Találatok a következő kifejezésre: Milyen idös kezd tojást (1 db)

Milyen idös korban kezd tojást rakni a tojó nimfapapagáj?

2 éves a lány nimfám, várhatóak a kicsik most tavasszal?

Legjobb válasz: Én úgy tudom,hogy igen.

Én úgy tudom, hogy igen.
Nagy a valószínûsége.Az enyém mondjuk lehet volt 3éves is, amikor elõször tojt tojást.Eleinte üldögélt rajta, de nem költötte ki.Húsvétkor is volt két tojása, de már rá se ült...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Termesztettem fürtös kölest de tetves lett oda adhatom a papagájaimnak? Lesz tőle bajuk?

5

Tojo kecskepapagaj melle csak him kecskepapagajt rakhatok parba?

1 hete berepult hozzam egy tojo kecskepapagaj, megtartottam. Szeretnek melle egy part h ne legyen egyedul, de nem szeretnem tenyeszteni. 2 tojot tehetek egy volierbe? Illetve csak kecskepapagaj lehet mindketto? Mindenhol mast irnak..:(

1

Hogyan kell evésre bírni a verébfiókát és mennyit kell neki adni?

Találtam tegnap egy verébfiókát, már elég nagy, tollas, pici távolságokat tud repülni, de felfelé nem, csak lefelé... nem nagyon akar enni, 3 csontit sikerült beleimádkoznom csipesszel, nagy udvarlások árán. Nem tátog meg csipog, ahogy kellene neki (gondolom én). Mennyit kellene ennie, hogy életben maradjon? És vajon miért nem akar enni? Mikortól tud magától?

2

Egy szajkót mekkora kalitkában lehetne tartani?

1

Szerintetek jó egy hím nimfa papagájnak az Alex név? Légyszi küldjetek papagájnak való nevet! Köszönöm a segítséget.

(Fiú papagáj nevet küldjetek)

6

Kalitkán kívül végzi a dolgát. A kalitkát odúként kezeli egyik sarkában kotlik, oda nem piszkít. Félek, hogy a "gyűjtögetéstől" valami baja lesz. Mit csináljak? Volt már valakinél ilyen? Várom a tanácsokat, ötleteket! KÖSZÖNÖM!

6 hónapos saját, kézzel nevelt hullámos papagájom, kislány.

0

A papagájom miért ette meg a tojásból a sárágáját (az öveből)?

a papagájom miért ette meg a tojásból a sárágáját (az öveből)??? 2013 08 22 tojta és ma 2013 08 22-edikén meg is ette a sárgáját :S a többinél is meg fogja ???

1

Mit esznek a fácánok és tojás koruk óta mennyi idő, hogy repüljenek?

0

Milyen papagájfajt ajánlanátok?

Középtermetűek vagy nagyobbacskák érdekelnének inkább, amiket nem olyan extrém nehéz tartani (tehát nem nehezen beszerezhető a táplálékuk, úgy mint nektár, nem érzékenyek a legapróbb páratartalom változásra is, stb).
A legfőbb szempont, hogy olyan madarat keresnék (mindenképp kézzel neveltet, gondos tenyésztőtől), ami igazi társ-állat lehet, szelíd, kedveskedő, simogatható, kézbe vehető, gazdájához erősen kötődő és ragaszkodó, szeretetreméltó, intelligens, könnyen kezelhető természetű.

Rengeteget vagyok itthon, így tudnék vele foglalkozni eleget, természetesen a madár igényeinek megfelelő méretű (akár külön a részére készíttetett) ketrecben, illetve a lakásban szabadon tartanám.

8

Mennyi idő múlva pusztulnak el a nimfapapagáj tojások miután a tojó valamiért nem ül rajtuk?

2 tolást tojt 2 napja.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!