Találatok a következő kifejezésre: Milyen indokkal el (34 db)

Ha GYES mellett visszamegyek dolgozni, milyen indokkal küldhetnek el? Elküldhetnek, ha leépítés van? Közalkalmazott vagyok.

Legjobb válasz: Semmilyen indokkal nem küldhetnek el, a GYES tökéletes védettséget ad.

Semmilyen indokkal nem küldhetnek el, a GYES tökéletes védettséget ad.
Nem kell különösebb indok. Házassági életközösség megromlása ..ennyi!
Pontosan, ahogy elsõ írta. Igazából nem is kell indok, általában valami sablont írnak be, pl.: a kapcsolat helyrehozhatatlanul megromlott. Nem érdekli a bíróságot, hogy ki kit csalt meg, hogyan mikor és hányszor, ki kit bántott, ki adta vissza és hogyan. Ha az egyik fél nem akarja a házasságot fenntartani, akkor a bíróság felbontja. (hiába nem akar válnia másik fél).
Olyan nincs hogy nem választanak szét. A házasság nem kényszer mindenkit szétválasztanak ha az egyik fél válni akar.
Igen, a házasság olyan, mint az esküvõ. Ott is 2 fél akarata kell, hogy összeadják õket. A házasság is ilyen, ott is mind a két félnek akarni kell. Ha egyik nem akarja, akkor vége a házasságnak. Ne higgy el e férjednek minden hülyeséget, palira akar venni.
alég annyi indok, hogy már szar
Nincs olyan, hogy nem választanak szét. Ha a férjed nem akar válni és a te indokod annyi, hogy "csak", akkor is szétválaszt a bíróság.

Marketing-és reklámügyintéző szakmám van, + érettségi! Milyen közmunkát ajánlhatnak fel? Ha lealacsonyító a munka, pl kertészkedés a városparkban, milyen indokkal utasíthatom úgy el, hogy a segélyt ne vegyék el?

Legjobb válasz: Semmi olyan kifogással nem lehet visszautasítani a kiajánlott munkát, hogy a segélyt ne vonják el. Ha nem vállalod el a melót, ergo nem mûködsz együtt, és segély nuku. Egy esetben úszod meg: ha orvosi igazolásod van arról pl. teszem ezt nem lehet parkgondozó, mert sérved van, vagy bármi olyan betegséged-természetesen orvisi igazolással igazolt- betegséged, ami miatt nem vagy köteles elvállalni. Akkor annyi történik, hogy tovább keresgélnek, addig, míg találnak neked egy olyan melót, ami nem jár fizikai megterheléssel, de akkor is dolgoznod kell!

Semmi olyan kifogással nem lehet visszautasítani a kiajánlott munkát, hogy a segélyt ne vonják el. Ha nem vállalod el a melót, ergo nem mûködsz együtt, és segély nuku. Egy esetben úszod meg: ha orvosi igazolásod van arról pl. teszem ezt nem lehet parkgondozó, mert sérved van, vagy bármi olyan betegséged-természetesen orvisi igazolással igazolt- betegséged, ami miatt nem vagy köteles elvállalni. Akkor annyi történik, hogy tovább keresgélnek, addig, míg találnak neked egy olyan melót, ami nem jár fizikai megterheléssel, de akkor is dolgoznod kell!
Leszedegetheted a buszmegállókra, oszlopokra, fákra ragasztott választási plakátokat. Az szakmába vág, nem? Ha kirak(at)ni az, akkor leszedni is!
A kertészkedés a városparkban lealacsonyító?? Hát eszem-fa..om megáll... Még ha klotyópucolás lenne! De ha jól veszem ki a szavaidból, még felsõfokú végzettséged sincs, csak egy szakközépiskolai érettségi. Ez azt jelenti, hogy számodra nincs olyan munka, amit nem vagy köteles elfogadni! Ugyanis, többek között: "Az aktív korú nem foglalkoztatott akkor köteles a felajánlott munkát elfogadni, ha * a munka szakképzettségének, iskolai végzettségének vagy annál eggyel alacsonyabb szintû végzettségnek vagy az általa utoljára legalább 6 hónapig betöltött munkakör képzettségi szintjének megfelel, " ...a te végzettségednél eggyel alacsonyabb szintû végzettség pedig: a 8 általános!


