Találatok a következő kifejezésre: Milyen idős lehetek, ha (2 db)

Mennyi idős korában lehet 'elszakitani' a kiskutyust az anyjától? És ha ez idő előtt választják el őket milyen következményei lehetnek?

Ugyanis a pároméknál van egy 7hetes ?zpincs kutyus és ha kint van az udvaron, akkor együtt van egy 5éves dalmata kutyussal. 4napja van náluk

Legjobb válasz: az hogy egy kutyus már tud önállóan enni annyit jelent hogy ezen téren nem függ az anyjától. De ezek után jönne egy pár hetes egy szocializációs idõszak az alomban az anya mellett amikor is megtanulja az alapvetõ viselkedési szabályokat és a falkalétet az alomtársakkal. verekednek birkóznak eljátsszák az életet kicsiben. megtanulja megadni magát vagy harcolni és felismerni a helyzeteket. ezért nem szabadna a kölyköt 4-5 hetes korban elválasztani. a 8. hét lenne a legalkalmasabb de ebben az anyagias világban ugye nem éri meg addig tárolni etetni, oltatni a kölyköket ezért gyorsan kiszórják õket egy oltással az új gazdikhoz bajlódjon vele õ!

az hogy egy kutyus már tud önállóan enni annyit jelent hogy ezen téren nem függ az anyjától. De ezek után jönne egy pár hetes egy szocializációs idõszak az alomban az anya mellett amikor is megtanulja az alapvetõ viselkedési szabályokat és a falkalétet az alomtársakkal. verekednek birkóznak eljátsszák az életet kicsiben. megtanulja megadni magát vagy harcolni és felismerni a helyzeteket. ezért nem szabadna a kölyköt 4-5 hetes korban elválasztani. a 8. hét lenne a legalkalmasabb de ebben az anyagias világban ugye nem éri meg addig tárolni etetni, oltatni a kölyköket ezért gyorsan kiszórják õket egy oltással az új gazdikhoz bajlódjon vele õ!
8 hét az ideális. A túl korai elválasztás traumár okoz a kutyának, ami késõbb viselkedési problémákhoz vezethet. Azért ne izgulj, 7 hetesen már nem lesz semmi baja.
Az en kutyusomat(nemetjuhasz) 5hetesen hoztuk el es semmi baja gynyoru kutya lett es egeszseges.De ez nem minden esetre vonatkozik6-8 het kozott az idealis
ezt nem értem..a pincs anyja a dalmata??
A kérdező hozzászólása: Nem, a dalmata már évek óta a pároméknál van és most hoztak mellé egy õzpincset. Semmi közük sincs egymáshoz. Bocsi ha bonyolultan fogalmaztam!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Milyen idős terhes lehetek, ha okt. 13-17-ig megvolt és most pozitiv a teszt?

Legjobb válasz: 4 hét 4 nap, tehát a fogantatás kb 2 hete és 4 napja történt. Menj orvoshoz mielõbb:-) Gratula

4 hét 4 nap, tehát a fogantatás kb 2 hete és 4 napja történt. Menj orvoshoz mielõbb:-) Gratula
szia...keress egy szulesi kalkulatort a neten s kiszamolja neked semmiperc alatt...na varj...inkabb en...:-) szoval...a 4 hetben jarhatsz...ez fugg a ciklusod hosszatol...en 28 napra kertem.Gratula!!!!
Szia! Hivatalosan 4, de gyakorlatilag szerintem csak középidõben volt peteérésed. Tehát 2. De 4-gyel fognak mindenhol számolni.
szia.. elõször is gratulálok neked a babaszoba.hu oldalon találni fogsz olyat hogy kalkulátor ott majd megadod az utolsó mensid elsõ napját és az alapján megtudhatod hány hetes terhes vagy. sok sikert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!