Találatok a következő kifejezésre: Milyen idöközönkent meg (57 db)

Meg lehet érezni, ha kiszakadt a gumi? 1 aktus alatt milyen időközönként kell cserélni a gumit? Milyen gumit érdemes venni ami jó a kb.4-4, 5 cm átmérőjű (kis makkal) farkincára?

Tegnap kiszakadt az a fránya durex és semmit nem vettünk észre az egészb?l, csak akkor, amikor már kivette és üres volt a gumi, mert az összes cucc belém került... Csak találgatni tudunk, miért szakadhatott el. Sajna többször összemegy szex közben, gyanítom leveg? kerülhetett a gumiba. Túl hosszú volt az aktus (1 óra) és hiába a síkosító, volt, hogy száraz voltam, gondolom ez is közrejátszott. Érdekelne, ha így elhúzódik az aktus, mennyi id? után érdemes kicserélni a gumit? Mondjuk fél óránként?

Legjobb válasz: az volt a baj hogy száraz voltál ilyenkor be is nyálazhatjátok és akkor nem leszel annyira száraz... hogy a pasidnak lelankad valószinûleg azért van mert nem szereti a gumit velünk is elöfordult mi 6 hónapig óvszereztünk kb. és utána folyamatosá vált hogy lelenkad idöközönként én ezt meguntam és elkezdtem szedni a gyógyszert én neked is ezt ajánlom ma már olyan gyógyszerek vannak hogy nem fog gondot okozni mikor majd teherbe akarsz esni :) de amúgy ha nem akarod a gyógyszert szedni még esetleg kipróbálhatnátok a lifestylet az spermicides kivül és belül is bár nem vékony de nálunk az csak egyszer szakadt ki mikor nagyon száraz voltam remélem tudtam segíteni :)

az volt a baj hogy száraz voltál ilyenkor be is nyálazhatjátok és akkor nem leszel annyira száraz... hogy a pasidnak lelankad valószinûleg azért van mert nem szereti a gumit velünk is elöfordult mi 6 hónapig óvszereztünk kb. és utána folyamatosá vált hogy lelenkad idöközönként én ezt meguntam és elkezdtem szedni a gyógyszert én neked is ezt ajánlom ma már olyan gyógyszerek vannak hogy nem fog gondot okozni mikor majd teherbe akarsz esni :) de amúgy ha nem akarod a gyógyszert szedni még esetleg kipróbálhatnátok a lifestylet az spermicides kivül és belül is bár nem vékony de nálunk az csak egyszer szakadt ki mikor nagyon száraz voltam remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Használtunk mi nyálat és síkosítót is... Nem is keveset... Amúgy gyógyszert szedek, de mint tudjuk, gumival az is biztonságosabb és véd a fertõzésektõl.
4 évig szedtem a fogamzás gátlót, semmi baj nem volt vele, nyugodtan használjátok gumi nélkül!!Nagyon kicsi az esély, hogy teherbe eshetsz ha gyógyszert szedsz.Az óvszerrel nálunk ugyan ez a helyzet, bár még nem szakadt ki, de állandóan kenjük, hogy síkos legyen.A Durexa legjobb márka, szerintünk, mi mást nem is használtunk.Csak ez a megoldás van, vagy vegyétek le.Engem mindig kidörzsölt.Most Pharmatex hüvelykúpot használunk.
csak elõzö kommentjéhez : szerintem a lifestyle a legjobb. a durex nálunk elveszti hamar a síkosságát és hamarabb szakad(ha szakad!) gumit nem kell cserélni egy aktus közben , csak ha egyszer beléd élvezett és utána jön még egy mehet, akkor feltétlen cserélni kell. a durexet tényleg nem ajánlom. a lifestyle talán az egyik legdrágább de elég biztonságos. érdemes kiprobálni

Milyen időközönként kell megjönnie a menszesznek? Honnan kell számolni, azt, hogy milyen idöközönként jön meg? A menszesz elsőnapjától? Benne van at előző menszesz ideje is?