Milyen tablet, milyen rendszer fut rajta? pl. MX Video Player
A kérdező hozzászólása: dps dream 7 és android 4.1-es

Volt már olyan köztetek, akik úgy vettek fel egyetemi tárgyat, hogy bukták, annak elõfeltételi tárgyát? Dékáni kérelem kell ilyenkor? Milyen indokkal valósítható meg?

Legjobb válasz: Amennyiben egy félévben csinálod meg a két tárgyat, nálunk dékáni engedéllyel engedték, ha nem volt elõzõ fél évben más bukott tárgy. (p.uni)

Amennyiben egy félévben csinálod meg a két tárgyat, nálunk dékáni engedéllyel engedték, ha nem volt elõzõ fél évben más bukott tárgy. (p.uni)
Nálunk volt elõfeltétel mentességi kérelem, amivel egyszerre fel lehetett venni a feltételes és a feltétel tárgyat is, amennyiben a feltételt már egyszer hallgattad (csak nem sikerült) és ha a szaktanárok is hozzájárulnak. Nézz utána, hogy nektek is van-e hasonló!

Milyen indokkal hívjam el a szerelmemet randizni? Segítsetek légyszi

Elhatároztam hogy elhívom őt.Lány vagyok.Ha megkérdezi mért akarom elhívni mit mondjak????? Adjatok tippeket!!!

Legjobb válasz: Csak hívd el beszélgetni.

Csak hívd el beszélgetni.
Szóke vagy? Komolyan kérdem :D
Nem akar senkise elmenni veled ez a válasz, ha megkérdi, és jó lesne ha õ nem utasitana el...Ehez mitszolsz?
A kérdező hozzászólása: Utolsò már ismerem beszélünk is meg köszön is.Szokott bòkolni is.Számát nem tudom.
Találkozz vele, nézz a szemébe és mosolyogj rá, s köszönj neki... :D elsõre nembiztos visszaköszön de másodjára :D
akkor pl. baráti fagyizás :)
A kérdező hozzászólása: Jó de én nem szeretném h egybõl levægja h bejön fojozatosan akarom neki elmondani.
Hívd fel és mond meg neki, hogy ki akarsz elégülni, de azonnal. Arra tuti ráharap.
Szia, 1.---Indirekt--- nem tudnál nekem segiteni xy-ban? mondjuk egy (fagyi/üdítõ) mellet? 2. ---Direkt--- Szia úgy tartom nem vagy közönbös számomra, eljönnél fagyizni velem hogy kiderítsem igazam van-e?
mond, hogy megszeretnéd ismerni :)
A kérdező hozzászólása: Jó de ha megkérdi h miért??
Ez milyen helyszínen zajlik? Honnan hívnád el?

Ha az emberiség, képes volna az űrben utazni, és mindene megvolna, vajon merre indulna el az ember, a világűrben, és milyen indokkal?

Úgyértve, ha minden tudással rendelkeznénk, ami szükséges volna, az ?rutazáshoz!? (merre indulna az emberiség, hogy megtalálja,az univerzum határait?)

Legjobb válasz: Az Avatár a Pandora leírásában és az ûrutazás céljával kapcsolatban eléggé irreális és tudománytalan. Az ûrutazás mikéntje viszont elképesztõen valószerû. A közeljövõ technológiájával így lehet egy intersztelláris utazást lebonyolítani. A kérdésre a válasz pedig függ a tudásnak a szintjétõl. Most is rengeteg ötletünk és elõrejelzésünk van az ûrutazás módozatairól, de nagyon kevés az ami racionálisan megéri. Szóval konzervatív válaszként azt mondom hogy valamiféle irracionális csoportosulás, például egy eljövendõ nagy egyház, fog ilyet indítani.

