Találatok a következő kifejezésre: Milyen idös kezd (13 db)

Fiúk! Egy pasi milyen idősen kezd el olyan lányt keresni akit akár már feleségül is venne?

Legjobb válasz: Elgondolkodtató a kérdésed. ahogy már írták a többiek, nem lehet pontosan megmondani. ha egy olyan éretlen tejbetök a pasid mint az enyém, akkor még jópár évig lemondhatsz a gyerekrõl, amennyiben tõle akarsz. én eldöntöttem, hogy max. 30 éves koromig vagyok hajlandó várni az elsõ gyerekkel, ha õ még akkor sem akar, akkor le is út fel is út. legfõbb vágyam a gyerek, nincs az a pasi, akinek a kedvéért sokáig halogatnám vagy akár lemondanék róla. most 24 vagyok.

Én már most 22 évesen elhatároztam pár hülye párkapcsolat miatt, hogy csak olyannal fogok összejönni, akit akár el is tudnék képzelni feleségemként.
Elgondolkodtató a kérdésed. ahogy már írták a többiek, nem lehet pontosan megmondani. ha egy olyan éretlen tejbetök a pasid mint az enyém, akkor még jópár évig lemondhatsz a gyerekrõl, amennyiben tõle akarsz. én eldöntöttem, hogy max. 30 éves koromig vagyok hajlandó várni az elsõ gyerekkel, ha õ még akkor sem akar, akkor le is út fel is út. legfõbb vágyam a gyerek, nincs az a pasi, akinek a kedvéért sokáig halogatnám vagy akár lemondanék róla. most 24 vagyok.
Én második vagyok, és ha már így belementünk a dolgokba, akkor elmondanám, hogy én max 28 éves koromig meg szeretnék nõsülni, aztán ki tudja mi lesz belõle, de akkor már nyugodtan jöhetnének a gyerkõcök is. 20F
Én 19 vagyok, de már 10 évesen is családpárti voltam abszolút. Ilyennek neveltek. A család mindenek felett. Hogy ez mit jelent? Van rá esély, hogy idén megházasodom, de megtettem volna ezt akár 5 évvel ezelõtt is, ha megtalálom a megfelelõ partnert hozzá(szerencsére most megvan). Tehát ez neveltetéstõl nagyban függ. Gyereket is szívesen bevállalnék akármikor, AMINT lesz stabil, viszonylag jól fizetõ munkám.
Mármint egy milyen pasi? A tipikus nagy kan? Mert az kb 30 + az értelmesebbje meg akármikortól , van rá precedens, hogy 16év körül jöttek össze, aztán férj és feleség... Szoval nincs ilyen kor, viszont a szoknyapecérek azok télleg cska 30+. Én nem ezekhez tartozom.
Így van, anyuci kedvence típus például még 30 évesen is anyuka nyakán él, és 16 éveseket , , kezelget", és lehet, hogy meg sem komolyodik.A nagy átlag azért 30 felé elkezd komolyodni, és van az értelmesebb réteg, akinek még normális felfogása, és már 25 évesen tervezhetsz vele jövõt, mert nem fél az igazi élettõl.Ugyanis az igazi élet nem a buli, a cigi, a pia, meg a haveri kör, hanem a csekkek, a háztartás, a kapcsolat ápolása. Komolyan mondom, egyre több pasi van, aki nem életre való, tisztelet a kivételnek! 23/L
Ez jó :) Elõször is ez egyéntõl függõ. A mai számomra szörnyû világban a gyerekvállalási és a házasság kitolódás miatt szerintem 25 év az átlag amikor elkezd keresni de ahogy mondtam ez változó meg persze nem is mindenki akar szerzõdési kapcsolatot meg gyereket. 13/F
Harmadik hozzászóló szerint az igazi élet a csekkek, a háztartás, és a kapcsolat ápolása... nem csoda, hogy a pasiknak nincs kedvük megházasodni... ha ilyen lenne az igazi élet, akkor inkább meghalnék... 24, l
