Találatok a következő kifejezésre: Milyen idősen hogyan (129 db)

Lányok/nők, az arcra és szájba élvezéssel kapcsolatban hogyan vélekedtek? Megengeditek őket a partnereteknek? Milyen volt először és azóta milyen? Akkor mennyi idősek voltatok és most milyen idősek vagytok?

Legjobb válasz: Úgy vélekedek róluk, hogy minden megengedett, minden jó, ha mindkét fél örömét leli benne, de csak is akkor. Személy szerint arcra nem szeretem, szájba igen, de nem magát az anyagot, hanem azt, ahogy érzem, hogy jó a páromnak, és ez engem is megelégedéssel tölt el.

Úgy vélekedek róluk, hogy minden megengedett, minden jó, ha mindkét fél örömét leli benne, de csak is akkor. Személy szerint arcra nem szeretem, szájba igen, de nem magát az anyagot, hanem azt, ahogy érzem, hogy jó a páromnak, és ez engem is megelégedéssel tölt el.
Szerintem az arcraélvezésben tényleg semmi jó nincs. Egyszer megengedtem és rossz volt, azóta nem. Szájban elmenni megértem, hogy jó, azzal nincs semmi bajom.
Bátran élvezhet a számba, szeretem érezni, ahogy a pasim elélvez. 29/N
K*rvázzonak le, de én mindkettõt szeretem. Sõt, én akartam, a pasim elõször óckodott tõle, de azóta õ is egy perverz állattá vált. :D 21/N.
Nem értem, ez miért ekkora divat manapság? Ezeket nem várnám el a barátnõmtõl alapban. 19/F
Jók vagytok, csajok! Mindenkit zõdre kapcsoltam.
Egyszer engedtem szájba, de nem volt túl jó élményem.. Arcra nem engedném szerintem ..mondjuk, lehet, mert nem kérte egy barátom se szerencsére úgy igazán. :D
21 éves vagyok, a mostani barátom az elsõ akivel a csókon kívül más is volt. Már az elsõ alkalommal megengedtem neki, sõt õ szólt hogy nem sokára elmegy folytassam kézzel de én nem akartam úgy. Neked sem hiszem hogy jó lenne ha orál közbe az orgazmusod elõtt hirtelen abba hagyná és kézzel folytatná, bár ez rajtad múlik hogy döntesz, egyszer érdemes kipróbálni. Mielõtt az arcomra élvezett ( elég vicces de arra is én kértem) nagyon félt hogy milyen beteg dolog bár õ is akarta, most már nincs ilyennel gond :D
Nincs mit megengedni, alapból nem akar ilyet tenni a párom, meg én sem, mert nem vagyunk vevõk az ilyesmire.
ilyesmi?mert ez milyesmi?
engem mindig arra kér hogy a fülembe élvezhessen..., egyszer engedtem , azóta nem hallok rá.
még hány ilyen kérdés lesz? unalmas.
Nekem mindig bejött ha a számba elment a barátom.Tudtam hogy nagyon jó neki.Arcra is szeretem mert olyan perverznek érzem és ez felizgat.
Milyen beteg, pornón nevelkedett emberek írják már ki ezeket a beteg kérdéseket.
Számomra semmi élvezet nem lenne ezekben, megalázó és taszító.D és magát az orált szeretem. 23l

Jutott már valaki úgy ingatlanhoz hogy eltartási/tartási szerződést kötött idős házaspárral/egyedülállóval? Milyen problémák merültek fel az együttélés folyamán? Milyen idős volt az eltartott?

Azok írjanak akik már átestek ilyenen. Ha tudtok linkeljetek olyan oldalt ahol e témában tudok informálódni.

Legjobb válasz: Voltak hozzátartozói az eltartottnak?

