Találatok a következő kifejezésre: Milyen időközönként mini (21 db)

Szoktak a nagymamánál aludni gyermekeitek, nélkületek? Milyen időközönként? Ahol két gyermek van, mindig ott van mindkettő gyerek a nagyinál, vagy csak az egyik megy el és alszik ott? Mi a véleményetek az ott alvásról?

Van,amelyik gyerkőc szinte sosem alszik ott a nagyszülőknél,a szülő nélkül,mert az anya azt mondja,majd ha nagyobb lesz,ott alhat.Pl.az én barátnőm is ilyen,a lánya már 4 éves és még sosem aludt a nagyszüleinél egyedül,vagy a testvérével a szülei nélkül.Szerintetek mi a jobb?Korán "rászoktatni" a gyereket a nagyszülőknél alváshoz,vagy ha minél később szokja meg hogy anya és apa nélkül is ott kell maradni? Nálunk most az a felállás,hogy a fiam anyósnál van,tegnap este ott aludt,az apjával,de a kisebbik-lány-nem akart még elmenni se nélkülem,nemhogy ott aludni.De volt már rá példa,mindkét gyerek ott aludt nélkülünk,vagy csak a fiam aludt ott nélkülünk.A fiam 4,5 éves,lányom 3.

Legjobb válasz: Én azt vallom, hogy minél korábban szokik hozzá a gyerek ahhoz, hogy a nagyinál aludjon, annál jobb. Nekünk négy gyerkõc van, a nagyok kb. 2 éves koruk óta minden gond nélkül ott alszanak anyósoméknál, a kicsik még korábban kezdték. Anyósom bevállalja mind a négyet is egyszerre akár, ez nekünk is nagyon jól szokott jönni a párommal, de olyan is van, hogy csak a lányom találja ki, hogy õ menne, akkor elvisszük.

Én azt vallom, hogy minél korábban szokik hozzá a gyerek ahhoz, hogy a nagyinál aludjon, annál jobb. Nekünk négy gyerkõc van, a nagyok kb. 2 éves koruk óta minden gond nélkül ott alszanak anyósoméknál, a kicsik még korábban kezdték. Anyósom bevállalja mind a négyet is egyszerre akár, ez nekünk is nagyon jól szokott jönni a párommal, de olyan is van, hogy csak a lányom találja ki, hogy õ menne, akkor elvisszük.
Amikor kedvük van, akkor mennek a mamához. Vagy akkor, ha nekünk programunk van. Ez már 6-8 hónapos koruk óta így van. Most 8, 6 és 2 évesek.
Nálunk nincs nagyszülõ egy se aki elvinné, vagy rábíznám. De olyan másfél éves koruktól simán szívesen engedtem volna õket. Most meg már fõleg jó lenne. (5 és 3 évesek) Az enyémek sajna csak itthon sírnak ha más barátjuk elmegy a mamihoz stb...(mindig kérdezik nekik miért nincs).
3.5 és 2 évesek, kezdettõl szoros a viszony fõleg az én anyukámmal, de nagyjából anyósomékkal is. Olyan 1 éves koruk körül már aludtak maminál alkalmanként, másfél-kétévesen meg kb havi 1x, néha 2x biztos hogy náluk alszanak. Mivel ketten együtt nagyon sok energiát igényelnek, ezért többnyire úgy van, hogy egyikük az egyik maminál, másikuk a másiknál, és nagyjából figyelünk arra, hogy minden nagyinak ugyanannyi jusson mindkét unokából. Persze van olyan is, hogy épp nincs kedvük menni vagy pont oda nincs, sosem kényszer vagy ilyesmi a menés, csak lehetõség. De általában örömmel élnek vele a gyerkõcök, szeretnek menni a nagyikhoz ottaludni.
Mi a kisfiam egy éves koráig amúgy is a nagyinál laktunk, így ebbõl sosem volt gond. Amikor külön költöztünk, akkor úgy ment oda aludni, mintha a második otthona lenne, és azóta is nagyon szeret a nagyinál aludni, bármikor szívesen megy. Én ezt nagyon jó dolognak tartom :)

Egy villamospályát milyen időközönként kell felújítani, hogy mindig jó minőségű legyen (tehát ne legyenek sebességkorlátozások)?

