Találatok a következő kifejezésre: Milyen indokkal el az (11 db)

Nem kell különösebb indok. Házassági életközösség megromlása ..ennyi!
Pontosan, ahogy elsõ írta. Igazából nem is kell indok, általában valami sablont írnak be, pl.: a kapcsolat helyrehozhatatlanul megromlott. Nem érdekli a bíróságot, hogy ki kit csalt meg, hogyan mikor és hányszor, ki kit bántott, ki adta vissza és hogyan. Ha az egyik fél nem akarja a házasságot fenntartani, akkor a bíróság felbontja. (hiába nem akar válnia másik fél).
Olyan nincs hogy nem választanak szét. A házasság nem kényszer mindenkit szétválasztanak ha az egyik fél válni akar.
Igen, a házasság olyan, mint az esküvõ. Ott is 2 fél akarata kell, hogy összeadják õket. A házasság is ilyen, ott is mind a két félnek akarni kell. Ha egyik nem akarja, akkor vége a házasságnak. Ne higgy el e férjednek minden hülyeséget, palira akar venni.
alég annyi indok, hogy már szar
Nincs olyan, hogy nem választanak szét. Ha a férjed nem akar válni és a te indokod annyi, hogy "csak", akkor is szétválaszt a bíróság.

Ha az emberiség, képes volna az űrben utazni, és mindene megvolna, vajon merre indulna el az ember, a világűrben, és milyen indokkal?

Úgyértve, ha minden tudással rendelkeznénk, ami szükséges volna, az ?rutazáshoz!? (merre indulna az emberiség, hogy megtalálja,az univerzum határait?)

Legjobb válasz: Az Avatár a Pandora leírásában és az ûrutazás céljával kapcsolatban eléggé irreális és tudománytalan. Az ûrutazás mikéntje viszont elképesztõen valószerû. A közeljövõ technológiájával így lehet egy intersztelláris utazást lebonyolítani. A kérdésre a válasz pedig függ a tudásnak a szintjétõl. Most is rengeteg ötletünk és elõrejelzésünk van az ûrutazás módozatairól, de nagyon kevés az ami racionálisan megéri. Szóval konzervatív válaszként azt mondom hogy valamiféle irracionális csoportosulás, például egy eljövendõ nagy egyház, fog ilyet indítani.