Én nõ vagyok, de szerintem nem csak a szoknyapecérek azok, akik 30 évesen nõsülnek. Én ismerek egy csomó olyan nagyon komoly fiút, aki nem egy nõcsábász, és 30 éves koránál elõbb nem akart, vagyis inkább nem nõsült meg. Nekik más a biológiai órájuk, a legtöbb férfi még nagyon kisfiú huszonévesen. Persze van kivétel. Nem azokról beszélek, akik csak kalandokat keresnek, mert azok más kategória. Azokról, akik komoly kapcsolatot keresnek, de ettõl még 30 éves koruknál elõbb nem akarnak családot alapítani.
Ja, tehát én azt tapasztaltam, hogy 30 éves kor körül, úgy 27-tõl kezdik érezni, hogy jó lenne megállapodni.
19:36 én viszont egyetértek veled! akinek az élet a bulizásról, piálásról, nõzésrõl szól az egy szánalmas, unalmas mama kedvence. az ilyen 40évesen se akar megállapodni, aztán észreveszi, hogy hogy elmentek az évek, õ meg szart se csinált egész életében.
Rendben, félreérthetõen fogalmaztam, és sarkosan.Megértem a Ti véleményeteket is, de légyszi, ne egymást elemezgessük.
Nem kell megsértõdni, lehet, hogy félreértettünk, de igazán elismerheted, hogy egy kicsit sarkosan fogalmaztál. Mi is kifejtettük a véleményünket, ennyi.
Akkor megkérek mindenkit, hogy ne engem minõsítsen, hanem a kérdésre válaszoljon. Ha nem érted, mit akartam írni ezzel a mondatommal, akkor sajnálom, de senki nem kért meg arra, hogy elemezgesd a mondataimat.Magyarázkodni sem fogok, bár szerintem elég világos, hogy úgy értettem: aki csak ivászatban, bulizásban, cigarettázásban, és nõzésben nagy, az alkalmatlan a házasságra, és nem életre való, bár annak állítja be magát. Innentõl kezdve nyugodtan ki lehet forgatni a szavaimat, és belém lehet kötni, ha csak idáig terjed az intelligencia. Azért vagyunk itt elvileg, hogy a kérédsre válaszoljunk, ne azért, hogy a névtelenség álarca mögé bújva a másikat [email protected] a szavai, vagy gondolkodása miatt. (Igen, eljárunk bulizni, mert érdekes módon szeretünk.Viszont az ebédet nem anyuci fõzi helyettem, és egy lámpa beszereléséhez nem kell villanyszerelõt hívni.Ennyi.)
Én is erre reagálnék: "Ugyanis az igazi élet nem a buli, a cigi, a pia, meg a haveri kör, hanem a csekkek, a háztartás, a kapcsolat ápolása." Szerintem megbocsátható nõnek, férfinak egyaránt, ha ebbõl az "igazi életbõl" nem kér... Ráadásul a kapcsolat nehezen ápolható pl. súlyos anyagi gondok mellett. Ezért húzom az összeköltözést, ameddig lehet, élvezni akarom a randevúkat, a sima járást, igen, csak a "habja" kell egyenlõre. És? Ettõl szerintem nem vagyunk rossz emberek. Egyébként meg én még járok bulizni, és vannak együtt élõ párok, házaspárok is, sõt olyanok is, akiknek már van gyerekük. Nem azt mondom, hogy minden nap ott lógnak, de igenis rendszeresen járnak társaságba. Kérdésre válaszolva, ismertem olyat, aki már 20 körül erre gondolt, meg olyat is, aki még 35 körül se. Egyénfüggõ, meg hogy talál-e olyan jó kapcsolatot. De alapvetõen hülyeségnek tartom elsõ randira úgy menni, hogy azt nézed, el tudod-e képzelni az illetõt a férjednek/feleségednek. Engem dobtak már ki azzal 2-3 randi után, hogy nem tudná velem leélni az életét. Szerintem ez vicces megközelítés ilyen hamar. 29/n
Kedves 24/L! Miért, az élet buliból, piából, és haverokból áll CSAK ÉS KIZÁRÓLAG???Lehet, hogy Neked igen, nekem sajnos másból is kijut, de érdekes módon még eszembe nem jutott, hogy emiatt öngyilkos legyek.Látszik, hogy nem nagyon tapasztaltad még, de majd eljön annak is az ideje. Mellesleg a kérdésre is válaszolhatnál, amellett, hogy engem minõsítesz névtelenül és arc nélkül.Így nagyon könnyû.
25

Ha terhes egy no, milyen idosen kezd el noni es erzekeny lenni a melle?