A kérdező hozzászólása: Voltak hozzátartozói az eltartottnak?
Igen, de örökösödési szerzõdést kötöttem, az nem megtámadható.Sok türelem, teljes odaadás és megértés.Teljesen ki kell szolgáni és alkalmazkodni.
Szia, Jol gondold meg h mit csinalsz.Persze nem muszaly h rosszul jarj.Anyosom apolt egy nenit ejfelkor hivta h viszket a nyelve, es neki nem volt mas valasztasa autoba ult es ment hozza, szonyegen a rojtpkat fesulni kellett...Lakas lett megorokolve, de el kellett adni mert a neninek sok adosaga volt.Kivanom ha belemesz egy ilyen dologba zokkenomentesen mennyen.
Te egy érdeklõdõ lány vagy?
A hozzászólások érkezési sorrendjébõl feltûnt valakinek, hogy a farok méretek EMELKEDÕ sorrendben vannak??? :D :D
a 8. vagyok, vastagság is kell?, azt nem írtam:4cm vastag
1.:nagyon jó, mivel, addig még csak recskázol és kíváncsi vagy, h miyen, izgat a dolog, legalábbis nálam így volt 2.:úgy jöttem rá, h az elsõ magömlésem, ami 14 és fél évesen volt nappal történt és éreztem, h jó volt, nézegettem az elsõ spermámat és közben akaratlanul ingereltem a farkamat és rájöttem, h jó érzés, azóta folyamatosan hokizok ha csak tehetem:) :D 3.:17 évesen szexeltem elõször:) ) 4.:18, 5 cm-es a farkam 5.:volt olyan csajok, akinek túl nagy volt és nem jött be ez a méret, volt, akinek pont jó volt és szószerint imádta:D és olyan is volt, akinek kicsi volt, én az enyémet átlagosnak mondanám:) ) 18/F
1. Örömteli alkalom volt az elsõ, hogy végre elbúcsúztattam a szüzességem. Hurrrááá! :D 2. Nem emlékszem, akkor még a xxx újságok voltak a menõõk!!. Nem volt internet! :D 3. 17 évesen, ideje volt már! :) 4. Nekem 17cm 4, 5cm átmérõvel, nem túl nagy, és hiába koncentrálok rá minden nap, mégsem növekszik! :D Eddig panaszt nem hallottam egy lánytól sem, max hogy "óvatosan", vagy hogy "csak lassan". Mondjuk ez egy férfi számára bók, biztatás! :D De ezt is csak igen ritkán, :D tehát ebbõl gondolom hogy se nem kicsi, se nem nagy! :) Ja azt is mondták hogy "SZÉP" Nem tudom mit jelent ez nõi nyelvrõl lefordítva, hogy lehet egy szerszám szép? :D Egyébként tényleg milyen igaz, hogy szembe a lányok nem mondanak véleményt a szerszám méretével kapcsolatban! Csak itt gyik-on lehet ilyesmirõl olvasni. Hogy pl. megmondaná a frankót szembe: "nekem ez kicsi lesz, úgyhogy tedd oda magad"... :D Ugyanakkor gondolom õk sem szeretnék azt hallani hogy kicsi a cici! De azt szeretik hallani hogy: Milyen szépek a melleid! :) Oda vissza mûködik hogy ebben a témában/kérdésekben az ember kicsit tanácstalan! :)
Ti vagy 2-3 kis tini csaj vagytok akiknek má bizsereg a puncijuk, vagy egy búza vagy lányköntösben! 1) A szüzesség elvesztése olyan, mint a lányoknál, az az eset amikor elõször nem "magadnak magaddal", hanem a "lánynak magaddal" szituáció van. (Nálatok ez fordítva.) Lányoknak is érezhetõ a különbség, ha nem az ujjukat dugják a puncijukba hanem -optimális esetben- annál vastagabbat, és hosszabbat aminek az egyik végén egy komplett fickó van.) 2)mint te/ti játszik magával az ember, és olyan helyre tapint, ami jó érzés, és ami jó azt sûrûbben ismételjük... Fröccs! 3) Nekem nem lényeges a méret, eddigi barátnõimnek sem volt az, mert nem a szex hozott össze minket. 4) 15cm és jó érzés amikor rám "lüktet" a Párom, vagyis neki is elég. (Így sem mehet tövig mert az már fáj neki.)
1. Feszült volt, mégiscsak az elsõ :) 2. Nem tudom, már akkor játszottam vele, amikor mgé semmi sem jött belõle :D 3. Nagyjából 20 éve volt, fogalmam sincsen 4. Nem fontos a méret 5. 16/4 cm 6. Mindnek hibátlanul elég volt :)
1. Ugyanolyan, mint a többi alkalom, semmi extra. 2. Nem tudom már, gondolom egyszer elkezdtem játszadozni magammal. 3. 18 évesen. 4. Van akinek az, van akinek nem, 14 cm, nekem elég, elõzõ partneremnek is elég volt.
Én nem szeretném tudni rá a választ! Akkor nem vagyok lány vagy mi?
1) semmi különös 2) nem emlékszem 3) még szûz vagyok (hátul) 4) nekem pont jó, szembe meg nem merik szidni
Teljesen ugyanolyan mint a többi 10 évesen a neten a játékok közz nézgelõdtem és ráleltem a felnõtt szekcióra... Ekkor vesztettem el (azóta sincs meg) 15cm 15kan

