Találatok a következő kifejezésre: Milyen hosszúnak lennie az (13 db)

Fehér a bőröm hosszú barna hajam kékeszöld szemem van és 175 cm arányos testalkatom . Milyen fürdőruha lenne számomra az ideális, ? (főleg szín fazon érdekelne)

Legjobb válasz: ha fehér a bõröd, az erõs színek valszeg nemállnak jól, mert nagyon erõs lenne a kontraszt. világosabb, mattabb színekben gondolkozz inkább. h azon belül pontosan milyen azt márcsak az összhatás láttán lehetne jól eldönteni.

ha fehér a bõröd, az erõs színek valszeg nemállnak jól, mert nagyon erõs lenne a kontraszt. világosabb, mattabb színekben gondolkozz inkább. h azon belül pontosan milyen azt márcsak az összhatás láttán lehetne jól eldönteni.
A kérdező hozzászólása: értem akkor gondolom a piros fekete kilõve..esetleg rózsaszín?, de amúgy van egy világoszöld színû fürdõruhám és abban oylan hókának érzem magamat.
sztem a rózsaszín mehet, de csak a halványabb kiadásban, nem a neon rózsaszín. kékes-zöld szemhez még szép is a halványrózsaszín fürdõruha. világszöld sztemsem olyan jó amúgy én a 3szög, bugyijában oldalt megkötõs ruháût ajánlom, az sztem jóláll majdnem mindenkinek, fõleg az arányos testalkatúaknak.
Amúgy. Valakinek nagyon bejönnek a hófehér lányok fekete ruhákban :)

Lányok! Milyen cél, áldozat vagy indok érdekében vágnátok le gyönyörű, hosszú hajatokat teljesen kopaszra? Mi lenne az, amiért cserébe eldobnátok szépségetek, megcsúnyulnátok?

Vannak olyan nők, akik egy film kedvéért (Pl V mint Vérbosszú), van aki depresszió kifejezése miatt, van aki önkínzó és többé nem akar szép lenni, van aki egy áldozatért teszi ezt vagy nagy cél érdekében, van aki csak változást szeretne stb... A kérdésem, hogy ti miért cserébe dobnátok el szépségeteket, vágtátok le hajatokat teljesen?

Legjobb válasz: Egy parókától meg valóban nem gyógyulnak, de azért lelkiekben sokat segíthet. Látod te hogy ragaszkodsz a hajadhoz, gondold el, ha nem elég, hogy tönkremegy az életed (már ha nem halsz meg), elképzelhetetlen tortúrán mész keresztül, és még kopasz is vagy... ilyenkor az ember már ilyen apróságnak is tud örülni, hogy nem kell kopaszon mászkálni. De mindegy, nem vitatkozni akarok, jogod van a véleményedhez, nekem meg az enyémhez. :D Hasonló nemes célból levágatnám bármikor. Na meg bizonyára van az a pénz is, elvégre ez mégiscsak haj, visszanõ, nem értem meg soha azokat, akik valami hihetetlen képességnek érzik, hogy van hajuk és hú, hosszú. :D Mondjuk a teljesen kopaszt igyekeznék elkerülni, de egy rövid haj, miért ne? Ahhoz még az is elég, ha beleragad mondjuk egy rágó, de lehet szimplán hangulat miatt egyszer úgy döntök, úgyse volt még rövid hajam. :D