Legjobb válasz: Nekem a pozitív teszt elõtti héten már érzékeny volt, aztán a 8-9. hét környékén nött egy számot és ez így is maradt még. Ja és nekem is tiszta csík lett sajnos. 33h.

Nekem a pozitív teszt elõtti héten már érzékeny volt, aztán a 8-9. hét környékén nött egy számot és ez így is maradt még. Ja és nekem is tiszta csík lett sajnos. 33h.
nekem + teszt elõtt már érzékeny volt és nõtt
Olyan 16. hét környékén kellett egy számmal nagyobb melltartót vennem, és azóta csak sötétedett a bimbóm, de nem nõtt még egy méretet.Érzékenysége változó, most már nem bírom ha a férjem hozzáér.Sajnos...:(Hogy mikor kezdõdött az érzékenység arra nem emlékszem, én nagyon sokat hánytam és ha érzékeny is volt nem foglalkoztam vele, eltörpült valószínûleg a rosszulléteim mellett.De szerintem mindenkinél más.
szia én 9hetes 2 napos terhes vagyok és kb 2 hete leszakadnak a melleim, nagyon érzékeny és olyan mintha vízrajzi térkép volna rajta:D tiszta csík!!!!
Ez egyénfüggõ, de amúgy abból "le tudod mérni" egy kicsit hogy mikor nem vagy terhes mensi elõtt mennyire volt érzékeny, mennyire fájt. mert pl. nekem már akkor is nagyon érzékeny volt, feszült meg minden. Terhesen 5-6.héttõl úgy fájt, feszült és húzódott, hogy széttett karral zuhanyoztam nehogy még csak véletlenül is a karom hozzáérjen a mellbimbóhoz. Nekem nagyon fájt és nagyon érzékeny volt férjem legnagyobb bánatára:) Aztán olyan 16 hetesen ez fokozatosan csökkenve elmúlt a fájdalom. Nekem méretre semmit nem nõtt de mondjuk amúgy se volt kicsi.
Én 26 hetes vagyok, de egy milimétert sem nõtt, de még érzékenynek sem érzékeny egy hangyányit sem. sötét foltok sincsenek rajta, se csíkok, se mindenféle térképek. ugyanolyan pici nyomi mint volt.

A yorkieknak milyen idős korukban kezd el kivilágosodni a szőrük?

Legjobb válasz: A "babaszõr" olyan 3-4 hónapos koruk körül kezd lenõni, akkor már látszik a tövénél, hogy világos. Nekem 6 éves a yorkim, kb 2 éves koráig ilyen színû volt a szõre: http://www.petpeoplesplace.com/resources/gallery/images/uplo.. Aztán az utóbbi években világosodott, egy kicsit ezüstösebb, de neki nyilván sosem lesz olyan világos, mint a yorkik többségének. Egyébként nekem nem is nagyon tetszik ez a világos tónus: http://images.akc.org/breeds/action_images/yorkshire_terrier..

A "babaszõr" olyan 3-4 hónapos koruk körül kezd lenõni, akkor már látszik a tövénél, hogy világos. Nekem 6 éves a yorkim, kb 2 éves koráig ilyen színû volt a szõre: http://www.petpeoplesplace.com/resources/gallery/images/uplo.. Aztán az utóbbi években világosodott, egy kicsit ezüstösebb, de neki nyilván sosem lesz olyan világos, mint a yorkik többségének. Egyébként nekem nem is nagyon tetszik ez a világos tónus: http://images.akc.org/breeds/action_images/yorkshire_terrier..
A kérdező hozzászólása: köszönöm. :)

Milyen idős kortól kezd el ugatni idegen emberre egy átlag kölyök kutya?

