Találatok a következő kifejezésre: Milyen ingyenes próbaverziós (2 db)

Milyen ingyenes (vagy próbaverziós) programmal lehet MOV videót AVI-ba vagy MPEG-be konvertálni?

Legjobb válasz: például itt lehet egyet letölteni.http://www.ingyencenter.hu/modules.php?name=News&file=articl..

például itt lehet egyet letölteni.http://www.ingyencenter.hu/modules.php?name=News&file=articl..
http://www.media-convert.com/hu/ Én ezt(is)használom. Max.500 mb -ig tud online konvertálni.

Milyen DIVX lejátszót ajánlotok, ami nem próbaverziós, ingyenes, és letölthető könnyen?

Legjobb válasz: én SMPlayert használok,ingyenes, tök alap és egyszerû cucc

én SMPlayert használok, ingyenes, tök alap és egyszerû cucc
KMPlayer. Imádom. Ha csúszik a hang, vagy felirat a filmhez képest, állíthatod, a felirat megjelenését is megváltoztathatod: pont a videón, vagy a széles sávon, a nagysága, stb. Nálam minden formátumot indít, könnyû a kezelhetõsége, kellemesen szép a felülete.
http://www.videolan.org/ jelenleg ez a legjobb
mind 3 ajánlat jó! próbaképpen egy 4. Portable GOM Player (telepítés nélkül kipróbálhatod, Ingyenes és magyar nyelvû is) Kiemelkedõ filmlejátszó, amellyel a legtöbb formátum kódkészletek telepítése nélkül megnyitható (ram és mov is), a filmfeliratokat idõben igazíthatjuk, a képet tetszõleges méretben, felbontásban nézhetjük, az összes kép- és hangbeállítást elvégezhetjük. Kezeli a félbehagyott AVI-videókat is, lejátszhatunk vele DVD-ket, a felülete változtatható. AVI, DAT, MPEG, DivX, XviD, WMV, ASF, illetve számtalan más formátum kezelésére alkalmas ingyenes lejátszó. Az apró méret mellett extrák: feliratok kezelése, equalizer, színbeállítás, szûrések, streaming, vmr, skinezhetõ felület sokoldalú beállítás. A program beépített ingyenes kodekkel rendelkezik, de lejátszási hibánál felajánlja a hiányzó kodek letöltését. Program weboldal: http://www.gomlab.com Fordító: -= ZityiSoft™ =- Licenctípus: Freeware Méret: 8, 5 MB ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
itt van még egy: VLC Media Player http://vlc-media-player.en.softonic.com/ SMPlayernél garantáltan egyszerûbb!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!