Találatok a következő kifejezésre: Milyen ingyenes to (6 db)

Milyen ingyenes Flv to Avi converterek léteznek?

Legjobb válasz: FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter ha érdekel küldj emailt

FLV to AVI MPEG WMV 3GP MP4 iPod Converter ha érdekel küldj emailt

A windows xp hez milyen ingyenes rendszerkarbantartókat tegyek fel? Olyanok amelyek nem vágják tönkre a gépet.

Legjobb válasz: Advanced SystemCare:http://download.cnet.com/Advanced-SystemCare/3000-2086_4-104.. Ccleaner:http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard Glary Utilities:http://download.cnet.com/Glary-Utilities/3000-2094_4-1050853..

Advanced SystemCare:http://download.cnet.com/Advanced-SystemCare/3000-2086_4-104.. Ccleaner:http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard Glary Utilities:http://download.cnet.com/Glary-Utilities/3000-2094_4-1050853..
A kérdező hozzászólása: és ezek közül melyiket?
Az mindegy


Milyen ingyenes "kevés net forgalom használó" pc to pc csevegőket ismertek? A lényeg hogy kevesebbet használjon a ms. N és a sky. pe -nál

a beszélgetés interneten történne. ip to ip ilyesmi.

Legjobb válasz: gtalk csak a pár byte szöveg megy rajta, böngészõbõl is használhatod gmail címmel

gtalk csak a pár byte szöveg megy rajta, böngészõbõl is használhatod gmail címmel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm jónak tûnik, nem ismertem, de még nem tudom hogy mennyi adatforgalommal jár...:) jön a tesztelési folyamat.

Milyen online RPG- t (MMORPG) ajánlanátok, ami free-to-play vagyis ingyenes és magasabb szintek elérésekor is el lehet vele boldogulni különféle turbó cuccok megvétele nélkül?

Szeretnék valamilyen japán, ha lehet anime stílusú, letölthető játékkal játszani, fejlesztgetni a karakteremet. Ha nem tudtok ilyet mondani, rátérhetünk a browser game- ekre is. Szívesen várok minden választ, előre is köszi!

Legjobb válasz: TERA! Kicsit megkéri a gépet, de még ilyennel is lehetsz http://i293.photobucket.com/albums/mm56/tifosweet/TERA_Scree.. Imádom ezt a játékot, csak nincs idõm játszani.

TERA! Kicsit megkéri a gépet, de még ilyennel is lehetsz http://i293.photobucket.com/albums/mm56/tifosweet/TERA_Scree.. Imádom ezt a játékot, csak nincs idõm játszani.
Tera-t semmien körülmények között nem ajánlanám ... Mikor fizetõs volt játszottam vele , kb novemberig és az endgame valami katasztrófa . 5ös Dungeonok (ra ha nem buggos és behív) nincs geared kickelnek .. Raid , az az egy ami van iszonyat béna ... , a PvP nagyon unbalanced , akkorákat lehet critelni hogy 2 embert 1hitelsz .. Melee casterhez közelmegy felse tud állni , stunlock alatt tartja .. Amúgy igen aranyosak az Elinek , Sexy-k a Castanic-ok , egész jó a harcrendszer , de mivel az end game szar nem csoda hogy bukott a játék . Blade and Soul jön hamarosan európába , grafikailag hasonló mint a Tera , de sokkal több jót hallottam róla .
Aion : Koreai, Nagyon szép a grafika, ingyenes, látványos Rift: Jó a grafika, ingyenes, Játékélményre egyik legjobb.
Esetleg Cabal , Olyan végtelen játék feeling mégis rakás dungaon van .
A kérdező hozzászólása: A lényeg hogy ne kelljen már fizetni mindenféle Exp. Boost- ért, tudjak szintet lépni tudom nem könnyû magasabb Level- en, de olvastam olyanról, hogy szinte lehetetlen ugrani egy szintet ha nem költessz rá! Nincs valami normális játék, ami ha nem is húú de jó grafikával bír de nem kell görcsölni rajta?! Cabal- t kihagynám kipróbáltam, de egy nagy nulla...
A kérdező hozzászólása: Bocs az utolsó mondatért, ha netán valakinek tetszik!
Én régen játszottam vele , az az igazság hogy az elsõ 100szint tényleg 0 , de utánna mikor nincs sok küüldetés , hanem dungeon farmbõl kell szintet lépned sokkal jobb lesz az egész . A metin2nél meg a gaoá--nál mindenképpen jobb játék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!