Az Avatár a Pandora leírásában és az ûrutazás céljával kapcsolatban eléggé irreális és tudománytalan. Az ûrutazás mikéntje viszont elképesztõen valószerû. A közeljövõ technológiájával így lehet egy intersztelláris utazást lebonyolítani. A kérdésre a válasz pedig függ a tudásnak a szintjétõl. Most is rengeteg ötletünk és elõrejelzésünk van az ûrutazás módozatairól, de nagyon kevés az ami racionálisan megéri. Szóval konzervatív válaszként azt mondom hogy valamiféle irracionális csoportosulás, például egy eljövendõ nagy egyház, fog ilyet indítani.
Az Avatar nem tudományos film, és egyébként még olyan bolygót is nehéz találni, ahol megvannak az élet alapvetõ feltételei, nemhogy valódi, gondolkodó élõlények;) De elsõ sorban a Marsra mennénk.Mivel a napunk egyszer vörös óriássá fog nõni, akkor pedig költözni kell.Utána lesz egy laza pár milla évünk, a szupernóváig, míg találunk egy másik naprendszert:)
Az csak laza pár 100000 év lesz, és a Jupiteren lesz csak egészséges eltölteni. Az a gond, hogy a legközelebbi csillag, ami 5 fényévre van, pont olyan, mint a Nap - tehát az élete is addig fog tartani. Másikat kell keresni, vagy bele kell dobni a Jupitert a Napba, hogy egy kicsit tovább tartson a hidrogén.
A legérdekesebbek az ember számára lakható bolygók volnának, gondolom. De az üzemanyag, meg az értékes anyagok is fontosak lehetnek, holdakról kitermelni pl, vagy ilyesmi. De ahhoz hogy jófajta lakható bolygókat, értékes cuccokkal teli, vagy valami más szempontból (tudományos szempontból, ahol kísérletet lehetne elvégezni vagy megfigyelni valami ritka jelenséget) érdekes bolygókat találjunk, elõbb felderítõket kell küldeni. Valszeg a felderítõknek nem is kell embernek lenni feltétlenül. De ez attól függ milyen mennyiségben küldhetnénk el õket, mennyire lenne drága ez a bárhova utazás.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is lehet benne valami! A magyarok, a legjobbak a tudományban, és a sportban! Magyarok találták fel a számítógépet, a többi, csak módosította!
☺ ☻ ☺
A kérdező hozzászólása: Utóbbi válaszadónak üzenem! Van benne valami! Te hiszel bennük? Neked mi a véleményed errõl?
Nekünk természetesen a Sárkány csillagképbe kellene menni. Hiszen David Icke szerint mi magyarok-kazárok- türk-tatár népek is onnan származunk hasonlóan a többi reptoidhoz.☻
A kérdező hozzászólása: Ez nekem is tetszett! xD
4. vagyok. "Másikat kell keresni, vagy bele kell dobni a Jupitert a Napba, hogy egy kicsit tovább tartson a hidrogén." Ez nagyon tettszik, nagy arc vagy:D
Az Avatar alatt nem azt értettem, h kék bohócok fognak szaladgálni, hanem, h elkezdik kibányászni a nyersanyagokat meg stb. Szal a pénz fog diktálni.
A kérdező hozzászólása: Tetszenek a válaszok, van még elméletetek?
Én úgy gondolom, h az lenne mint az Avatar c filmben....
Szerintem elõször demonstrációként a Naphoz legközelebbi csillagot látogatnák meg, aztán azok a csillagok lennének elsõdleges célok, amik körül már találtak bolygókat, illetve egyéb csillagok és objektumok kutatási célokkal.
lol

Ha az anya szülés után azonnal lemond a gyermekéröl az apa nevelheti e atörvény tudta nélkül? Vagy 18 hetes koráig milyen indokkal veszik el a gyereket?

Legjobb válasz: Ha az anya lemond, akkor az apád kérdezik meg. A törvény tudta nélkül cselekedni a törvényt sértheti. Hidd el, a kórházban szívesebben odaadják egy családtagnak a gyerkõcöt, mint az otthonban dolgozó nevelõnõknek.

