Találatok a következő kifejezésre: Milyen hosszú idő (99 db)

Szerintetek a szűz (lány) és a rák (fiú) mennyire férnek meg egymással? És milyen hosszú időre bírnak megmaradni egymás mellett?

Legjobb válasz: Nagyon hosszú ideig!!!!!! Ezt nyugodtan merem állítani, mert nagyon jól tudom!!!!!

Nagyon hosszú ideig!!!!!! Ezt nyugodtan merem állítani, mert nagyon jól tudom!!!!!
Nem férnek meg egymás mellett. Max 2 hónap 22 nap. Kis szerencsével 3 hónap 5 nap, de ez már szélsõséges eset.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem értek egyet az elõttem szólóval, valóban nem az a lényeg, hogy mi a horoszkópunk, de mivel érdekelnek engem ezek a dolog szívesen várom a jó kis kommentárokat, tudod az embereknek van tapasztalatuk!Van aki nézi azt is, lehet, hogy hátrébb való dolog, és hiába nem az az elsõ amit megnézel, hogy kinek milyen a horoszkópja, de engem érdekel és kíváncsi vagyok!Természetesen szeretem!!!
Ilyen baromságot. Lehet hogy életed párját szalasztod el, ha akár tudat alatt azon filózol, hogy a horoszkóp mit mond.
Nem a horoszkóp a lényeg, hanem hogy szereted e vagy sem. A szíved dönt.
Mindenképp jó választás! Teljesen kiegészítik egymást, megvan az egyikben az, ami a másikban nincs. Hosszú ideig jó páros.
Kellemes párosítás. Mindketten nyugalomra vágynak, érzéseik egyformán takaréklángon égnek, legfontosabb számukra, hogy békés otthont teremtsenek, ahol mindenkinek van egy saját kis kuckója, elvonulhat, ha magányra vágyik, ha saját gondolataiba akar elmerülni. Mivel a Rák szívesen vezeti a háztartást, a Szûz pedig örömmel veszi, ha kiszolgálják, bizony gyakran megesik, hogy a Szûz asszonyka még évek múlva sem tudja, hogyan mûködik a mikró, vagy a konyhaszekrényben merre keresse a kistányért, a sótartót.Kapcsolatukra nem a lángoló szerelem, hanem a szemérmes, visszafogott szeretet jellemzõ. Bár mindketten másként közelítenek a dolgokhoz, a végeredmény mindkettõjüknél azonos, és ez a lényeg. Nem szeretik a sorsfordító eseményeket, akkor sem, ha a változás adott esetben a megszokottnál jobb irányba terelné az életüket. (Mindig beérik a kicsivel. A lottófõnyereményt kétségbeesve fogadnák, mert azzal felkeltenék az irigyek és a rosszakarók érdeklõdését.) A hétköznapok egyhangúságát valójában biztonságként élik meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm annak aki normálisan válaszolt! Aki nem ideillõ dologgal tud válaszolni az inkább lépjen tovább kérem szépen!Nem vagyok kíváncsi rájuk! Csak mellesleg megjegyezném, hogy a szûz és a rák egy horoszkóp nem a nemi életemrõl van most szó!Köszönöm. Igazából valamikor megférünk egymás mellett valamikor nem:S Éppen ezért lettem volna kíváncsi azokra az emberekre akik pont ezekben a jegyekben születtek, milyen tapasztalatuk van!
Szerintem egy ikrek fiúval jobban járnál.
Szerintem kiidegelik egymást, kivéve ha az egyiknek az érdekei azt diktálják, hogy erõn felül alkalmazkodjon. De ha ezt megunja, akkor válás...
ez jó volt:Dtoltam neked egy zöldkezet:D
Elõzõ: 3, 5 éve együtt vagytok és még Szûz vagy? :O Az én csajom az elsõ együttlét után már Bika :D
Szerintem illenek. Minden vízjegy passzol a földjegyhez!
Én szûz vagyok, a barátom meg rák és 3, 5éve vagyunk együtt:) de szerintem ez nem mérvadó, úgyis kialakul:)
Merkúr, Szûz: szorgalmas kíváncsiság. Az asztro. oldalak (könyv/net) írják le a maguk általánosításában a legpontosabban a napjegyek tulajdonságait az évezredes megfigyeléseink alapján. Így érdemes pár tucat oldalt átböngészni, mindegyik hasonlót ír a többihez, de van amelyik plusz infóval, egyedi megfogalmazással szolgál. Ha itt egy Szûz-Rák páros beszámol a tapasztalatairól, akkor abból - kizárólag a napjegyük alapján - felesleges érdemleges, Számotokra használható következtetést levonni, hiszen a teljes születési horoszkópjuk alapján is lehetnek teljesen mások mint Ti, pláne még a pár egymás közti viszonyát is nézve. Ha végére akarsz járni a kérdésnek, érdemes egy jó asztrológushoz fordulni (persze, ha ebben párod is támogat), vagy beletanulni mélyebb szinten. Kérdésed második fele, a "milyen hosszú idõre" már inkább a jóslás kategóriája, abban viszont korrektül senki sem fog tudni segíteni, csupán becslés, esélylatolgatás várható, annál viszont a megérzéseink lehetnek jobbak.