Legjobb válasz: hogy miylen a kapcsoalta az idegenekkel. úgy értem ha soakt viszed közösségbe és ott babusgatják,megszokja az idegeneket akkor soha nem fogja õket megugatni (tapasztalat). ha ritkán jársz közösségbe,nem hagyud babusgatni és az idegenek csak úgy mehetnek be a területetekre hogy a kutyát nem kezdik simogatni akkor meg lesz a hajlama arra hogy ugasson. ha más kutyával van együtt tartva akkor hamarabb kezd el ugatni. általában ennyi idõsen még csak játékból ugatnak. 2 hónap múlva várhatóan már elkezdi, de az is lehet hogy késöbb.

hogy miylen a kapcsoalta az idegenekkel. úgy értem ha soakt viszed közösségbe és ott babusgatják, megszokja az idegeneket akkor soha nem fogja õket megugatni (tapasztalat). ha ritkán jársz közösségbe, nem hagyud babusgatni és az idegenek csak úgy mehetnek be a területetekre hogy a kutyát nem kezdik simogatni akkor meg lesz a hajlama arra hogy ugasson. ha más kutyával van együtt tartva akkor hamarabb kezd el ugatni. általában ennyi idõsen még csak játékból ugatnak. 2 hónap múlva várhatóan már elkezdi, de az is lehet hogy késöbb.
Minden kiskutya más. Az egyik korábban kezd el idegenekre ugatni a másik késõbb. Az hogy a területén kívül megsimogatja más ember az egyáltalán nem befolyásolja. Sõt! Vinni kell sétálni, hogy szokja az embereket az állatokat, és mindent. Ha nem szocialaizálódik akkor egy idegroncs kutya lesz belõle. Az én kutyáimat az utcán bárki megsimogathatja, legyen az felnõtt vagy gyerek. Án az udvarban vagy a telepen ahol dolgozik, ott örjöngõ fenevad. Mindez csak nevelés kérdése.
Nekem 4 hónapos a rotim. Egész nap jönnek mennek az emberek, simogatják. Mégis éjszaka ha nem kocsival jövök haza ( azt ismeri) morog amíg meg nem lát. Tehát az hogy sokan simogatják, nem befolyásolja. Max senkinek nem fog nekimenni az utcán.
az sokmindentõl függ. menyire szocializált, van-e melette felnõtt kutya aki ugat embert, mióta van abban a környezetben, stb.
Minden kutya más. Neveléssel lehet befolyásolni, hogy milyen legyen, de minden kutyának van egy alap természete. Nekem is volt n.jucim. Amikor megvettük két évesen olyan volt mint egy bírka. Bárki meg tudta simizni, akár otthon akár utcán. De a tata dolgozott vele és nem akarta hogy a telepre bejöjjön bárki. Suliba kezdtünk járni, és sokszor kijött a segéd a telepre is. Olyan kutya lett belõle, hogy meg akarták venni X összegért. Mindenre jelzett, és nagy bánatomra már az utcán se lehetett simogatni. A mostani kanárik már egészen mások. Õk úgy mûködnek ahogy megálmodtam. Bárki megsimogathatja, de csak ha én akarom. Területen belül örjöngenek, ám ha be akarok engedni valakit, akkor nem bántják az illetõt. :-D
