Találatok a következő kifejezésre: Milyen idös lehet (113 db)

A tengerimalacot milyen idősen lehet elhozni? 3 hetesen lehet?

Legjobb válasz: sztem már lehet gyorsan fejlõdnek

sztem már lehet gyorsan fejlõdnek

Milyen idősen lehet a babának babapiskotát adni? 5hós a fiam. És milyen ujdonságot adhatok neki?

gyümiket kapot már.

Legjobb válasz: Nagyon jól irta az elsö válaszoló, végre valaki gondolkozni is tud. A babáknak nem az ujdonság a lényeg hanem a fokozatosság és hogy minõségileg és mennyiségileg megfelelõ tápanyaghoz jusson.

Nagyon jól irta az elsö válaszoló, végre valaki gondolkozni is tud. A babáknak nem az ujdonság a lényeg hanem a fokozatosság és hogy minõségileg és mennyiségileg megfelelõ tápanyaghoz jusson.
Elvileg a hozzátáplálást csak 6 hós korban lehet megkezdeni, mivel addigra fejlõdik ki a kis gyomra a tejcsin vagy a tápszeren kívül is más ételre. Persze mostanság 70% már elkezdi 3-4 hós korban, és így minden elõrébb jön.Mivel a babapiskóta nagyon cukros, így csak 1 éves kor után ajánlott, ugynúgy mint a tejtermékek. Mindennek megvan a maga ideje amit a nagy okosk be is bizonyítottak, hogy hogyan és miképpen lessz jó.Szerintem senki sem tartja be az ajánlott hozzátáplálási tanácsokat.
Nem értek egyet az elõttem szólóval, mert minden bébiételen nem hiába van feltüntetve, hogy mennyi idõs kortól lehet adni a gyereknek, biztos nem véletlenül van a gyümölcsökre ráírva, hogy 4 hónapos kortól adható, ha nem lehetne adni. Ha egy picurka tápszeres vagy vegyes etetésû nyugodtan lehet neki adni fõleg, ha már van foga is, ha csak anyatejes akkor az tény és való, hogy fél éves koráig nincsen szüksége másra csak az anyatejre! Ebben a kérdésben MINDEN szülõ máshogy gondolkodik van aki túl félti a gyermekét néhány ételtõl és késõbb majd ebbõl lesz probléma, hogy finnyás a gyerek és alig eszik valamit, gondoljunk csak vissza nagyanyáink korszakába õk hogyan nõttek fel??????mégis van aki megél még 90-100 évet is!!!!!!
Ma ki él 100 évig? Vegyétek már észre hogy más világot élünk!
Szió! Az én lányom almát, banánt, õszibarackot már kóstolt, zöldségek közül krumpli, sárgarépa és sütõtök volt már terítéken - utóbbi a kedvence. Én is "újdonságot" kerestem neki, és sokan ajánlották a céklát (mellesleg rengeteg vitamin van benne, meg vas és kálium). Próbáld ki, biztos bejön valamelyik. Zita (31 hetes kislány anyukája)
fosfovit kekszet adjál babapiskóta helyett, mert az tej és tojásmentes. A brendonban most akciós. Drága, de nagyon sok van benne, a lányom már több mint egy hónapja minden nap eszik belõle és még mindig nem fogyott el.
A konzervgyáraknak is meg kell valamibõl élniük...A nagymamám 95 a nagypapám pedig 96..:) errõl ennyit.

Kuvik fiókának milyen idősen lehet az egereket a földre rakni hogy magától megegye?

Legjobb válasz: Ha árva fiókát találtál, akkor vidd el a legközelebbi állatkertbe. Vagy hívd fel a környékeden lévõ természetvédelmi egyesületet. http://www.mme.hu/ A kuvik védett madár! Engedély nélkül nem leht tartani! A madár hosszú szenvedés után elpusztul, téged meg jól megbírságolnak ha kiderül.

Ha árva fiókát találtál, akkor vidd el a legközelebbi állatkertbe. Vagy hívd fel a környékeden lévõ természetvédelmi egyesületet. http://www.mme.hu/ A kuvik védett madár! Engedély nélkül nem leht tartani! A madár hosszú szenvedés után elpusztul, téged meg jól megbírságolnak ha kiderül.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok tartani és nem találtam fiókát.csak láttam hogy a fiókákat úgy etették hogy egereket dobtak a fészekbe.
Amikor már nagyjából tollasak, szerintem a szülõk nem adják a szájukba a falatot, hanem csak leteszik eléjük.
A kérdező hozzászólása: köszi


Hogy lehet megkülönböztetni a hím és nőstény ancit? Milyen idősen lehet megkülönböztetni a nemeket?