Az Avatár a Pandora leírásában és az ûrutazás céljával kapcsolatban eléggé irreális és tudománytalan. Az ûrutazás mikéntje viszont elképesztõen valószerû. A közeljövõ technológiájával így lehet egy intersztelláris utazást lebonyolítani. A kérdésre a válasz pedig függ a tudásnak a szintjétõl. Most is rengeteg ötletünk és elõrejelzésünk van az ûrutazás módozatairól, de nagyon kevés az ami racionálisan megéri. Szóval konzervatív válaszként azt mondom hogy valamiféle irracionális csoportosulás, például egy eljövendõ nagy egyház, fog ilyet indítani.
Az Avatar nem tudományos film, és egyébként még olyan bolygót is nehéz találni, ahol megvannak az élet alapvetõ feltételei, nemhogy valódi, gondolkodó élõlények;) De elsõ sorban a Marsra mennénk.Mivel a napunk egyszer vörös óriássá fog nõni, akkor pedig költözni kell.Utána lesz egy laza pár milla évünk, a szupernóváig, míg találunk egy másik naprendszert:)
Az csak laza pár 100000 év lesz, és a Jupiteren lesz csak egészséges eltölteni. Az a gond, hogy a legközelebbi csillag, ami 5 fényévre van, pont olyan, mint a Nap - tehát az élete is addig fog tartani. Másikat kell keresni, vagy bele kell dobni a Jupitert a Napba, hogy egy kicsit tovább tartson a hidrogén.
A legérdekesebbek az ember számára lakható bolygók volnának, gondolom. De az üzemanyag, meg az értékes anyagok is fontosak lehetnek, holdakról kitermelni pl, vagy ilyesmi. De ahhoz hogy jófajta lakható bolygókat, értékes cuccokkal teli, vagy valami más szempontból (tudományos szempontból, ahol kísérletet lehetne elvégezni vagy megfigyelni valami ritka jelenséget) érdekes bolygókat találjunk, elõbb felderítõket kell küldeni. Valszeg a felderítõknek nem is kell embernek lenni feltétlenül. De ez attól függ milyen mennyiségben küldhetnénk el õket, mennyire lenne drága ez a bárhova utazás.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is lehet benne valami! A magyarok, a legjobbak a tudományban, és a sportban! Magyarok találták fel a számítógépet, a többi, csak módosította!
☺ ☻ ☺
A kérdező hozzászólása: Utóbbi válaszadónak üzenem! Van benne valami! Te hiszel bennük? Neked mi a véleményed errõl?
Nekünk természetesen a Sárkány csillagképbe kellene menni. Hiszen David Icke szerint mi magyarok-kazárok- türk-tatár népek is onnan származunk hasonlóan a többi reptoidhoz.☻
A kérdező hozzászólása: Ez nekem is tetszett! xD
4. vagyok. "Másikat kell keresni, vagy bele kell dobni a Jupitert a Napba, hogy egy kicsit tovább tartson a hidrogén." Ez nagyon tettszik, nagy arc vagy:D
Az Avatar alatt nem azt értettem, h kék bohócok fognak szaladgálni, hanem, h elkezdik kibányászni a nyersanyagokat meg stb. Szal a pénz fog diktálni.
A kérdező hozzászólása: Tetszenek a válaszok, van még elméletetek?
Én úgy gondolom, h az lenne mint az Avatar c filmben....
Szerintem elõször demonstrációként a Naphoz legközelebbi csillagot látogatnák meg, aztán azok a csillagok lennének elsõdleges célok, amik körül már találtak bolygókat, illetve egyéb csillagok és objektumok kutatási célokkal.
lol

Akinek a szülei nem fogadták el vmiért a párját, milyen indokot mondtak?

És milyen következménye volt ennek? Szakítás, v. egyszer?en csak többet nem vittétek haza a barátotokat/barátn?töket.

Legjobb válasz: "nem elég pénzes" (az exem az volt,de nem a pénzéért voltam vele következménye annyi lett,hogy jól összevesztünk anyámékkal,évente egyszer ha látnak.Párommal élünk boldogan.