Milyen hőmérséklettől/milyen idős kortól lehet úgy öltöztetni nyáron a babát, hogy bodyt nem adok rá, csak egy pólót és nadrágot, vagy szoknyát?

Legjobb válasz: Egy kisebb babának, aki még nem tud ülni sem, csak fekszik, jobb a body/napozó, vagy ha kislány, egy egybe ruha, hogy ne legyen kint a dereka. De egy már totyogó babát már simán lehet pólóba és naciba/szoknyába öltöztetni kb 28 foktól.

Egy kisebb babának, aki még nem tud ülni sem, csak fekszik, jobb a body/napozó, vagy ha kislány, egy egybe ruha, hogy ne legyen kint a dereka. De egy már totyogó babát már simán lehet pólóba és naciba/szoknyába öltöztetni kb 28 foktól.
Szerintem tök mindegy, mennyi idõs, én addig nem adtam rá nacit, amíg a köldökcsonk nem esett le, nehogy megsértse, az nálunk 1 hónap volt, de szerintem nyáron a melegben nyugodtan adj rá, amit szeretnél, nem fog megfázni. A 28 fok sztem is okés.
Én most elõször adtam a fiamra body nélkül pólót, de már jár! Ahogy az elsõ is írta, amíg inkább ül, fekszik, kúszik, mászik, addig a póló felcsúszhat, húzogatni kell, stb. addig jobb a body!

Olyan sok helyen látom, hogy "dackorszak", de pontosan mit foglal ez az időszak magában? Milyen idős korban jellemző? Milyenek ilyenkor a gyerekek?

Legjobb válasz: Ha általánosan akarom mondani akkor lázadókor. Szülõ, kormány, kötöttségek stb. felé. De egy mélyen tisztelt illetõ így foglalta egy mondatba: amit a szülõ dackorszaknak nevez azt a gyerek az önállósodás korának. Korban ~13-14 évestõl úgy 18-20 éves korig legalább, néha kicsit tovább.

