Találatok a következő kifejezésre: Milyen internetes tudok (32 db)

Honnan tudok szerezni lila, kék, zöld hajfestéket? (Milyen internetes oldal van, ahol lehetne rendelni? )

Elsõsorban a lila érdekelne... valami reális áron, és persze valami olyanra gondoltam, ami' sokáig benne marad a hajamban. Elõre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: [link]

[link]
Fodrászkellékesben lehet kapni bármilyet. Neten is vannak fodrászkellékes webshopok, googlezz rá. szepsegcikk.hu meg ilyesmik.

Autóra szeretnék fényképes öntapadó matricát. Belülről szeretném felragasztani a szélvédőre. Milyen internetes oldalon tudok ilyen egyedit készíttetni?

Legjobb válasz: Arra is gondoltál, hogy a rendõrség mit fog szólni a szélvédõn lévõ matricához? Mert ez fontosabb, mint az, hogy hol tudsz készíttetni!

Arra is gondoltál, hogy a rendõrség mit fog szólni a szélvédõn lévõ matricához? Mert ez fontosabb, mint az, hogy hol tudsz készíttetni!
A kérdező hozzászólása: Nem, a rendõrségre valóban nem gondoltam... Olyasmit szeretnék, mint "Baba a fedélzeten, vigyázz rám!" stb.

Milyen Internetes oldalt tudnátok ajánlani, ahol ingyenesen fel tudom ajánlani a nekem már nem kellő cuccaimat?

Az elmúlt időszakban többször is kellett költözködnöm,pakolásznom,és feltűnt,hogy elviselhetetlenül sok ingóságom van,többsége örökölt,rám maradt tárgy,amelyet már nem használok egyáltalán,simán kidobni viszont sajnálnám. Játékokról,régi,de működőképes elektronikai cikkekről,ruhákról lenne szó elsősorban. Szívesen odaadnám bárkinek ingyen,aki hasznát látná.

Legjobb válasz: szivesseg.net

szivesseg.net


Milyen módon tudom letölteni szabályosan a Microsoft Office 2010 (vagy frissebb kiadásának) egy hónapos ingyenes próbaverzióját, ha nem rendelkezem internetes fizetésre alkalmas bank (hitel) kártyával?

CSAK JOGTISZTA MEGOLDÁSOK ÉRDEKELNEK! Ha tudtok olyan hivatalos, szabályos megoldásokat, amik keretében alapítványok (esetleg az állam) támogatja a diákok (középiskolások) jogtiszta szoftverekhez való hozzájutását, kedvezményes áron, kérlek írjátok meg. Köszönöm!

Legjobb válasz: Ha nem warezol és pénzed sincs rá akkor használj OpenOffice-t.

