Találatok a következő kifejezésre: Milyen iratok kiskorú útlevélkérelméhez (1 db)

Milyen iratok szükségesek kiskorú útlevélkérelméhez?

Legjobb válasz: Mindkét szülõnek jelen kell lennie. Ha nem tud valamelyik, akkor szükséges az õ közjegyzõ elõtt aláírt beleegyezõ nyilatkozata.

Mindkét szülõnek jelen kell lennie. Ha nem tud valamelyik, akkor szükséges az õ közjegyzõ elõtt aláírt beleegyezõ nyilatkozata.
mi bemetnünk a Budakalászi Corában az okmányirodába, vittük a kisfiunkat, a saját személyi igazolványaikat, lakcímkártyáinkat, és a kicsi születési anyakönyvi kivonatát. Ott õt lefotózták, és fél óra múlva távoztunk egy A4-es papírral amin minden adat már rajta volt. 4 nap mulva küldék az útlevelet. lehet, ha elõre egyeztet az ember idõpontot még gyorsabb, de ez így is villám volt. :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Segítség! Okmányokkal kapcsolatban probléma akadt. Mi a teendő? (bővebben lent)

Lejárt a személyi igazolványom, és mivel a hétvégén Bécsbe szeretnék utazni, elmentem érvényesíteni. Arra számítottam, hogy nem probléma, kapok ideiglenes igazolványt, amivel ki tudok utazni. Azonban közölték velem, hogy nem vagyok jogosult az ideiglenesre, mivel van jogosítványom. Igen ám, csak hogy azt külföldön nem fogadják el igazoltatásnál, útlevelet csináltatni pedig egy vagyon. Mit csináljak?

8

Ebben az esetben mit lehet tenni, illetve mire szamithatok?

Februar 12-re, egy éjszakara foglaltam tegnap szobat az Ibis hotel oldalan, Parizsba . Talaltam egy szamomra megfelelo szallodat, 67 euro egy éjszaka, ez egy netes tarifa,pre-paid, no change, no-cancel rate ( azaz, sem modositani, sem lemondani nem tudom, hiaba nem jelenek meg, akkor is levonjak a bankkartyamrol az osszeget), no, nem baj,az àra megfelel, sem modositani, sem lemondani nem fogom. Miutan megadtam minden szukséges személyes és banki adatot, klikkelek a " foglalas"-ra, és a megerosités helyett azt kaptam uzenetként: " sajnaljuk, a megadott idopontra nincs elérheto szoba, természetesen semmilyen banki tranzakcio nem kerul sorra ez esetben" Erdekes, mivel a foglalas elején voltak még elérheto szobak, de gondoltam biztos valaki elhappolta elolem az utolso darabokat.. Nem baj, keresunk egy masik Ibis hotelt. Talaltam is, ugyanaz a kornyék, ugyanaz az àr, ugyanazok a vasarlasi feltételek, tehat, pre-paiment, nem modosithato, nem visszavonhato.. Lefoglaltam, ott minden rendben ment, megkaptam a visszaigazolo emailt. Fél ora mulva jon egy ujabb email.. az elso hoteltol, a foglalas megerositésérol! Azonnal hivtam a szallodat, elmeséltem, hogy jartam az oldalukon, illetve azt, hogy a foglalas megerositése helyett jelezte a rendszer, hogy nincs mar szabad szoba arra az idopontra igy nem értem, hogy most mi is van.. A recepcios utanjart, és valoban, a nevem ott szerepel a listan, tehat tortént foglalas.. Most sem tudom, mi torténhetett, ugyanakkor baromira idegesit, mert mindkét szobaar nem lemondhato.. Azonnal irtam egy emailt a szalloda igazgatojanak ( aki persze csak hétfon tudja elolvasi) , melyben leirtam, hogy egy valoszinuleg informatikai hiba miatt a rendszer nekem sikertelen foglalàst jelzett, mig valojaban mukodott az nagyon is, és tudom, hogy ez egy pre-paid, non-refundable rate,de szeretném, ha torolnék a foglalasom, minekutana 1: két helyen egy idoben nem tudok lenni, 2: nem az én hibambol tortént, hogy kénytelen voltam egy masik szallodat keresni. Mit gondoltok, van esélyem, hogy torlik a foglalasom, vagy sajna valoban két kulonbozo hotel fog 67 eurot levonni a kartyamrol? Koszi a valaszokat elore is!

4

200. 000Ft-ból januárban hova lehetne utazni ahol meleg van? Ajánlanátok olcsó utazási irodát?

5

Télen repülni? Mire számítsak? Milyen esetekben törlik a járatot?

Egészen pontosan Dublinból repül?k 21-én Budapestre, a jelenlegi el?rejelzés szerint havas es? várható Budapesten. Bármiféle tapasztalatot szívesen fogadok. Nagyon félek attól, hogy törlik a járatot, netán kerül?úttal jutok csak haza.

Köszönöm!

1

Karácsony utáni, Erdélyi kirándulásra milyen ruházatot érdemes vinni?

nemtudom igazából milyen id? van ott, sajnos még eddig soha nem jártam Erdélyben..Marosvásárhely környéki faluba megyünk.

2

Londonba szeretnék menni, 1 évre dolgozni, de nem szeretnék egyedül kint lenni ezért lakótársat keresek. Hol találhatok?

1

Nemzetközi vonatokon (Bp-Salzburg) van WIFI?

1

Milyen távol van Magyarország New Yorktól?

1

Izrelbe elég az ujjlenyomat nélküli útlevelet csináltatnom?

9

Ha repülővel szeretnék elmenni New York ( Manhattan ) be mennyibe kerülne a repülőjegy? " diáknak " és mik a feltételek, hogy 1-2 hónapra ott maradjak?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!