Találatok a következő kifejezésre: Milyen idos erdemes allatkertbe vinni a (2 db)

Milyen idos korban erdemes allatkertbe vinni a babat?

Mikor van ertelme, mikor erdeklodik az allatok irant mikor fogja fel hogy allatkertben van.

Legjobb válasz: egy évesen már lehet. nem fogjka fel és nem is fog rá emlékezni de sokat tanulhat belöle, olyat lát amilyet még soha. táguló értelemnek kellenek a behatások.

egy évesen már lehet. nem fogjka fel és nem is fog rá emlékezni de sokat tanulhat belöle, olyat lát amilyet még soha. táguló értelemnek kellenek a behatások.
Én másfél évesen voltam annó, de édesanyám azt mondta, hogy csak a verebek után rohangásztam. :) Persze lehet vinni 1 évesen, csak nem valószínû, hogy felfogja. De érdekesnek biztos érdekes lesz. :)
Én másfél évesen vittem a fiamat elõször és nagyon élvezte! Lelkesen mutogatta a számára érdekes állatokat. Biztosan nem fog rá emlékezni, de akkor, ott nagyon tetszett neki. Épp ezért már tervezem az ismétlést :) )
Én a fiammal már 5 hónapos kora óta járok állatkertbe, igaz, õ még nem érti, mi ott a látnivaló, de barátnõmnek 4 éves kislánya van, és ezért sokszor megyünk. De azért a fiam is elnézelõdik. Majd szerintem egy éves kora után érdemes igazán elvinni.

Milyen idős korában érdemes először állatkertbe vinni a gyereket?

Legjobb válasz: Mi már pár hónaposan vittük, mert mentünk a naggyal. De olyan 1 évesen már nagyon élvezte is. Egy gyerekfüggõ, van akit korán, van akit késõbb köt le. Ha szereti az állatokat, biztos élvezni fogja. Mennyi idõs?

Mi már pár hónaposan vittük, mert mentünk a naggyal. De olyan 1 évesen már nagyon élvezte is. Egy gyerekfüggõ, van akit korán, van akit késõbb köt le. Ha szereti az állatokat, biztos élvezni fogja. Mennyi idõs?
az én lányom 2 éves volt, mikor már igazán élvezte.
A kérdező hozzászólása: Most húsz hónapos, nyár vége felé lehet, hogy ellátogatunk az állatkertbe.
Engem egyévesen vittek anyuék elõször, de nem kötött le állítlag csak kb. 3 évesen. Mi nagycsaládostul voltunk 2 hete, a lányom 9.5 hónapos volt akkor, na anyum nagyott nézett. Szó szerint félretolta a gyerek, mikor anyu leguggolt hozzá a babakocsihoz, mert nem látta az elefántot. :D 5 órát voltunk bent a kertben, nem is aludt, pedig a babakocsi mindig elringatja. Sikongatott a majomházban, annyira tetszett neki. Mondjuk a galambokra is sikongatott...:D Summa summarum, gyerekfüggõ szerintem. Jó szórakozást, ha mentek!
Az én lányom speciel 9 hónaposan sokkal jobban értékelte, mint most, 2 évesen. Elvolt most is, nézelõdött, de különösen nem kötötte le. 9 hónaposan, meg 13 hónaposan viszont nagyon élvezte. Most inkább a halakat szereti, inkább a Tropicariumba viszem majd el.
Mi 2 évesen vittük imádta, anya mondta én 2, 5 évesen voltam öcsém pár hónapos volt, Õt nem izgatta, nekem nagyon tetszett.
Most lesz kettõ a lanyom, márciusban voltunk, borzasztóan élvezte:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!