Találatok a következő kifejezésre: Milyen idős lehetek, (6 db)

Milyen idős lehetek?

Segítenétek kiszámolni. November 20.-án volt meg utoljára és általában 30 naposak a ciklusaim, de mivel augusztusban volt egy vetélésem még nem állt be rendesen utána meg rögtön jött a baba. Azt tudom hogy 11 hetes vagyok de hogy kell számoni a napokat?

Legjobb válasz: http://www.babaszoba.hu/kalkulatorok Itt beírhatod a korodat, a ciklusod hosszát is

http://www.babaszoba.hu/kalkulatorok Itt beírhatod a korodat, a ciklusod hosszát is
Elsõ vagyok. A helyedben én a ciklusom hosszának azt tekinteném, ami általánosságban volt. Nekem volt hogy 26, 28, 30 napos is(leggyakoribb a 28 napos volt), én az átlagot vettem, 28 napos ciklusnak számoltam.

Milyen idős kortól lehetnék magántanár?

Külföldön szeretnék továbbtanulni, viszont a szüleim nem tudnak hozzájárulni és valahogyan pénzt kéne keresnem. 16 éves vagyok emelt matekos osztályban, angolul anyanyelvi szinten beszélek. Alsósoknak vállalhatnék korrepetálást, versenyre való felkészítést? (angolból és matekból) Ha ez nem járható út, akkor milyen alternatívákat tudtok ajánlani? (néztem ösztöndíjjakat, de a fentmaradó összeget sem tudnák finanszírozni a szüleim)

Legjobb válasz: Vállalhatsz. Nem korhoz van kötve,a magántanárok sem csinálják szabályosan, ugyanis az elvett pénzbõl nem adóznak...:)

Vállalhatsz. Nem korhoz van kötve, a magántanárok sem csinálják szabályosan, ugyanis az elvett pénzbõl nem adóznak...:)
Azt tegyük félre, hogy nem adózó jövedelem, nem szabályos, stb... Itt az a kérdés, hogy van-e megrendelõd, van-e, aki alkalmaz. Mindenki azt fogadja fel pl. magántanárnak, aki neki a legjobban megfelel. Ezt kell elérned, és kész. Ha valóban jó tanár vagy, akkor híred megy és ajánlanak egymásnak. Én "egész közelrõl" ismerek ilyent ;) Kérdezz bátran, megérdeklõdöm...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõ választ. Néha magyarázom az osztálytársaimnak az anyagot, de az nagyon más. Az alsós tananyagot most átnéztem "tanárszemmel" azért így már nehezébb, mint amire diákként emlékeztem. A meggyõzõerõ tényleg kérdéses. Illetve, hogy mivel tudnám rávennii a szülõket, hogy egy felnõttel szemben (azon kívül, hogy nyílván olcsóbban vállalom az egészet) engem válasszanak.
Szerintem adj fel hirdetést, hogy babyszittelnél angolul. Veszel pár angol nyelvû mesekönyvet, vagy letöltöd a netrõl, mondókák, ilyesmik, versek, amiket a nurse-ök is használnak. Én felfogadnálak. :) pont, mert anyanyelven beszélsz. Nem is engednélek, csak angolul beszélni a gyerekekkel.

Mekkora lesz kb. ez a kiskutya, mennyi idős lehet és milyen fajták lehetnek benne?

Utcán találták, mi lettünk az ideiglenes befogadói. A menhelyen 4-5 hetesnek tippelték, szerintem inkább 5-6. Már megvan minden tejfoga, rohangál, játszik. Most 1 kg, elfér a két tenyeremen. Nagyon érdekes sz?re van, feketébe hajló barna, engem kicsit a vadászgörény vadas sz?rtípusára emlékeztet. :)

Legjobb válasz: Ha 4-6 hetesen 1kg, akkor valami kistermetû kutyus.

Ha 4-6 hetesen 1kg, akkor valami kistermetû kutyus.
Már a fejérõl (szemek) árulkodik, hogy valami kicsi testû kutya lesz. Fajtákat illetõen ilyen korban még nem érdemes saccolni. Még elég sokminden lehet belõle. Néhány hósan már jobban be lehetne lõni.
Igen, ebben a korban még valóban nehéz megmondani, de engem a kis pofija valamilyen pásztorkutyára emlékezetet. Tünemény!:)
Nagyon aranyos :) . Engem is valami pásztorkutyus keverékre emlékeztet... Bár nehéz megmondani.
hello szerintem meg van benne pomerániai törpe spic.
Nem tök mindegy, milyen fajta? Nevezzetek el róla egy új fajtát, pl "iszonyúanédi" :DDD


Tippelnétek? Milyen idös pocakos lehetek? Fiu, lány?

