Találatok a következő kifejezésre: Milyen időközönként cserélni (41 db)

Kell cserélni a cumisüvegeket? Vagy csak a szivófejeket kell? Ha igen milyen időközönként?

A cumikat cserélem kb 2-3havonta.

Legjobb válasz: Szia! A cumisüvegeket nem kell cserélned, legfeljebb csak akkor, ha mondjuk a legkisebb méretû (nekünk aventes van, a kicsi azt hiszem 125 ml-es) már nem elegendõ. A szívófejeken - megintcsak az aventesrõl mondom - számok vannak, amik azt jelentik, hogy hány hónapos kortól célszerû õket használni. A különbség közöttük az, hogy egyre több/nagyobb a lyuk rajtuk, igazodva a babó szívóerejének a növekedéséhez. Szóval a kérdésedre a válasz: a szívófejeket célszerû cserélni, de utána kell nézni, hogy annál a márkánál, amit használsz, milyen fejek vannak, és hány hónapos kortól ajánlottak. Remélem tudtam segíteni: egy 4 hónapos kisfiú anyukája

Szia! A cumisüvegeket nem kell cserélned, legfeljebb csak akkor, ha mondjuk a legkisebb méretû (nekünk aventes van, a kicsi azt hiszem 125 ml-es) már nem elegendõ. A szívófejeken - megintcsak az aventesrõl mondom - számok vannak, amik azt jelentik, hogy hány hónapos kortól célszerû õket használni. A különbség közöttük az, hogy egyre több/nagyobb a lyuk rajtuk, igazodva a babó szívóerejének a növekedéséhez. Szóval a kérdésedre a válasz: a szívófejeket célszerû cserélni, de utána kell nézni, hogy annál a márkánál, amit használsz, milyen fejek vannak, és hány hónapos kortól ajánlottak. Remélem tudtam segíteni: egy 4 hónapos kisfiú anyukája
Ha nem sérült akkor nem kell kicserélni a cumisüveget, elég fertõtleniteni ha sûrûn használja a babácska akkor hetente 1x minimum. A cumit meg szintén fertõtlenitve sokáig lehet használni fõleg a mai szilikonos cumikat. Az hogy milyen hamar használódik el ez az anyag minõségétõl függ, de 2 havonta ajánlatos másikkat rakni.Jól csinálod ! anyuka
A kérdező hozzászólása: aventes cumisüvegeink vannak. köszönöm a válaszotokat!
Igaz, nem aventes volt, de nálunk volt bizony olyan, hogy alul beleszáradt a tápszer, bárhogyan sikáltam a cumisüvegmosóval, illetve áztattam, benne maradt az alsó résben (nem tudom minek csinálnak rést alulra). Ezért én inkább kicseréltem. Ha ilyen gond nincs, akkor nem muszáj cserélni.

Milyen időközönként kell cserélni a levegőztetőben a betétet? 54l-es az akvárium.

Legjobb válasz: A levegõztetõben nincs betét. Amibe betét van az a szûrõ aminek mindig mennie kell(igen éjszaka is), ebben akkor kell cserélni a szûrõközeget amikor már szinte málik, de akkor sem egyszerre az összeset mert akkor nem lesz baktériumkúltúra a következõ anyagban. Amúgy eltérõ hogy melyik szivacsot mennyi idõ múlva kell cserélni. Van amelyiket 4-5 hónaposan már cserélni kell de van amit csak 10 év múlva.

A levegõztetõben nincs betét. Amibe betét van az a szûrõ aminek mindig mennie kell(igen éjszaka is), ebben akkor kell cserélni a szûrõközeget amikor már szinte málik, de akkor sem egyszerre az összeset mert akkor nem lesz baktériumkúltúra a következõ anyagban. Amúgy eltérõ hogy melyik szivacsot mennyi idõ múlva kell cserélni. Van amelyiket 4-5 hónaposan már cserélni kell de van amit csak 10 év múlva.

Meg lehet érezni, ha kiszakadt a gumi? 1 aktus alatt milyen időközönként kell cserélni a gumit? Milyen gumit érdemes venni ami jó a kb.4-4, 5 cm átmérőjű (kis makkal) farkincára?

