Találatok a következő kifejezésre: Milyen időszakonként a (7 db)

Általában milye idöszakonként van leárazás a Steamen?

Legjobb válasz: amit tudok hogy Decemberben végig vannak akciók

amit tudok hogy Decemberben végig vannak akciók
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)
általában amikor egy új évszak kezdõdik, ill. nagyobb ünnepekkor (húsvét, karácsony, halloween). idén még kettõ lesz: téli, ill. karácsonyi de akkor is szokott lenni ha egy kiadó több játékát árazza le, de naponta is szoktak lenni elég nagy (50%-nál nagyobb) akciók. :)

Milyen időszakonként terem a citrom?

És hogyan kell gondozni?

Ti milyen időszakonként szoktátok a számítógépeteket fejleszteni?

Erre az átlagos válasz az,hogy amikor úgy érzem,hogy elavult.Na de most arra kérlek,hogy azt írjátok hány évenként vagy esetleg hónaponként fejlesztitek?

Legjobb válasz: soha ugyanis laptopot használok:D

soha ugyanis laptopot használok:D
Pedig tényleg az a legjobb válasz, hogy amikor úgy érezi az ember. Mivel a gépfejlesztés egyéni igényektõl függ. A számítástechnika rohamosan fejlõdik, így akinek van elég pénze, az akár néhány havonta vehet új hardware-t a gépébe. Attól függ ki mire használja a gépét. Akár egy 5-8 éves géppel is el lehet lenni manapság, ha a cél pusztán szövegszerkesztés Office XP-ben. Játékhoz már gyakrabban kell frissíteni az egyes elemeket. De egy jól összerakott géppel itt is el lehet lenni 2-2, 5 , akár 3 évig is, legfeljebb a legújabb játékokat már nem maximális beállításokon tolod. Az én gépen például közel 3 éves lesz és az eredeti hardware-ek vannak benne. Bár már érik a frissítés.
Olyan 3-5 évente bõven elég nekem. De ezt nem lehet így meghatározni, ha van valami ami miatt megéri, akkor kell.


Milyen idoszakonkent kell furdetni a macskat?

Az enyem benti macska, es ezelott egy honappal furdettem utoljara, de most megint kene, mert olyan budos a feje valamitol :-S

Legjobb válasz: Soha életemben nem fürdettem még egyik macskámat sem, pedig a házban is vannak.

Soha életemben nem fürdettem még egyik macskámat sem, pedig a házban is vannak.
A macskát alapvetõen nem kell fürdetni, pláne ha benti, a macskák nagyon tiszta állatok. Ha büdös, akkor vagy a táp rossz, vagy lehet, hogy gyomor baja vagy fogproblémája van...
A kérdező hozzászólása: Feleves, es meg csak 2 szer volt furdetve.Szoval nem viszem tulzasba.Es most se akarnam megfurdetni, ha nem lenne ilyen budos.
Egy macskát nem nagyon kell fürdetni normál esetben. Ha ráadásul ilyen gyakran fürdeted azzal csak ártasz neki. Lehet pont ezért büdös.
Vizes rongy. Fölösleges ezért szegény macskát megfürdetni...Arról nem is beszélve hogy fejen nagyon vigyázni kell a vizzel, nem folyhat a fülébe/szemébe/orrába. Egyébként a fejük tetejét is meg tudják mosni a mancsuk segítségével, majd figyeld meg.
A kérdező hozzászólása: Nincs baja a foganak, mert par napja latta egy allatorvos, es a fogait is megnezte.Szerintem az lesz, amit az egyik valaszolo irt, hogy csak a fejet fogom megmosni:-)
Ahogy az elõttem lévõ írta: valószínûleg fogprobléma. Illetve nem feltétlenül probléma, mert a fogváltás eleve kellemetlen szájszagot okozhat, de jobb állatorvosnak megmutatni. Ugyis mostmár itt az ivartalanítás ideje (ha eddig még nem volt), úgyhogy azzal együtt a fogát is nézesd meg. Ha hím, akkor az is okozhat fura szagot, ivartalanítás megszünteti. Amúgy egyáltalán nem kell mosdatni, nagyon tiszta állatok. Csak felesleges stressznek teszed ki a fürdetéssel. Csak nagyon NAGYON indokolt esetben szabad fürdetni, pl bolha, vagy ha nagyon koszos lett valamitõl ( ez alatt azt értsd hogy mondjuk székletbe belefeküdt, vagy centi vastagon borítja a sár, de ugyebár ez lakásban elég valószínûtlen)
Akkor meg egy vizes ronggyal töröld meg csak a feje tetejét!
szerintem nyugodtam megfürdetheted, az még nem a világvége, ha egyszer megfürdeted. én is szoktam az enyémet, olyan 2 havonta
A kérdező hozzászólása: Dehogyis a tap!Tok draga kajakat eszik.Szerintem valamivel osszekente magat, de mivel a feje tetejen van, nem tudja lenyalni.ilyen regi olajszagu, vagy nem tudom.
Hát szerintem a macskát nem kell fürdetni, mosakodik magától.De most biztos ne fürdesd mert egy hónap kevés...
A cicákat csak 4 havonta szabad fürdetni, mert ha sûrûbben fürdetjük kiszárad a bõrük.Ha most megfürdeted akkor vigyázz rá hogy ne kelljen fürdetni legalább 5 hónapig.

