Találatok a következő kifejezésre: Milyen ingyenes sablonok (1 db)

Milyen ingyenes weblapkészítő sablonok vannak?

Ezekre nem nehéz rátalálni a neten? pl. a startlapra ezek is felkerülhetnek? Szóval a startlapon meg tudom jelentetni az ilyen típusú lapomat?

Legjobb válasz: Én õszintén szólva nem értem a kérdésed. Ingyenes weblapkészítõ sablonok? Már önmagában nem igazán érthetõ, hiszen vannak ingyenes weblapsablonok (weblap alapok) és vannak ingyenes weblapkészítõ programok. De weblapkészítõ sablonról még nem hallottam. A startlapra már elkészült honlapok kerülnek fel, ha írsz a laptulajdonosnak egy e-mailt és õ úgy ítéli meg, hogy felteszi a honlapodat. A startlapon megjelenítendõ "ilyen típusú lapod" megint túl kevés információt tartalmaz. Milyen típusú lapra gondolsz? Légyszíves pontosítsd és egyértelmûsítsd a kérdésed, mert így igencsak nehéz rá válaszolni :(

Én õszintén szólva nem értem a kérdésed. Ingyenes weblapkészítõ sablonok? Már önmagában nem igazán érthetõ, hiszen vannak ingyenes weblapsablonok (weblap alapok) és vannak ingyenes weblapkészítõ programok. De weblapkészítõ sablonról még nem hallottam. A startlapra már elkészült honlapok kerülnek fel, ha írsz a laptulajdonosnak egy e-mailt és õ úgy ítéli meg, hogy felteszi a honlapodat. A startlapon megjelenítendõ "ilyen típusú lapod" megint túl kevés információt tartalmaz. Milyen típusú lapra gondolsz? Légyszíves pontosítsd és egyértelmûsítsd a kérdésed, mert így igencsak nehéz rá válaszolni :(
Manapság úgy hívják õket, hogy "tartalomkezelõk", CMS (Content management system). Ezekkel bárki összekattintgathat bármilyen profi weblapot. Tehát nem kell programozni meg semmilyen weblapkészítõ, csak letöltöd feltelepíted egy szerverre, pl (extra.hu) és utána menübõl beállíthatod amit csak akarsz. Rengeteg ingyenes tartalomkezelõ van, de ezek közül kettõ van ami kiemelkedõen jó. A Drupal és a Joomla. A Drupal egy kicsit nehezebb, de Drupal -al tényleg olyan weblapot csinálsz, amilyet csak akarsz. A Joomla is jó, kezdõknek inkább ezt ajánlanám. Innen lehet letölteni és megtanulni õket. Drupal.hu és Joomla.hu . Itt van egy Drupal-ban készült weblap: http://mahjongg.extra.hu/ A startlapra az kerül fel, aki ajánlja az oldal szerkesztõjének a weblapját. Az oldalak alján lehet megtenni. Annak hogy milyen weblap sablont vagy tartalomkezelõt használsz semmi köze hozzá, mint ahogy ahhoz sincs, hogy milyen nehéz megtalálni az oldalt. Ahhoz, hogy könnyen megtalálható legyen az oldalad népszerûsíteni kell vagyis keresõ optimalizálni.
Sablonok?Ezt is megnézheted.www.mlap.hu http://www.eoldal.hu
olyanra érted amit már elkészítettek és neked már csak formáznod kell??? http://ingyenweblapok.hu/ingyenweblap.php?oldal=0 itt van 6 oldal ilyen, nézegesd(ha ilyen kell )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kell kattintható képet készíteni weboldalra?

Van az ucozos oldalomon egy kép,amire ha rákattintok azt szeretném,hogy hozza be.Nem új ablakban,hanem ugyan abban az ablakban amiben rákattintottam,irányítson át egy megadott oldalra.
Ha kel leirom a pontos infókat.Remélem tudtok segíteni.
Üdv.

5

Hogyan lehet a blogomra ( blogspot-os) kirakni azt hogy lájolhassák a Facebook oldalát?

1

Google fontot szeretnék használni, de a hosszú dupla ékezettel gondok vannak. Mi lehet az oka?

A google oldalán jól jeleníti meg,amikor átírom a teszt szöveget.

10

CSS-el hogy lehet megoldani, hogy ne törje a sort kötőjel karakternél?

Előtte használjak <span style="white-space:nowrap;">-ot? Nincs jobb megoldás?

2

Amikor az adatbázisba adatot töltök fel az ékezetes betűk átalakulnak feltöltés közben? -é mit csináljak?

4

HTML és CSS: Minden oldalt külön-külön kell elmenteni és megírni?

Most ott tartok, hogy vannak almenük és kategóriák az oldalon: minden egyes oldalt külön .htm-ben kell elmenteni?
Mert egy-két hét múlva ez már nagyon sok fájl lesz

8

Van ingyenes weblap tárhely szolgáltató hirdetések nélkül?

Mert ógyebár az atw.hu és az uw.hu kihelyez az oldalad tetejére egy szemét hirdetést mindig :) Anno úgy emléxem extra.hu-n nemvolt ilyen...Szóval olyan szolgáltatót keresek ami hirdetés nélküli...van ilyen?

8

Hogy tudnám ezt megvalósítani (adatbázis)?

Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne,hogy egy adatbázist szeretnék feltölteni adatokkal egy honlapon keresztül a gépemen (internet nélkül) és nem igazán tudom ,hogy hogy tudnám ezt megvalósítani
. Access-ben megcsináltam,azonban kívülről nem tudok hozzá férni az mdb fájlhoz. Van valakinek erre valamilyen megoldása ?:)

2

Blogspoton hogy tegyek zenelejátszót a blogom tetejére?

Mint például ezen az oldalon:

4

Mi a véleményetek erről az oldalfelépítésről? Illetve tudnátok segíteni?

Tegnap támadt egy ötletem a weboldalammal kapcsolatban, és hajnalban meg is valósítottam. A szövegeket csak a lipsum.com-ról másoltam, viszont a képeket már elkészítettem, minden saját. Mi a véleményetek róla?

Kérnék mellé egy kis segítséget is. Azt szeretném megvalósítani, hogyha rákattintok az egyik linkre, akkor ne egyből leugorjon valamelyik horgonyhoz, hanem szépen legördüljön. Ezt milyen javascript vagy jquery pluginnal tudnám megoldani? Vagy mással?

Itt a link: (ne tévesszen meg a klánoldal link, saját tárhelynek használom már)

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!