Ha nem warezol és pénzed sincs rá akkor használj OpenOffice-t.
2013-as próbaverzióra gondolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez jónak tûnik. Így az infó mellet még az angolt is gyakorolhatja a csemetém. :)
Én nem tudtam letölteni:( Valami DLL hiányzik:(
A kérdező hozzászólása: Nekem sikerült letölteni a gépre. Alapból a Dokumentumok mappába pakolta be. Amikor el akarom indítani, akkor azt szeretné, hogy CD-re írjam, írjak valamit. (Gondolom, hogy elõbb ki kellene írni valamit CD-re, majd azután lehetne aktiválni.) Nem tudom, lövésem sincs hozzá. Informatikailag sem, na meg angolul sem beszélek. Megvárom amíg a gyerekem hazajön a suliból. Infóból is jobban képben van, hogy az angolról már ne is beszéljek. :) Jelzem, ha elõrébb jutunk.
Visszaállítom a rendszert
mini-KMS_Activator_v1.051 ezzel aktiválhatod, nekem sikerült.
a d f . ly
/LwlDo
Helló! Bocs.Tudom, hogy tölts le 60 napos MIcrosoft Office 2013-as bétát letölteni. Menj rá erre az oldalra: https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=11&ct=1.. Itt regisztrálj egy Office fiókot. Ha van, menjél rá erre: http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/jj192782.aspx Itt 60 napos Office 2013 verziót kapsz.(Nem toom, hogy kell regisztrálni az Officen, de úgy írta).
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Lehet, hogy a lényeg elkerülte a figyelmedet. Csak jogtiszta lehetõségek érdekelnek! Ha te tudsz ilyet. Akár csak egy ingyenes egy hónapos verziót. Olyat amihez nem kell, hogy internetes bankkártya adatokat adjak meg a letöltés elején... Örülnék ha megosztanád velem. Ha meg nem tudsz, akkor marad az "elkeserítõ" helyzet. Még akkor is, ha a pejoratív megjegyzésedet rám nézve, kritikának szántad. :)
A kérdező hozzászólása: Én most éppen a LibreOffice-t használom és tökéletesen elégedett vagyok vele. Nem is nekem lenne rá szükségem, hanem a középiskolás gyerekemnek, aki kis érettségire készül. De így csak a suliban tud tanulni, mert több mindenben más az itthoni LibreOffice, mint az iskolai Microsoft-os csomag. Sajnos nem tudok több tízezer forintot költeni a programcsomag megvásárlására. Most elégséges is lenne a MS oldalán felkínált Office 365 próbaverziója, de nem tudom igénybe venni mert nincs internetes bankkártyám.
"MN: Az elõadásában droggal teli fecskendõkhöz hasonlította a szoftvermultik oktatási célra adományozott termékeit. Miért? RS: Azért használom ezt a hasonlatot, mert ha valaki megtanul egy adott programot használni, nagyon nehezen vált másik programra. Ezért van az, hogy a Microsoft vagy az Apple ingyen osztogatja a szoftvereit az iskoláknak. Azt akarják elérni, hogy az iskola függõvé tegye a diákokat az õ szoftvereiktõl. MN: Miért gondolja, hogy ez veszélyes a szabadságra vagy a demokráciára? RS: Ez nem csupán veszélyes a szabadságra, ez maga a szabadság elvesztése. Kiszolgáltatott helyzetbe hozza a felhasználókat. Digitális gyarmatosításról van szó, a cégek leigázzák az embereket. A helyi eliteket felbérelik, privilégiumokat adnak nekik azért, hogy a helytartóikként viselkedjenek, és másokat alávetettségben tartsanak. A régi gyarmattartók sem engedték, hogy a gyarmatok iparosítsanak, hogy függõségben maradjanak a központ termékeitõl. Ha a felhasználók nem kapják meg a forráskódot, akkor függõségbe kerülnek a fejlesztõktõl, a végsõ cél pedig mindig a minél több pénz kisajtolása belõlük." Richard Stallmann - a GNU liszensz megálmodója Nincs mese, ha szükséged van rá, akkor meg kell venned, vagy kalózkodnod kell. Volt réen valami program Magyarországon, nem tudom milyen feltételekkel mûködik, ha egyáltalán meg van még: http://www.tisztaszoftver.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát ez egyenesen elkeserítõ. Nem is értem miért nem a LibreOffice-t vagy az OpenOffice-t használják az iskolai oktatásban.
Ne gombokat tanuljon, hanem funkciókat, akkor nincs különbség az Office-ok közt. Ha viszont pofára próbál eligazodni akkor hiába ugyanaz a program, egy másik verzió, másik beállítás vagy akár egy másik windows-téma meg fogja kavarni, és megette a fene. Ez nem tanulás. Értse meg, mit csinál.
Egyébként én is kíváncsi volnék, hogy az iskola mivel magyarázza, hogy tanulónként tízezreket dobat ki olyasmire, amibõl sem neki, sem a srácoknak nincs haszna (jelesül az MS-Office terjesztésére -- a szövegszerkesztés ugyebár nem igényli). Ha kellõen krakéler természet vagy, javaslom, hogy a sikeres érettségi UTÁN követelj(etek) magyarázatot a suli vezetõitõl, hogy legalább a következõ osztályok ne szívjanak.
A kérdező hozzászólása: Tabakinak: Egy véleményen vagyunk abban, hogy nem gombokat kell tanulni, hanem funkciókat. Ugyanakkor nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a gyerekeknek a suliban csak heti egy-két órájuk van a tanulásra, gyakorlásra. Itthon sokkal több ideje lenne elmélyülni a tanultakban. Hiába érti és gyakorolja be pl. a LibreOffice kínálta lehetõségeket, ha az infóversenyen vagy a kis érettségin és majd a késõbbi megmérettetésen idõkorlátok is lesznek. Azaz nem elég csak jó megoldásokat adni, hanem azokat idõre kell tudniuk teljesíteni. Én már nagyon régóta az ingyenes nyílt forráskódú programokat használok. Azonban idõnként elõfordul, hogy munka ügyben, más gépén belefutok MS anyagokba. Be kell valljam, hogy ilyenkor kell egy kis idõ, hogy szokjam... és megtaláljam a funkciókat. Engem ez általában nem zavar, mert ritkán sürget az idõ. Ami pedig az érettségi utáni „magyarázat követelés” felvetésedet illeti. Szerintem MS térnyerésének hátterében messze nem iskola vezetõség szintû döntések állnak. Megkockáztatom, hogy az iskolák döntése már csupán csak a végrehajtásra terjed ki. :) A vélemény nyilvánítás, számonkérés az én jelenlegi -kérdés feltevésemet is indukáló- problémámon pedig utólag mit sem segítene.
A szavaidban több az igazság, mint szeretném, ennek ellenére: 1. A pedagógusoknak legalább egy része tisztességes ember, ezért igenis, van rá esély, hogy kínosnak érezze a kápó-szerepet, és szabadulni próbáljon belõle. 2. Az utólagos segítség kétségtelenül csak másokat érintene, dehát társadalomban élünk, nemde? 3. Abban a ki nem mondott véleményedben is osztozom, hogy könnyû nekem a pálya szélérõl bepampognom, tegyek én valamit, ha az csak úgy megy. Nos, kétségtelen, hogy fogalmam sincs, én mit fogok tenni, amikor hasonló helyzetben leszünk, és egyáltalán nem biztos, hogy a sarkamra tudok majd állni. De hátha egyszer elõkerül egy Sir Kán, nem lehet mindenki kisbetûs tabaki ;)
A kérdező hozzászólása: Nem volt semmilyen ki nem mondott gondolatom. Egyszerûen a magam részérõl tartanám álságosnak, ha majd csak a gyereke(i)m érettségije után kezdenék akció hõsködni. A józan ész és a sokéves tapasztalat meg meggátol abban, hogy elõbb tegyem. (A szülõértekezleteken, fogadóórákon való vélemény nyilvánítás meg teljesen felesleges. Nem a pedagógusok döntenek. Szerintem még csak az iskola vezetése sem. Ha megnyugtat, azért tudd, hogy többen vagyunk kisbetûs tabakik, mint Sír Kánok. :) Ahhoz még ész sem kell, csak kurázsi, hogy valaki kiálljon és ossza az észt. Akár a világ jobbá tételi szándékával is teheti. A megszólalásnál sokkal nagyobb teher a vele járó felelõsség vállalása. Kurázsi igazából csak ehhez kell.
Hát az az elkeserítõ, hogy 2010-t nem tudsz letölteni.Bárhol is keresed.
innét letöldheted
a magyar csillagászati társulatét
A Magyar Csillagászati Egyesület honlapját, valamint az õ híroldalukat: http://www.mcse.hu http://hirek.csillagaszat.hu/ maci

