Találatok a következő kifejezésre: Milyen ingyenes sablonok vannak (1 db)

Milyen ingyenes weblapkészítő sablonok vannak?

Ezekre nem nehéz rátalálni a neten? pl. a startlapra ezek is felkerülhetnek? Szóval a startlapon meg tudom jelentetni az ilyen típusú lapomat?

Legjobb válasz: Én õszintén szólva nem értem a kérdésed. Ingyenes weblapkészítõ sablonok? Már önmagában nem igazán érthetõ, hiszen vannak ingyenes weblapsablonok (weblap alapok) és vannak ingyenes weblapkészítõ programok. De weblapkészítõ sablonról még nem hallottam. A startlapra már elkészült honlapok kerülnek fel, ha írsz a laptulajdonosnak egy e-mailt és õ úgy ítéli meg, hogy felteszi a honlapodat. A startlapon megjelenítendõ "ilyen típusú lapod" megint túl kevés információt tartalmaz. Milyen típusú lapra gondolsz? Légyszíves pontosítsd és egyértelmûsítsd a kérdésed, mert így igencsak nehéz rá válaszolni :(

Én õszintén szólva nem értem a kérdésed. Ingyenes weblapkészítõ sablonok? Már önmagában nem igazán érthetõ, hiszen vannak ingyenes weblapsablonok (weblap alapok) és vannak ingyenes weblapkészítõ programok. De weblapkészítõ sablonról még nem hallottam. A startlapra már elkészült honlapok kerülnek fel, ha írsz a laptulajdonosnak egy e-mailt és õ úgy ítéli meg, hogy felteszi a honlapodat. A startlapon megjelenítendõ "ilyen típusú lapod" megint túl kevés információt tartalmaz. Milyen típusú lapra gondolsz? Légyszíves pontosítsd és egyértelmûsítsd a kérdésed, mert így igencsak nehéz rá válaszolni :(
Manapság úgy hívják õket, hogy "tartalomkezelõk", CMS (Content management system). Ezekkel bárki összekattintgathat bármilyen profi weblapot. Tehát nem kell programozni meg semmilyen weblapkészítõ, csak letöltöd feltelepíted egy szerverre, pl (extra.hu) és utána menübõl beállíthatod amit csak akarsz. Rengeteg ingyenes tartalomkezelõ van, de ezek közül kettõ van ami kiemelkedõen jó. A Drupal és a Joomla. A Drupal egy kicsit nehezebb, de Drupal -al tényleg olyan weblapot csinálsz, amilyet csak akarsz. A Joomla is jó, kezdõknek inkább ezt ajánlanám. Innen lehet letölteni és megtanulni õket. Drupal.hu és Joomla.hu . Itt van egy Drupal-ban készült weblap: http://mahjongg.extra.hu/ A startlapra az kerül fel, aki ajánlja az oldal szerkesztõjének a weblapját. Az oldalak alján lehet megtenni. Annak hogy milyen weblap sablont vagy tartalomkezelõt használsz semmi köze hozzá, mint ahogy ahhoz sincs, hogy milyen nehéz megtalálni az oldalt. Ahhoz, hogy könnyen megtalálható legyen az oldalad népszerûsíteni kell vagyis keresõ optimalizálni.
Sablonok?Ezt is megnézheted.www.mlap.hu http://www.eoldal.hu
olyanra érted amit már elkészítettek és neked már csak formáznod kell??? http://ingyenweblapok.hu/ingyenweblap.php?oldal=0 itt van 6 oldal ilyen, nézegesd(ha ilyen kell )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez megoldható css-sel? Menű

http://www.newyorker.de/hu/fashion-lifestyle/

9

Ti hogy csináljátok meg a honlapotok fejlécét?

Én csak azt a módszert ismerem , hogy lementek egy hátteret , átméretezem , és rakok kb rá 3-4 filmes hátteret , egymás mellé. Honlapom: A photospace képszerkesztőt használom.

27

Hogyan tudok PDF fájlt feltölteni a honlapomra?

Informatikai analfabéta vagyok, szóval légyszi, szájbarágós választ szeretnék... :) Úgy szeretném, hogy van egy link, amire ha rákattint az ember, megnyitja új oldalon. Ja, és Joomlával szerkesztem a honlapot, ha ez számít...

1

Miért történik ez? SOS

Készítettem egy weboldalt Dreamweaver CS4-ben. Horizontal spry menu bar van benne, ami működik is ha tesztelem az oldalt egy böngészőben. De amikor feltöltöm a tárhelyre (Total Commander) akkor szétesik és csak a linkek listája látszik. próbáltam már mindent de sehogy sem akar működni. Valaki segítsen!

2

PHP-Fusion-hoz Hyperkolyok féle Pamagocsi mod?

Nagyon sürgősen kéne, aki tudja küldje el pm-ben, mert a neten sehol sem találom! Köszönöm!

2

Hogyan tudok reklámokból pénzt szerezni?

Ismertek olyan oldalakat ahol video megosztással pénzt szerezni? Zixshare-nél láttam de ott megszünt :/
Ilyenre gondolok:

9

Nem tudtok egy olyan fordítót ami helyesen fordít?

12

Mi a véleményetek az ucoz.hu ingyenes honlapkészítő weblapról?

Nekem az tetszik , hogy lehet , egyszerű , illetve bonyulultabb honlapokat készíteni. Az enyém:

25

Mennyibe kerül egy wordpress weboldal elkészítése?

Van hozzá téma, de a kinézetet teljesen át kell alakítani és az elrendezést is eléggé. Kb 5-6 nap az elkészítése.

Mennyibe kerül ez nagyjából?

3

Weboldalon fájlok listázása, azok elérése?

Szeretnék készíteni egy olyan kis oldalt, ahová fel tudok tölteni bizonyos dokumentumokat, de azokat engedély nélkül ne tudják elérni, gondolok itt a google kereső robotjaira, valamint arra, hogy ha simán a címsorba gépelik be a linket akkor ne tudják megnyitni csak egy beléptető rendszeren keresztül... esetleg a fájlok tulajdonságainál tudom beállítani? fájl listázóként az autoindex-et használom.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!