a href="http://kepfeltoltes.hu/view/120904/24._www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://kepfeltoltes.hu/view/120904/24._www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Neked már tippeltünk,de nem emlékszem akkor hány hetes voltál,most a válaszom: 28.hét,fiú

Neked már tippeltünk, de nem emlékszem akkor hány hetes voltál, most a válaszom: 28.hét, fiú
33 hét és kislány :)
mi a megfejtés ? esetleg megszültél ezért tetted fel újra?
1 hete tippeltünk neked...
32 hét kislány Gratulálok! :)
30. hét, fiú
A kérdező hozzászólása: Szemölcs van a köldökömben, ami már inkább kivül van mint belül : ) Ha arra gondolsz...
33hetes, kisfiú
nekem is ilyen a pocim:) csak kissebb 1-2 centivel. tehát te 28 hetes lehetsz és lány! :) én 26 hetes
34. hét, kisfiú
32 hét, fiú?! Mi lett a köldököddel hogy olyan barna?
29 hét kisfiú..
pocak alakja szerint fiú 28-30 hét

Mennyi idős korában lehet 'elszakitani' a kiskutyust az anyjától? És ha ez idő előtt választják el őket milyen következményei lehetnek?

Ugyanis a pároméknál van egy 7hetes ?zpincs kutyus és ha kint van az udvaron, akkor együtt van egy 5éves dalmata kutyussal. 4napja van náluk

Legjobb válasz: az hogy egy kutyus már tud önállóan enni annyit jelent hogy ezen téren nem függ az anyjától. De ezek után jönne egy pár hetes egy szocializációs idõszak az alomban az anya mellett amikor is megtanulja az alapvetõ viselkedési szabályokat és a falkalétet az alomtársakkal. verekednek birkóznak eljátsszák az életet kicsiben. megtanulja megadni magát vagy harcolni és felismerni a helyzeteket. ezért nem szabadna a kölyköt 4-5 hetes korban elválasztani. a 8. hét lenne a legalkalmasabb de ebben az anyagias világban ugye nem éri meg addig tárolni etetni, oltatni a kölyköket ezért gyorsan kiszórják õket egy oltással az új gazdikhoz bajlódjon vele õ!

az hogy egy kutyus már tud önállóan enni annyit jelent hogy ezen téren nem függ az anyjától. De ezek után jönne egy pár hetes egy szocializációs idõszak az alomban az anya mellett amikor is megtanulja az alapvetõ viselkedési szabályokat és a falkalétet az alomtársakkal. verekednek birkóznak eljátsszák az életet kicsiben. megtanulja megadni magát vagy harcolni és felismerni a helyzeteket. ezért nem szabadna a kölyköt 4-5 hetes korban elválasztani. a 8. hét lenne a legalkalmasabb de ebben az anyagias világban ugye nem éri meg addig tárolni etetni, oltatni a kölyköket ezért gyorsan kiszórják õket egy oltással az új gazdikhoz bajlódjon vele õ!
8 hét az ideális. A túl korai elválasztás traumár okoz a kutyának, ami késõbb viselkedési problémákhoz vezethet. Azért ne izgulj, 7 hetesen már nem lesz semmi baja.
Az en kutyusomat(nemetjuhasz) 5hetesen hoztuk el es semmi baja gynyoru kutya lett es egeszseges.De ez nem minden esetre vonatkozik6-8 het kozott az idealis
ezt nem értem..a pincs anyja a dalmata??
A kérdező hozzászólása: Nem, a dalmata már évek óta a pároméknál van és most hoztak mellé egy õzpincset. Semmi közük sincs egymáshoz. Bocsi ha bonyolultan fogalmaztam!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Milyen idős terhes lehetek, ha okt. 13-17-ig megvolt és most pozitiv a teszt?

Legjobb válasz: 4 hét 4 nap, tehát a fogantatás kb 2 hete és 4 napja történt. Menj orvoshoz mielõbb:-) Gratula

4 hét 4 nap, tehát a fogantatás kb 2 hete és 4 napja történt. Menj orvoshoz mielõbb:-) Gratula
szia...keress egy szulesi kalkulatort a neten s kiszamolja neked semmiperc alatt...na varj...inkabb en...:-) szoval...a 4 hetben jarhatsz...ez fugg a ciklusod hosszatol...en 28 napra kertem.Gratula!!!!
Szia! Hivatalosan 4, de gyakorlatilag szerintem csak középidõben volt peteérésed. Tehát 2. De 4-gyel fognak mindenhol számolni.
szia.. elõször is gratulálok neked a babaszoba.hu oldalon találni fogsz olyat hogy kalkulátor ott majd megadod az utolsó mensid elsõ napját és az alapján megtudhatod hány hetes terhes vagy. sok sikert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!