Találatok a következő kifejezésre: Milyen iskolát annak (21 db)

Most volt egy-két hete ugyanez a kérdés, milyen iskola a Leovey Klára...
A kérdező hozzászólása: ..koszi, ezzel sokat segitettel!

Milyen iskolákat kell elvégeznie annak aki stylist akar lenni?

Legjobb válasz: Ez pont az amit nem iskolában tanítanak, ha tanítanák se lenne naprakész szerintem. Próbáld meg ezeket: [link] De szerintem amíg nem lesznek saját ötleteid, és saját referenciáid addig nem leszel sikeres. Ez pont olyan minthogy írónak se lehet tanulni, de irodalmat lehet tanulni.

Ez pont az amit nem iskolában tanítanak, ha tanítanák se lenne naprakész szerintem. Próbáld meg ezeket: [link] De szerintem amíg nem lesznek saját ötleteid, és saját referenciáid addig nem leszel sikeres. Ez pont olyan minthogy írónak se lehet tanulni, de irodalmat lehet tanulni.
Semmilyet

Milyen iskolát kell elvégeznie annak aki hangmérnöknek akar tanulni?

Legjobb válasz: Médiatechnológus technikusi OKJ-s képzést valamelyik fõiskolán. EZ nem fog diplomát adni, csak egy OKJ-s papírt.

Médiatechnológus technikusi OKJ-s képzést valamelyik fõiskolán. EZ nem fog diplomát adni, csak egy OKJ-s papírt.

Röntgenes mennyit keres? Megéri annak menni? Hiányszakmának számít? Milyen iskolai végzettség kell hozzá? Mi a dolga pontosan?

Legjobb válasz: mármint az orvos vagy az asszisztens? Az orvos orvosi egyetemet végez, az asszisztens az orvosi laboratóriumi képalkotó diagnosztikai végzettséget igényel amit eü fõiskolákon, egyetemeken tanítanak. Egyiksem keres jól. Magyarországon nem éri meg egészségügyisnek tanulni.

mármint az orvos vagy az asszisztens? Az orvos orvosi egyetemet végez, az asszisztens az orvosi laboratóriumi képalkotó diagnosztikai végzettséget igényel amit eü fõiskolákon, egyetemeken tanítanak. Egyiksem keres jól. Magyarországon nem éri meg egészségügyisnek tanulni.
A kérdező hozzászólása: aszisztens.
Az egészségügyben majdnem minden szak hiányszakmának számít, mert sorra mennek el az emberek éppen azért, mert a fizetésük nem áll arányban a képzésük költségével.
Sajnos nem nagyon vagy hiányszakma az eü-ben. Nem azért mert nem lenne szükség rá, hanem mert nincs pénz felvenni az embereket.

Aki szeretne egy kis kávézót nyitni, olyat, mint pl. a BK-ban a Rózsa, annak milyen iskolákat kell elvégeznie?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy bármilyen iskola kéne egy kávézó megnyitásához. Inkább sok pénzt szerezzél hozzá, meg valakit, aki jobban ért nálad az ügyintézéshez.

Nem hinném, hogy bármilyen iskola kéne egy kávézó megnyitásához. Inkább sok pénzt szerezzél hozzá, meg valakit, aki jobban ért nálad az ügyintézéshez.
Nem kell hozzá iskola, csak tõke! Nekem vannak kávézóim, ha gondolod tudok segíteni!
A kérdező hozzászólása: De ahhoz, hogy az ügyeket is én intézzem, ahhoz kell suli, nem? Valami vállalkozói engedély vagy ilyesmi...? A második hozzászólónak köszi a segítséget, de még fiatal vagyok, de nagy álmom, hogy egyszer legyen egy kávézóm. :) Ha gondolod mesélhetsz róla, hogy milyen. :)
A vállalkozás indításához nem kell suli. Lehetsz egyéni vállalkozó, egyéni cég, társas vállalkozás (Bt, Kft) tagja. A kávézó mûködtetéséhez neked, vagy az alkalmazottadnak kell megfelelõ végzettséggel rendelkezni. Ezt megszerezheti iskolában, vagy tanfolyamon.
Végezz el egy üzletvezetõit, vagy olyan alkalmazottat vegyél fel, akinek ez megvan. Vagy ha suliválasztás elõtt álsz javaslom a vendéglátás-üzletvezetõ-t.

Szerintetek milyen iskola a Leövey? Aki oda jár annak hogy tetszik milyenek az emberek/tanárok?

8.-os vagyok,és a Leövey-be szeretnék menni..hallottam róla jót is rosszat is..A töri,dráma,és német nyek érdekelne!Milyenek a szakok?Jó a színvonal?

Legjobb válasz: legjobb, nagyonnagyon szeretek oda járni:) gyere el nyilt napra ott sokmindent megtudsz:)

legjobb, nagyonnagyon szeretek oda járni:) gyere el nyilt napra ott sokmindent megtudsz:)
A kérdező hozzászólása: Voltam nyiltnapon, és nagyon tetszett szerintem oda megyek!!:)

Ti anno annak idelyén mikor nyolcadikba mentetek és pálya választás elé álítottak benneteket milyen iskolát választottatok és szakmát választottatok volna?

1 hét mulva megyek 8 adik osztályba szeretném a legjobbat kihozni ebből a 2-3 hónapból míg ki nem megyek külföldre és itt is ott is szakmát és iskolát kell választanom.Lécci segítsetek bizonyára sokkal idősebbek vagytok nálam ezért kérem a tanácsotokat hogy melyik lenne a legjobb.

Legjobb válasz: Elõször is légyszi. Másodszor, én gimnáziumba jártam, német tagozatra. Utána pedig tanárnak tanultam.

Elõször is légyszi. Másodszor, én gimnáziumba jártam, német tagozatra. Utána pedig tanárnak tanultam.

Milyen iskolát kell annak elvégeznie aki jegyző szeretne lenni?

14 éves vagyok pályaválasztás el?ttt mit csinál a jegyz? azt tudom de milyen iskola kell hozzááá?? köszönöm..:)

Legjobb válasz: Jogi karra kell menni. A jegyzõk jogászok.

Jogi karra kell menni. A jegyzõk jogászok.
Államigazgatási fõiskolára is mehetsz. Az még jobb is hamarabb elvégezheted és mire más megszerzi a doktorit neked már szerencsés esetben két év gyakorlatod van.

Milyen iskolát kell elvégeznie annak, aki pornófilm rendező szeretne lenni?

Legjobb válasz: Nincs olyan sehol, hogy pornófilm rendezõ szak. Sima rendezõként bármilyen filmet rendezhetsz, bár én azért abban nem vagyok biztos, hogy a pornófilm rendezõk valóban végzett rendezõk lennének.

Nincs olyan sehol, hogy pornófilm rendezõ szak. Sima rendezõként bármilyen filmet rendezhetsz, bár én azért abban nem vagyok biztos, hogy a pornófilm rendezõk valóban végzett rendezõk lennének.
média&reklám de ez nem csak pornófilm készítõknek van :D
jobban járnál ha inkább magad pornóznál, mien jó nézni kamerán keresztûl h más h kupakol mi?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!