Legjobb válasz: A Hím ancinak több, tüskeszerû kinövés fog nõni a fején, a nõstény fején meg semmi.

A Hím ancinak több, tüskeszerû kinövés fog nõni a fején, a nõstény fején meg semmi.
Amstaff jellegû kb 9-10 hetes kölyök.
sztem is stafford
pit vagy staff igen, vagy valamelyik keveréke. nincs túl jó helye ránézésre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. A helye az teljesen jó, csak ma találtuk meg a gazdájától 2 utcával arrébb, most jött érte, ezidáig nem tudtuk sajnos hogy az övé a kutyus, de már megvan a gazdi :)

Milyen idősen lehet adni infacolt vagy espumisant? Egészen a születéstől, vagy korhoz kötött?

Szeretném bekészíteni, ha esetleg szükség lenne rá. Minden tapasztalat érdekel. köszi. 36 hetes kismama

Legjobb válasz: mindkettõt lehet adni csecsemõkortól

mindkettõt lehet adni csecsemõkortól
Nálunk az infacol vált be, és tápis baba.
3 hetes kora óta infacolt használtuk. 2-3 nap alatt hatott. elõször minden etetés elõtt kapott majd minden 2. elõtt, végül csak este és 3 hónapos korában teljesen elhagytuk. egyszer kipróbáltuk az espumisant mert jóval olcsóbb de megbántam, órákon keresztül üvöltött úgy fájt a pocakja :( ki kell tapasztalni nálatok melyik válik be. talán az angol víz lehet a legtöbbeknek jó, ahogy ott olvasom
Mi is Espumisant használtunk, nagyon jó volt. Mondjuk a lányom kb. a 2. héttõl kapott tápszeres pótlást. És a védõnõnk szerint az Infacol általában a csak anyatejes babáknál jobb, az Espumisan meg a tápszereseknél. És nálunk tényleg, mert egyszer nem tudtunk Espumisant venni, helyette Infacolt hozott a férjem, és nekünk nem ért semmit. Szerintem ki kell tapasztalni.
Espumisan nem vált be, az infacol igen.1 hetes lehetett, mikor elõször kapta, akkor jöttem rá, hogy a hasa fájhat.
Nálunk 2 hetes korában kezdõdött, infacolt kapta, az bevált. Ha az infacolt adod akkor úgy add ahogy a leírásban van, nem szabad, hogy a szájához, vagy a nyelvéhez érjen a mûanyag rész, mert akkor nem használ. 1, 5 hétig tartott nálunk a hasfájás. Ha cicizni fog akkor figyel, hogy az egész bimbó a szájában legyen, ha tápis lesz akkor a cumi mindig legyen tele tejjel, ezzel nem fog annyi levegõt nyelni, de biztos elfogják mondani neked a kórházban is. :) Könnyû és gyors szülést!
20:58as vagyok. Amint betöltöttük a 3 hónapot, elmúlt a hasfájás, majd hogy nem napra pontosan. Azóta, már ettem karfiolt is és semmi gond nem volt tõle. Most 4 hónapos a kisfiam
Mi espumisant használtunk, kb. 1 hetes korától, annyira hasfájós volt a kisfiam. Nagyon meg voltunk vele elégedve. Én minden szopi elõtt adtam neki, ahogy a betegtájékoztatón volt.
Én 3 hetes kortól adtam. Elõtte próbáltuk túlélni a dolgokat, igazából nem tudtam miért sír, aztán egy tapasztaltabb anyuka mondta, hogy húzkodja a lábát, úgyhogy valószínûleg a hasa fáj. Persze az Espumisantól nem javult semmit, de legalább valamit tettem érte. 6-7 hetes kora körül szerencsére elmúlt.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez lényegében annyit jelent, hogy már pár naposan adhatom, ha fáj a hasi? És melyik jobb, ha van tapasztalat? Hát igen- falunk kicsit bajos az éjjeli bevásárlás:)
jól teszed, készítsd csak be! mi kétszer mentünk éjjel nappali gyógyszertárba infacolért :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hát akkor majd valami lesz, mondjuk az lenne az igazi, ha hasfájás mentes lenne(kisfiú lesz), de inkább nem merek reménykedni:)

Milyen idősen lehet a nöstény kiscicát ivartalanitani?

Legjobb válasz: Elvileg bármennyi idõsen lehet, de azért az orvosok nem szeretnek nano sebészkedni, ezért 5 hónapos kor elõtt nem nagyon csinálják meg itthon, de amerikában simán.