Ha az apukája táplálja, gondozza, akkor õt fogadja el a baba gondozó figuraként, ugyan olyan jó neki. Menj be kérdezd meg a gyámügynél, mi a teendõd, az a legtisztább. Akár fel is hívhatod most telefonon, és akkor mondja, mit vigyél magaddal. Nme veszik el a gyereket a szülõjétõl( apjától) ok nélkül. Ha az anyja lemond, akkor még ott az apja. Neked kell gondoskodni róla. Nmecsakhogy lehet, hanem köteles vagy. Ha házasok voltatok a fogantatáskor. Ha nem akkor kell az apasági nyilatkozat.
Ha az anya lemond, akkor az apád kérdezik meg. A törvény tudta nélkül cselekedni a törvényt sértheti. Hidd el, a kórházban szívesebben odaadják egy családtagnak a gyerkõcöt, mint az otthonban dolgozó nevelõnõknek.
"A törvény tudta nélkül semmiképp sem nevelheti az apa, csak úgy ha az anya ténylegesen otthagyja. De miért is kellene törvény nélkül nevelni??? Ha az apának bejelentett állása , lakhatósági feltételei vannak (albi vagy saját lakás), akkor már nevelheti 1dül is, törvényesen. Az anya lemondását írásban kell intézni. Mondjuk személyes véleményként , elég érdekes kérdés ez....milyen anya mondd le a saját gyerekérõl?..." na ne viccelj, az apának ugyanolyan jogai vannak, mint az anyának...nem kell ehhez bejelentett állás meg meg saját kéró vagy albérlet...ha anyu lemond a babáról és házasok, akkor 0 gond, ha nem házasok, akkor köll még egy apasági nyilatkozat
az anyának és az apának ugyanolyan jogai vannak, szerinted anyucinál csinálnak környezettanulmányt, miután megszül, meg anyucinak kell bejelentett munka, hogy megtarthassa a gyereket????? a gyes alanyi jogon jár + kap családit apuka is kevered az örökbefogadással szerintem, a vér szerinti szülõknek azonos jogai és kötelezettségei vannak
Sajnos nem tudok választ adni a kérdésedre, de abban a faluban, ahol lakom van egy lány, aki már 14 éves, és mikor az anyukája világra hozta, ott hagyta a korházban, de az idõsebbik fiú testvére érte ment és kihozta és õ a gyámja a kislánynak.Tehát ha egy testvérnek is van ezekszerint joga kihozni, akkor az apának miért ne?De a törvény tudtával és nem nélküle.
A törvény tudta nélkül semmiképp sem nevelheti az apa, csak úgy ha az anya ténylegesen otthagyja. De miért is kellene törvény nélkül nevelni??? Ha az apának bejelentett állása , lakhatósági feltételei vannak (albi vagy saját lakás), akkor már nevelheti 1dül is, törvényesen. Az anya lemondását írásban kell intézni. Mondjuk személyes véleményként , elég érdekes kérdés ez....milyen anya mondd le a saját gyerekérõl?...
tök mindegy, hogy szerinted fel vagyok-e háborodva vagy sem, nem a középkorban vagyunk, hogy az egyedülálló szülõket üldözzék...most írom le utoljára, azonos jogai vannak a szülõknek, akármilyen nemûek.... a környezettanulmány nem az, amire te gondolsz...az, hogy a védõnõ ránéz a gyerekre az teljesen független az anya egyedülálló státuszától és semmi köze a bejelentett vagy nem bejelentett vagy nem létezõ munkahelyhez (ez nem környezettanulmány)....mit gondolsz, a mostani válság után hány egyedülálló szülõ vagy akár házaspár gyerekét vitték volna állami gondozásba, ha a bejelentett állás számítana valamit ? ;)
Lakás, albi talán nem feltétlen kell, mert lakhatnak pl. a nagyszülõknél is; de azt is megnézik akkor alaposan hogy hány négyzetméteren hányan laknak? De bejelentett munkaviszony én úgy tudom kell.
de szép anya az ilyen.. már nem azért de ilyenkor a kisbabának szüksége van az anyukájára.. ö az akit mikor megszületik egybõl felismer..õ táplálja stb..
de ne haragudj, te most mit vagy ennyire felháborodva, hogy "anyuci"? Igen, elsõszámú kiemelt mindig az "anyuci". Általában anyuci rendes, akarja a babát és mindent megpróbál tenni a baba neveléséhez. Egyedülálló anyáknál is van környezettanulmány, és azért kell a bejelentett munka, hogy lássák: felelõsségteljes, ha lejár az a 2 év (mostmár), akkor is tud-e/akar-e majd dolgozni? Mit gondolsz, ezt nem figyelik?
Ahhoz, hoyg a saját gyerekemet neveljem, nem kell semmit bizonítanom, csak annyit, hogy az én gyerekem. Hajléktalanok is nevelnek gyereket, ha a gyarekneveléshaz lakást vagy munkahelyet kellene bizonyítani, a fél ország árva lenne.
Te adhatod örökbe. Ha nem mondassz le róla, nem veheti el senki. Hacsak nem ütöd, éhezteteted stb. akkor is eljárás kell hozzá. Csak legyen benne a születési anyakönyvi kivonatánam az "apa" résznél a neved, és az adataid. Anyakönyveztetni amúgy is az apák szokták, az anyakönyvi hivatalban, a kórház által kiadott igazolásssal, és a saját iratokkal. Már ha anyuka kórházban szült. Amúgy csak bemégy, és bejelented: ez és ez a gyerekünk született.