Legjobb válasz: Szia! Általában 28 napos egy ciklus, persze ettõl lehet eltérés /nekem pl. csak 26 naposak a ciklusaim/. Az elsõ nap amikor elkezdesz vérezni. Ha például 1-jén jött meg elõször akkor 28-án kell legközelebb megjönnie.

Szia! Általában 28 napos egy ciklus, persze ettõl lehet eltérés /nekem pl. csak 26 naposak a ciklusaim/. Az elsõ nap amikor elkezdesz vérezni. Ha például 1-jén jött meg elõször akkor 28-án kell legközelebb megjönnie.
Mikor kezdtél el menstruálni? Az elsõ idõszakban nekem is összevissza jött meg.
Van ilyen, nekem is rendszertelen, pedig már van 2 gyerekem és már 40 éves vagyok. Bár nekem meg ritkábban jön meg, én csak úgy hívom: negyedévi.... Ha nincs vele más gond (túlságosan erõs a szaga vagy ilyesmi), akkor ez van, nem vele mit kezdeni. De ha téged megnyugtat, kérdezz meg egy másik dokit is.
18.48 vagyok megint... hozzáteszem, "fiatal" koromban is ugyanígy volt, szóval nem fogható a változó korra, meg még attól messze is vagyok.
havonta. azaz egy hétig vérzel, három hét szünet, aztán megint. Mivel a hónapok 30-31 ritkán 28, 29 naposak, ezért nem lehet pontosan kiszámolni, fõleg ha valakinek amúgyis rendszertelen. Nekem pl három havonta szokott megjönni, van mikor pár nap múlva megint vérzek, van amikor két héten keresztül vérzek vagy tovább, persze ez nem átlagos, pedig már 23 vagyok.
A kérdező hozzászólása: normális ha (beleszámolva az elözö menszesz idejét is) 22naponként jön meg?
A kérdező hozzászólása: már 5éve menstruálok.... kb fél éve van ez, vtam nõgyogyásznál is nem rég.....azt mondta nincs gond, de nem tudom, csk én vok ilyen szerencsétlen?menjek el talán megint kivizsgálásra?

A képregények milyen időközönként jelennek meg?

A kett? legfontosabbra gondolok mint a Marvel vagy a DC.

Legjobb válasz: Attól függ! Magyarországon vagy Amerikában? Magyarországon a füzetek, amik megjelennek (Marvel+ és A Hihetetlen Pókember) azok kéthavonta (egymást váltva). Megjelennek még idõnként Marvel- és DC-kötetek is, de azok rendszertelenül, évente 1-2 alkalommal (de itt is címenként eltérõ a gyakoriság). Amerikában a legtöbb újság havonta jelenik meg. De olyan idõszak is volt, amikor mondjuk az Amazing Spider-manbõl (Pókember) havonta 2-3 szám jelent meg. A kiadó "kedvétõl" függ, hogy milyen gyakorisággal jelenteti meg a füzeteit...a legtöbb címbõl havonta 1 szám jelenik meg.

Attól függ! Magyarországon vagy Amerikában? Magyarországon a füzetek, amik megjelennek (Marvel+ és A Hihetetlen Pókember) azok kéthavonta (egymást váltva). Megjelennek még idõnként Marvel- és DC-kötetek is, de azok rendszertelenül, évente 1-2 alkalommal (de itt is címenként eltérõ a gyakoriság). Amerikában a legtöbb újság havonta jelenik meg. De olyan idõszak is volt, amikor mondjuk az Amazing Spider-manbõl (Pókember) havonta 2-3 szám jelent meg. A kiadó "kedvétõl" függ, hogy milyen gyakorisággal jelenteti meg a füzeteit...a legtöbb címbõl havonta 1 szám jelenik meg.

Milyen időközönként vesztek játékot a babátoknak? Milyen jellegűt és hol? Vesztek előre játékot (ami még nem a korának megfelelő)? Ha megun v nem szereti a babád egy bizonyos játékot (de még időszerű) akkor eladod v megtartod?