Elvileg bármennyi idõsen lehet, de azért az orvosok nem szeretnek nano sebészkedni, ezért 5 hónapos kor elõtt nem nagyon csinálják meg itthon, de amerikában simán.
Szerintem 6-9 hónapos kor körül a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Szerintetek milyen idős lehet ezek alapján a gyerkmekem?

Önállóan megy,labdát rúgja,néha kézzel dobja,guritja. Tudja az apa,anya,de,ott,ide,mama,gól szavakat,de ritkán használja.Tudja hivni a macskát,a nevét,autót,kutyát utánoz.Nagyon sok dolgot megért,de természetesen nem mindent.Könyvből mutatja az állatokat,autót stb ha megkérdezzük tőle melyik az. Ha valamit szeretne vagy megmutatja vagy megfogja a kezünket és odahúz.Cipőjét letudja venni,fel nem.Kulcsot berakja a zárba,kupakokat felcsavarja. Pohárból még nem tud önállóan inni,fogja de még félre-félre önti.Eszik kanállal,villával de még az is néha néha mellé megy:) A dvd lejátszón megnyomja a gombot ami kiadja a cd-t majd kicseréli 1 másik cd-re és becsukja :D Köszönöm szépen a válaszokat:)

Legjobb válasz: 1 éves? hm..... nem tudom. Kupakot csavar, kulcsot zárba tesz???? inkább 2 évesnek tippelem. Egy egy éves szerintem nem ilyen fejlett. Örül, ha megy, nemhogy labdát rúgjon tudatosan. sok bezzeg anya válaszolt. kérdezõ, elárulod?

1 éves? hm..... nem tudom. Kupakot csavar, kulcsot zárba tesz???? inkább 2 évesnek tippelem. Egy egy éves szerintem nem ilyen fejlett. Örül, ha megy, nemhogy labdát rúgjon tudatosan. sok bezzeg anya válaszolt. kérdezõ, elárulod?
Szia! Szerintem 1 év körüli lehet.Az én babám kb ekkor csinálta ezeket amiket leírtál. Bocsánat ha esetleg nem volt jó a tipp:)
A kupaklecsavarást és a CD cserét leszámítva 1 évesen már tudta ezeket a lányom. Kupakot mostanában kezdett lecsavargatni 1, 5 évesen. Viszont õ másban különleges: rajztáblára írt néhány szót felismer pl. MAMA :-) Én erre vagyok nagyon büszke!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nem akartam vitát szitani a kérdésemmel! 15 hónapos a kisfiam és nem az én érdemem amit csinál vagy nem csinál, nem idomitom:) Mondjuk a dvd-n nagyon meglepõdtem, persze õ is szeret gombokat nyomni, de a cd cserét teljesen tudatosan csinálja, még a cd-t is megtörli mielõtt belerakja:D
Ja, a 3-as és az elõzõ voltam
pontozzatok le, de nekem ezeket annyira nehéz elhinnem....
11 hónapos. A lányom is kb ezeket csinálta ennyi idõsen, bár õ inkább kézzel evett, és 11-12 hónaposan kb 8-10 állathangot utánozott. Fiam pedig lényegesen sokkal késõbb csinált mindent. Ezek a dolgok nem az anyuka szuperségének köszönhetõek:)
Nem vagyok bezzeganya, a sajátjaimból indulok ki. A kicsi most 11 hónapos, kupakot teker (csak le) állandó kifejezéseket használ az apa (ava), anya (aja), kutya (vá) szavaknál. Könyvbõl több állatot felismer, kérésre mutat. Cipõjét (tépõzáras) leveszi, dvd- lejátszón gombot õ is nyom, asztali mp3-as rádiót be-kikapcsol kérésre. Ha valamit szeretne, mutatja. Bútor mellett kapaszkodva lépeget, és rúgja a labdát. Kézzel dobja a kisebb labdát, golyót, gurítani nem akar. Nem iszik pohárból, nem eszik önállóan kanállal, villával. Nem tesz kulcsot a zárba. Az enyém jónéhány dolgot nem csinál még, így láthatod, miért írtam a 12-14 hónapot.
7-essel egyet értek...nekem is kicsit erõs, hogy egy 1 éves több szót tudjon, labdát rúgjon, kanálla, villával egyen, kupakot lecsavarjon.... Én minimum 1, 5-nek mondanám, de inkább picit több. Amúgy ezek alapján olyan nehéz megállapítani, mert máskor kezdenek el menni, beszélni, de ezek szerintem akkor is túl összetett dolgok egy 1 évesnek! Elsõ fiam 1 évesen még menni sem tudott!
20 hónapos
másfél éves
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.Kisfiú:) Két nyelvû azt még elfelejtettem irni, angolul 1 szót tud.
12-14 hónap körül. Fiú vagy lány?
1.5 éves
kb. 14 hós
A kanállal evés kivételével olyan 11-12 hónap között kezdett ilyeneket csinálni a lányom, tehát nálatok is ezt tippelem. Kanalat még akkor nem is adtam a kezébe.
16 hós (bocs, ha sokat tévedek, de semmiben sem vagyok jó tippelõ)
Én kisfiam 9, 5 hónapos, néha integet, nem-et érti. õ megáll a két lábán egyedül, támasztás nélkül és már egy hónapja kapaszkodva körbesétálja a bútorok mentén a lakást és irdatlan gyorsan mászik. õ mást nemnagyon csinál :D

