Találatok a következő kifejezésre: Milyen iratok kiskorú (2 db)

Milyen iratok szükségesek kiskorú útlevélkérelméhez?

Legjobb válasz: Mindkét szülõnek jelen kell lennie. Ha nem tud valamelyik, akkor szükséges az õ közjegyzõ elõtt aláírt beleegyezõ nyilatkozata.

Mindkét szülõnek jelen kell lennie. Ha nem tud valamelyik, akkor szükséges az õ közjegyzõ elõtt aláírt beleegyezõ nyilatkozata.
mi bemetnünk a Budakalászi Corában az okmányirodába, vittük a kisfiunkat, a saját személyi igazolványaikat, lakcímkártyáinkat, és a kicsi születési anyakönyvi kivonatát. Ott õt lefotózták, és fél óra múlva távoztunk egy A4-es papírral amin minden adat már rajta volt. 4 nap mulva küldék az útlevelet. lehet, ha elõre egyeztet az ember idõpontot még gyorsabb, de ez így is villám volt. :)

Szlovákiából Magyarországra letelepedni kívánó család anya, két kiskoru gyermekkel! Kérdésem, mik kellenek hozzá? Milyen okmányok? Iratok? És ha ezek megvannak, családi pótlékot kaphat-e, és ha igen mikortól?

Legjobb válasz: Szia, ismerek egy nagyon hasznos es pontos oldalt, kerdezhetsz is toluk, es kutathatsz is a sok informacio kozott:euvonal.hu Sok sikert!:)

Szia, ismerek egy nagyon hasznos es pontos oldalt, kerdezhetsz is toluk, es kutathatsz is a sok informacio kozott:euvonal.hu Sok sikert!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!