Tegnap kiszakadt az a fránya durex és semmit nem vettünk észre az egészb?l, csak akkor, amikor már kivette és üres volt a gumi, mert az összes cucc belém került... Csak találgatni tudunk, miért szakadhatott el. Sajna többször összemegy szex közben, gyanítom leveg? kerülhetett a gumiba. Túl hosszú volt az aktus (1 óra) és hiába a síkosító, volt, hogy száraz voltam, gondolom ez is közrejátszott. Érdekelne, ha így elhúzódik az aktus, mennyi id? után érdemes kicserélni a gumit? Mondjuk fél óránként?

Legjobb válasz: az volt a baj hogy száraz voltál ilyenkor be is nyálazhatjátok és akkor nem leszel annyira száraz... hogy a pasidnak lelankad valószinûleg azért van mert nem szereti a gumit velünk is elöfordult mi 6 hónapig óvszereztünk kb. és utána folyamatosá vált hogy lelenkad idöközönként én ezt meguntam és elkezdtem szedni a gyógyszert én neked is ezt ajánlom ma már olyan gyógyszerek vannak hogy nem fog gondot okozni mikor majd teherbe akarsz esni :) de amúgy ha nem akarod a gyógyszert szedni még esetleg kipróbálhatnátok a lifestylet az spermicides kivül és belül is bár nem vékony de nálunk az csak egyszer szakadt ki mikor nagyon száraz voltam remélem tudtam segíteni :)

az volt a baj hogy száraz voltál ilyenkor be is nyálazhatjátok és akkor nem leszel annyira száraz... hogy a pasidnak lelankad valószinûleg azért van mert nem szereti a gumit velünk is elöfordult mi 6 hónapig óvszereztünk kb. és utána folyamatosá vált hogy lelenkad idöközönként én ezt meguntam és elkezdtem szedni a gyógyszert én neked is ezt ajánlom ma már olyan gyógyszerek vannak hogy nem fog gondot okozni mikor majd teherbe akarsz esni :) de amúgy ha nem akarod a gyógyszert szedni még esetleg kipróbálhatnátok a lifestylet az spermicides kivül és belül is bár nem vékony de nálunk az csak egyszer szakadt ki mikor nagyon száraz voltam remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Használtunk mi nyálat és síkosítót is... Nem is keveset... Amúgy gyógyszert szedek, de mint tudjuk, gumival az is biztonságosabb és véd a fertõzésektõl.
4 évig szedtem a fogamzás gátlót, semmi baj nem volt vele, nyugodtan használjátok gumi nélkül!!Nagyon kicsi az esély, hogy teherbe eshetsz ha gyógyszert szedsz.Az óvszerrel nálunk ugyan ez a helyzet, bár még nem szakadt ki, de állandóan kenjük, hogy síkos legyen.A Durexa legjobb márka, szerintünk, mi mást nem is használtunk.Csak ez a megoldás van, vagy vegyétek le.Engem mindig kidörzsölt.Most Pharmatex hüvelykúpot használunk.
csak elõzö kommentjéhez : szerintem a lifestyle a legjobb. a durex nálunk elveszti hamar a síkosságát és hamarabb szakad(ha szakad!) gumit nem kell cserélni egy aktus közben , csak ha egyszer beléd élvezett és utána jön még egy mehet, akkor feltétlen cserélni kell. a durexet tényleg nem ajánlom. a lifestyle talán az egyik legdrágább de elég biztonságos. érdemes kiprobálni

Erős vérzés esetén milyen időközönként kell cserélni az OB comfort valtozatat?

fontos lenne, most kezdem használni..:) el?re is köszi!

Legjobb válasz: Max 6órát lehet bent egy tampon utána cserélni kell. De ha erõs a vérzésed akkor lehet kevesebb mint 6óránként cserélni kell, hogy ne ázzál át.