Milyen indokkal vehetnek el egy gyermeket az anyjától gyermekelhelyezéskor?

Legjobb válasz: Bizonyítottan bántalmazza a gyereket, nincs semmilyen jövedelme, nincs hol laknia, alkohol-, drogproblémák miatt, súlyosan elhanyagolja a gyermeket, ami már a gyerek életét veszélyezteti.

Bizonyítottan bántalmazza a gyereket, nincs semmilyen jövedelme, nincs hol laknia, alkohol-, drogproblémák miatt, súlyosan elhanyagolja a gyermeket, ami már a gyerek életét veszélyezteti.
A bíróság "alapállapota" az hogy a gyerek az anyánál marad. amennyiben ezellen szól valami, akár anyagi akár egyéb feltételek , mindig elõtte körbejárják az ügyet, hogy lehetne segíteni, mik a lehetõségek stb, és csak legvégsõ esetben veszik el tõle, fõleg ha apuka se egy mintapolgár.Ha az anya rendesen el tudja látni a gyereket, nem veszélyezteti sem testileg, sem lelkileg a fejlõdését, akkor nem hiszem hogy elvennék, pláne ha pici a baba. Esetleg érdemes lenne segítséget, tanácsot kérni a családsegítõ központtól, és együttmûködni velük, hogy a gyámügy lássa, hogy az anya mindent megtesz, hogy a gyereke vele maradhasson.
Ha bármilyen formában veszélyezteti a gyerek életét, testim szellemi épségét, fejlõdését. Ez lehet akár az, hogy bántalmazza, akár az, hogy nem tartja jól, pl. nem ad neki enni, vagy olyan kkörülmények között kell éljen, ami nem embernek való, de ilyen indok lehet az is, ha az anya nem képes rá felügyelni - pl. alkoholos, drogos, egyéb befolyásoltság miatt. De ok lehet pl. az is, ha az anyuka prosti és a gyereke elõtt intézi az "üzleteit". Elég nagy súlyú dolognak kell lennie.
Elfelejtettem még írni: Menj el ingyenes jogi tanácsadásra, és ott a megfelelõ jogszabályok alapján bebiztosíthatod magad....tisztán fogsz látni!
A kérdező hozzászólása: Ês hàny éves kortól kêrdezik meg a gyermeket kinél szeretne êlni?
Miért félsz, hogy elveszik Tõled a gyermekedet? Igaz, nem szeretnék tapintatlan lenni-elnézést érte-de keress fel egy ingyenes jogi ügyvédet, a bíróságokon is van ügyfélszolgálat stb.-i, tanácsadás ne itt kérdezd;ott minden kérdésedre választ kapsz, vagy írd le rendesen a sztorit, hogy tudjunk segíteni; ne haragudj, hogyha kemény voltam, de fél mondatokból nehéz korrekt választ adni!
A kérdező hozzászólása: Minek kell leírjak egy egêsz történetet hogy 2 kérdésre vàlaszt kapjak?? :D Most pl egy szàmot vàrok. Voltam ma reggel gyàmhatósàgon de ezt a 2-t elfelejtettem megkérdezni. Ennyi!
ne itt várd a választ; van telefon is fõleg, ha már bent jártál személyesen!
erre nincs szabály, sõt teljesen esetfüggõ az is, hogy egyáltalán megkérdezik-e a gyereket, ezért írta a másik válaszoló, hogy írd le mi a helyzet. Felesleges gúnyolódnod, mert segíteni akart, nem kíváncsiskodni. A helyzet az, hogy megkérdezhet a bíró egy háromévest is és eltekinthet egy 15 éves megkérdezésétõl is. Mint írtam, esetfüggõ. És természetesen bírófüggõ is.

Az USA milyen indokkal hódította el Mexikótól Texast és Kaliforniát?

Egyáltalán mi volt ennek a háborúnak a neve?

Legjobb válasz: 1836. március 2-án Texas kikiáltotta függetlenségét. Ez év április 21-én a San Jacintó-i csatában serege vereséget mért a Santa Anna vezette mexikóiakra.