Nincs átlag kutya. Az egyik alapból ugat az idegenre vagy mert olyan fajta, vagy mert idegbeteg. A másik meg soha.
nekem sajnos befojásoltam a nm-omat az hogy az utcán simogatták. kiskorában a kertesházba költözés elött panelban volt 3 hetet. ugya napi szinten háromszor vittük le sétálni, és természetesen hagytam hogy a gyerekekkel játsszon. kertesházban az idegeneket beengedte és még követelte is tõlük azt hogy simogassák és vitte oda a labdát. rengetegszer elõfordult hogy a villanyórás csak így besétált a házba és mi meg csak néztünk hogy mivan? Csak azokat ugatta meg akik kutyával sétáltak az utcába, vagy egyedül votl egy kutya. a boxerem az már kertesbe nõtt fel, az oylan volt mint amit leírtatok. utcán kezesbárány, háznál fenevad.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, blacktiger neked szuka vagy kan a rotid? :) És neked Dantes?
Nekem most 13 hetes a dobermannom és már ugat. Kb 2 hete vettük elõször észre, hogy célirányosan ugat. A szomszédban van egy felnõtt kutyus, ami nagyon jó házõrzõ, tõle sokat tanul. Most már, ha a lakásban van és kinn meghallja a szomszéd kutyust ugatni, õ is megy ugatva intézkedni.
Az attól függ hogy azt várod h házõrzésbõl ugasson vagy csak ugasson. Ha elmész a tenyésztõhöz megnézni a kiskutyákat, már akár 4-5 hetesen is ugat az összes mikor bemész, türelmetlenek hogy megrághassák az új jövevény cipõjét:) A hazavitt kölyök is van h már 10 hetesen ugatja az embereket az utcán, de lehet csak játékból, hergeli, vagy mert utánozza a nagy kutyát.Nehéz elválasztani mikor gondolja már komolyan, sztem olyan 6-12 hónapos kora között fajtától is függõen.
A kis roti kölyök kutyusunk alig látszott ki a földbõl, de az esti séta során már ugatott. Fajtától meg jellemtõl függ.
Az semmit nem jelent, hogy az utcán símogatják, sõt csak jó, mert hozzászokik, hogy az utcán mindenkivel kedvesenk kell lennie. A területörzés egy egész más dolog. Az enyém 5 hónaposan morogta meg elõször a kerítés túloldalán a szomszédot.
A kérdező hozzászólása: Egy hónapja van nálunk, most 3 hónapos. Mit értessz szocializáció alatt? Egyébként nincs mellette más kutya aki ugatna.
utolsónak: az én kutyámat is sokan el akarták vinni a külleme miatt meg azért mert kezesbárány. De még ez a kis "hibája" miatt se (nem ugatta meg az idegeneket) váltam emg tõle :) õ így jó ahogy van :)