Max 6órát lehet bent egy tampon utána cserélni kell. De ha erõs a vérzésed akkor lehet kevesebb mint 6óránként cserélni kell, hogy ne ázzál át.
Akkor cseréld, amikor megtelik.(ezt érezni fogod) de legkésõbb 6 órával a felhelyezés után. Ha esetleg 6 óra után nincs tele, akkor se hagyd bent, bár a kivétele kicsit kellemetlenebb, mint mikor tele van, de NEM FÁJ:) Én elsõ két napon mindig teszek be normál betétet, mert a tampon sajnos nem elég (a super plus se) egy-két óránál tovább. Így biztonságban érzem magam akkoris, ha esetleg ne tudok azonnal tampont cserélni. a tisztasági betét sajnos átázik, így tamponnal az elején nem ajánlom.
egészség --> nõk egészsége Az a kategória errõl szól :)
13:40 ! Abban a kategóriában vagyunk -.-
6 óránként szoktam;) a comfort jobban kijön mint más tampon

1991es Kadett E-m van ebbe vezérműszíj vagy lánc van? És milyen időközönként kéne cserélni?

Legjobb válasz: Vezérmûszíj és 50-60ezer km-enként kell cserélni,mert ha elszakad a motor tönkremegy.

Vezérmûszíj és 50-60ezer km-enként kell cserélni, mert ha elszakad a motor tönkremegy.
Ha nem 1.2-es akkor szíjas. és 40 ezer km vagy 4 év a csereperiódus.
A kérdező hozzászólása: 1.4i-s utolsó kiadásokból való!Köszi a gyors válaszokat!Esetleg tudja vki hogy milyen ára van egy ilyen vezérmûszijnak?
szíjjas azt hiszem 60lovas 10000ft körül megúszod szerintem édesapám A omegájába elszakadt az ékszíj(c20ne) annak a cseréje volt 12500ft(ékszíj+vízpumpa...)
3000-5000Ft között van, de nem csak azt kell kicserélni! Ha nem csináltál még ilyet inkább hagyd szerelõre!
A kérdező hozzászólása: Köszi !Szerelõre hagyom az biztos !!

Milyen időközönként kell cserélni a cica almát?

-takarítani, tisztítani természetesen naponta kétszer szoktam-

Legjobb válasz: Ha nem kijáró cicáról van szó, akkor vedd ki a használt almot, amikor meglátod, hogy volt benn. Ha nem vagy otthon, akkor amikor hazamész, megnézed van- e benne valami és kiszeded. Az egészet cserélni sztem elég hetente egyszer. Nálam télen, amikor sokat vannak bent a lakásban, ez bevált.

Ha nem kijáró cicáról van szó, akkor vedd ki a használt almot, amikor meglátod, hogy volt benn. Ha nem vagy otthon, akkor amikor hazamész, megnézed van- e benne valami és kiszeded. Az egészet cserélni sztem elég hetente egyszer. Nálam télen, amikor sokat vannak bent a lakásban, ez bevált.
A macskák nagyon finnyásak az alomra.Érdemes két tálcát rakni neki, mert az egyikbe pisil, a másikba kakil.Lehet látni, hogy mennyire szennyezett az alom.Heti 1-szer, 2-szer célszerü cserélni, mert ha ez nem történik meg idõben, akkor a cica nem az alomra, hanem a szõnyegre végzi a dolgát
teljességgel produktum függõ! az én cicám egyik héten többet, máskor kevesebbet pisilt. kakatakarítás, amint észreveszed! nem kötöm idõhöz, hanem mennyiséghez. ált. jav. egyébként hetente 1x. (lehet kevés)
Én esténként szoktam mielõtt bezárom.

Milyen sűrűn kell talajt cserélni terráriumban és milyen időközönként kell takarítani?

Legjobb válasz: Attól függ mit tartasz, mekkora állatot mekkora terráriumban. Van amit elég csak 3 havonta, van amit hetente, és van aminek 2 naponta ki kell szedni a szarját egy kanállal, hogy ne legyen büdös bent nála.

Attól függ mit tartasz, mekkora állatot mekkora terráriumban. Van amit elég csak 3 havonta, van amit hetente, és van aminek 2 naponta ki kell szedni a szarját egy kanállal, hogy ne legyen büdös bent nála.
Milyen állat alatt?
A kérdező hozzászólása: Nagyfejû gekkó

Az eldobható borotvát milyen időközönként kell cserélni? (Természetesen csak én használom! )

Legjobb válasz: Amikor már nem viszi le a szõrt. Attól is függ, hogy használod, milyen gyakran, mekkora felületen.. (értem itt, mindent azzal szedsz le, vagy csak 1-2 helyen) Nekem elég sokáig bírják, több hónapig kitart egy csomag.