Nyelvtanulás érdekében milyen hosszú ideig érdemes külföldön munkát vállalni? És milyen munkakörökben?

Sziasztok!

Legjobb válasz: A probléma ott kezdõdik, hogy gyenge nyelvtudás nélkül normális pozíció sem jár. Ebbõl az is következik, hogy gyenge nyelvvel csak olyan helyen lehet dolgozni, ahol szintén veled együtt, gyengén beszélõk vannak, ergó a nyelvtudásod nem fejlõdik az ég világon semmit sem. Angliában élek több, mint 5 éve, de ismerek olyan magyart, aki ennyi idõ alatt szinte semmit nem tud lévén a munkahelyén magyarokkal dolgozik, mikor hazamegy, szintén magyarokkal lakik. Nyelvtudás akkor fejlõdik, ha az ember olyan környezetbe kerül, ahol erre esélye van.

A probléma ott kezdõdik, hogy gyenge nyelvtudás nélkül normális pozíció sem jár. Ebbõl az is következik, hogy gyenge nyelvvel csak olyan helyen lehet dolgozni, ahol szintén veled együtt, gyengén beszélõk vannak, ergó a nyelvtudásod nem fejlõdik az ég világon semmit sem. Angliában élek több, mint 5 éve, de ismerek olyan magyart, aki ennyi idõ alatt szinte semmit nem tud lévén a munkahelyén magyarokkal dolgozik, mikor hazamegy, szintén magyarokkal lakik. Nyelvtudás akkor fejlõdik, ha az ember olyan környezetbe kerül, ahol erre esélye van.
Ha a nyelvtanulás a cél, akkor ne dolgozni menj ki, hanem tanulni! Például végezz el valami a szakmádhoz kapcsolódó specializációt kinti egyetemen! Az életrajzodban is sokkal jobban fog kinézni, mint a pincérkedés.
Inkább fizess meg egy magántanárt/magánszemélyt (akit már 2500Ft/óra áron is találsz, vagy feketén az alatt is) és azzal beszélgess sokat.

Férfiak, fiúk! Milyen hosszú ideig bírjátok, onnantól kezdve, hogy a csajba raktátok? Szerintetek, mi számít rövidnek és mi számít hosszúnak?

Életkort is írjatok!

Legjobb válasz: Kb 10-15 perc. Ezalatt a barátnõm 1x vagy 2x még el tud élvezni.

Kb 10-15 perc. Ezalatt a barátnõm 1x vagy 2x még el tud élvezni.
A legtöbb férfi néhány percig bírja azután, hogy a meleg punciba beteszik!!! Az már más kérdés, hogy ezalatt a nõ el tud-e menni, vagy a férfi jól csinálja-e. Igaz, hogy mindenki pornósztár ebben az országban, de azért mégsem annyira, hogy minden pár napi órákat reszeljen.
ugylatszik itt mindenki porno sztar velem mar megesett hogy ma x 1 2 perc es tobszor is meg most az biztos hogy egy ket pohar bor utan mar joval kitartob vagyok.Amugy meg nem szamit ha rogton nem lohad le foltasd tovabb es hid el kemeny marad
Nálam attól függ h mikor volt szex elõtte. Ha elõzõ nap, akkor van h 1 óra is kevés:D Ha viszont vmilyen ok miatt 1-2 hét kimarad, akkor max 10 perc az elsõ alkalom. 25
A barátom akármeddig bírja, ha õ van felül, õ irányít. Néha megáll kicsit, vagy lassabban csinálja, ha érzi hogy közel van. Ha én vagyok felül, akkor õ is 10-15 perc. 21 éves.
25
Meg kell kérdezni a nõt, hogy mit szeret, és úgy kell alakjtani :D
Akár órákig is bírom!
A kérdező hozzászólása: Hány éves vagy?
attól is függ, hogy gyors menet-e, vagy "rendes", de szerintem 10 perc minimum legyen. nálam kb 30-40 perc az átlag szex elõjátékkal, ebbõl kb 20-25 perc lehet a behatolás utáni rész, de ez mind csak sacc, nem nézem az órát...volt 20 perc is mindenestül, volt 1, 5 óra is. akármeddig nem bírom, 1, 5 óra után nem csak én fáradok el (felül/irányító szerepben szeretek lenni), hanem a farkam is, több már egyszerûen nem élvezetes egyhuzamban.