Akinek a babája szintén csak kézben, sétálgatva volt elalvós, milyen idősen jutott oda, hogy magától, esetleg játék közben elaludt?

Kisfiam 3 hónapos lesz és csak dajkálva, alszik el, de azt is csak akkor ha sétálgatok vele. Mikor leteszem és kinyílik a szeme, újra fel kell venni, nem alszik el magától. Elrontottam? Fog ez változni? Egyre nehezebb és hát nem bírja a derekam sokáig.

Legjobb válasz: Az én kisfiam is csak így aludt el, és még az se volt jó neki ha leültem vele, nekem is járkálni kellett a házban, hogy elaludjon. Mindent kipróbáltam aztán feladtam. Aztán olyan 4,5 hónapos volt amikor nem volt jó neki ölben, csak feszengett, majd kiugrott a kezembõl annyira megfeszítette magát, ekkor letettem a kiságyba és azóta magától elalszik. Néha még van, hogy babusgatni kell az ölemben, de elaludni mindig a kiságyban szokott. Ne add fel, van még remény, de addig is próbálkozz, és lehet, hogy nektek hamarabb megoldódik. Kitartást:)

Hát szerintem meg nagy butaság volna, ha a Ti ágyatokra tennéd. Miért szoktatnád az egyik rosszból a másikba. Tedd a saját ágyába, azt kell megszoknia, hogy ott alszik. Kitartás! :)
Az én kisfiam is csak így aludt el, és még az se volt jó neki ha leültem vele, nekem is járkálni kellett a házban, hogy elaludjon. Mindent kipróbáltam aztán feladtam. Aztán olyan 4, 5 hónapos volt amikor nem volt jó neki ölben, csak feszengett, majd kiugrott a kezembõl annyira megfeszítette magát, ekkor letettem a kiságyba és azóta magától elalszik. Néha még van, hogy babusgatni kell az ölemben, de elaludni mindig a kiságyban szokott. Ne add fel, van még remény, de addig is próbálkozz, és lehet, hogy nektek hamarabb megoldódik. Kitartást:)
Pontosan már nem emlékszem, de talán 6 hónapos kora után már beraktam a kiságyba, és elaludt. Volt, hogy egybõl, volt, hogy játék közben. Van remény! :)
2.5 hós koráig nappal csak ölben aludt el és csak úgy aludt, hogy a hasamon volt, ha letettem felébredt, most 3.5 hós már elalszik az ágyában, nézi a zenélõ forgóját, de ott vagyok vele és simizem a fejecskéjét míg elalszik. Szerintem, mikor már látod, hogy csukogatja a fejét, próbáld letenni, de ne a saját ágyába, hanem a tiétekre, esetleg feküdj mellé, az enyém szereti, ha "belelihegem" a meleg levegõt a nyakába, szereti az arcába dörgöli a textilpelust is. Próbálgasd fokozatosan, esetleg vegyél neki morzsolókendõt, az enyém azt is szereti :) Kitartás
7 hónapos volt a fiam mikor már nem ölbe aludt el. De még most is úgy alszik hogy az ágyunkon ülök és nézem a kiságyban. Nem szólok, csak vele vagyok. Valahogy muszáj volt leszoktatni! ;-)
A kérdező hozzászólása: Ilyen feszítés nálunk is elõfordult már, ki is próbálom, én is leteszem majd.
Az én kislányom 5 hónapos, szintén csak kézben ringatva alszik el, akármennyire is fáradt, sõt, eddig még lerakni sem tudtam, rajtam volt hajlandó aludni napközben, ami azért volt nagyon érdekes, mert este sosem volt gond, átalussza az éjszakát a kiságyában. Ahogy betöltötte az 5 hónapot, egyik pillanatról a másikra le tudtam rakni és 2-3 órákat is alszik napi kétszer-háromszor :-))) Reménykedem benne, hogy az egyedül elalvás is nemsokára így fog megoldódni, pikk-pakk :-D
Nálunk 8 hónapos és születése óta kézben ringatom. Egyébként érdekes, amit az elõttem hsz ír, mert volt már h látszott rajta h nagyon fáradt, elkezdtem sétálgatni vele, és megfeszítette magát utána meg mitha ki akarna esni tolta kifelé a testét...Elõször nem tudtam mire vélni, beraktam a kiságyba, h szóljak apának, h vigye õ egy kicsit mert nálam ma nem alszik...és csak füleltünk, h mi ez a nagy csend...Hát bealudt :) Azóta ha ezt csinálja, én is hopp! be rögtön a kiságyba! Ritkán van iylen, de hagy tanuljon és remélem egyre többször fog ez elõfordulni! :)
A kérdező hozzászólása: Na igen, énekelni is kell! :) Akkor ne is reméljem, hogy hamar leszokik róla... :)
:) ))) nehéz??? 1 éves koráig ringattam, akkor volt 12 kg. Én akkor mondtam azt hogy nem bírom, már tényleg nehéz volt, meg még énekeltem is neki, volt hogy 2 óra is volt mire elaludt, meg neki is kényelmetlen lett. Magam mellé fektettem, simogattam, és úgy aludt el 1 évesen.

Golden retriever gazdak velemenyere vagyok kivancsi, aval kapcsolatban, hogy: van egy 3 honapos goldenem, de meg nem olyan lompos a farkan a szorzet. Ez termeszetes? Es ha igen akkor milyen idos koraba kezd el noni neki?

Legjobb válasz: Nincs golden retrieverem, de az egyik ismerõsöméknek van. Nem tudom, hogy normális-e, de én arra gondolok, hogy szerintem késõbb fog neki megnõni a szõre. Azt viszont nem tudom, hogy mikor. Ha nagyon aggódsz, szerintem keress rá, esetleg állatorvoshoz menj el!:)