Egy parókától meg valóban nem gyógyulnak, de azért lelkiekben sokat segíthet. Látod te hogy ragaszkodsz a hajadhoz, gondold el, ha nem elég, hogy tönkremegy az életed (már ha nem halsz meg), elképzelhetetlen tortúrán mész keresztül, és még kopasz is vagy... ilyenkor az ember már ilyen apróságnak is tud örülni, hogy nem kell kopaszon mászkálni. De mindegy, nem vitatkozni akarok, jogod van a véleményedhez, nekem meg az enyémhez. :D Hasonló nemes célból levágatnám bármikor. Na meg bizonyára van az a pénz is, elvégre ez mégiscsak haj, visszanõ, nem értem meg soha azokat, akik valami hihetetlen képességnek érzik, hogy van hajuk és hú, hosszú. :D Mondjuk a teljesen kopaszt igyekeznék elkerülni, de egy rövid haj, miért ne? Ahhoz még az is elég, ha beleragad mondjuk egy rágó, de lehet szimplán hangulat miatt egyszer úgy döntök, úgyse volt még rövid hajam. :D
Én egyedül akkor, ha ne adj isten a gyermekem daganatos lenne és rosszul érezné magát a kopaszsága miatt. Még nincs gyermekem, 19 éves vagyok, de azt hiszem ez az egyetlen indok. Édesapám a testvére miatt lett kopasz, persze neki amúgy is rövid haja volt, de mivel az öccsé rosszul érezte magát kopaszon a kezelések miatt, apukám is lenyíratta a haját.
Mindig mindenki a hajamat dícséri elõször, szép hosszú évek óta növesztem én is. De pont azért néha rám jön a lázadhatnék, és tök szívesen neki esnék a nullás géppel, aztán bekenném testápólóval, megszellõztetném a fejem a szélben, és zuhanyzáskor csak simán beállnék a csap alá, tüzögetés, meg hajháló nélkül:Dés vagy két kilóval könnyebb lenne a fejem:D szóval én simán levágatnám, fõleg ha ezzel másnak is segítek mindenképp, de még nem kizárt h egyszer poénból is kipróbálom:) najó azért kell hozzá majd egy kis mersz...
Nekem már volt egy rágós sztorim, az volt a trauma, amiért ennyire ragaszkodom a hajamhoz. XD XD
Egy 8 számjegyû összegért meggondolnám. :D Amúgy meg pl. olyan esetben, ha éhezne a családom és el kéne adni a hajam, hogy ennivalót vegyünk vagy ilyesmi. Mint a Nyomorultakban. Azért nem lennék képes levágatni, mert egy családtagom kopasz lett. Kb. 17 éve növesztem a hajam, úgyhogy nekem az életem fontos része, a fõ hobbim. Most biztos szívtelennek tartotok, de én nem értem ezeket az Amerikában olyan népszerû hajdonációkat sem. Sokan felajánlják a hajukat a Locks of Love-nak vagy a Pantene Beautiful Lengths-nek, akik (elméletileg) daganatos gyerekeknek készítenek parókákat. Közben pedig a haj maximum 20%-a megy erre a célra, a többit eladják vagy jobban megnézik, és kiderül, hogy használhatatlan. Érdemben pedig nem segítenek a betegeken, mert egy parókától nem fognak meggyógyulni.
Attól, hogy rövid a hajam, az arcom nem torzul el. Azon már túl vagyok, hogy lázadásból levágom 1 centire, egyszer megtettem, és volt bõ 1 év amikor pont olyan hosszú volt, hogy nem tudott normálisan kinézni. Annyira nem szép, hogy fizessenek érte. Ha tudom, hogy ezáltal egy rákbeteg parókát kaphat, megtenném, de csak akkor, ha biztos vagyok benne, hogy a hajam alkalmas a célra. Szolidaritásból - a leendõ gyerekem kedvéért esetleg, de nem bárkiért. Még amit el tudnék képzelni (mivel babonás vagyok), hogy fogadalomból levágassam - bár elég sok mindenen átmentem már, szóval nem tudom, mi kéne ahhoz, hogy megtegyem.
