Találatok a következő kifejezésre: Milyen illatokat, nem (30 db)

Milyen illatot nem szeretnek az egerek és a cickányok? Hogyan lehet távol tartani őket a háztól?

Legjobb válasz: Hát a macska illatát kifejezetten utálják:)) Hozzál egy cicát a menhelyrõl, garantáltan megoldódnak a problémáid!

Hát a macska illatát kifejezetten utálják:) ) Hozzál egy cicát a menhelyrõl, garantáltan megoldódnak a problémáid!
Ugye a macskát nem érdekli az egér, nem fordítva? Hozzál még egy cicát, feromonokkal nem fogod távol tartani a rágcsálókat, hidd el! -gazdálkodó-
A kérdező hozzászólása: van macskánk de nem érdekli az egeret
A kérdező hozzászólása: Most olvastam hogy a keserûmandula, a fokhagymagerezd, a diofalevél, a borsmenta és a terpentines rongy az egérlyukban hatásos. Én biztos kiprobálom ha valaki már próbálta írja meg véleményét.

Hogyha magamra fújok egy parfümöt és én nem érzem azt más érzi azért, hogy milyen illatom van?

Legjobb válasz: Igen érzi:) Én sem érzem soha magamon a parfümöt,mert már hozzá szokott az orrom az illathoz..de mindig dícsérnek milyen jó illatom van,milyen parfümöt használok.

Igen érzi:) Én sem érzem soha magamon a parfümöt, mert már hozzá szokott az orrom az illathoz..de mindig dícsérnek milyen jó illatom van, milyen parfümöt használok.
"A szagokhoz pedig hozzá is lehet szokni: az állandó szaghatásnak kitett szaglósejtek érzéketlenné válnak a szagingerrel szemben (telítõdnek)" Egy parfüm használatakor mindannyiunkkal ez történik, de ha az a parfüm jó minõségû, idegen emberek mellett elhaladva rögtön érezhetõvé válik az illatunk!
A kérdező hozzászólása: Oké köszi! :)

A nem illatosított Ariel géleknek (fehérhez, színeshez való) milyen illatuk van?

Lehet velük mosni öblítő nélkül ?

Legjobb válasz: Friss, nem túl erõs illatuk van. Lehet mosni velük öblítõ nélkül, de ha eddig öblítõztél, akkor eleinte nagyon gyengének fogod találni az illatot, mert erõsebbhez szoktál. De ez idõvel változik.

Friss, nem túl erõs illatuk van. Lehet mosni velük öblítõ nélkül, de ha eddig öblítõztél, akkor eleinte nagyon gyengének fogod találni az illatot, mert erõsebbhez szoktál. De ez idõvel változik.


Fiúk! Édes vas nem? Szeretitek ha egy lány beparfümözi magát? És milyen illatot kedveltek? A nagyon édes illatot vagy a málnás epres stb?

Legjobb válasz: A gyülmöcsös nem édes?o.O Ám a nagyon erõset nem szeretem, de legyen finom illat:P Megszagoltam a Naomi parfüm illatot, mert itt gyakorin nagyon Istenítették, de nekem nem jött be:S Egy száz forintos parfüm is tud annyit szerintem mint az.

A gyülmöcsös nem édes?o.O Ám a nagyon erõset nem szeretem, de legyen finom illat:P Megszagoltam a Naomi parfüm illatot, mert itt gyakorin nagyon Istenítették, de nekem nem jött be:S Egy száz forintos parfüm is tud annyit szerintem mint az.
Nem tettél fényképet a vasról. Így nehéz megmondani a választ. Sajnálom. De egyébként meg nem tudom sehogyse elképzelni az édesvasat. Fura lehet. Egy képet megérne azért.
Gyümölcsöset.
Szerintem jó ha egy csajnak jó illata van de inkább ezeket az édeseket:)
A kérdező hozzászólása: Ismeritek a Pink sugárt? Szerintem az túl édes nem?
Valami szolíd illat rendben inkább szenvedélyes legyen mint édes de nem szeretem ha túl erõs mert mindig azt hiszem hogy valamit el akar takarni evvel a lány magán ami elõnytelen! Szóval a kevés több hidd el!