Nincs golden retrieverem, de az egyik ismerõsöméknek van. Nem tudom, hogy normális-e, de én arra gondolok, hogy szerintem késõbb fog neki megnõni a szõre. Azt viszont nem tudom, hogy mikor. Ha nagyon aggódsz, szerintem keress rá, esetleg állatorvoshoz menj el!:)
Nem vagyok goldenes, de a babaszõre még nem olyan lompos, nem? Majd ha kinõ a felnõtt bundi, akkor szerintem az lesz majd az.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat :D
Nem egyformán szõrösek a goldik. Kölyöknek még változik a szõre jócskán.
Haromhonapos korban meg egy goldennek sem olyan hosszu a szore, mint amelyin majd felnottkoraban lesz. Meg boven kolyokszore van neki.
Az enyém 5 hónapos és most kezdett szép lassan lomposodni a farok-szõre. De ismerõsömnek 1 éves már a goldija és azt mondta, hogy csak mostanra nõtt ki teljesen a felnõtt szõre.
Ez teljesen normális :) Az én goldimnak elõször bárányos bundija volt, ezt levetette olyan 3 hónapos korában, akkor ilyen vidraszerû lett :D azt nagyon utálta, komolyan szégyenlõs volt. Olyan 6 hónaposan már alakult a szõre. Arra figyelj oda, hogy ne házi kosztot adj neki, mert az enyémnek attól hófehér bundája volt :S és rettenetesen hullott. Mióta csak minõségi tápot eszik, azóta arany színû és kevésbé hullik.
Az én goldim most lessz féléves, és az övé is csak most kezd gyönyörûen lomposodni.na meg a hátán göndörödik! Egyszerûen gyönyörû :) Amikor 3 hónapos volt az enyém, akkor neki sem volt göndör a bundája.Mindennek eljön az ideje :)

Milyen idős kortól mosnak maguktól kezet a babák?

Mikortól kezdjem el tanítgatni? Most 15 hós.

Legjobb válasz: 2 évesem már nem igazán hagyja, hogy mossuk neki, egyedül csinálja. Sajnos az eredmény gyakran korrekcióra szorul. :o)

2 évesem már nem igazán hagyja, hogy mossuk neki, egyedül csinálja. Sajnos az eredmény gyakran korrekcióra szorul. :o)
Szerintem ez nem korfüggõ. Mint annyi minden más. Mi egész pici korától (mikor már jól ült ölben) úgy mostunk kezet, hogy leültem vele a kád szélére , onnan elértük a csapot és tanítgattam. Itthon még most sem mossa egyedül, mert nem éri fel a kagylót, ha viszont az ölembe ültetem akkor csak megengedem neki a vizet és megmossa. Az oviban pedig csak egyedül mossa. most lesz három éves.

Milyen idős korban kezd el egy (kis) fiú maszturbálni?

A fiam 9 éves elmúlt és mostanában felt?nt, hogy nem akar jönni velünk sehová, mondván Õ itthon maradna inkább! Eddig sosem szeretett egyedül maradni, mindenhová jött velem, még ha csak az boltba ugrottam is el egy 10 percre! Fürdeni is egyedül fürdik, már k.b egy éve, de most már a haját sem engedi, hogy én mossam meg.S?t! Szégyenl?sen takargatja a fütyijét, ha netán belépek a fürd?szobába! Ezért vet?dött fel bennem ez a kérdés, ami lehet fura! Van valakinek tapasztalata ilyen téren, vagy hasonló helyzetekben volt-e valaki?

Legjobb válasz: Egy túrót nincs merevedése. És meg is történhet, hogy ismerkedik magával. De ez totál természetes. Hagyj neki ennyi teret, hadd maradjon otthon, ha szeretne. Nagyon fontos fejlõdési szakasz.