Nekem a hajam nem jelent semmi különöset. Most kb hátközépig ér, de mindig össze van fogva copfba vagy kontyba, ezért túl sok jelentõsége nincs is. Ugyan nem volt még igazán rövid hajam, de arra már voltpélda, hogy 20 centit vágattam belõle.Persze mindenki szörnyülködött meg kérdezték, hogy nem sajnálom-e stb, de én nem éreztem semmit, úgyhogy szerintem az igazán rövid hajat is bevállalnám egyszer, ha majd lesz vmi indítékom, akár hirtelen felindulás, akár szerelmi bánat...de ha fizetnének érte vagy ha valakinek szüksége lenne rá, hátnem gondolkodnék sokat.Szerintem sem egyenlõ a hosszú haj a szépséggel, úgyhogy attól nem félnék, hogy csúnyább leszek, max furcsa lenne elõször.
Ez csak haj! Visszanõ! Nekem volt már rövid is, hosszú is, mikor hogy. Most éppen rövid, mert ez kényelmesebb. Jól van levágva, csinos, nekem tetszik. De bármikor levágnám kopaszra, ha valami nyomós indok lenne rá. Egy nõ nem a haja hosszától lesz szép vagy csúnya, nem kell túlmisztifikálni.
Szép, göndör hajam van, növésben van, de annyira nem ragaszkodok hozzá. Ha egyszer úgy döntenék, hogy elég volt, többet nem akarok vele szórakozni, simán letúrnám, ha nem is kopaszra, de elég rövidre. De ha jó sok pénzt fizetnének érte, akkor is vihetnék. Viszont nem hiszem, hogy ettõl megcsúnyulnék, az arcom ugyanolyan szép maradna.
A kérdező hozzászólása: 15:09 Ezt is tökéletesen meg lehet érteni. :) Volt is a felsorolt lehetséges indokaim között hogy "változást szeretne az illetõ" :D Hát, ez mindenképpen drasztikus változás lenne.... XD Én azt mondom, ha szeretnéd megtenni akkor tegyed meg bátran és ne mások véleménye érdekeljen, hanem a személyes boldogságod. :) Ha ez azt jelentené hogy nincs hajad, "Megszellõzteted a fejed a szélben, bekened testápolóval, könnyebb lesz a fejed 2 kilóval" hát tegyed meg majd egyszer. :)
ÁÁ soha semmiért !!
De attól még, hogy valaki levágja a haját nem feltétlen lesz csúnya. Persze átmenetileg lehet nem lesz olyan vonzó, de azért ez késõbb helyreáll. A hajamat simán levágnám akár kopaszra is, ha megfelelõ összeget fizetnek érte. De természetesen akár egy családtagom kedvéért, ahogy az egyik elõttem szóló írta. Amúgy is sokáig rövid hajam volt. Ugyanakkor nem csonkítanám meg magam, tehát csak úgy nem akarnám lemûttetni a melleimet vagy ilyesmi. Akkor sem ha fizetnek érte, vagy ha ne adj Isten egy nõismerõsömnek kéne betegség miatt leoperálni és együtt éreznék vele.
A kérdező hozzászólása: 13:15 Ez igazán nemes indok, elismerésre méltó! Valami ilyesmi jellegû válaszokat szeretnék tõletek kérni!
Ha bekapná a fogaskerék és választanom kéne hogy vele megy a fejem is, vagy elnyisszantom ^^ Viccet félretéve bármilyen olyan helyzetben, ami tényleg fontosabb a személyes kinézetnél, pl ha mûtétem van, hasonlók.
probald ki a szurke durexet
a fekete, zöld durex mind jo.
Az összes óvszer jó a méreteidre, a többi a pénztárcádon múlik. Patikában vannak a legolcsóbb noname gumik. Egyébként mindegyikrõl lehet jót-rosszat hallani, szóval itt se tudod meg, hogy neked melyik kellene. Én a Lifestyles originalt ajánlom
próbálgatni kell õket menet közben. nekem a durex nagyon nem jött be, olyan anyag van benne, amire én allergiás vagyok. de ez nem gyakori eset. én masculant használok. jó árban van, és nagy a választék. izesített, ilyen-olyan érdesített, próbálkozni lehet. asszem pont a masculan-ban van olyan kiszerelés, hogy mindegyik különbözõ egy csomagban, azzal könnyen, egyszerûen tudod õket megnézni, milyen egy érdesített, ízesített, extra vékony.