A Pontpark oldalon milyen időszakonként cserélik a nézhető hirdetéseket amiért pontokat lehet kapni?

Legjobb válasz: Naponta. Elméletileg minden nap 13 hirdetés az "alap".

Naponta. Elméletileg minden nap 13 hirdetés az "alap".

15 hónapja van fölül fém fogszabályzóm. Korábban 2 havonta kellett járnom aktiválásra, ívcserére, de november óta csak 3 havonta kell mennem. Azóta semmit nem javultak a fogaim. Milyen időszakonként kell ill. lehet az aktiválást, ívcserét elvégezni?

Ma voltam aktiváláson.Az orvos szóban 2 havonta rendel vissza, de folyamatosan 3 hónapra jegyeznek el?.Iskolás vagyok Tb támogatással.

Legjobb válasz: nálam ez 1-1.5 hónap szokott lenni. ha súlyosabb az egész, akkor nagyon sokáig fog neked tartani :S nekem is másfél éve van fent, pedig nem volt nagyon nagy gond vele... és még majdnem 1 év. elvileg havonta lenne normális, magánrendelésen is úgy csinálják. valószínûleg nálatok másmiatt ilyen sok idõ, sok a gyerek vagy ilyesmi

nálam ez 1-1.5 hónap szokott lenni. ha súlyosabb az egész, akkor nagyon sokáig fog neked tartani :S nekem is másfél éve van fent, pedig nem volt nagyon nagy gond vele... és még majdnem 1 év. elvileg havonta lenne normális, magánrendelésen is úgy csinálják. valószínûleg nálatok másmiatt ilyen sok idõ, sok a gyerek vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: Egyébként nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak!
Nekem mindkét gyermekemnek volt ilyen fogszabályozója, a lányomnak egy neves magánorvos csinálta, kb 3-4 hetente jártunk(nem a kezelések száma alapján kellett fizetni)és egyenként húzta eel a fogait, gyönyörû fogsora lett, kb másfél évig volt fenn, ha jól emlékszem. A fiamnak iskolaorvos csinálta, miután több mint egy év után semmit nem változott, (valahogy az egész fogsort próbálták elhúzni, )elvittem õt is másik orvoshoz, ott rendesen megcsinálták, de nem 2-3 havonta jártunk, ott is kb. havonta.De mivel az õ fogproblémáját torlódás okozta, a második orvos azzal kezdte, hogy két fogat kihúzott, így nagyon szépen sikerült helyretenni a fogait.Azt hallottam, kevés igazán jó fogszabályzással foglalkozó fogorvos van.Esetleg próbáljatok meg beszélni vele, hogy mikorra várható látványosabb változás, mert 15 hónap alatt azért már a vége felé kellene tartani a szabályozásnak.
A kérdező hozzászólása: Nekem is torlódásom volt, a fölsõ 4-eseket ki is húzták (egy másik orvos) még a fogszabályozás elõtt. Akkor egy kicsit javult a helyzet, de most már mindenhol hézagos, sõt úgy tûnik , hogy talán marad is valamennyi hézag.(Úgy állnak a fogaim, mint a pók lábai.)
18.42-es vagyok Ne érd be ezzel a "fél"munkával, késõbb zavarni fog. Menj el egy jó orvoshoz, és húzasd be. Utána adnak egy éjszakai fogszabályozót, ami végleg helyén tasrtja a fogaidat. Késõbb már semmit nem kell használni, mégis szépek maradnak.Hidd el, megéri!Én 50 éves vagyok, gyerekkoromban szabályozták a fogaimat, de akkor még csak kivehetõ készülék volt, és nagyon csúnya maradt. Rengeteg problémát okozott nekem, kisebbségi komplexusom volt, nem mertem nevetni, csúfoltak is miatta. Senkinek nem kívánom ezt az érzést, azért is vittem a saját gyerekeimet is , pedig nekiki szerencsére alapból sem volt annyira csúnya, mint az enyém.De nem is volt komplexusuk miatta, mert idejében rendbetetettem. Tarts ki a kezelés mellett, nem bánod meg!

Milyen időszakonként tüzel a szuka kutya?

Legjobb válasz: A szuka kutyák általában évente kétszer tüzelnek. Az egyik tüzelési idõszak rendszerint február-március hónapra esik, a másik pedig augusztus-októberre.

A szuka kutyák általában évente kétszer tüzelnek. Az egyik tüzelési idõszak rendszerint február-március hónapra esik, a másik pedig augusztus-októberre.
6 havonta tüzelnek kb, és ha közben ellik az sem számít, akkor is az elõzõ tüzeléstõl számított fél év a következõ tüzelés dátuma


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!