Legjobb válasz: Egy jól megépített pályának szerintem 10-15 évet minimum ki kell bírnia nagyrekonstrukció nélkül. De nagyon sok múlik a folyamatos karbantartáson: ha valahol kialakul egy pályahiba, azt többnyire minél hamarabb el kell hárítani, hogy ne gyûrûzzön tovább a hiba. (Vegyünk pl. egy fekszinthibát, azaz amikor függõleges irányban kap egy ütést a kerék a pálya hibája miatt. Az ütés után a kocsiszekrény kicsit berugózik, ami miatt a kerék is a sima haladásnál nagyobb függõleges erõhatást vált ki a pályára, gyakorlatilag megpróbálja azt kicsit jobban beledolgozni a földbe. Így szépen eszkalálódik a hibajelenség. Ugyanígy oldalirányú erõhatások esetén.) Ezen kívül függ még a pálya élettartama attól is, hogy mekkora a forgalom az adott vonalon és milyen futástulajdonságú jármûvek közlekednek rajta. Ezen kívül az esetleges hosszanti vagy keresztirányú közúti forgalom is tud károkat okozni a pályában.

Egy jól megépített pályának szerintem 10-15 évet minimum ki kell bírnia nagyrekonstrukció nélkül. De nagyon sok múlik a folyamatos karbantartáson: ha valahol kialakul egy pályahiba, azt többnyire minél hamarabb el kell hárítani, hogy ne gyûrûzzön tovább a hiba. (Vegyünk pl. egy fekszinthibát, azaz amikor függõleges irányban kap egy ütést a kerék a pálya hibája miatt. Az ütés után a kocsiszekrény kicsit berugózik, ami miatt a kerék is a sima haladásnál nagyobb függõleges erõhatást vált ki a pályára, gyakorlatilag megpróbálja azt kicsit jobban beledolgozni a földbe. Így szépen eszkalálódik a hibajelenség. Ugyanígy oldalirányú erõhatások esetén.) Ezen kívül függ még a pálya élettartama attól is, hogy mekkora a forgalom az adott vonalon és milyen futástulajdonságú jármûvek közlekednek rajta. Ezen kívül az esetleges hosszanti vagy keresztirányú közúti forgalom is tud károkat okozni a pályában.
ebben az országban 1.5 évente, hogy valakinek legyen kenõpénze. Nameg úgy kell megcsinálni, hogy 1.5 év múlva megint legyen munka.

Milyen időközönként és milyen hosszan volt beteg/beteg a bölcsis 2-3 éves gyereked? (Légyszi ne irjatok olyat, hogy ez van, majd tulesik rajta meg iylenek, tök másmiatt kérdezem mint az gondoljátok) Szakogához kell!

Eddig olyanokat hallottam, hogy : (és ez az átlag) hogy december téliszünet el?tt egy hét lázasság tüsz?smandula, majd 1 hét otthon, utána ugye szünet, majd január egy hét közösség, 1 hét láz hörghurut egy hét otthon, majd köt?hártya, egy napot volt a gyerek és ujra lázas.

Legjobb válasz: Szia! a kisfiam 2,5 éves, most az õszi idénytõl egyszer egy hétig volt itthon,láz nélkül krupp.