Milyen hosszú ugrókötélre lenne szükségem? 185 cm magas lány vagyok, a lábaim olyan 105 cm hosszúak. Játékboltban csak 2, 13 métereset láttam, az nagyon rövidnek tűnt... Ugye?

Legjobb válasz: Játékboltban kisgyerekeknek valót árulnak. A neked való ideális hosszt úgy állapíthatod meg, hogy a fogantyúkat kézbe fogva, a kötél közepére kell állsz, így a függõlegesen kifeszített kötél fogantyúinak a hónaljadig kell érniük. Ld. a képet "For single Jumping": http://www.skookum.org/jumpropes/rightsize.htm Másik módszer: http://www.harmonet.hu/cikk.php?alrovat=247&cikkid=13802&rov.. Rövidebbel is ugrálhatsz, csak úgy keményebb az edzés; a profi ugrókötelek hosszát lehet változtatni. (OFF: Én lemértem otthon egy zsinórral, egy kicsit hosszabb kötelet vettem mezõgazdasági boltban, és rácsomóztam a bébi ugrókötél fogantyúit. Már csak az olcsóbb, ha akad otthon fogantyúnak megfelelõ két kis csõdarab :)

Játékboltban kisgyerekeknek valót árulnak. A neked való ideális hosszt úgy állapíthatod meg, hogy a fogantyúkat kézbe fogva, a kötél közepére kell állsz, így a függõlegesen kifeszített kötél fogantyúinak a hónaljadig kell érniük. Ld. a képet "For single Jumping": http://www.skookum.org/jumpropes/rightsize.htm Másik módszer: http://www.harmonet.hu/cikk.php?alrovat=247&cikkid=13802&rov.. Rövidebbel is ugrálhatsz, csak úgy keményebb az edzés; a profi ugrókötelek hosszát lehet változtatni. (OFF: Én lemértem otthon egy zsinórral, egy kicsit hosszabb kötelet vettem mezõgazdasági boltban, és rácsomóztam a bébi ugrókötél fogantyúit. Már csak az olcsóbb, ha akad otthon fogantyúnak megfelelõ két kis csõdarab :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Az "offot" is:)

Párom erősen kopaszodik, milyen haj lenne neki jó? Teljesen letolatni nem akarjuk, mert akkor tojásfeje lesz, de a jelenlegi hosszú sem az igazi.

Legjobb válasz: Nem tudom milyen mértékû a kopaszodás, de az idõsebbek keresztülfésülik a fejük tetején.

Nem tudom milyen mértékû a kopaszodás, de az idõsebbek keresztülfésülik a fejük tetején.
A kérdező hozzászólása: Igen, és gázul is néznek ki, meg az olyan öreges, ahogy te is mondtad, és egy husznoévesnek annyira nem állna jól, ha 50-es frizurával mászkálna :P
borotválni kell, ha nem anyajegyes a fejbõre akkor egész jó. Az se jó ha takarja a kopasz részt, és az se ha hosszabb és száll mint a pihe.
Szerintem Havas Henrik frizurája a legjobb ilyen esetben http://www.google.hu/search?q=havas+henrik&um=1&ie=UTF-8&tbm.. Ez valami kis frufru, vagy így van fésülve, nem tudom, de nagyon jó a vágás, olyan, mintha magas homloka lenne, és sokkal kevésbé látszik, hogy kopaszodik.
A kérdező hozzászólása: Majd ha olyanok is idetévednek, akik az elõzõleg leírt paramétereket figyelembe veszik, azt megköszönöm...
:'D Hát hallod, nem vagy semmi :D
szerintem a szelen meg hatul nyirja le geppel es a fenti resz lehet hosszabb kb 12 cm es ahol kopaszodik, a feletti haj részt hagya meg hosszabra/fodraszno megcsinalja/ aztan hajlakkal befujni , bekocolni az egeszet es jo lesz:)

Milyen programok vannak gólyatáborban? Milyen hosszú szokott lenni? és hol szállásolják el az a sok száz diákot? : )

Legjobb válasz: A gólyatáborok hossza változó: 3 napnál ritkán rövidebb, a leghosszabbak 1 hetesek. Programok közt szerepelnek csapatversenyek (beosztják a gólyákat véletlenszerûen csapatokba és azok versenyeznek egymás ellen), tájékoztatók az egyetemrõl (rektor, dékánok, tankszékvezetõk), vannak közös kirándulások, ahol lehetõség van rá, az egyetemet is megismerik. No meg van néminemû alkoholfogyasztás is, de az oly' jelentéktelen, hogy szóra sem érdemes :-) A szállásra többféle megoldás létezik: van, hogy kempingben, faházban kell aludni, de ahol erre lehetõség van, ott kollégiumban szállásolják el a résztvevõket. Egyébként sok ilyen témájú kérdés van most ebben a kategóriában, az azokhoz érkezett válaszok közt is érdemes szétnézni.

A gólyatáborok hossza változó: 3 napnál ritkán rövidebb, a leghosszabbak 1 hetesek. Programok közt szerepelnek csapatversenyek (beosztják a gólyákat véletlenszerûen csapatokba és azok versenyeznek egymás ellen), tájékoztatók az egyetemrõl (rektor, dékánok, tankszékvezetõk), vannak közös kirándulások, ahol lehetõség van rá, az egyetemet is megismerik. No meg van néminemû alkoholfogyasztás is, de az oly' jelentéktelen, hogy szóra sem érdemes :-) A szállásra többféle megoldás létezik: van, hogy kempingben, faházban kell aludni, de ahol erre lehetõség van, ott kollégiumban szállásolják el a résztvevõket. Egyébként sok ilyen témájú kérdés van most ebben a kategóriában, az azokhoz érkezett válaszok közt is érdemes szétnézni.

Milyen hosszú szokott lenni az első randi?