Amikor már nem viszi le a szõrt. Attól is függ, hogy használod, milyen gyakran, mekkora felületen.. (értem itt, mindent azzal szedsz le, vagy csak 1-2 helyen) Nekem elég sokáig bírják, több hónapig kitart egy csomag.
Ha elkopik a penge, és már nem tudsz vele normálisan borotválni, le kell cserélni. idöközt nem nagyon tudok irni, attol függ milyen gyakran, és mekkora területen:) borotválkozol
Hát én hetente kétszer borotválom a lábam, combom, hónaljam. Egy borotva kitart 1 hónapig így. De lehet érezni mikor már életlen, tépi a szõrt, vagy akármi, akkor cserélni kell.

9-10 hós babátoknak milyen időközönként kell ruhatárat cserélni, kinövés miatt? Milyen gyorsan nőnek innentől kezdve?

Legjobb válasz: Nekem is 9 hónapos a lányom engem is érdekelnének a válaszok. 6-9 hós méret már rég kicsi, 7 hónapos kora óra 9-12 hós méretet hordunk, de érdekes hogy a következõ méret már sokkal nagyobb, úgyhogy a mostanai ruhát biztos hordjuk tavaszig. Bár érdekesek a méretezések, mert coraban kapható ruhákból 12 hónaposra valót hordunk, de a tescosból 9-12 hós a jó, c&

Nekem is 9 hónapos a lányom engem is érdekelnének a válaszok. 6-9 hós méret már rég kicsi, 7 hónapos kora óra 9-12 hós méretet hordunk, de érdekes hogy a következõ méret már sokkal nagyobb, úgyhogy a mostanai ruhát biztos hordjuk tavaszig. Bár érdekesek a méretezések, mert coraban kapható ruhákból 12 hónaposra valót hordunk, de a tescosból 9-12 hós a jó, c&
c&a-ból pedig a 80-ast.
Én úgy tudom, hogy ilyen tájt a babák lassabban nõnek, és kevesebbet is híznak. Az én lányom most lesz 10 hónapos, de már kb 1, 5-2 hónapja ugyan azt a méretet hordjuk. 9-12 hónaposat veszünk mi is. Szerintem még télen kihúzzuk ezzel a mérettel.
A kérdező hozzászólása: Mi most 9 hósak vagyunk. Tescos bodyból már a 12-18 hósat hordjuk, 76 cm-ik vagyunk.

Lézernyomtatók képalkotó dobját milyen időközönként kell cserélni?

Van egy HP Laserjet 100 color M175 típusú multifunkciós készülékem. Készülék állapotánál olvasni a tonerek állapotát, és a képalkotó dob állapotát. Előzőleg HP tintasugaras multifunkciós készülékem volt és ott ugye nem találkoztam ilyennel, csak a patronokat kellett cserélni. Köszi előre is a segítséget!

Legjobb válasz: Bírják sokáig, típustól függõen 20-25 ezer oldal. Sok típusnál inkább az a baj, hogy ezeket drum -okat, számlálóval látják el. Ha elér egy bizonyos oldalszámot letilt az elektronika, még ha lenne is benne újabb 5000 oldal, meghibásodás nélkül.

Bírják sokáig, típustól függõen 20-25 ezer oldal. Sok típusnál inkább az a baj, hogy ezeket drum -okat, számlálóval látják el. Ha elér egy bizonyos oldalszámot letilt az elektronika, még ha lenne is benne újabb 5000 oldal, meghibásodás nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Utána néztem, és HP 126A LaserJet képalkotó dob kell hozzá, amely oldalkapacitása (színes) 7000 oldal, oldalkapacitása (fekete-fehér) 14000 oldal. Valóban van egy számlálója, de szerencsére beállítható az, hogy csak figyelmeztessen és tovább használható legyen.
A kérdező hozzászólása: Multifunkciós készülékem minden egyes bekapcsolásakor 1, 5 perces inicializálással kezd. Ez normális? Illetve a rendszer beállításainál a szín kalibrálásánál be van állítva, hogy "Bekapcsolás után: 15 perc" (minden bekapcsolás után 15 perc eltelte után kalibrál), és "Kalibrálás idõzítése: 48 óra". Szükség van ilyen "gyakran" kalibrálni? Mennyi toner port használ el ilyenkor?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!