Legjobb válasz: 23 hónapos a kisfiam, elég gyakran elcsábulok... Leginkább fa kirakós játékokat és könyveket veszek neki, de havonti többet is. Nem is annyira drágák, meg szereti is õket, a régebbi játékokat meg már ki tudja rakni, elunja õket, igy mostanában aktivan cserélem le a játék halmot. Vettem neki kisasztalt, kisszéket és fõzõcskéhez kisrezsót is például. Sokmindent a fakopancs.hu-n rendelek. A régi játékokat nem adom el, van a családban kisebb baba, oda került már jópár dolog. Csak a nagyobb helyet foglaló dolgokat adtam el, pl. pihenõszéket és játszószõnyeget, akkor még nem tudtam, hogy lesz a másik baba. Elõre is szoktam vásárolni igen, nem sok mindent, inkább úgy, hogy azt hiszem, jó lesz már a játék a fiamnak, de még nem érdekli. Akkor elrakom, 2 héttel késõbb már tuti más a helyzet :)

23 hónapos a kisfiam, elég gyakran elcsábulok... Leginkább fa kirakós játékokat és könyveket veszek neki, de havonti többet is. Nem is annyira drágák, meg szereti is õket, a régebbi játékokat meg már ki tudja rakni, elunja õket, igy mostanában aktivan cserélem le a játék halmot. Vettem neki kisasztalt, kisszéket és fõzõcskéhez kisrezsót is például. Sokmindent a fakopancs.hu-n rendelek. A régi játékokat nem adom el, van a családban kisebb baba, oda került már jópár dolog. Csak a nagyobb helyet foglaló dolgokat adtam el, pl. pihenõszéket és játszószõnyeget, akkor még nem tudtam, hogy lesz a másik baba. Elõre is szoktam vásárolni igen, nem sok mindent, inkább úgy, hogy azt hiszem, jó lesz már a játék a fiamnak, de még nem érdekli. Akkor elrakom, 2 héttel késõbb már tuti más a helyzet :)
Babám 7 hónapos, drága játékot egyet vettünk eddig, ez 4900 volt, 1000 ft alattiakat pedig kapott többet rokonoktól, így ilyesmit mi mondjuk havonta egyszer veszünk. Vettünk már 100 ft-os boltban is, meg rendes játékboltban is. Amit elõre vettem, az is azért volt, mert megtetszett, és akciós volt. Eladni biztos nem fogjuk, mert szeretnénk majd kistesót. :)
Mi még SOHA nem vettünk játékot a gyereknek! Annyi mindent összehordanak neki a rokonok, barátok, ismerõsök, hogy innen már semmi nem hiányzik. De nincs is semmi, amirõl úgy gondolom/gondoljuk, hogy jó lenne neki és nincs. Most 11 hónapos.
Nem sok játékot vettünk mi sem, a rokonoktól kaptunk eleget. Persze kell az anyai, apai öröm, hogy Te vettél valamit a picurkádnak. Elsõ gyerekesek vagyunk, tehát minden játék marad a folytatáshoz... :) Akarunk még kistesót. Majd azután, vagy tovább adjuk a családba, vagy pl. a vöröskeresztnek. Tömbházban lakunk, egyszerûen lehetetlen mindent megtartani. Az egyik barátosnõm, azt csinálja, amivel a leány már több mint fél éve nem játszott azt elviszi a vöröskeresztbe. Jön úgyis minden évben a szülinap, karácsony, húsvét stb....

LÁNYOK! Milyen sürün, milyen idöközönként maszturbáltok? és van olyan hogy egy nap többször kivánjátok meg magatokat?