1836. március 2-án Texas kikiáltotta függetlenségét. Ez év április 21-én a San Jacintó-i csatában serege vereséget mért a Santa Anna vezette mexikóiakra.
"Hogyhogy megmaradt San Francisco, Los Angeles, Las Vegas és a többi spanyol neve?" Gondolom úgy, hogy már a mexikóiak felosztották a területet közigazgatási egységekre és jobb híján megtartották azt, ahogy egy sor másik város/terület esetén (egyébként is ott elég sokáig spanyol-ajkúak éltek stb.). De ilyen például Florida is, az is spanyol név, sõt a spanyoloktól vagy a mexikóiaktól vették, már nem is emlékszem.
már bocs de az említett államok nem akarnak visszakerülni Mexikohoz.úgy vannak vele még az amerikai latinók is hogy" én már szerencsére itt vagyok az Usában de a többi magamfajta maradjon csak otthon"
Azért a többség már akkor is latinó volt. Végül is ez volt Mexikó Trianonja, csak õk tesznek is valamit a visszahódításért :) OFF-kérdés: Hogyhogy megmaradt San Francisco, Los Angeles, Las Vegas és a többi spanyol neve?
"Valahogy így lehetett California és Texas is csak nagyban." Én úgy tudom, hogy csak Texas akart elszakadni, Alta California pedig a jutalomdíj volt, hadizsákmány. Igaz, az USA utólag kiperkált 18 millió dollárt (éppen a fele annak, amit még a konfliktus elõtt kínáltak a jenkik a területért).
Ez úgy mûködött mint nálunk Sopron esete.A soproniak szavaztak hogy kihez akarnak tartozni.Õk Magyarországot választották.Valahogy így lehetett California és Texas is csak nagyban.
Milyen indokkal?Ugyanazzal az indokkal amivel a magyarok is területeket hódítottak a környéken.
Mondjuk a mexikói kormány annak idején szívesen fogadta be az angol-szász telepeseket, cserébe õk elszakadással hálálták meg.
Most meg mexikóiakkal van tele, úgyhogy jó lesz vigyázni. Új-Mexikóval, Kaliforniával, Arizonával, Nevadával egyetemben. Hallom is már a mexikóiakat: mindent vissza! Területi revíziót!
Az oka meg az volt, hogy angolszász telepesekkel volt tele Texas.
Texas kinyilvánította függetlenségét, melyet fegyverrel védett meg a rátörõ mexikói haderõvel szemben, erre az Egyesült Államok 1846-ban megtámadták Mexikót. Ennek a háborúnak nincs más elnevezése, csak mexikói-amerikai háború és 1848-ig tartott, amerikai gyõzelemmel ért véget, melynek eredményeként nemcsak Texas lett az Egyesült Államok része, hanem Kalifornia is, mely szintén jelentõs angolszász népességgel rendelkezett, akik már korábban is lázongtak a mexikói uralom ellen.

Milyen indokkal kérhetem el a munkahelyemen az erkölcsi bizonyítványomat?

Azt egyébként ott kell tartani? ..az enyém legalábbis ott van még mindig..szeretnék külföldre menni pár hónappal kés?bb és a jelentkezéshez kellene az erkölcsi..most hogy kérjem el..nem akarom még ?ket beavatni ,mert még nem biztos semmi...

Legjobb válasz: Kérj újat! Úgyis csak egy hónapig érvényes. A munkahelyedre is csak azért kellett, hogy akkor, amikor felvesznek, nincs eljárás ellened, nem voltál büntetve. A melóhelyen nem tudják meg, ha újat kérsz.

Kérj újat! Úgyis csak egy hónapig érvényes. A munkahelyedre is csak azért kellett, hogy akkor, amikor felvesznek, nincs eljárás ellened, nem voltál büntetve. A melóhelyen nem tudják meg, ha újat kérsz.
így igaz!
3 hónapig érvényes, de amúgy igaza van az elsõnek ;)
Pontosan, nincs jogodban visszakérni! Újat kell igényelned, meg gyanítom, az elõzõ már úgysem érvényes.
A kérdező hozzászólása: oh köszönöm szépen! :)

Szeretnék iskolát váltani. Szegeden vagyok 10. es. DE változatosságra vágyok, és pl Miskolcon akarok kollégista lenni. Mik a teendők. Milyen indokot fogadnának el az iskolák?