Szia! a kisfiam 2, 5 éves, most az õszi idénytõl egyszer egy hétig volt itthon, láz nélkül krupp.
Szia! Kisfiam másfél éves kora óta jár bölcsibe október 11. óta. Azóta másfél hét bölcsi és 2-3 hét betegség az arány. Semmi komoly, tehát nem olyanok, amiket te irtál, de nála a köhögés múlt el nagyon nehezen, a legkisebb kintlétre (10 perc max) is megint elõlrõl köhögött teljes erõbõl. Most 2 hete rendben van, de a többi gyerek sem beteg pont a bölcsiben. 2 éves lesz.
Most õsszel volt 3 éves a fiam, de elõzõ évben õsszel kezdte a bölcsit. Abban az évben többször volt beteg, de nem volt vészes. Amikor hidegebbre fordult az idõ, akkor kapott el pár köhögõs, taknyos betegséget, mondjuk úgy november és február között 3 hetet hiányzott, alkalmanként egy hetet. Utána ha jól emlékszem, egyáltalán nem volt beteg. Most õsztõl számított idõszakban egyszer volt beteg, valamikor asszem novemberben, azt sem a bölcsiben kapta el, hanem tõlem, egy hétig én voltam náthás (de csak kicsit), utána õ egy hétig (õ kicsit jobban), aztán ugyan ezt még én visszakaptam tõle. Több betegsége idén nem volt. Mondjuk õ a bölcsi elõtt sem volt egy beteges gyerek, két éves koráig talán ha kétszer látta orvos a kötelezõ alkalmakon kívül.
Szia! A fiam 2 éves múlt, szeptember óta jár bölcsibe. Eddig októberben voltunk itthon 1 hetet, meg volt fázva. És novemberben is hiányzott 3 napot, akkor végül is csak köhögött. Eddig szerencsére megúsztuk ennyivel.
3 éves fiam, szeptembertõl bölcsis szeptember - 2 nap volt itthon, hányás miatt a doki kiírta október - 4 nap, nátha+köhögés december - utolsónak lett kötõhártyás, elvittem orvoshoz, ahol a hosszú várakozás alatt valamit összeszedett, 2 hétig volt itthon most januárban nem volt még beteg, pedig a csoportjában hányós-hasmenéses vírus volt, tartottam attól, h õ is megbetegszik.
Szia! Kisfiam szeptember végétõl bölcsis, karácsonyig 6 hetet járt, volt itthon hasmenés miatt, 4 x volt hörghurutja, 1x tüdõgyulladása. Idén 8 napot ment, a 9.napon a bölcsibõl vittük el mentõvel, mert lázgörcse lett:(. A mi bölcsinkben amikor mi nem járunk, akkor nagyon sokan betegek, amikor nekünk volt tüdõgyulladásunk, akkor a földszinti 26 gyerekbõl 2 járt, amikor most lázgörcsünk volt, a bölcsi 90%-ának vírusos láza volt, orrfolyás, köhögés nélkül.
Kisfiam októberben kezdte, és összvissz kétszer egy hetet volt otthon nátha miatt. Semmi durva. :) Januárban volt 2 éves.


Betöltött 40 hét után milyen vizsgálatok vannak? NST minden nap? És a magzatvíz vizsgálat? Az milyen időközönként? És hogy csinálják?

Holnapra vagyok kiírva, de jele semmi a szülésnek...

Legjobb válasz: Elsõ vagyok.csak azt nézik,hogy tiszta e a magzatvíz. Mikor 3.napja hordtam túl,észrevette az orvosom,hogy zava ros a magzatvíz,behívott 2fõorvost akik azt mondták,hogy sötét a haja a lányomnak,és haza küldtek!Mikor a kórház ban elfolyt a magzatvíz,takony zöld volt,ráadásul a manó nyelt belõle,így fertõzést kapott,lélegeztetni kellett,és kimosták a gyomrát 2naposan mivel alvadt vér darabok voltak benne.szóval nem 100%-san megbízható,a magzatvíz vizsgálat.bocs a regényért!