Legjobb válasz: ezt most hogy? "óóó de szexi vagyok, lefekszem magammal! Ez az, csináljam még csináljam ahh ne hagyjam abba ne hagyjam abba! óó dejó vagyooook"

ezt most hogy? "óóó de szexi vagyok, lefekszem magammal! Ez az, csináljam még csináljam ahh ne hagyjam abba ne hagyjam abba! óó dejó vagyooook"
Ha a peteérésem stádiumában vagyok, akkor rettentõen magas a libidóm, szinte a legmagasabb. Olyankor van, hogy 4-5x is naponta, ha nem több. Szinte tüzelek, ha lehet így fogalmazni. A menstruációm elõtt pár nappal, vagy az alatt abszolút nem, rá se akarok gondolni, mert rosszul vagyok. Akkor elég rossz a közérzetem is. De a menstruáció elmúltával ismét kívánom.
Én még nem kívántam meg magam, de majd próbálkozok.
Hetente párszor. Egy nap többször nem nagyon szoktam, talán 1-2x fordult elõ ilyen.
Változó. Van, hogy naponta 4-5ször is, de van, hogy egy hétig nem. Vágy és kedvfüggõ nálam, de szerintem mindenkinél. 27L
Heti 1x-2x, de ez nagyban függ attól is, hogy mióta nem szexeltem.
Nekem is menstruációtól függ. Elõtte meg közben szinte mindennap "megkívánom magam" (ahogy te fogalmaztál) utána meg kb 1 hétig eszembe sem jut. Az ritka mikor 1 nap többször, mondjuk olyan volt már hogy valamiért egész nap nedves voltam meg fel voltam izgulva, de nekem már a napi 3-4 már sok lenne, mert miután elélvezek 4-5 óráig nem is tudok a csiklómhoz érni annyira érzékeny.
Nos... hátõõõõ... tegyük fel hogy épp azon voltam.. .de perpill annyira röhögök hármaska kommentjén hogy nem megy xD Amúgy van hogy napi 4x, van hogy akár egy hétig nem.

Miteszeres borre mit ajanlotok? tele van az arcom fekete pontokkal. Na meg van nehany piros pattanasom is. ti mit hasznaltok a fekete pontok eltuntetesere? Kozmetikushoz milyen idokozonkent jartok? elore is koszi a valaszokat

Legjobb válasz: Én nagyon sokáig Aknesolt használtam (nem biztos hogy ez a pontos neve. gyógyszertárban kapható.kicsit húzós az ára 2000 körül...) Kozmetikushoz 2-3 havonta járok, mikor mennyire vészes. nekem 2 év alatt nagyonszépen helyre hozta a kozmetikus a bõrömet. Lassan már csak karbantartásra járok hozzá (: Amúgy hetente 2-szer bõrradírozok. De ha megkérdezed a kozmetikusodat, õ pontosan megtudja adni, hogy milyen otthoni kezelést kell csinálnod. Fontos hogy minden este lemosd a sminket mert eltömíti a porusokat.Ha még suliba jársz, lehetõleg azokon a napokon ne tegyél fel alapozót (ha használsz) amikor tesióra van. vagy mosd le elõtte Remélem segítettem (:

Én nagyon sokáig Aknesolt használtam (nem biztos hogy ez a pontos neve. gyógyszertárban kapható.kicsit húzós az ára 2000 körül...) Kozmetikushoz 2-3 havonta járok, mikor mennyire vészes. nekem 2 év alatt nagyonszépen helyre hozta a kozmetikus a bõrömet. Lassan már csak karbantartásra járok hozzá (: Amúgy hetente 2-szer bõrradírozok. De ha megkérdezed a kozmetikusodat, õ pontosan megtudja adni, hogy milyen otthoni kezelést kell csinálnod. Fontos hogy minden este lemosd a sminket mert eltömíti a porusokat.Ha még suliba jársz, lehetõleg azokon a napokon ne tegyél fel alapozót (ha használsz) amikor tesióra van. vagy mosd le elõtte Remélem segítettem (:
A kérdező hozzászólása: igen meg sulizok..koszi a valaszt..suli utan mindig lemosom az alapozot de ugyis nagyon tele vannak a polusaim..s a lemosok sem nagyon hasznalnak..kiprobalom amit ajanlottal hatha bevall:dkoszi

A póthajat milyen időközönként kell fejjebb rakatni? Már 6 hete van fennt, eléggé lenőtt, de még egy tincs sem esett ki!