"nem elég pénzes" (az exem az volt, de nem a pénzéért voltam vele következménye annyi lett, hogy jól összevesztünk anyámékkal, évente egyszer ha látnak.Párommal élünk boldogan.
A szüleim nem fogadták el, mert roma származású. A szüleim, felmenõi meg, sznob arisztokratikus , elõkelõ népnek érzi magát. Egy roma származásúval csak " megfertõzném" a a tiszta vérvonalat, és a családi idill környezetet, és ideált. Titokban tartjuk a kapcsolatot.De a titkos kapcsolatnak nincs jövõje!
Azt mondták, hogy kihasznál. Nem hittem el, 5 évig vitatkoztam velük, majd kinyílt a szemem és otthagytam, mert tényleg semmi másra nem kellettem neki, végig szórakozta a kapcsolatunkat a hátam mögött. Néha az otthoniaknak van igaza... érdemes legalább 1% esélyt adni azoknak, akik szeretnek és védeni próbálnak, azért mondják.
Nem mondtak indokot, csak nagyon ritkán engedtek minket találkozni (ok nélkül), és persze nem tudtunk semmit se tenni ellene, ki kellett bírni. Azóta javult a helyzet, gyakrabban találkozhatunk.
Én egy jómódú családból származok, megtetszett egy hasonló családból származó lány. Mivel 17 vagyok, és még nincs jogsim, így apám vitt el a lány házához, egy Aventadorral, ami mellesleg nem olcsó kocsi, 2011-es évjárat, de nem ez a lényeg. A lány apja azt mondta, hogy nem vagyok elég jó, meg hogy "pff, csak ennyire telik?".. Ez idén februárban volt, és végül csak sikerült összejönnünk, az apja is elfogadott.. A mai napig boldogok vagyunk.:) )

Autóban a cd lejátszó milyen programot indít el?

Nem indítja el az mp 3-at (régi fajta) csak audió jó de abból milyen formátum lenne a jó? Wav? vagy wma? vagy melyik?

Legjobb válasz: Az Audio CD-n nincsenek fájlok, hanem hangsávok vannak. Ha ilyen lemezt akarsz készíteni, akkor az íróprogram Audio CD-készítési munkamenetét kell elindítani. Oda olyan zenét tallózol be, amilyet akarsz, a gyakran használtakat fel fogja ismerni. Utána annyi számot helyezel el, amennyit a kapacitás bír (a 700 MB-os lemezen ez 80 percnyi zene).

Az Audio CD-n nincsenek fájlok, hanem hangsávok vannak. Ha ilyen lemezt akarsz készíteni, akkor az íróprogram Audio CD-készítési munkamenetét kell elindítani. Oda olyan zenét tallózol be, amilyet akarsz, a gyakran használtakat fel fogja ismerni. Utána annyi számot helyezel el, amennyit a kapacitás bír (a 700 MB-os lemezen ez 80 percnyi zene).
És kitalálták az FM transmittert ezért haldoklik a cd.

Mit tegyek, milyen indokkal álljak elő, ha lekéstem a határidőt a beadandóval?

Nagyon kéne a segítség, nemtudom mit találjak ki. :C

Legjobb válasz: Semmit nem kell, mondd az igazat. Ha valamiért nem tudtad megcsinálni, akkor annak oka volt, nem kell alibi. Persze ha lusta voltál megcsinálni, azt gáz lenne bevallani. Minden mást el kell fogadnia a tanárnak, már csak azért is, mert úgysem fogod annál hamarabb beadni, mint ahogy tudod.

Semmit nem kell, mondd az igazat. Ha valamiért nem tudtad megcsinálni, akkor annak oka volt, nem kell alibi. Persze ha lusta voltál megcsinálni, azt gáz lenne bevallani. Minden mást el kell fogadnia a tanárnak, már csak azért is, mert úgysem fogod annál hamarabb beadni, mint ahogy tudod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!