A kérdező hozzászólása: Igen a méhes görbém volt annyi!!! Én is reménykedtem, és vártam hogy hátha este beindul, éreztem is hogy feszültebb, olyan aktívabb, meg voltak fájások is. Most is fájdogál, de látod még mindig csak netezek... Most indulok még a lányomért az oviba... Ez a váreakozás... ez készít ki... :) Amikor vársz valamit, de ugyan félsz is tõle, de nem tudod hogy mikor jön el az idõ. Lehet 5 perc és csobog a vízem... de lehet 1 hét múlva úgy indítják... és csak vársz és vársz és figyelsz... :)
Kitartásra meg türelemre van tényleg nagy szükségünk...de olyan nehéz...én már a Babócával is beszéltem, megnyugtattam, hogy nyugodtan kibújhat, nagyon fogjuk itt kint is szeretni :) Nagyon Boldog lennék, ha hétfõig sikerülne megszületnie, teljessen természetessen, spontán :) ..no, de mintahogy írtam is, kitartás, hiszen hétfõig még van 3 napunk...Minden kismamának szorítok, hogy a lehetõ legnagyobb rendben mennjen minden.
A kérdező hozzászólása: Voltam tegnap dokinál. Nst rendben, a méhtevékenységes görbémnél 80 a minimum volt, volt rengeteg 100-as hosszú érték is. Meg is vizsgált, 2111 a méhszájam. De még mindig egyben... :( Holnap meg hétfõn megyek Nstre, kíváncsi leszek már mi lesz, meg néz majd magzatvízet is, de mikor azt nem mondta, lehet hétfõn csak...És tegnapra estére valami gyengébb hideg frontot mondott, de az se indította meg. Kitartás csajok!!! :)
Elsõ vagyok.csak azt nézik, hogy tiszta e a magzatvíz. Mikor 3.napja hordtam túl, észrevette az orvosom, hogy zava ros a magzatvíz, behívott 2fõorvost akik azt mondták, hogy sötét a haja a lányomnak, és haza küldtek!Mikor a kórház ban elfolyt a magzatvíz, takony zöld volt, ráadásul a manó nyelt belõle, így fertõzést kapott, lélegeztetni kellett, és kimosták a gyomrát 2naposan mivel alvadt vér darabok voltak benne.szóval nem 100%-san megbízható, a magzatvíz vizsgálat.bocs a regényért!
Szia!Igen magán rendelésre járunk, nst 1500 vzsgálat 5000.Szoritok neked.Én félek egy kicsit, remélem mgkimél a fiam és ki kivánkozik addig.Ird meg, hogy mi volt.
Én 5nappal hordtam túl a lányomat, a 6.napon indították volna be burokrepesztésel.mindennap van Nst, és 2naponta magzatvízvizsgálat!Úgy csinálják, hogy egy kacsával szétfeszítik, utána bedugnak egy "fémcsövet"kicsit, amibe beraknak egy vékonyabb csövet, ami megvilágítja a magzatvízet Durván hangzik, de kilehet bírni, viszont be is indíthatja a szülést! Melyik kórházban szülsz? Könnyû és gyors szülést kívánok neked!
Sziasztok!Elsõ vagyok.Voltunk koponya-hasi uh-ott minden rendben, bár elmáletileg ha baja van 6hónaposan fog kiderülni:(Most volt 4hónapos, viszont olyan mozgékony, már hasra fordul, reggeltõl-estig elvan magával.Az a lényeg, ha úgy érzitek valami nem stimmel, rögtön szóljatok az orvosnak!
Szia.Én péntekre vagyok kiírva, de még nálam sincs jele a szülésnek.Habár ma elkezdtem kissé szédülni, de ez szerintem mástól van.A doktornõmtõl hétfõig kaptunk "haladékot", szerintem ha addig nem születünk meg, indítani fogja. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy 2 héttel ezelõtt már 2 cm-re nyitva voltam és a méhnyak is rövidült, akkor meg is vigasztalt, hogy szerinte nem fogja a baba megvárni a 25.-ét. De úgy látszik ez a Babóca nagyon kitartó.Én utoljára kedden voltam NST-n, és legközelebb csak hétfõn kell mennünk.