Legjobb válasz: szüleid engedik egyáltalán? szerintem maradj a fenekeden, csak mert hirtelen olyanod van, nem kell rögtön több 100km-rel arrébb cipelõdni.

szüleid engedik egyáltalán? szerintem maradj a fenekeden, csak mert hirtelen olyanod van, nem kell rögtön több 100km-rel arrébb cipelõdni.

Milyen indokkal vehető el az Édesanyától a gyermek?

Párom elöz? házasságából van 2 gyermek egy fiú és egy lányka. Az annyuk se lelki sem testi és még sorólhatnám nem foglalkozik a gyerekekkel. Nem f?z rájuk és nem rájuk k?lti a pénzeket sem

Legjobb válasz: 1997.évi XXXI. tv. rendelkezik errõl. Ez a gyermekek védelmérõl és a gyámügyi igazgatásról rendelkezõ törvény. A 72-81 paragrafusban találod meg a választ. Googleba beütöd, számtalan helyen megtalálható a törvény.

1997.évi XXXI. tv. rendelkezik errõl. Ez a gyermekek védelmérõl és a gyámügyi igazgatásról rendelkezõ törvény. A 72-81 paragrafusban találod meg a választ. Googleba beütöd, számtalan helyen megtalálható a törvény.
Hát pl.nem foglalkozik velük, az anya alkoholizál, drogozik, veszélyezteti a gyerekeinek az egészségét, veszélyes a környezetére, kiált az utcára k.váskodni és valaki meglátta stb.kb ilyenekért már simán elvehetik a gyerekeket.
Nem igazán jól mondjátok... Jogállamban élünk, amely azt jelenti, hogy attól még nem vehetik el a gyereket, mert anyuka drogozik, alkoholizál, [email protected], stb. Csak akkor, ha mindezt bizonyítják is. Tehát a kérdezõ amennyiben a kérdésében szereplõ dolgokat hitelt érdemlõen bizonyítani is tudja, azaz igazolja, hogy a gyerek testi és mentális fejlõdése veszélyben van, jó esélye van arra, hogy elvegyék a gyereket az édesanyjától. De önmagában a tény nem elég. Ezt alá is kell tudni támasztani...
A kérdező hozzászólása: Bízonyítani anyibban tudjuk hogy a gyerekeket már a iskolájuk is pszhiologushoz kûldte és a nagyobbik gyerek meg is bukott.Az exnej saját testvérei és környezete mondja hogy rosszúl bánik velük és nem foglalkozik szegénykéinkel.a lelki terrorról nem is beszélve...

Lányok, utasítottak már el ezzel az indokkal: "Túl jó vagy nekem"? Milyen érzés volt?

Legjobb válasz: Szemen szedett hazugság, bugyuta, ostoba indok.