Ha általánosan akarom mondani akkor lázadókor. Szülõ, kormány, kötöttségek stb. felé. De egy mélyen tisztelt illetõ így foglalta egy mondatba: amit a szülõ dackorszaknak nevez azt a gyerek az önállósodás korának. Korban ~13-14 évestõl úgy 18-20 éves korig legalább, néha kicsit tovább.
Bocs, nagyon fáradt vagyok, elképzelhetõ, hogy a kisgyerekek viselkedésére gondolsz. Amit tudok, hogy már igen kis korban kialakulhat és igen tág az intervalluma idõben. Hogy mi teszi az édes kis csöppséget toporzékoló kis ördögfiókává? Az ego, azaz az akaratosság, az én jobban tudom, majd én eldöntöm, az ellenkezés, stb. Érdemes szakirodalmat olvasni errõl, illetve Eckhart Tolle-tõl olvasni vagy hangoskönyvet hallgatni, rendkívül sokat segíthet! Remélem most már hasznosat válaszoltam...
Nekem 3 éves a nagyobbik kislányom. Nála teljesen kimaradt ez az idõszak. A kissebbik 9 hónapos. Õ már most ellenkedik. :D
az én lányom 2.5 éves, nála éppen tombol ez az idõszak! semmi nem jó neki, vissza felesel, mindenre azt mondja hogy nem, ha rászólok nem fogad szót, nem azt csinálja amit mondok neki . ha éppen õ akar valamit és én nem engedem azonnal ordításba kezd toporzékol, tehát hisztizik. nem könnyû idõszak, már én is kezdek fáradni, de ezzel nem lehet mit tenni. az én lányomnál pl az ész érvek nem hatásosak. hiába próbálok vele nyugodtan komunikálni, semmi esély rá. ez a dackorszak :D
harmadik vagyok:-) örülök, hogy nevettél, mert kivülrõl, és néha nekem is(ha kipihent vagyok) nagyon röhejesek ezek a dolgok, és tudok rajta nevetni én is, hála az égnek...:-) Amúgy van egy mindennapi kis fiú barátunk, és Õ még rosszabb, mint a lányom...:-DDD Úgyhogy én is jókat hahotázok, mikor a bnõm meséli, hogy épp min vergõdik az õ 2, 5 éves kisfia, aki olyan mint egy kis vaddisznó. :-)))
lányomnál is jelen van a dacoskodás , hisztizés , néha teljesen ok nélkül , ja és roszalkodás ,
fiukra is jelemzö dackorszak.csak fius anyukák még nem találtak ide.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) A kisfiúk is ilyenek vagy csak a kislányok? Mert eddig csak lányos sztorit olvastam :) Ne haragudj kedves harmadik, de szét nevettem magam azon amiket írtál:D:D:D tudom neked nem annyira vicces, bocsi! :) Remélem javul a helyzetetek nemsoká :)
A kérdező hozzászólása: Uh, szegény utolsó, nem irigyellek! De kitartás!! :) )
Másfél éves korától két éves koráig volt nálunk nagyon kemény idõszak. Két és fél éves és már ezerszer jobb. Durva ezt jelenti: sokszor olyan gyorsan dühbe gurult, hogy nem értettem mi a gond csak azt láttam, hogy földhöz veri magát vagdalózik, üvölt. Minden játszótérrõl üvöltve értünk haza, általában babakocsiba beszíjazva (ha gyalog mentünk akkor én biztos megsérültem:(
Nálunk kimaradt. Nagyon korán kezdett el beszélni, talán azért. Minden kényes dolgot azonnal megbeszélünk. Megérti. Hiába akar mindent úgy ahogy õ akarja, hallgat ránk, bíz bennünk. Emellett sok szabad teret is kap, természetesen normális keretek körül, nem vagyunk engedékenyek, se nem folytonos ráncbaszedõk. Még sosem láttam õt hogy földhöz vágta volna magát, ilyenkor mindig nagyot néz ha másik gyerek hisztiyik és kérdez, hogy mi a baja a kisgyereknek.

Hogyan, milyen halat adtok babátoknak? Milyen idős kora óta kapja?

Legjobb válasz: Szia! Az én babám most 10-én lesz 8 hónapos és már 3 alkalommal adtam neki hal pürét.Hetente 1x krumplival.Ez lepényhalpüré.