Sziasztok! Hétfõn engem is befektetnek, már a 42. hétben leszünk! Nst-re heti 3x hívnak (5000-ért), és hiába kérem, nincs magzatvízvizsgálat, mivel "minden rendben". Remélem nem lesz baj ebbõl. Jól értettem, hogy a méhes görbéd 80 és 100 közt kanyarog? Mert akkor én valszeg hiába örültem tegnap hogy idõnként már felment 70-ig is 0-ról! Azt hittem az 0-10-20-ról megy fel 100-ig meg vissza szülés elõtt...
A kérdező hozzászólása: Magzatvíz vizsgálatért fizetni? Vagy azért mert magán rendelõbe jársz??? Ezt nem hallottam még... De valóban anyagi csõd. Én ha a hétvégéig vagy hétvégén nem szülök, akkor hétfõn addig ütöm az asztalt, amíg meg nem csinálja a magzatvíz vizsgálatot... aztán majd meglátjuk. Nem mellesleg mára vagyok kiírva. :)
Sziasztok!Mi szombatra vagyunk ki irva, és szombaton már megyünk is magzatviz vizsgálatra+nstre.Remélem hamarosan ki bujik a manonk, mert nálunk ez a vizsgálat 6500ft.pár nap tulhordás és anyagi csöd :)
No én is ettõl tartok! 15-20ra voltam kiírva, szóval már mindenképp idõn túl vagyunk, de nincs magzatvízvizsgálat, csak kedd-csüt-vasárnap nst. Ja meg tegnap nézték UH-on a köldökzsinór áramlását. Kérdeztem a m.víz vizsgálatot, hogy mi van ha belekakil, de csak legyintett a szülésznõm. Amúgy a Szent Imrében szülök, remélem nem könnyelmûsködik el ezt a vizsgálatot, nehogy baj legyen belõle. Fõleg, hogy nem úgy tûnik, mintha meg akarna születni a kisfiam. Viszont 2 napja egy ponton kurtyog a hasam, mintha béka lakna bent. Fura
A kérdező hozzászólása: Jujj de durva az utolsó sztori!!! Na én ezt nem szeretném, de szerintem senki... Jól van a kislányod? Nem lett semmi baja??
Nekem úgy volt, mikor "lejárt az idõm" egyik nap magzatvíz vizsgálat (csak megnézik) a másik nap Nst.Ha valami rendellenességet találnak, bent tartanak, úgy hogy mindennap batyuval mentünk.8 nap túlhordás után szültem meg.
A kérdező hozzászólása: Nst nálunk az eredménytõl függõen minden nap vagy 2 naponta van azt hallottam. Kíváncsi leszek, most ugye hétvége jön kíváncsi leszek mikorra hív be.Lehet pénteken aztán hétfõn csak. Magzatvíz vizsgálata nekem nem volt van olyan ismerõsöm akinek lett volna. De én ha magától nem csinálná, kérném!
Nekem a kiírt naptól kezdõdõen minden nap volt nst, de magzatvízvizsgálat egyszer sem. 41+2 spontán szültem.
Tudtommal azt nézik csak meg, zavaros-e a magzatvíz (de nem vesznek ki belõle, csak bevilágítanak). A barátnõmnek belekakilt a baba a 39. héten, rögtön meg is indították a szülést. Ezért nem értem nekem miért nem nézik.
Sziasztok! Én 15-20-ra voltam kiírva, de csak 2-3 naponta hívnak nst-re, és magzatvízvizsgálat egyáltalán nem volt! Rákérdeztem a szülésznõnél, de csak rálegyintett. Remélem nem lesz baj belõle. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Szia, én Kazincbarcikán készülök szülni... A kívánságodat elfogadom, köszi... :) Már van egy 5.5 éves kislányom, õ 6 nappal hamarabb jött, most is csajszi lesz, azt hittem, reméltem õ is hamarabb jön, de... nem úgy néz ki... Ettõl a magzatvíz nézéstõl félek egy picit. És csak megvilágítják és úgy nézik hogy milyen a víz, vagy kiszívnak belõle egy picit, és úgy nézik??
Sziasztok!Ma megnézték a magzatvizet.Minden ok, nem volt valami kellemes.Azt mondta a doki, hogy kinyilt a belsö méhszáj is.Hétfõn megint magzatviz+nst.Ha nem akar jönni a mano rásegitünk.Hát remélem elindul egyedül is.