Milyen programmal tudok internetes rádiót csinálni?

kérlek, olyat ajánlj, amit te is használtál, használsz, és tuti m?ködik.

Legjobb válasz: http://www.internetradio.click.hu/ itt egy link ami szerint csináld! De ha nem ilyet akarsz akkor regisztrálj itt stb. http://www.listen2myradio.com/

http://www.internetradio.click.hu/ itt egy link ami szerint csináld! De ha nem ilyet akarsz akkor regisztrálj itt stb. http://www.listen2myradio.com/
A kérdező hozzászólása: az elsõ link nem mûködik, azzal próbáltam, de semmit se ér.
A http://www.internetet.hu oldalon lehet keresni szolgátatót az irányítószám megadásával.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :-)
#1 az "RB" a "Regional Bus" -t jelenti?
RB = RegionalBahn, azaz személyvonat. A buszok menetrendjét mindig a területileg illetékes közlekedési szövetség (Verkehrsverbund) és az üzemeltetõ társaság honlapjáról tudod levadászni.

Oxfort női cipőt milyen internetes webáruházban tudok venni?

Legjobb válasz: OXFORD-lehet csak elütés, de azért inkább leírom :) Ha nem ragaszkodsz magyar webshophoz, mindenképp ajánlom a New Lookot: http://www.newlook.com/shop/shoe-gallery/brogues_1470074a széles a választék, és mindenféle fazon van :) egyébként ha szeretnél még keresgélni angolul brogues/brogue shoe néven tudsz rákeresni :) Remélem tudtam segíteni! :)

OXFORD-lehet csak elütés, de azért inkább leírom :) Ha nem ragaszkodsz magyar webshophoz, mindenképp ajánlom a New Lookot: http://www.newlook.com/shop/shoe-gallery/brogues_1470074a széles a választék, és mindenféle fazon van :) egyébként ha szeretnél még keresgélni angolul brogues/brogue shoe néven tudsz rákeresni :) Remélem tudtam segíteni! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!

Milyen internetes oldalon tudok jegyet venni Bajnokok Ligája meccsre?

április 22. -én lesz barcelonában egy barcelona-real madrid meccs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!