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen technikával került fel, de általában 2-3 hónapig szokták hagyni lenõni, hagyományos varrás esetén ez lehet rövidebb idõ is, de hõillesztéses, illetve hüvelyes hosszabbítás esetén akár fél év is lehet vagy amíg meg nem unod.

Attól függ, hogy milyen technikával került fel, de általában 2-3 hónapig szokták hagyni lenõni, hagyományos varrás esetén ez lehet rövidebb idõ is, de hõillesztéses, illetve hüvelyes hosszabbítás esetén akár fél év is lehet vagy amíg meg nem unod.

Hogy takarítsam a red cherry-s nanomat? Csak 20%-os vízcsere, vagy a talajról hogy távolítsam el a kakét, meg a kaja, és növénymaradékot, és milyen időközönként?

Legjobb válasz: Tudni kellene, hogy mekkora az akvárium és milyen a szûrés. Ha 20 liter alatt van, akkor mehet hetente 2X 20-25%, ilyenkor lehet porszívózgatni is. Ha 30 literes megvan, akkor lehet hetente mondjuk 1X 30-40%.

Tudni kellene, hogy mekkora az akvárium és milyen a szûrés. Ha 20 liter alatt van, akkor mehet hetente 2X 20-25%, ilyenkor lehet porszívózgatni is. Ha 30 literes megvan, akkor lehet hetente mondjuk 1X 30-40%.
És persze, minden vízcserét összeköthetsz a talajporszívózással, abból baj nem lesz.
Én esõ sorban a dús növényzetet tartom fontosnak egy garnélás akváriumnál, valamint a nagyon óvatos, kis mértékû etetést, ha ez megvalósul és társul a heti rendszerességû, kb 30%-os vízcserével, esetleg vízszûréssel, gyakorlatilag nem képzõdhet veszélyes mértékû káros anyag.Természetesen, ha most van üledéked, azt el kell távolítani, én egy iszaplopóval végezném, mer elég macerás porszívózni egy redes akváriumot, fõleg ha sokan vannak.Az enyémek kb havonta kapnak enni ( garnéla tápot, forrázott zöldséget ) gyakorlatilag az algán és növényi hulladékon élnek.
Mennyire nano. Mondjuk egy 20 literes, vagy kisebben már nehéz porszívózni. Lehet mini csõvel próbálkozni, vagy ami egyszerûbb szerintem, hogy olyan 2 havonta fogod és kipucolod az egészet (kihalászod a garnélákat egy vödörbe vízzel együtt, kavicsot egy másik vödörbe és átmosod csap alatt, az üres akvit kimosod ecettel, kiöblíted jól vízzel, aztán mehet minden vissza. Max 2 óra alatt meg lehet csinálni egyik hétvégén. Úgy általában pedig heti vízcsere van nekik gondolom, azt akár egy pohárral is csinálhatod, ha nem akarod leszívni a garnélákat, vagy egy vékony csõvel.. Menet közben meg ha látsz barna elbarnult leveleket, azt szedd ki kézzel, vagy hálóval, vagy csipesszel, amivel akarod. Az nem kell otthagyni rothadni, bármikor kiveheted.
És csak annyit adj enni, hogy ne maradjon a talajon sosem tegnapi kaja. Ha kevesebbet kapnak nem baj, mert olyankor a növényekrõl is eszegetik az algákat, nem fognak éhezni.
Ha kicsi az akvárium akkor szerintem a legjobb megoldás a mulm eltávolítására egy légpumpára köthetõ talajporszívó. pl: http://aquaimpex.hu/webshop/product/hobby-perfektus-766 Ezzel vízcsere nélkül lehet takarítani, persze a heti vízcserét nem szabad elfelejteni így sem

Milyen időközönként és milyen hosszan volt beteg/beteg a bölcsis 2-3 éves gyereked? (Légyszi ne irjatok olyat, hogy ez van, majd tulesik rajta meg iylenek, tök másmiatt kérdezem mint az gondoljátok) Szakogához kell!