Szia! Az én babám most 10-én lesz 8 hónapos és már 3 alkalommal adtam neki hal pürét.Hetente 1x krumplival.Ez lepényhalpüré.
Kb 1éves kora óta eszik halat. Fõleg lazacot adok neki. Roston, filéberántva, pürébe, salátába...stb
Ez engem is érdekel! 13 hónapos és nem merek neki halat adni, pedig anno azt terveztem hetente egyszer minimum lesz a menüben. 2.válaszoló: a lazacban nincs szálka? Hogyan készíted el?
Vagy gyorsfagyasztott filé (lazac halrudácskák) vagy, lehúzod a bõrét és teflonon fedõ alatt, kevés vaj alatt megsütöd, paradicsommal, párolt brokkolival nagyon finom. A lazac nagyon puha lesz, a szálkát kiveszem és odaadom neki. A lazac nemcsak egészséges és finom, de szerencsére a szálkái is nagyok :)
afrikai harcsa... nem szálkás, és könnyen turmixolható. Kb. 1-2 hónapja adom neki, most 8 hónapos. Illetve néha bébiételt is adok, amiben van hal...
11 hónaposan kapott elõször hekket a balatonon :D

Milyen idős volt gyermeked amikor elkezdted a szobatisztaság tanítását, és mennyi idő kellett hozzá, mikor szólt, vagy jelezte, hogy pisi vagy kaka lesz?

21 hós a kisfiam, ráülni ráül a bilire, de még nem produkált bele. Ha napközben leakarja venni a pelust(ha éppen ráérek), akkor levesszük, és bilizik de semmi.Pedig néha 20 perceket is csöcsül rajta. Ha meztelen van fürcsi el?tt és után, akkor oda csurrant ahol éppen van. Nem siettetem csak kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: 2,5 éves volt a fiam, amikor elkezdtük. 2 hónap kellett a 99,9%-os WC jelzéshez. Mi bilit is és WC szûkítõt is használunk. Egyiktõl sem idegenkedik. Mikor melyikbe van kedve. A bili azért jobb nálunk, mert már magától megy - február végén lesz 3 éves - pisilni és kakilni, így a bilit könnyebben tudja használni. No és pisilni állva kell... Mondanom sem kell, hogy a bili milyen "jó", mindenhová megy :). Szerintem 2,5-3 éves kor között kezdenek erre megérni. Tényleg nem vagytok elkésve. És attól se ijedj meg, ha nem 2-3 hét alatt lesz szobatiszta. Eljön mindennek az ideje!

2, 5 éves volt a fiam, amikor elkezdtük. 2 hónap kellett a 99, 9%-os WC jelzéshez. Mi bilit is és WC szûkítõt is használunk. Egyiktõl sem idegenkedik. Mikor melyikbe van kedve. A bili azért jobb nálunk, mert már magától megy - február végén lesz 3 éves - pisilni és kakilni, így a bilit könnyebben tudja használni. No és pisilni állva kell... Mondanom sem kell, hogy a bili milyen "jó", mindenhová megy :) . Szerintem 2, 5-3 éves kor között kezdenek erre megérni. Tényleg nem vagytok elkésve. És attól se ijedj meg, ha nem 2-3 hét alatt lesz szobatiszta. Eljön mindennek az ideje!
Szia! Én két és fél évesen kezdtem vele, mert akkor volt pont nyár. (Decemberben töltötte a hármat) Õ akkor érett meg rá.Nem bilit használtunk, hanem wc szûkítõt, mert akkor úgy végezheti a dolgát, mint a nagyok. Plusz késõbb nem kellett külön még a wc-re is szoktatni :) Nem vagytok elkésve, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom hogy ráérünk még. Én is majd a nyáron kezdem el intenzíven a dolgot. Szerintem én is szûkítõt veszek majd.
Én kisfiam 2 éves múlt, mikor egyszer csak Húsvét elõtt elkezdtük a biliprojektet. 2 hét alatt éjjelre is szobatiszta lett. Õ akkor már mondta, hogy pisi, kaka. Ha tudja mondani és meg is tudja különböztetni, akkor már könnyen fog menni, bár ez minden Babánál más. Van Amelyik kényelmesebb, van Amelyik ráun a pelusra elõbb, gondolom jobb Nekik nélküle. A lényeg, hogy 3 éves korára sikerüljön leszokni, mire ovis. Nyáron szerintem könnyebb leszoktatni, mert akkor úgyis többet lehet ruha nélkül. :)
Szia! mi éppen a napokban kezdtük a bilizést( két nap alatt két baleset volt). Eleinte õ is úgy volt, mint a kisfiad. Elücsörgött rajta egy ideig, és aztán pisilt máshová. Szerintem még várjál vele. Minden gyereknél más, hogy mikor érik meg rá. az én lányom 2 éves múlt. De még mi is csak alakulunk.
23 hónaposan levettem róla a pelenkát, ha otthon voltunk (nyár volt). Addig õ is elücsörgött a bilin, néha véletlenül belesikerült, de nem volt szándékos. 24 hónapos korára elértük a kb. 90 %-os nappali szobatisztaságot. Most 27 hónapos nappal 99, 9%-os, alváshoz még mindig használ pelust (bár délutáni alvásnál legtöbbször száraz marad). Nálunk az agyon dicsérgetés, rengeteg magyarázás és a szabadon (meztelenül) hagyás vált be. Most télen én hagynám a kérdést, jobb neki még a meleg pelenkában. Esetleg tavasszal vagy inkább nyáron próbálkoznék.
2. évét betöltötte májusba kb julisba álltunk neki alig 2 hét alatt szoba tiszta lett .Neki nagyon tetszet az hogy a bilibe pisilt és kakilt ! Most a kistesó 14 hónapos nála is 2 éves kora körül akarommajd elkezdeni a dolgot.