Milyen időközönként kell sterilizálni a cumisüveget? Minden etetés után vagy elég egyszer 1 nap? Már sok félét hallottam.

Legjobb válasz: attól függ mennyii idõs. míg nagyon pici, minden mosogatás után fõzd ki, nehogy mosószeres maradjon. aztán pár hónapos korában már elég 1 nap egyszer. én 7 hónapos korától hetente 1x fõztem ki csak az üvegeket :)

attól függ mennyii idõs. míg nagyon pici, minden mosogatás után fõzd ki, nehogy mosószeres maradjon. aztán pár hónapos korában már elég 1 nap egyszer. én 7 hónapos korától hetente 1x fõztem ki csak az üvegeket :)
Én is 7-8 hónapos kora körül váltottam. Addig minden evés után. Aztán 12-13 hónapos korában már csak a mosogatás maradt! Sterilizálót eltettük!
az én gyerekem ennyire nem 'steril':) elõször heti 2*szer, majd 3 hónaposan már csak heti 1* sterilizáltam, de külön szivaccsal, jó forró vízben mosogattam, külön a felnõtt mosatlanoktól. az üvegbõl tejet és tápszert is kapott. 5 hónapos kora óta már csak a külön szivaccsal mosom el az edényeit (kanalak, üvegek, tányérok) nem allergiás, nem beteges.
Én kb. 3 hetes kora óta csak mosogatógépben mosom el. Mindig arra gondolok, hogy 3 hónaposan majd megyünk babaúszásra. Na az milyen steril lesz :) Szóval mindig tiszta minden a környezetében, de azért steril, az nekem túlzás!
Minden evés elõtt kapott a babám.
Szia én reggeli és esti kajcsi elött adtam nekünk bevált.Mondjuk azért igyis volt amikor nagyon fájt a pocija.Ha leakarod cserélni csak fokozatosan szabad csökenteni az adagját mert ha hirtelen hagyod abba nem lessz napokig széklete és görcsölni fog a pocija.
Én napi kétszer adtam szopi elõtt (este és délelõtt). Tökéletesen mûködött!
A kérdező hozzászólása: Mèg csak 3 hetes lesz holnap, de ha betölti az 1 hónapot, kipróbàljuk az angol vizet is.
nem rossz de az angol viz sokkal jobb
Hasfájos volt a babám, minden kajcsi, szopi elött adtam egy rendes adaggal az Infacolból, de nekünk abszolút nem vált be!Alig vártam, hogy egy hónapos legyen és utána váltottunk Gripe Water-re.Az nagyon jól bevált.Amugy egyiktõl sem volt semmi baja.4 hónap után tudtuk elhagyni az Angol vizet is.
Én minden evés elõtt adtam neki, és babámnak sem volt tõle baja, sõt kellett is neki mindig adnom, mert akkor jobban volt, jobban mentek a szelek. Ha nálatok ez soknak bizonyul, akkor ne add minden evés elõtt, inkább csak akkor amikor úgy látod nehezen jön a puki/böfi.
Elsõ vagyok: babámnak nem volt sok. Ha te úgy érzed sok neki, akkor persze ritkábban add.
Én csak este kezdem el adni, és éjszaka is adom. Napközben nem. Úgy vettem észre, hogy használ.
nekem bevált. eleinte minden evés elõtt adtam, aztán egyet egyet kihagyta.
A kérdező hozzászólása: És nem volt túl sok? Én azt vettem èszre, hogy ha minden étkezés elõtt adom, annyira jön belõle a büfi, puki, hogy nyugtalanul alszik, és bukik is tõle.
Sziasztok, nálunk az Infacol nagyon-nagyon bevált, így mást már nem kellett kipróbálnunk. Minden rendes evés elõtt beadom neki, de pl. ha csak szomjas és vizet vagy teát iszik, akkor nem, akkor sem ha az nagyobb mennyiség. A gyerekorvos szerint elég lehet napi háromszor beadni, szerintem azonban nem. Az infacolnál arra kell vigyázni hogy jól felrázd beadás elõtt, mert a hatóanyag a flakon alján összegyûlik, és nem is jut a beadott mennyiségbe elég ha nem rázod fel, így akkor nem fog eléggé hatni. A másik, hogy nem elég átlátszó az adagolójának a mûanyag csöve és nem látszik beadás elõtt, hogy mennyi van benne, mennyit szívott fel. Tehát mikor kifogyóban van a flakon, lehet hogy nem is adsz be neki teljes adagot mert nem tudod egyszerre teleszívni a csövet. Ilyenkor nem a szer nem hat, hanem nem kapja meg a szükséges mennyiséget. Minden jót:)