Eddig olyanokat hallottam, hogy : (és ez az átlag) hogy december téliszünet el?tt egy hét lázasság tüsz?smandula, majd 1 hét otthon, utána ugye szünet, majd január egy hét közösség, 1 hét láz hörghurut egy hét otthon, majd köt?hártya, egy napot volt a gyerek és ujra lázas.

Legjobb válasz: Szia! a kisfiam 2,5 éves, most az õszi idénytõl egyszer egy hétig volt itthon,láz nélkül krupp.

Szia! a kisfiam 2, 5 éves, most az õszi idénytõl egyszer egy hétig volt itthon, láz nélkül krupp.
Szia! Kisfiam másfél éves kora óta jár bölcsibe október 11. óta. Azóta másfél hét bölcsi és 2-3 hét betegség az arány. Semmi komoly, tehát nem olyanok, amiket te irtál, de nála a köhögés múlt el nagyon nehezen, a legkisebb kintlétre (10 perc max) is megint elõlrõl köhögött teljes erõbõl. Most 2 hete rendben van, de a többi gyerek sem beteg pont a bölcsiben. 2 éves lesz.
Most õsszel volt 3 éves a fiam, de elõzõ évben õsszel kezdte a bölcsit. Abban az évben többször volt beteg, de nem volt vészes. Amikor hidegebbre fordult az idõ, akkor kapott el pár köhögõs, taknyos betegséget, mondjuk úgy november és február között 3 hetet hiányzott, alkalmanként egy hetet. Utána ha jól emlékszem, egyáltalán nem volt beteg. Most õsztõl számított idõszakban egyszer volt beteg, valamikor asszem novemberben, azt sem a bölcsiben kapta el, hanem tõlem, egy hétig én voltam náthás (de csak kicsit), utána õ egy hétig (õ kicsit jobban), aztán ugyan ezt még én visszakaptam tõle. Több betegsége idén nem volt. Mondjuk õ a bölcsi elõtt sem volt egy beteges gyerek, két éves koráig talán ha kétszer látta orvos a kötelezõ alkalmakon kívül.
Szia! A fiam 2 éves múlt, szeptember óta jár bölcsibe. Eddig októberben voltunk itthon 1 hetet, meg volt fázva. És novemberben is hiányzott 3 napot, akkor végül is csak köhögött. Eddig szerencsére megúsztuk ennyivel.
3 éves fiam, szeptembertõl bölcsis szeptember - 2 nap volt itthon, hányás miatt a doki kiírta október - 4 nap, nátha+köhögés december - utolsónak lett kötõhártyás, elvittem orvoshoz, ahol a hosszú várakozás alatt valamit összeszedett, 2 hétig volt itthon most januárban nem volt még beteg, pedig a csoportjában hányós-hasmenéses vírus volt, tartottam attól, h õ is megbetegszik.
Szia! Kisfiam szeptember végétõl bölcsis, karácsonyig 6 hetet járt, volt itthon hasmenés miatt, 4 x volt hörghurutja, 1x tüdõgyulladása. Idén 8 napot ment, a 9.napon a bölcsibõl vittük el mentõvel, mert lázgörcse lett:(. A mi bölcsinkben amikor mi nem járunk, akkor nagyon sokan betegek, amikor nekünk volt tüdõgyulladásunk, akkor a földszinti 26 gyerekbõl 2 járt, amikor most lázgörcsünk volt, a bölcsi 90%-ának vírusos láza volt, orrfolyás, köhögés nélkül.
Kisfiam októberben kezdte, és összvissz kétszer egy hetet volt otthon nátha miatt. Semmi durva. :) Januárban volt 2 éves.

Egy 6 és 9 éves gyerekekkel meg lehet tenni 500 km-t autóval? Milyen időközönként kell megállni?