Milyen illatot ajánlatnátok egy 19 éves lánynak, aki szereti a tömény, nőiesebb illatokat (nem a cukrosakat, mint a playboy vagy a star natural vagy micsoda, tehát tömegillatot nem akar viselni)?

N?iesen öltözködik és ?szi/téli illatnak kell .5-15e ft között

Legjobb válasz: nézd meg a lady gaga parfümöt. bár egyesek szerint mamis, de kis mennyiségben nõies, elegáns illat

nézd meg a lady gaga parfümöt. bár egyesek szerint mamis, de kis mennyiségben nõies, elegáns illat
Én ezeket ajánlanám: Calvin Klein - Euphoria Cacharel - Amor-Amor
Nina Ricci - Nina vagy Ricci Ricci
Én a Celine Diont szeretem. Sokféle van, szinte mindegyik jó. :)
en nagyon finom illatut hasznalok.tomeny vanillia illat vanilla neven.kb.1500ft

Fiúk, mennyire számít nálatok, hogy egy lány milyen illatot visel? Ha nem tetszik az illat, akkor már a lány sem, ha eleinte tetszett?

Ha van kedvenc illatotok, amit egy nõ visel, kérlek írjátok le azt is!

Legjobb válasz: nem vagyok pasi de igazából szerintem az illat egy fontos tényezõ

nem vagyok pasi de igazából szerintem az illat egy fontos tényezõ
Pár illat van amit nagyon nem szeretek pl. erõs gyümölcsös illat vagy pl kókusz.. Többi jöhet!
Tudom, hogy elég cinkes, de volt már rá példa, hogy csak a csaj parfümjétõl begerjedtem.:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyáltalán nem cinkes. :D
Én a harangvirág illatú parfümtöl vagyok felspannolva. Egyik kedvenc illatom, de annyira azért nem fontos hogy ez miatt menjen el a kapcsolat... Ha tetszik a lány akkor ugyis megbeszéljük ezeket :)
Nincs, és soha nem is érdekel, hogy parfümözi-e magát a lány vagy sem. Nem attól fogok beindulni rá hogy magára öntött-e egy vödör pacsulit.
A feleségem ugyanazt a dezodort használja mint amikor összejöttünk, ezért nagyon hozzá kötöm. Diszkrét parfümöt használ, ami nagyon illik hozzá, az üvegbõl nem szeretem, nem is valasztottam volna, ha nem érzemrajta.( davidoff) Viszont leginkább a sajátt illatát kedvelem. Amikor semmi nincs rajta, mikor már a tusfürdõ épen nem érzõdik, pl reggel, mert éjjelre nem dezodorozza magát. Nagyon enyhén érezni. Prfûmök: utálom, ha tolakodik, ha valaki kiszálla liftbõl, és ottmarad, ha 1 men kívül érzem. A kellemes, akár idegentõl is, ha amikor kezet fogunk, vagy véletlenül közelebbhajol. Viszont a "cukorka" illatokat utálom..kifejezetten hanyingert kapok a nem tudom ki( valami nõi név) "alma" illattol..míg a párom kedveli, ezért rémlik a neve, de nem használja
Leszbikus lány vagyok és fontos számomra az illat. De legtöbbször a parfüm és a lány illatának a kombinációja a legjobb. És igen, ha nem jó ez az illat, akkor elég nehéz a helyzet.
Én a vattacukorra nagyon gerjedek. Nem tudom miért, de amikor odasimul hozzád az adott lány, és megérzed az illatát, kedved lenne szint "beleharapni", ölelni, és soha el nem engedni. Persze ez nem minden. Kell hogy legyen stílusa, és ne legyen feszült, prûd személyisége

Milyen illatokat, szagokat nem bírnak a macskák? Mivel lehet távol tartani Õket egyes dolgoktól?

Azt tudom, hogy citromot nem szeretik, meg a narancsot. Bár az én macskám az simán megeszi az utóbbit. Ja, és a hipó szagát is szereti. Tiszta ketyós. :) Várom a válaszokat! El?re is köszike!