Szemen szedett hazugság, bugyuta, ostoba indok.
Duma, duma, kamu. Ez magyarra lefordítva: -Nem szeretlek, nem érdekelsz, találtam mást. Az elõzõnek meg üzenem, hogy egy igazi férfi megszerzi a nõt, akit akar. Szerintem úgy kb. az esetek 1 %-ában lehet ilyen helyzet, de nem mindegy? Én férfival akarok együtt lenni, nem egy nyuszival.
Én férfi vagyok leírnám ide illõ tapasztalatom... A volt barátnõm szakított velem, nagyon nagy csalódás volt számomra, teljesen összetörtem, súlyos depresszióba estem (ez volt 7 éve)...kb 4 éve volt egy lány mondhatni álmaim nõje mind külsõleg, mind belsõleg...szóval nagyon csodálatos lány volt nagyon szerettem, elõször nem tudtam hogyan közelítsek, nem volt egyáltalán önbizalmam...a lényeg, hogy 1 évig vártam erõt gyûjtöttem és felvettem vele a kapcsolatot, sokszor találkoztam, beszélgettem vele, kicsit nagyképûen hangzik, de mondjuk úgy, hogy meghódítottam :) nagyon sok jelet küldött, a vége az volt, hogy megkérdezte "szereted ha szeretnek?"...ha akkor lett volna elég önbizalmam ha én lehetnék a világon a legboldogabb ember mellette! de sajnos beijedtem, mert úgy gondoltam a múltéli csalódásom miatt, hogy õt is elveszíteném, fõleg, hogy õ az iskola egyik legjobb, legnépszerûbb lánya volt, én meg csak egy átlagos, unalmas srác...sokkal jobbnak gondoltam nálam, és "túl jó vagy nekem" érzés volt, igaz nem mondtam ki, de ezt éreztem! Szóval szerintem, ha egy önbizalom hiányos pasi mondja ezt nektek akkor õ úgyis gondolja és úgyis érzi! Õszintén megmondja, még ha nektek úgy tûnik, hogy csak egy indok és nem akarja megmondani, hogy nem jöttök be neki... 21F
Ugyan már nõ vagyok, de volt rá példa pár éve. Az érzés, ami kavargott akkor bennem, az az volt, hogy vajon miért nem mondta meg inkább az igazat? Miért kellett ilyen hazugsággal lekoptatnia? Kerestem magamban a hibát, hogy miért nem érdemlek õszinteséget. 32N
Igen mondta egy fiu Nagyon szar volt
ugyan ez a véleményem a másik oldalról talán ez a legfájóbb elutasítás mert ha kerek perec megmondja nem jössz be külsõleg v belsõleg vagy egyszerre akkor ok tovább lépek nagyon könnyen de nem a hibát keresem h mi a baj...
Baromi szar érzés volt, amikor ilyen jellegû szöveggel koptatott le a srác. Nem hiszem el, hogy nem lehet õszintén megmondani, h mi van. Had döntsem már el én, hogy én "tartom-e õt arra érdemesnek, hogy legyen valami".
soha, de olyan volt, hogy szakítás után azt gondoltam, hogy túl jó voltam hozzá. ilyenkor igazam szokott lenni.
ez egy baromság! hazugság!
nekem is ezt mondta egy lány h nem velem van a baj sõt! igazából meg sem érdemel engem. Meg neki most nem kell kapcsolat nagyon fontos a suli... nem erõltetem ami nem megy...
lelkileg nem voltam teljesen rendben :)

Milyen az élet Indiában?

Gazdasága, szegény-gazdag közötti különbség, mennyire fogadják be az európait, stb... Köszi

Legjobb válasz: Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem szegény-gazdag közti különbségek nagyon nagyok

Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem szegény-gazdag közti különbségek nagyon nagyok
pont az elkerülendõ fertõzések miatt vegyél fel annyi védõoltást, amennyit csak lehet. lesz olyan is, amit Bécsbõl kell hozatnod, de bármi pénzt megérnek! rettenetes szokás ott a köpködés. szerencse kell ahhoz, hogy el ne találjanak.
Menj ki egy cigány telepre! Oszt kapaszkodj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon poénos vagy. De erre nem vagyok kíváncsi
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre nem szeretnék kimenni, csak felvetettem a kérdést. Nagyon szépen köszönöm válaszaitokat. Még annyit kérdeznék, hogy egy indiai átlagembernek mennyit jelent 100EUR? Az ottani árakhoz fizetésekhez képest?
05:13-asnak! Melyik az az oltás, amelyet Bécsbõl kell beszerezni, ha valaki Indiába szeretne menni? Köszi. Üdv: 29/L
Nézd meg a Gettómilliomos (Slumdog Millionaire) címû filmet. Kb. olyan.
A kérdező hozzászólása: Köszi, már láttam. De abban csak a gettóban élõkrõl van leginkább szó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!