Akik már átestek egészségügyi kaparáson/küreten milyen hosszú idő után mentek el az orvoshoz, bent fogtak-e vagy másnap kellet visszamenni a műtétre? Helyi érzéstelenítéssel vagy altatással végezték a beavatkozást?

Leírnátok a tapasztalataitokat? Kinek hogy ment és helyreállt e utána a menstruáció? Mi derült ki, mit?l nem múlt el a vérzésetek?

Legjobb válasz: Vérzészavar miatt mentem orvoshoz, és mivel elmúltam 40, eü kaparást javasoltak. Következõ hétre kaptam idõpontot a kórházba, reggel bementem, két óra múlva mûtöttek altatásban. Délután 3-kor hazamehettem. Kb. egy hétig fájt kicsit a hasam, de ez nem törvényszerû. A következõ vérzésem idõre megjött és nem volt semmi gond.

Vérzészavar miatt mentem orvoshoz, és mivel elmúltam 40, eü kaparást javasoltak. Következõ hétre kaptam idõpontot a kórházba, reggel bementem, két óra múlva mûtöttek altatásban. Délután 3-kor hazamehettem. Kb. egy hétig fájt kicsit a hasam, de ez nem törvényszerû. A következõ vérzésem idõre megjött és nem volt semmi gond.

Milyen hosszú ideig tart a macskáknál a vemhesség?

Legjobb válasz: nem értem miért kell ezeket a kérdéseket feltenni.. Google: macska vemhességi idõ válasz :A vemhességi idõ macskákban 56-69 nap, átlagosan 63 nap

nem értem miért kell ezeket a kérdéseket feltenni.. Google: macska vemhességi idõ válasz :A vemhességi idõ macskákban 56-69 nap, átlagosan 63 nap
naggyából 2 hónapig
A kérdező hozzászólása: Neked meg nem kell válaszolni, nem kért rá senki -.-
neked meg nem kell ilyen szar kérdéseeket feltenni ... elõbb próbálj utánanézni
igen kb 2 hónap :)
én ugy tudom 63-71 nap :D
Ó, szegény. Minél elõbb vidd dokihoz ivartalanításra (minél elõbb, annál veszélytelenebb a mûtét).
Kedves Egyik Válaszoló! Igazából minek is ez az egész honlap, nem??? A googléban mindenre rá lehet keresni!!! Tudod, itt a személyes kontakt a lényeg!

Ha egy vendéglátóhelyet egyszer már bezárattak a nyitvatartási idő túllépése miatt, akkor másodszorra milyen hosszú időre zárathatják be?

Mi szokott ilyenkor történni, mennyivel súlyosbítja az elbírálást, hogy egyszer már bezáratták?

1 hós babát milyen hosszú időre visztek ki ilyen időben sétálni?

Legjobb válasz: Szélvédett helyen voltunk 3/4 órát.3hetessel.

Szélvédett helyen voltunk 3/4 órát.3hetessel.

Csajok, Ti szoktatok szexmegvonással büntetni? Ha igen, miért és milyen hosszú időre?

Legjobb válasz: Sok értelme van. Aki akar, úgy is ráránt ez alatt az idõ alatt.

Sok értelme van. Aki akar, úgy is ráránt ez alatt az idõ alatt.
Én aztán nem!Különben is, az miért jó, ha ezzel magamtól is megvonom a gyönyört?;) L/18
nem. semmi értelme.
Nem.
szerintem ezzel nem szabad büntetni, hosszú távon nem teszel jót magatoknak!
Eszembe nem jutna, azzal magamat is büntetném, inkább a számítógép csatlakozóját húznám ki...:)

Milyen hosszu idore vihetem ki setalni a 3 honapos francia bulldog kutyusomat ebben a hidegben?

Par napja kezdtunk el kijarni setalni, kertes hazban lakunk (de a szomszedban bukkantak mar fel nyestek, emiatt nem vittem ki hamarabb). Szeretnem raszoktatni a kinti pisi-kakira, de 7-8 percnel nem voltunk tovabb kint a hideg miatt...kint semmi, bejovunk egybol pisi vagy kaki. Meddig varhatok kint?

Legjobb válasz: Koszi a valaszt! Most pelenkara van szoktatva, eleg ugyes mar...csak amikor jatek kozben fel van porogve, akkor a kisebb gondja is nagyobb annal, hogy a pelusra menjen :)...asszem akkor marad meg 1 ideig a pelus, sok kicsi kijarassal...legalabb a szagokkal ismerkedik, ha meg nem is pisil kint.