Tudom buta kérdés, de kb. hány órásnak "illik" lennie?? Mennyi id?t szokás ilyenkor együtt tölteni?

Legjobb válasz: Teljesen egyénfüggõ. Barátnõm egyszer ki volt akadva, hogy a fiú egy 4 órás randi után hazakísérte, mert azt hitte többet lesznek együtt :D Nem gondolom, hogy ezt elõre meg kéne tervezni, majd adja magát, és ha gázosnak érzed már az elején a dolgot, akkor leszögezheted, hogy haza kell menned, mert ez meg az lesz. A barátom az elsõ randinkon eljött értem 8-ra, fél 12-re értem haza, addig sétáltunk, de olyan jó volt, hogy elrepült az idõ. Majd tényleg adja magát a helyzet :)

Teljesen egyénfüggõ. Barátnõm egyszer ki volt akadva, hogy a fiú egy 4 órás randi után hazakísérte, mert azt hitte többet lesznek együtt :D Nem gondolom, hogy ezt elõre meg kéne tervezni, majd adja magát, és ha gázosnak érzed már az elején a dolgot, akkor leszögezheted, hogy haza kell menned, mert ez meg az lesz. A barátom az elsõ randinkon eljött értem 8-ra, fél 12-re értem haza, addig sétáltunk, de olyan jó volt, hogy elrepült az idõ. Majd tényleg adja magát a helyzet :)

Vettem egy új telefont. Az első töltésnek milyen hosszúnak kell lennie? (Utasításra nincs ráírva)

Samsung E2600. Ne röhögjetek ki a kérdésért, nem vagyok egy telefonmániás :) , nem nagyon értek hozzájuk, 6 év után purcant ki az előző. Úgy rémlik, hogy az első töltésnek hosszúnak kell lennie (24 óra), ez a mostaniaknál is így van?

Legjobb válasz: Mivel ezekben a készülékekben már Lithium-Polymer alapú akkumulátor van, ezért NEM kell az elsõ használat elõtt teljesen lemeríteni, majd 8-16-24 órán át folyamatosan tölteni. Sõt, kifejezzen rosszat tesz az ilyen típusú akkumulátoroknak, ha 20-30% alá merülnek, ezért lehetõség szerint ne hagyd, hogy teljesen lemerüljön a készülék.

Mivel ezekben a készülékekben már Lithium-Polymer alapú akkumulátor van, ezért NEM kell az elsõ használat elõtt teljesen lemeríteni, majd 8-16-24 órán át folyamatosan tölteni. Sõt, kifejezzen rosszat tesz az ilyen típusú akkumulátoroknak, ha 20-30% alá merülnek, ezért lehetõség szerint ne hagyd, hogy teljesen lemerüljön a készülék.
Nem létszükséglet, de ártani nem árt neki. Én megszokásból még mindig sokáig töltöm elõször.
Elsõ alkalommal akkor érdemes meghalásig meríteni, ha akku kalibráló alkalmazást használsz.
Jolinar, ezeket te honnan veszed?
Mit?
Ahogy feltöltõdik, leáll a töltés.
Semmi értelme tovább tölteni, a töltésvezérlõ leáll ha teli az akku. De ha rajta hagyod se lesz semmi baja. Szóval a használata: 1. Tölt. 2. Használ. 3. Bármikor amikor kedved tartja ugorj az 1. vagy a 2. pontra. De leginkább feltöltve legyen mint lemerítve. Amikor lehet töltsd, de kb havonta egyszer engedd lemerülni is. Hosszú életû lesz.

Milyen hosszúnak kell lennie az előjátéknak és belefér még ha a barátom a szájával csinálja?

Most fogok el?ször együtt lenni a barátommal és ? lesz az els?, mit lehet csinálni az el?játékban?

Legjobb válasz: izgassátok egymást amig scak jolsetik persze h belefér az ha a barátod szájjal, kézzel csinálja de csinálhatod neki te is

izgassátok egymást amig scak jolsetik persze h belefér az ha a barátod szájjal, kézzel csinálja de csinálhatod neki te is
Nincs meghatározva a hossza, a célja a megfelelõ izgalmi állapot elérése, ami a férfinál merevedést jelent, a nõnél pedig nedvességet, hogy a behatolás ne fájjon. Ezen belül bármit lehet, ami mindkét félnek jól esik, simogatni, csókolni, kézzel, szájjal ingerelni, táncolni, vetkõzni, bármit...
Persze, hogy belefér, ha nem akarja szájjal akkor vágd fejbe!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!