Egy túrót nincs merevedése. És meg is történhet, hogy ismerkedik magával. De ez totál természetes. Hagyj neki ennyi teret, hadd maradjon otthon, ha szeretne. Nagyon fontos fejlõdési szakasz.
Elsõ válaszoló! Már egy pár hónapos(!) babának is naponta többször van merevedése.
Ahogy a kislányok is már egész kis korban izgatják a puncijukat, úgy a kisfiúk is a fütyijüket. Lehet, hogy a Te kisfiad nem azért akar egyedül fürdeni, mert maszturbál, de ha igen, akkor sincs semmi baj, mert ez teljesen természetes és normális. Már sokszor csecsemõ korban felfedezik a gyerekek, hogy a nemi szervük érintése jó!
Én nem gondolnék arra, hogy maszturbál. :o) Szerintem ebben a korban már szeretnek a gyerekek egyedül lenni otthon, amikor azt csinálnak amit akarnak. Kialakul a szégyenlõsség is, ez utal a fürdés szituációjára is. De visszatérve az önkielégítésre, szerintem egy fiú akkor képes rá, ha már van erekciója, nem? Persze, addig is jó lehet, ha hozzáér, de ténylegesen szükség van az ejakulációra, ahhoz pedig merevedés kell. Egy 9éves gyereknek szerintem nincs merevedése. Olyan 12-13 éves korban már lehet számítani rá.
A kérdező hozzászólása: Merevedése az éppen van! Sokszor látom, mikor reggel kijön a szobájából, hogy "sátrazik"! Vagy, amikor nagyon leköti õt egy-egy izgalmas (nem szexre gondolok természetesen!) jelenet egy filmben, hogy áll a zászlórúd! Ezért is merült fel bennem a gondolat, hogy hogyan is állhat Õ ezekkel a dolgokkal?
Ja, és nem csak akkor érezhet orgazmust, ha ejakulál. Egy jó ideig még ejakulálás nélkül is lehet orgazmusa.
Egy a fiúknak már a pocakba is felálhat ketõ Már óvodás korba is maszturbálnak! Ja és a fiad megtanulta hogy ezt egyedül végeze és maga a szemérmeséget! Tehát fölösleges a para! Majd aztis megtanulja hogy ne ágaskadó cerkával menjen eléd!

Egy kiscica milyen idős korától kezd el járni?

Legjobb válasz: egy ideig csak fekszenek aztán próbálnak menni ,szédelegnek de pár nap és már futkosnak kb 1,fél 2 hetes kiscicák már futkosnak

egy ideig csak fekszenek aztán próbálnak menni , szédelegnek de pár nap és már futkosnak kb 1, fél 2 hetes kiscicák már futkosnak
A kérdező hozzászólása: nagyon nagyon hálás vagyok nektek, amiért biztattok!! Remélem minden rendben lesz vele:)
Nekünk is van egy cicánk, akinek pici korában a hátsó lábai mintha fordítva hajlottak volna, így csúsztak ki alóla, és húzta õket. Mindig szedtük össze a lábait és tettük alá, ahogy kellett volna legyen. És aztán egybõl kinõtte. Nem tudom, mennyi idõs lehetett akkor, talán 3-4 hetes??? Még mondtuk, hogy majd nálunk marad, mert senkinek nem kell nyomorék macska. És tényleg nálunk maradt, de nem a lábai miatt :-) Makk egészséges, szuper mozgékony cica lett belõle :-)
Ráér, kb3hét-1 hónap.De azért állatorvoshoz majd vidd el kivigálásra 3 havosan.
Nyugi, csak 3-4 hetes koruk körül kezdenek járni.
A kérdező hozzászólása: ohh..köszi szépen mindkettõtöknek! Igen..pont ma nyílt ki a szeme:) Nekünk sem õ az elsõ kiscicánk, és ezért ijedtem meg mert olyan kis béna szegény ahogy szétáll a lába:( De reméelm nem lesz semmi baja, mert nagyon szereten:(
Másfél hetesen nyílik csak a szemük... Akkor még nem futkosnak. Kb. 3hetesen járnak.
2 hetes cicának még nem kell járnia! nagyon sok kiscicám volt már az elmúlt tíz évben, és egyik se járt 2 hetesen! bõven ráér 4 hetesen is járni.az elsõ válasza hülyeség.
A kérdező hozzászólása: és szétáll mind a 4 lába
A kérdező hozzászólása: ajajj..ez szomorú hír, mert sajnos az én kiscicám nem tud menni csak kúszik és csúszkál ide-oda. Pedig már 2 hetes. Nincs rá pénzünk h elvigyük állatorvoshoz ezért nagyon félek, h nem tud majd járni:(:(
En macskaim nyitott szemmel szulettek...:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!