Minden nap fürdesz? Milyen időközönként fürdesz / tusolsz? Csak őszintén! Naponta, kétnaponta, 3 naponta vagy esetleg hetente?

Egy másik kérdés alapján írtam ki ezt a kérdést, kíváncsi lennék, hogy milyen id?közönként fürödtök!

Legjobb válasz: Minden nap minimum egyszer, de ha unatkozok,akkor kétszer.( Ha nagyon akkor akár 3x is, bár az már elég sok:D) 15/f

Minden nap minimum egyszer, de ha unatkozok, akkor kétszer.( Ha nagyon akkor akár 3x is, bár az már elég sok:D) 15/f
Minden nap... van h 3× is Nállam már a fürdés is nem a tisztálkodáson alapszik.. Csak szimplán szeretek lazulni a kádban. Meg persze tusolni is sokszor szoktam, felfrissülés céljából. De viszont megesett már olyan hogy kihagytam egy napot(többet nem).De csak akkor ha nem mentem sehova, csak itthon voltam.
minden nap, van hogy reggel este
Minden este fürdök. És reggelnete munka elõtt gyorsan lezuhanyzom.
A kérdező hozzászólása: Köszi 12:20! Végre valaki akinél feltûnt a klór!
én naponta fürdök/zuhanyzok, de ha nagyon fáradt vagyok akkor 1 nap kimarad, persze csak hétvégén és suli szünetekben:)
utolsó vagyok hajat egy héten 2x mosok
Reggel, este zuhanyozok, minden másnap hajat mosok. Nyáron, amikor a nagy kánikula volt, naponta 3-4-szer zuhanyoztam, naponta hajat mostam. Szerintem Büdipesten muszáj, fõleg nyáron, mikor a bõröd hozzáér a tömegközlekedésen az üléshez.
Inkább kenegetem a bõröm testápolóval, minthogy büdös legyek. Igénytelenek :)
Büdipest xD Ez komoly volt xD
Büdipest XD LOOL XD Na de izééé.Én mindennap fürdök, vagy tusolok este.Ha hullafáradtan érek haza akkor inkább bedõlök az ágyba, és reggel fürdök meg.Szünetekben van hogy egy napot kihagyok, de akkor telefújom magam parfümmel, meg többször dezodorozok xDD
Nyáron naponta, olykor kétszer, vagy +macskamosdás, télen hidegebb idõben kétnaponta (ha fizikai munkát végzek akkor naponta)de csak reggelente és csak zuhanyozok. Borzasztó száraz a bõröm, kemény a vizünk, és egyébként sem szabad túlzásba vinni a tisztálkodást, mert ledörzsöljük magunkról azt a savköpenyt ami védelmet nyújt a kórokozókkal szemben. Itt egy jó kis cikk a túlzásba vitt higiéniáról. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ZntDJA5..
Télen 1-2 naponta zuhanyozok, hetente egyszer mosok hajat. Mosakodni persze minden nap szoktam (arc, hónalj, nemiszerv stb.), de zuhanyozni nem minden nap. Nyáron van, hogy 1-2 óránként beállok a zuhany alá (nem fürödni, csak hûsölni), és hajat is gyakrabban mosok, 2-3 alkalommal hetente.
fürödni hetente egyszer, tusolni hetente kétszer, ok: nagyon klóros, rosszminõségû (büdös, vegyszerszagú a csapvíz) és kiszárítja a bõrömet!!! a többi napokon macskamosdás (fontosabb részek, arc hónaj, intimzóna) sosem vagyok büdös.
