Találatok a következő kifejezésre: Milyen ingyenes indulnak (2 db)

Milyen ingyenes tanfolyamok indulnak kismamáknak, és hol tudok utána nézni?

Legjobb válasz: Ingyenes nem indul konkrétan kismamáknak, viszont az EFEBnél a kismamák 50%-os tandíjkedvezményt kapnak, és elég csak a szülés utáni 3. évben elkezdeni. Szóval, elég ha terhesen jelentkezel, de a kicsi mellett nem akarsz tanulni, majd elmegy oviba, és akkor kezded a tanulmányaidat, de az 50% engedményt megkapod.

Ingyenes nem indul konkrétan kismamáknak, viszont az EFEBnél a kismamák 50%-os tandíjkedvezményt kapnak, és elég csak a szülés utáni 3. évben elkezdeni. Szóval, elég ha terhesen jelentkezel, de a kicsi mellett nem akarsz tanulni, majd elmegy oviba, és akkor kezded a tanulmányaidat, de az 50% engedményt megkapod.

Milyen ingyenes nappali OKJ-s képzések indulnak Szombathelyen?

Valaki tudja, hogy milyen ingyenes nappali OKJ-s képzés indul Szombathelyen ami nőknek szól?? Vagy valamilyen oldal ahol meg tudnám nézni? SÜRGÕS LENNE!!!

Legjobb válasz: Az orlayba vannak okj szakmák. (Kereskedelem vagy vendéglátás.) Hbsz-ben is vannak. Nézz körül sulik honlapján.

Az orlayba vannak okj szakmák. (Kereskedelem vagy vendéglátás.) Hbsz-ben is vannak. Nézz körül sulik honlapján.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!