A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt! Most pelenkara van szoktatva, eleg ugyes mar...csak amikor jatek kozben fel van porogve, akkor a kisebb gondja is nagyobb annal, hogy a pelusra menjen :) ...asszem akkor marad meg 1 ideig a pelus, sok kicsi kijarassal...legalabb a szagokkal ismerkedik, ha meg nem is pisil kint.
nekem a felnõtt kutyáim is most csak pisilni járnak ki.sétálni most nem járunk.napi 8szor legalább kiengedem õket.de ahogy végeztek már jönnek is be.sokszor vidd ki kevesebb idõre.meg ha látod, hogy keresi a helyet.vagy pedig szoktasd pelenkára, csak onnan meg ugyanugy ki kell majd szoktatni.nem egyszerû ebben a hidegben.

Holnap fognak körülmetélni, izgulok is egy kicsit. Milyen tapasztalataitok vannak akit felnőtt korban metéltek? Milyen hosszú ideig lesz használhatatlan a "szerszám"?

Igazából már olvasgattam a témában itt , de mégis pár szó lehet , hogy megnyugtatna. Kérlek titeket ne hozzátok el? azt a vitát ami menni szokott a metéltek és nem metéltek között. Nekem ezt a lépést egészségügyi okokból meg kell lépnem. (21F)

Legjobb válasz: Nem vagyok metélt,és nem is az ilyen okból való beavatkozások miatt szoktam ágálni .Ha már így adódott,ne izgulj.Az elsõ érzéstelenitõ injekció lesz kicsit kellemetlen .Kb 20 perces ez a beavatkozás .A következõ napok lesznek a kellemetlenek . 4 hetet azért jó ha kivársz A mûtét után jobbulást ,gyors gyógyulást kívánok .

Nem vagyok metélt, és nem is az ilyen okból való beavatkozások miatt szoktam ágálni .Ha már így adódott, ne izgulj.Az elsõ érzéstelenitõ injekció lesz kicsit kellemetlen .Kb 20 perces ez a beavatkozás .A következõ napok lesznek a kellemetlenek . 4 hetet azért jó ha kivársz A mûtét után jobbulást , gyors gyógyulást kívánok .
"Nekem ezt a lépést egészségügyi okokból meg kell lépnem." Ez gyanítható volt, de ebben nincs semmi rendkívüli. Igazából körülmetélni csak akkor kell, ha te is azt akarod, de ha fitymaszûkületed van, lehet jobban járnál, ha mûtét elõtt megbeszélnéd az orvossal, hogy csak részlegest csináljon, és húztok egy vonalat a fitymán filccel. Vagy ezt így kifejezetten te akarod? Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak, de azér gondold má át rendesebben ezt a dolgot! Nem muszáj elsõként metélni, vagy teljesen metélni, csak akkor, ha úgy látod, úgy érzed, hogy a dolog valóban van annyira menthetetlen, hogy így végezze, ezt azért tudd! Meggondolni viszont a mûtõasztalon is meggondol6od magad, amíg úgy érzed, minden úgy zajlik, ahogyan annak lennie kéne! De ha gebasz van, esetleg nem érzéstelenít kellõképpen, akármikor jogodban áll eloldoztatni magadat, és abbahagyatni a mûtétet, ha érzed, ami történik veled odalent, ahogy több lidokaint is jogodban áll kérni, erre a hippokratészi esküje is kötelezi az orvost! Olvastam már olyat, akibe elvileg belevágtak már, de annyira nemtörõdöm volt az orvos, hogy nem adott megfelelõ mennyiségû érzéstelenítõt, a gyerek meg abbahagyatta vele a mûtétet, és feljelentette kínzásért! :o Egyébként sok sikert, és majd számolj be, mi volt!?
Akkor most mi is volt? Mit is végzett el a doki? Vagy ha vágott, akkor mennyi fitymát hagyott?
2 es válaszoló, igen errõl az esetrõl én is hallottam! Ja és körülmetélni tényleg nem kell föltétlen...nekem is van enyhe fitymaszûkületem(inkább a fékem ami nagyon rövid) de csak ha tényleg súlyos akkor metéltesd.
Megcsinálták ?
A kérdező hozzászólása: Végül az orvos az utolsó pillanatban, úgy döntött, hogy a szûkület mértékét figyelembe véve elég a plasztikázás, ezen estem át, a mûtét egyébként elviselhetõ mértékben fájdalmas (nem ordibálsz alatta) Igazából csak az elsõ érzéstelenítõ ami kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: Még be van dagadva elég rendesen, de fedi az egész makkomat, nyugalmi állapotban, szóval annyit vágott hogy erekcióban rendesen hátrahúzódjon

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!