Legjobb válasz: A szalmiákszez szagát tutira nem fogja szeretni.

A szalmiákszez szagát tutira nem fogja szeretni.
Citrom, levendula, mentol - elméletben. Gyakorlatban, az én macsekomat nem különösebben zavarja, illetve talán a levendula bejött. Létezik macska távoltartó spray, de nálam az nem vált be. Próbálkozni kell. A szalmiákszesz viszont szerintem nem mûködhet, hiszen ammóniát tartalmaz, ami olyan szagú, minta cicapisi, így az nem fogja elriasztani a cicust.
én hajszárítóval, vízipisztollyal, s dezodorral tartom távol, a cicatávoltartó spray nekem sem mûködik. De a leghatásosabb a nõi dezodor, szerintem annak a hajtógázát utálják. amikor rajtakapod, hogy rossz, feléfújsz, s egy idõ után felismeri magát a tárgyat. aztán csak alõlhagyom a dezodoros flakont, kupak nélkül, s ha észreveszi, fülét behúzva menekül.
én próbáltam a citromot, ecetet, persze higítva, de semmi nem hatotta meg csak a VIZIPISZTOLY
Nálam az ecet vált be.Ha valamit bekentem vele tuti , hogy nem ment a közelébe.

Randizásra milyen jó parfümöt használtok vagy testpermetet esetleg? Én hiaba tele fújom magam 10-15 perc után nem nagyon érzem a illatát

Legjobb válasz: Én, ha randira megyek is olyan parfümöt használok, amit egyébként is. Vannak jól bevált illatok, amiket szeretek és a magaménak érzek, amiben jól érzem magam, és a parfüm is adhat magabiztosságot, vagy épp elvehet. Éppen ezért szoktam a jól bevált parfümök közül választani randira is. :) Egyébként magamon én sem szoktam érezni, de ennek az az oka, hogy hozzászokik az orrunk a parfümhöz. Ettõl függetlenül mások még érzik, és ha jót akarsz, ne fújkáld tele magad, mert az illatfelhõ, amit magad után húzol minden, csak nem szexi. 2-3 fújás is bõven elég. Valamint plusz egy érv a kevesebb parfüm mellett: sokkal vonzóbb, ha a pasi közelebb hajol hozzád, és akkor érzi meg igazán a parfümöd illatát, mintha oda sem tud hajolni, mert olyan erõs a parfümöd..

Én, ha randira megyek is olyan parfümöt használok, amit egyébként is. Vannak jól bevált illatok, amiket szeretek és a magaménak érzek, amiben jól érzem magam, és a parfüm is adhat magabiztosságot, vagy épp elvehet. Éppen ezért szoktam a jól bevált parfümök közül választani randira is. :) Egyébként magamon én sem szoktam érezni, de ennek az az oka, hogy hozzászokik az orrunk a parfümhöz. Ettõl függetlenül mások még érzik, és ha jót akarsz, ne fújkáld tele magad, mert az illatfelhõ, amit magad után húzol minden, csak nem szexi. 2-3 fújás is bõven elég. Valamint plusz egy érv a kevesebb parfüm mellett: sokkal vonzóbb, ha a pasi közelebb hajol hozzád, és akkor érzi meg igazán a parfümöd illatát, mintha oda sem tud hajolni, mert olyan erõs a parfümöd..
A kérdező hozzászólása: És te milyen fajtát használsz?
Az nem jelent semmit, hogy te nem érzed, az orrod hozzászokik. A pár másik fele (ha jól tereled a dolgokat) még másnap reggel is érezni fogja :)

Fiúnak milyen hajhabot, hajlakkot ajánlotok? Aminek nincs "női" illata és nem lesz tőle zsíros a haj?

Legjobb válasz: A Tony&Guy-nak kifejezetten férfi illata van szerintem, a DM-ben lehet kapni mindenféle hajformázójukat, mindnek ua. az illata van.

A Tony&Guy-nak kifejezetten férfi illata van szerintem, a DM-ben lehet kapni mindenféle hajformázójukat, mindnek ua. az illata van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!