A kérdező hozzászólása: "Úgy sem fogják ide írni az igazságot... " Igen, ezt én is így gondoltam, de hát próba cseresznye... Egyébként középkorban nem fürödtek naponta az emberek! Amúgy az a legegészségtelenebb ha az ember naponta 2x fürdik vagy annál többször! Az oké, hogy ha reggel úgy kel, hogy meg van izzadva. Tönkreteszik a bõr felsõ hámrétegét...
22:35 Vagy csak te hiszed, hogy mindenki 2-3 naponta fürdik -.-' Én naponta. Hajat is naponta mosok. 15/L
naponta - szeretek fürdeni :)
régen kétnaponta fürödtem, manapság naponta, mert minden nap tornázom, ezért nemárt ha "megszabadulok" az izzadságtól:D viszont hajat még mindig csak kétnaponta mosok 18/l
Mindennap szoktam zuhanyozni, estefele. Ha meg van akkor egy nap kétszer. Fõleg az elsõ 3 napban... :D 18 L
Naponta(este)
minden nap fürdök , nem bírok koszosan lefeküdni. hajatmosok 2 naponta, volt hogy buli után megmostam a hajam mert nem bírtam a füstszagot.:S 17/L
Nem szoktam förödni, mert nincs hol.... :) Nah, jól van... nekünk csak zuhanyzó van.Minden este zuhanyzok, ha nagyon meleg van, akkor reggel is, és este is.
Naponta tusolok reggel és este is. Nyáron esetleg napközben is. Fürdeni pedig nagyon ritkán szoktam, mert nem egészséges. Nagyon tönkre teszi a bõrt az áztatás.
Úgy sem fogják ide írni az igazságot... Én nyáron mindenap ha meleg van mellette mosakszom. Télen, vagy ha otthon vagyok kétnaponta és közötte mosakszom, volt hogy három napja, és nem rohadtam el de koszos sem lettem (télen). De persze mosakodni arc+hónalj az alap!!). Hajat mosni hetente 2-szer. A svábok kétnaponta fürdenek...vagy még ritkábban.
napi 1x minimum:) 16l
Minden reggel es este. Kiveve azokat a napokat, amikor nem tervezem elhagyni a hazat, csak otthaon punnyadok, akkor csak este.
en furdeni hetente egyszer es nem vagyok budos (arcot kezet naponta tobbszor)hajat ketszer egy heten (szerdan es vasarnap) mosok(mert ha sokszor mossa az ember a hajat akkor gyorsabban zsirosodik)

Az androidos telefont is mint a számítógépet időnként újra kell indítani, és ha igen milyen időközönként?

Legjobb válasz: nem kell újrainditani, ahogy az asztali gépet sem. csak ha lassú akkor

nem kell újrainditani, ahogy az asztali gépet sem. csak ha lassú akkor
Néha nem árt újraindítani. Mint ahogy az asztali gépet is :-) Amikor úgy érzed akad valami, vagy éppen ráérsz, töltés elõtt. Nincs rá konkrét szabály. Hetente azért nem árt.
Minden telefont, még a nem androidosat is érdemes a héten legalább egyszer újrainditani.
Hetente 1x.
Heti 1x szoktam.
Havonta szoktam egyszer. Nekem ez bõven elég.
Nagyon természetellenes a csupasz kukac kinézete, legalábbis minden exem ezt mondta. Havi 1szer nekem is elég. 1 hónap alatt 3-4 mm lesz az még nem zavaró.
Én minden nap, az esti fürdésnél szoktam.
"egy hónap alatt 3-4 mili" nekem 1 hét alatt annyi. Amúgy hetente 2x
Kb. 1-1, 5 hetente epilálom. Így mindig teljesen sima. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!