Amstaffot milyen idős korban kell elkezdeni nevelni arra, hogy majd ne bántsa a 8 éves labradorunkat?

Legjobb válasz: Ha kis korától együtt vannak, alapból nem valószínû, hogy bántaná, miért is tenné, nem kell ilyet feltételezni. Ha mégis észreveszel valami problémát kettejük között, (lehet az fordítva is!!!) akkor azonnal le kell róla állítani! Nem kell megvárni, hogy bántás legyen a dologból. Az már egy elõrehaladott állapot, aminek voltak elõjelei. Csírájában el kell fojtani az ilyesmit. Ez viszont nem kortól függ. Ha úgy látod, hogy nem játékból támad (akármelyik) hanem komolyan, akkor egy 3 hónapos amstaffot ugyanúgy le kell állítani, mint egy 8 éves labradort. Csak azért mondom, mert elég gyakori, hogy nem a verekedést kezdõ kutya kezdi a balhét.

Ha kis korától együtt vannak, alapból nem valószínû, hogy bántaná, miért is tenné, nem kell ilyet feltételezni. Ha mégis észreveszel valami problémát kettejük között, (lehet az fordítva is!!!) akkor azonnal le kell róla állítani! Nem kell megvárni, hogy bántás legyen a dologból. Az már egy elõrehaladott állapot, aminek voltak elõjelei. Csírájában el kell fojtani az ilyesmit. Ez viszont nem kortól függ. Ha úgy látod, hogy nem játékból támad (akármelyik) hanem komolyan, akkor egy 3 hónapos amstaffot ugyanúgy le kell állítani, mint egy 8 éves labradort. Csak azért mondom, mert elég gyakori, hogy nem a verekedést kezdõ kutya kezdi a balhét.
Miért így a kérdés, miért nem fordítva? És egyáltalán mi az, hogy ne bántsa???? Miért bántaná????A már 8 éves kutya területére kerül az amstaff, így õrajta fog múlni, hogy hogyan reagálja le a dolgot. Az már más lapra tartozik, hogy ha a staffi ivarérett lesz, majd eldõl a falkabeli elhelyezkedése (megjegyzem közel sem biztos, hogy a staff lesz a vezér). Elég jól ismerem az amstaffokat, 4 van belõle. Csak akkor válaszd ezt a fajtát, ha nagyon utána néztél, és megértetted a nevelési szabályait, máskülönben megkeseríti az életedet. (Ez csak egy jó tanács volt) :) ) Válasz a kérdésre: NEVELNI kell, de nem arra, hogy ne bántsa a 8 éves labradort. Csak keményen, szigorúan, határozottan a staffal, másképp a fejedre nõ. Sok sikert... :)
hát úgy nagyjából egy napos korától élete végéig kell nevelni..

