szerint válaztottam 8 évvel ezelõtt. :)

Szögleteset (azt mondják, a sarkok megléte fontos a gyereknek) fából vagy mûanyagból készültet (a rugalmas sûrû háló nem segíti a felállásban a gyereket a nagylyukúba pedig beakad keze, lába) festetlent ha lehet (a festéket lemajszolja a járókáról és ha nem mérgezõ, akkor is felesleges megennie :) ) Én ezek szerint válaztottam 8 évvel ezelõtt. :)
Én azt gondolom, hogy mindenképpen rácsosat. A sûrû háló károsíthatja a látását, a ritkába meg beleakadhat. A rácsokba tud kapaszkodni, ha akar és rendesen kilát belõle. Nekem még szempont volt, hogy minél nagyobb legyen, hogy legyen elég tere. ÉS az sem rossz, ha a lakás bármelyik pontjára magaddal tudod vinni, ahol épp tartózkodsz, hogy a közeledben lehessen. Én anno egy olyat vettem, ami 5 mûanyag oldalból állt, alja nem volt, viszont szét lehetett szedni. Így bárhova lerakhattam akár kis elkerített sarkot is varázsolhattam vele. (Hozzá kell tenni, hogy mivel csúszott a szõnyegen, vettem hozzá öntapadós tépõzárat, annak a "kapaszkodós" felét az aljára ragasztottam, így stabil lett)

Örökbefogadó apának jár-e az 5 nap munkaidő-kedvezmény 2012-ben? Milyen feltételekkel (pl.2 hónapon belül igénybe kell-e venni).2013. 01. 01-től változik a szabályozás? Hogyan? Szigit

Kérlek benneteket, hogy a jogszabályi hivatkozást vagy állásfoglalásra hivatkozást is írjatok le válaszotokban.

Legjobb válasz: Örökbefogadó szülõ jogi státusa az örökbefogadás lezártával megegyezik a vérszerinti szülõ státusával. Minden ami egy vsz szülõnek jár, jár neki is. Nem tudok róla h elfogadták volna az új ptk.-t, illetve abban milyen változások lesznek, de nem hiszem h ez a tény megváltozna. jsz-t sajnos nem tudok linkelni, csak tapasztalatból beszélek.

Örökbefogadó szülõ jogi státusa az örökbefogadás lezártával megegyezik a vérszerinti szülõ státusával. Minden ami egy vsz szülõnek jár, jár neki is. Nem tudok róla h elfogadták volna az új ptk.-t, illetve abban milyen változások lesznek, de nem hiszem h ez a tény megváltozna. jsz-t sajnos nem tudok linkelni, csak tapasztalatból beszélek.

Részt akarok venni egy teszt vezetésen. Milyen kötelezettségekkel jár? Mi az eljárás? Hogy működik egy teszt vezetés?

Legjobb válasz: Nem árt tudni, hogy a tesztvezetés általában egy marketingfogás, hogy az autót jobb eséllyel adják el, ha engedik kipróbálni a vevõjelöltnek. Ugyanakkor nem jár jogilag semmiféle kötelezettséggel, mint a szupermarketben a kóstoltatás sem. Elvileg az autót venni akaró azért próbál ki több márkát, hogy válasszon. Általában elég egy érvényes jogsi (pl Citroen, Opel, Suzuki - saját tapasztalat), de van, ahol nyilatkotol, hogy felelõsséget vállalsz és a személyidet, jogsidat lefénymásolják (pl Porsche - saját tapasztalat) A szalon munkatársa persze elkísér és ezek a tesztutak nem hosszúak általában. Megismered a kocsit, beszélgetsz egy jót, esetleg ajánlatot kérsz, vagy mondhatod, hogy mást is kipróbálsz a döntésed elõtt.

Nem árt tudni, hogy a tesztvezetés általában egy marketingfogás, hogy az autót jobb eséllyel adják el, ha engedik kipróbálni a vevõjelöltnek. Ugyanakkor nem jár jogilag semmiféle kötelezettséggel, mint a szupermarketben a kóstoltatás sem. Elvileg az autót venni akaró azért próbál ki több márkát, hogy válasszon. Általában elég egy érvényes jogsi (pl Citroen, Opel, Suzuki - saját tapasztalat), de van, ahol nyilatkotol, hogy felelõsséget vállalsz és a személyidet, jogsidat lefénymásolják (pl Porsche - saját tapasztalat) A szalon munkatársa persze elkísér és ezek a tesztutak nem hosszúak általában. Megismered a kocsit, beszélgetsz egy jót, esetleg ajánlatot kérsz, vagy mondhatod, hogy mást is kipróbálsz a döntésed elõtt.

Honnan tudjam megnézni hogy milyen videókártya jár a gépembe? A ram DDR1, AMD Duron 1.6 Ghz, msot alaplapos van ProSavageDDR 32 mb. Újjat szeretnék venni és nem tudom hogy milyen fajta jár bele várom válaszotokat

Legjobb válasz: Hát új videokártyát ebbe a gépbe már ne vegyél. Ez kb. olyan lenne, mintha felgyújtanád a pénzed egy öngyújtóval. Egyébként 99%, hogy AGP foglalatú kártya kell. Többek között itt tudsz ilyet guberálni: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartyak/agp/listaz...

Hát új videokártyát ebbe a gépbe már ne vegyél. Ez kb. olyan lenne, mintha felgyújtanád a pénzed egy öngyújtóval. Egyébként 99%, hogy AGP foglalatú kártya kell. Többek között itt tudsz ilyet guberálni: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/videokartyak/agp/listaz...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!