Találatok a következő kifejezésre: Milyen idős ajánlott (8 db)

A párna milyen idős kortól ajánlott?

Te mikor tettél a gyerek feje alá párnát? És milyet?

Legjobb válasz: 2 évesen nagy felnõtt párnát kért, toll párnán alszik.

2 évesen nagy felnõtt párnát kért, toll párnán alszik.
Ortopéd orvosok szerint 3 éves kortól. Az én fiam két éves és kikövetelte magának, úgyhogy újszülött párnát kapott a lehetõ legvékonyabbat.
2 éves kortól laposabb párna, "igazi" párna 3 éves kortól.
8hó
Úgy van, ahogy az elsõ válaszoló írta: 8 hónapos kortól

Baba-mama klub. Milyen idős kortól vittétek a babátokat? Van erre valamilyen irányadó ajánlott életkor, vagy ajánlás (pl. hol tart a mozgásfejlődésben)?

Koraszülött gyermekem 7 hónapos, még nem ül stabilan, mászni se akar. Ugyanakkor itt a jó idő, jó lenne mászkálni, a baba is igényli a társaságot. Szerintetek vigyem, vagy ne?

Legjobb válasz: Szoptatós baba-mama klubba pár hetes babákat is szoktak hozni. De hé hónaposan már nyugodtan viheted szerintem bárhová. Persze nem tudom, mennyire volt koraszülött, de az hogy nem ül, abszolút nem akadály.

Szoptatós baba-mama klubba pár hetes babákat is szoktak hozni. De hé hónaposan már nyugodtan viheted szerintem bárhová. Persze nem tudom, mennyire volt koraszülött, de az hogy nem ül, abszolút nem akadály.

Milyen autósülést ajánlotok? Milyent érdemes venni? Babátok mennyi idős korától használjátok?

Legjobb válasz: Nekünk van egy hordozónk meg egy 0-18kgig használható autósülésünk. Amíg nem tud ülni, addig a hordozót preferálom, mert azt csak átteszem a bevásárlókocsira és kész. :)

Nekünk van egy hordozónk meg egy 0-18kgig használható autósülésünk. Amíg nem tud ülni, addig a hordozót preferálom, mert azt csak átteszem a bevásárlókocsira és kész. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, egyelõre én is így vagyok.Szeretem, hogy a hordozót a babakocsira is egy kattintással rá tudom tenni. De kezdek informálódni ülés ügyben, mert olyan gyorsan nõnek és hipp-hopp ott leszünk, hogy kinõtte...
A kérdező hozzászólása: És milyen típusú az ülésetek?
Unokatesóim kinõtt ülése. Menetiránnynak háttal is beköthetõ, meg azt hiszem dönthetõ is. Meggy a máekája, már vagy 6 éves azt hiszem, de stabil egy darab. 2-3 hónap múlva remélem már használhatjuk. Mondjuk a hordozó kinövésétõl azért még messze van.
Nekünk Maxi Cosi Priori van, meg vagyunk vele elégedve. Kb 11 hónapos korában váltottunk a hordozóról. Nekem azt mondták, hogy amíg még jó neki, addig inkább a hordozót használjam, mert az biztonságosabb.
Maxi Cosi Tobi, nagyon szeretjük, kislányom max 10 perc után elalszik benne... :) 11 hónapos volt amikor váltottunk.
http://www.babatermekek.hu/baba-reszlet.php?rec=6327 5 hósak vagyunk, de kénytelenek voltunk beszerezni egy 9-18-as gyerekülést, ez mindkét irányból beköthetõ, dönthetõ, stb... Sajnos elég hamar kinõttük a hordozót, 4 és fél hónaposan, igy kénytelenek voltunk váltani, mert már sajnáltam begyömöszölni nagy orditások közepette...
BeSafe Izi Comfort X3. 9-18 kg. 1 éves volt, mikor vettük. Akkor érte el a 9 kg-ot.

Felvilágosítanátok engem a gyermekjárgányok használatáról? Mármint hogy melyik milyen idős korban ajánlott? Kismotor (mini, maxi), tricikli ( + ua. Szülőkaros), stb.

És egy másfél éves gyereknek mit a legcélszer?bb venni? És télen mit tudok használni?

Legjobb válasz: Másfél éves lesz a lányom és nekünk mindkettõ van. Motorból a kisebb fajta van, azt most kezdte el használni, de már nagyon ügyesen megy vele. A triciklit már 1 éves kora óta használjuk mikor még nem tudott járni, de még most is nagyon szereti ha abba hurcolom, meg van mikor csak tolja maga elõtt. Szerintem télre mindkettõ jó, a babakocsit már úgysem szeretik ilyenkor.