Legjobb válasz: mi megtettünk (ja én a nagytesó vagyok) a húgom most ennyi idõs és az hogy mikor álltok meg és hányszor abba bele kell venni hogy a gyerek nyugodt-e vagy nem és hogy hányós-e vagy sem azt javaslom indulástól uticélig nézzétek meg hány nagyobb profi felszereltségû benzinkút van pihenõvel és ha mondjuk 3-4 óránként van egy akkor már nrm kell többször megállni (csak akkor ha hirtelen pl pisilni kell stb) ha minden megállóhelyen pihentek fél órát akkor elég mondjuk 3-4 óránként megállni ugyan ennyi idõs a húgom és mi is 500 km-re fekvõ helyre mentünk és mi is csak 3-4 óránként volt hogy 5 álltunk meg jobb benzinkutakon ahol esetleg van étterem egy játszótér mert nagyon sok ilyen van 15/l remélem tudtam segíteni- JÓ UTAT

mi megtettünk (ja én a nagytesó vagyok) a húgom most ennyi idõs és az hogy mikor álltok meg és hányszor abba bele kell venni hogy a gyerek nyugodt-e vagy nem és hogy hányós-e vagy sem azt javaslom indulástól uticélig nézzétek meg hány nagyobb profi felszereltségû benzinkút van pihenõvel és ha mondjuk 3-4 óránként van egy akkor már nrm kell többször megállni (csak akkor ha hirtelen pl pisilni kell stb) ha minden megállóhelyen pihentek fél órát akkor elég mondjuk 3-4 óránként megállni ugyan ennyi idõs a húgom és mi is 500 km-re fekvõ helyre mentünk és mi is csak 3-4 óránként volt hogy 5 álltunk meg jobb benzinkutakon ahol esetleg van étterem egy játszótér mert nagyon sok ilyen van 15/l remélem tudtam segíteni- JÓ UTAT
JA MOST NÉZEM AHOL MI VOLTUNK AZ 800 KM-RE VAN ÚGYHOGY TÉNYLEG ELÉG HA NAGY BENZINKUTAKON ÁLLTOK MEG ahol most voltun idén már harmadszorra mentünk és mi már kitapaztaltuk hol érdemes megállni ti is nézzetek utána elsõ válaszadó
én és öcsém 6tól 12 éves korunkig kb beutaztuk egész középeurópát a nyarakon kocsival, és soha nem volt olyan h kifejezetten miattunk kellett volna megállni. 500 km nem olyan sok, simán ki lehet birni végig benn ülve, egy délután alatt megvan, ha mákotok van végig alusszák az utat (magamból kiindulva:D).. manapság minden sarkon van egy benzinkút, pihenõ vagy étterem ahol fel lehet frissülni, szerintem nem kell igy megtervezni elöre mindent..
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Nem hányó
Szerintem meg lehet tenni, gyakran álljatok meg, és vigyetek sok kaját, hogy lekössétek a gyerekeket :P Ja, arra készülj fel, hogy folyton azt fogják kérdezgetni, hogy: "Mikor érünk már oda?" (saját tapasztalat :) )
igen autópályán és fõutak melett vannak a legjobb megállóhelyek kb 3-4-5 óránként elég ha megálltok ha a gyerek elalszik akkor pedig addig mentek amíg ti bírjátok ha nem tudtok elõre rákeresni (valószínû nem) a legjobb benzinkutakra akkor egy megállóhely lehet akár egy burger king vagy egy mcdonalds is ahova bementek wc-re nem kell feltétlenül enni de ott tudtok magatoknak venni egy kávét pl egy megállóhelyrõl már kívülrõl látszik hogy milyen lesz belül az csak jó ha nem hányósak tudom gyakran irom hogy 3-4-5 óránként de ha nem hányosak vagy nem kell olyan sokszor pisilniük elég 4-5 óránkén megállni
JA ELSÕ VÁLASZOLÓ VOLTAM :)
3-4-5 óránként? 500 km-t meg lehet tenni kb. 4 óra alatt. Szerintem elég egyszer megállni.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Nem hányósak, birják az utat. Fõúton fogunk menni, gondolom ott is vannak benzinkutak és pihenõhelyek.
3 óránként kb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!