Találatok a következő kifejezésre: Milyen idős szoknak (2 db)

Milyen idős kutyát lehet még örökbefogadni ami még hozzád szokik könnyen kezelhető stb?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez nem korfüggõ. Egy kutyus hálás lesz azért, mert törõdsz vele. Én minden kutyámat úgy fogadtam örökbe, az összes hálás volt és nagyon szeretett.

Szia! Szerintem ez nem korfüggõ. Egy kutyus hálás lesz azért, mert törõdsz vele. Én minden kutyámat úgy fogadtam örökbe, az összes hálás volt és nagyon szeretett.
Ez nem kor hanem bánásmód, nevelés, foglalkozás és hozzáállás, szeretet kérdése. Egy 12 éves kutya is teljes odaadással ragaszkodhat hozzád - és erre nem egy példát láttam már - és egy kölyök kora óta veled levõ kutyával is lehet nulla kapcsolatod, ha nem foglalkozol vele normálisan, nem hangolódsz rá és nem vagytok összeillõek. Tehát nincs felsõ korhatára az örökbefogadásnak -> kötõdésnek.
Elmondom én mit tapasztaltam e téren. Volt egy német juhászunk, kölyökkora óta velünk volt, de hiába, kapcsolata velünk szinte nulla, pedig tényleg igyekeztünk, ellenben állandóan szökött, akárhogy magasítottuk a kerítést és csak a többi kutya társasága érdekelte, mi nem. Aztán az utcáról befogadtunk egy kb. 4-5 éves kóborló ebet, pár hónap alatt úgy megszerettük mint még soha egy kutyánkat se elõtte, õ is imádott minket és igazi minta kutya volt. Nem volt vele semmi baj, soha. Azóta is minden kutyánkat hozzá hasonlítgatjuk. Ezek elég szélsõséges esetek, de a lényeget prezentálják, nem korfüggõ a kapcsolat, sok múlik a gazdin de a kutya természetén is.

Milyen idős korukban szoknak le a macskák a cuclizásról?

-mikor kiscicának hiszi magát, és szopja a lábát-

Legjobb válasz: Az enyém kb. 1 éves korára szokott le róla végleg, a másik hamarabb. De sztem olyan aranyos szokás :-)

Az enyém kb. 1 éves korára szokott le róla végleg, a másik hamarabb. De sztem olyan aranyos szokás :-)
Egy barátom macskája nyolc éves, és még mindig csinálja... :)
Szerintem soha :) Az én cicám nagyon apró volt, amikor hozzám került és a pulcsimat nyalogatta és szopogatta. Azóta eltelt 2 év és mielõtt elalszik még most is ezt csinálja.... szerintem nem fog már leszokni róla!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!