Akinek a babája szintén csak kézben, sétálgatva volt elalvós, milyen idősen jutott oda, hogy magától, esetleg játék közben elaludt?

Kisfiam 3 hónapos lesz és csak dajkálva, alszik el, de azt is csak akkor ha sétálgatok vele. Mikor leteszem és kinyílik a szeme, újra fel kell venni, nem alszik el magától. Elrontottam? Fog ez változni? Egyre nehezebb és hát nem bírja a derekam sokáig.

Legjobb válasz: Az én kisfiam is csak így aludt el, és még az se volt jó neki ha leültem vele, nekem is járkálni kellett a házban, hogy elaludjon. Mindent kipróbáltam aztán feladtam. Aztán olyan 4,5 hónapos volt amikor nem volt jó neki ölben, csak feszengett, majd kiugrott a kezembõl annyira megfeszítette magát, ekkor letettem a kiságyba és azóta magától elalszik. Néha még van, hogy babusgatni kell az ölemben, de elaludni mindig a kiságyban szokott. Ne add fel, van még remény, de addig is próbálkozz, és lehet, hogy nektek hamarabb megoldódik. Kitartást:)

Hát szerintem meg nagy butaság volna, ha a Ti ágyatokra tennéd. Miért szoktatnád az egyik rosszból a másikba. Tedd a saját ágyába, azt kell megszoknia, hogy ott alszik. Kitartás! :)
Az én kisfiam is csak így aludt el, és még az se volt jó neki ha leültem vele, nekem is járkálni kellett a házban, hogy elaludjon. Mindent kipróbáltam aztán feladtam. Aztán olyan 4, 5 hónapos volt amikor nem volt jó neki ölben, csak feszengett, majd kiugrott a kezembõl annyira megfeszítette magát, ekkor letettem a kiságyba és azóta magától elalszik. Néha még van, hogy babusgatni kell az ölemben, de elaludni mindig a kiságyban szokott. Ne add fel, van még remény, de addig is próbálkozz, és lehet, hogy nektek hamarabb megoldódik. Kitartást:)
Pontosan már nem emlékszem, de talán 6 hónapos kora után már beraktam a kiságyba, és elaludt. Volt, hogy egybõl, volt, hogy játék közben. Van remény! :)
2.5 hós koráig nappal csak ölben aludt el és csak úgy aludt, hogy a hasamon volt, ha letettem felébredt, most 3.5 hós már elalszik az ágyában, nézi a zenélõ forgóját, de ott vagyok vele és simizem a fejecskéjét míg elalszik. Szerintem, mikor már látod, hogy csukogatja a fejét, próbáld letenni, de ne a saját ágyába, hanem a tiétekre, esetleg feküdj mellé, az enyém szereti, ha "belelihegem" a meleg levegõt a nyakába, szereti az arcába dörgöli a textilpelust is. Próbálgasd fokozatosan, esetleg vegyél neki morzsolókendõt, az enyém azt is szereti :) Kitartás
7 hónapos volt a fiam mikor már nem ölbe aludt el. De még most is úgy alszik hogy az ágyunkon ülök és nézem a kiságyban. Nem szólok, csak vele vagyok. Valahogy muszáj volt leszoktatni! ;-)
A kérdező hozzászólása: Ilyen feszítés nálunk is elõfordult már, ki is próbálom, én is leteszem majd.
Az én kislányom 5 hónapos, szintén csak kézben ringatva alszik el, akármennyire is fáradt, sõt, eddig még lerakni sem tudtam, rajtam volt hajlandó aludni napközben, ami azért volt nagyon érdekes, mert este sosem volt gond, átalussza az éjszakát a kiságyában. Ahogy betöltötte az 5 hónapot, egyik pillanatról a másikra le tudtam rakni és 2-3 órákat is alszik napi kétszer-háromszor :-))) Reménykedem benne, hogy az egyedül elalvás is nemsokára így fog megoldódni, pikk-pakk :-D
Nálunk 8 hónapos és születése óta kézben ringatom. Egyébként érdekes, amit az elõttem hsz ír, mert volt már h látszott rajta h nagyon fáradt, elkezdtem sétálgatni vele, és megfeszítette magát utána meg mitha ki akarna esni tolta kifelé a testét...Elõször nem tudtam mire vélni, beraktam a kiságyba, h szóljak apának, h vigye õ egy kicsit mert nálam ma nem alszik...és csak füleltünk, h mi ez a nagy csend...Hát bealudt :) Azóta ha ezt csinálja, én is hopp! be rögtön a kiságyba! Ritkán van iylen, de hagy tanuljon és remélem egyre többször fog ez elõfordulni! :)
A kérdező hozzászólása: Na igen, énekelni is kell! :) Akkor ne is reméljem, hogy hamar leszokik róla... :)
:) ))) nehéz??? 1 éves koráig ringattam, akkor volt 12 kg. Én akkor mondtam azt hogy nem bírom, már tényleg nehéz volt, meg még énekeltem is neki, volt hogy 2 óra is volt mire elaludt, meg neki is kényelmetlen lett. Magam mellé fektettem, simogattam, és úgy aludt el 1 évesen.