Új autó akkumulátort kell vegyek milyen idős lehet? Többi lent.

Új akksi kell az autóba. olyan aksit találtam a boltban aminek a gyártási év szerint 2 éves az ilyet meg szabad venni? 100% kapacitásu vagy az évek folyamán veszit a kapacitásából ami töltés után se lesz már 100%?

Legjobb válasz: Ha száraz akksi és neked kell felsavaznod elõször, akkor nincs semmi gond. Ha töltött, akkor nem a legjobb választás.

Ha száraz akksi és neked kell felsavaznod elõször, akkor nincs semmi gond. Ha töltött, akkor nem a legjobb választás.
Semmiképpen nem vennék meg 2 éves akksit. Mikor én vettem autóba, motorba 1-2 hónaposak voltak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A boltos meg jön a hü..e szöveggel így szokta eladni és 3-4 havonta rátölt olyan mint az új. Aztán csodálkoztam volna ha csak 3 évet bír az autóba. Még egyszer köszönöm. Internetes vásárlásról van valakinek tapasztalata?
Épp most akarok ott venni, kiszállítással együtt 3, 5~4(!!!)ezerrel olcsób, mint a boltban. Ezeknél: http://www.akkumulatorbank.hu/index.php?page=detail&id=13154.. Egyébként a két évesre(és bármelyikre) rakasd rá a mûszert, és kiírja, hogy mennyi az akksi "indítási készsége" (százalékban).

18 eves lany vagyok a terhessegmegszakitasrol szeretnek tobbet tudni hogy mi a procedura? Milyen idosen lehet?

szex,fpgamzasgatlas,szuzesseg

Legjobb válasz: Fogamzásgátlás kulcsszó? A terhességmegszakítás mióta fogamzásgátlás? Inkább a kotonról olvasgass egy kicsit. Amúgy meg google a barátod.

Fogamzásgátlás kulcsszó? A terhességmegszakítás mióta fogamzásgátlás? Inkább a kotonról olvasgass egy kicsit. Amúgy meg google a barátod.
elõbb kérdeztél volna a fogamzásgátlásról!
Háziorvoshoz vagy nõgyógyászhoz menj, õ felvilágosít. És ne aggódj, köti az orvosi titoktartás.
Sose fogod magadnak megbocsájtani, ha elveteted, és lehet, hogy késõbb még terhes sem lehetsz a mûtét szövõdményeként, hiába szeretnéd pár év múlva. Bocs a kemény szavakért, de ezt jó, ha tudod. Egy baba csodálatos dolog, egy élet. A szívem szakad meg, mikor ilyeneket olvasok, hogy valaki abortuszról érdeklõdik.
Bármilyen idõsen lehet, de 18 év alatt szülõi beleegyezéssel. 1. ha tuti, hogy terhes vagy, és nem akarod, elmész a családsegítõ szolgálat védõnõjéhez (mehetsz bármilyen városba, akár az ország másik végébe is) 2. ott beszélgettek, és ad egy igazolást, hogy voltál nála 3. ha még mindig akarod, három nap múlva megint el kell menned hozzá, ismét beszélgettek 4. ha még mindig akarod, õ ad egy újabb igazolást, amivel nyolc napon belül jelentkezned kell az illetékes kórházban, ahol elvégzik a mûtétet (asszem a kh.-at is te választod ki) 5. a te második igazolásoddal egy idõben õ küld egyet a kórháznak is, ahová utalt, hogy várjanak 6. ha mégsem mész el a mûtétre, akkor a kórház visszaszól a csal.seg. védõnõnek, és õ küld egy papírt a te védõnõdnek (minden várandóst védõnõ gondoz), aki veszélyeztetett terhesként fog kezelni - ez semmi extra, csak fokozottan figyel rád, mert el akartad vetetni a babát. A mûtét 28.500 Ft körül van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!