Másfél éves lesz a lányom és nekünk mindkettõ van. Motorból a kisebb fajta van, azt most kezdte el használni, de már nagyon ügyesen megy vele. A triciklit már 1 éves kora óta használjuk mikor még nem tudott járni, de még most is nagyon szereti ha abba hurcolom, meg van mikor csak tolja maga elõtt. Szerintem télre mindkettõ jó, a babakocsit már úgysem szeretik ilyenkor.
milyen kismotorra gondolsz? mert van sokféle
A kérdező hozzászólása: http://www.brendon.hu/Products/List/szabadt%C3%A9ri%20j%C3%A.. pl.ezek

Babytaxi-ról vélemények? Milyen idős kortól ajánlott? Ugye ez nem káros, mint a komp?

Legjobb válasz: Jobb, ha a bútorok mellett araszolgat, mert fontos, hogy oldalazva is járjon. Ha meg már stabilan áll, guggolásból feláll, leül, akkor utánna lépegethet elõre egyedül is. Addig meg a kúszással, mászással fejlõdik az egyensúlyérzéke, izomzata. Fejlesztéshez nem használnám, max mókából. Inkább kismotor. Ortopédiai részéhez pedig nem értek.

Jobb, ha a bútorok mellett araszolgat, mert fontos, hogy oldalazva is járjon. Ha meg már stabilan áll, guggolásból feláll, leül, akkor utánna lépegethet elõre egyedül is. Addig meg a kúszással, mászással fejlõdik az egyensúlyérzéke, izomzata. Fejlesztéshez nem használnám, max mókából. Inkább kismotor. Ortopédiai részéhez pedig nem értek.
szia, sztem ugyanúgy, ahogy a kismotor, akkortól ajánlott, amikor már stabilan jár, és ügyesen tudja használni. semmi köze a komphoz, hiszen ráül és a lábával hajtja magát elõre. a kislányom nagyon szereti, kb. 3 hónapja vettem neki, 1 hónap volt míg belejött a használatába. most lesz 19 hónapos.
Én most vettem az 1 éves gyerekemnek bébi taxit. Õ még ráülve nem tudja hajtani magát, de van háttámlája, és abba kapaszkodva tudja tolni maga elõtt, és bejárja vele az egész lakást. Õ a bútorok mellett már régóta lépeget egyébként, de mióta ezt használja, már meg tud állni egy rövid ideig kapaszkodás nélkül, és már meg is tett egy önálló lépést egyedül. Neki sokat segített, hogy ezt tologatja, csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok.:) Veszünk a babánknak:)

Milyen idős korban ajánlott egy szuka bullmasztiff fedeztetése?

Az én kutyám februárban lessz kétéves

Legjobb válasz: kb.2-3 éves korától fedeztetheted.Hamarabb szerintem ne mert nemhiszem hogy felkészült az anyaságra.

kb.2-3 éves korától fedeztetheted.Hamarabb szerintem ne mert nemhiszem hogy felkészült az anyaságra.
Ha még ennyit se tudsz, és arra se vagy képes, hogy kb fél perc alatt kikeresd google-el a választ akkor neked semmilyen korban nem ajánlott szaporítani a kutyádat...
Hát az én kutyám 1 éves volt amikor megszülte kölykeit.Bár nem volt betervezve.De nagyon jó anya volt.Amikor elvitték a kicsiket akkor kereste õket meg nyöszögött.....de ezt 2 napig csinálta.De általába 2 éves kor körül ajánlatos.
nekem van 1 bulmasztiff szuka kutyám aki 6 éves és keresnék neki egy párt Miskolc közelében hogy maradjanak utódok ha ismersz valakit szólhatnál köszike :)

Milyen ajánlott védőoltásokat kapott a gyereked, és mennyi idősen?

Legjobb válasz: három oltást kapott,ami ne volt kötelezõ.kullancs(20-21 hónaposan két oltás),1,5 évesen menjugate és még pár hónaposan agyhártya gyulladás ellenit.ez nem volt fizetõs a többi igen

három oltást kapott, ami ne volt kötelezõ.kullancs(20-21 hónaposan két oltás), 1, 5 évesen menjugate és még pár hónaposan agyhártya gyulladás ellenit.ez nem volt fizetõs a többi igen
meningitis ellen (3 illetve a nagyobb 5 éves) prevenar (2, 3, 4, 18 hónapos illetve a nagyobb 3 éves) rotarix- bárányhimlõ ellen (a nagyobb 2 és 3 éves korában)
prevenar, de nem akartuk, csak a doki kérdés nélkül beadta...
Prevenar: 13 hónaposan Menjugate: 14 hónaposan Eddig ennyi, most 16 hónapos. A doki gyõzköd, hogy mielõtt közösségbe kezdene járni, adjuk be a bárányhimlõ ellenit is. Ezen még gondolkodunk.
Még egyet sem, mert kicsi, de mindet fogja, mert úgy döntöttünk a férjemmel, hogy ezen nem spórolunk, és doki is támogat minket ebben..
Rota 2 és 4 hó Prevenar amikor adják, 1 éves kor alatt Neis Vac-c 1, 5 évesen Encepur 26 és 27 san, köv 3 évesen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!