Golden retriever gazdak velemenyere vagyok kivancsi, aval kapcsolatban, hogy: van egy 3 honapos goldenem, de meg nem olyan lompos a farkan a szorzet. Ez termeszetes? Es ha igen akkor milyen idos koraba kezd el noni neki?

Legjobb válasz: Nincs golden retrieverem, de az egyik ismerõsöméknek van. Nem tudom, hogy normális-e, de én arra gondolok, hogy szerintem késõbb fog neki megnõni a szõre. Azt viszont nem tudom, hogy mikor. Ha nagyon aggódsz, szerintem keress rá, esetleg állatorvoshoz menj el!:)

Nincs golden retrieverem, de az egyik ismerõsöméknek van. Nem tudom, hogy normális-e, de én arra gondolok, hogy szerintem késõbb fog neki megnõni a szõre. Azt viszont nem tudom, hogy mikor. Ha nagyon aggódsz, szerintem keress rá, esetleg állatorvoshoz menj el!:)
Nem vagyok goldenes, de a babaszõre még nem olyan lompos, nem? Majd ha kinõ a felnõtt bundi, akkor szerintem az lesz majd az.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat :D
Nem egyformán szõrösek a goldik. Kölyöknek még változik a szõre jócskán.
Haromhonapos korban meg egy goldennek sem olyan hosszu a szore, mint amelyin majd felnottkoraban lesz. Meg boven kolyokszore van neki.
Az enyém 5 hónapos és most kezdett szép lassan lomposodni a farok-szõre. De ismerõsömnek 1 éves már a goldija és azt mondta, hogy csak mostanra nõtt ki teljesen a felnõtt szõre.
Ez teljesen normális :) Az én goldimnak elõször bárányos bundija volt, ezt levetette olyan 3 hónapos korában, akkor ilyen vidraszerû lett :D azt nagyon utálta, komolyan szégyenlõs volt. Olyan 6 hónaposan már alakult a szõre. Arra figyelj oda, hogy ne házi kosztot adj neki, mert az enyémnek attól hófehér bundája volt :S és rettenetesen hullott. Mióta csak minõségi tápot eszik, azóta arany színû és kevésbé hullik.
Az én goldim most lessz féléves, és az övé is csak most kezd gyönyörûen lomposodni.na meg a hátán göndörödik! Egyszerûen gyönyörû :) Amikor 3 hónapos volt az enyém, akkor neki sem volt göndör a bundája.Mindennek eljön az ideje :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!