Találatok a következő kifejezésre: Milyen homeopátiás vegyek (4 db)

A szülésznőm ajánlotta a homeopátiás szerek közül a Cimicifugát és a Caulophyllumot naponta felváltva a 38. héttől. De milyen erősségűt vegyek?

Segítenétek? Naponta 5 szemet javasolt váltogatva,a 39.hétt?l Arnicat is. Málnalevél tea mellé. Ti melyiket szedtétek? ... CH ?

Legjobb válasz: Én 30 ch-t szedtem, nekem semmit nem segitett. Hátha neked igen.

Én 30 ch-t szedtem, nekem semmit nem segitett. Hátha neked igen.
A kérdező hozzászólása: Ugyanezeket szedted? És mindegyikbõl 30-ast?
Szia! Én is szedem ezeket a golyókat 30CH-at. Én hetente felváltva szedem õket. Most kezdtem a Cimicifugával naponta egy adag (5szem) hétfõtõl szombatig, vasárnap Arnica. Majd köv. héten Caullophyllum ugyan így, vasárnap Arnica. Ha addig semmi ismét csere. Most 37+3 hetesek vagyunk. Ja és minden nap 2 csésze málnalevél tea. Remélem beválik majd és gyorsabb vajúdásom lesz. Neked is ezt kívánom!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Én 37+4 napos vagyok :) Neked is szülésznõ javasolta ezeket a bogyókat? És a 30CH-t? Remélem hasznát vesszük majd!
Szia! 7hete szültem 2, 5 óra vajúdással, ami szerintem ezeknek a szereknek köszönhetõ.Nagyon gyorsan tágultam. 36.héttõl málnalevél tea+Caulophyllum 5Ch(napi5golyó) 37.héten ugyanez+Cimicifuga 30Ch 38.héten ugyanez csak a caul.ból is 30Ch 39.hét megszületett a babóm 7 éve 12órás vajúdással szültem az elsõ gyermekemet, és sajnos nem használtam homeopátiás szereket. Tapasztalatom még:gyors tágulás nagyobb fájdalommal jár, az elsõnél fokozatosan edzõdtem a fájásokhoz, a másodiknál 7 hete "átsöpört" rajtam az egész. Remélem tudtam segíteni, de igaz az a mondás hogy nincs két egyforma szülés!!!

Milyen homeopátiás immun erösítöt vegyek a 8, 5hónapos kisfiamnak?

Jönnek a rossz idök és szeretném kicsit megerösíteni az immunrendszerét!Milyen formában lehet kapni?

Legjobb válasz: Itt tudsz kérdezni homeopata orvosoktól: http://homeopatia.info.hu Regisztrálni kell, hogy kérdezhess, de pár napon belül válaszolni szoktak.

Itt tudsz kérdezni homeopata orvosoktól: http://homeopatia.info.hu Regisztrálni kell, hogy kérdezhess, de pár napon belül válaszolni szoktak.

Milyen homeopátiás bogyókat vegyek a könnyebb vajúdás és szülés érdekében?

Úgy hallottam, hogy már a 36. hétt?l célszer? elkezdeni némelyiket. Akinek van ebben tapasztalata, írjon legyen szíves! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Kidobod a pénzed az ablakon. Szeintem legalábbis. én ezek nélkül vajúdtam, 4óra után kértem az EDÁ-t. A sógornõm szedte õket (sajna nem tudom mit, de málnalevél biztosan volt köztük) és õ egy kicsit korábban "adta" fel. Vagyis tökmindegy, a vajúdás fájdalmas és hosszú dolog, viszont az egyetlen fájdalom aminek van értelme az ember életében! Ha könnyen kívánod átélni,kérj érzéstelenítõt, az a tuti! sok sikert és könnyû születésnapot nektek!

Kidobod a pénzed az ablakon. Szeintem legalábbis. én ezek nélkül vajúdtam, 4óra után kértem az EDÁ-t. A sógornõm szedte õket (sajna nem tudom mit, de málnalevél biztosan volt köztük) és õ egy kicsit korábban "adta" fel. Vagyis tökmindegy, a vajúdás fájdalmas és hosszú dolog, viszont az egyetlen fájdalom aminek van értelme az ember életében! Ha könnyen kívánod átélni, kérj érzéstelenítõt, az a tuti! sok sikert és könnyû születésnapot nektek!
Van aki hisz benne, van aki nem, van akinek használ, van akinek nem... De nálunk pl nem adnak semmilyen fájdalomcsillapítót... Bocsánat, én sem adtam érdemleges választ, én is keresem a lehetõségeket erre, sokan dícsérik a bogyókat:-)
Én hiszek a homeopátiás bogyókban, és ezért szedtem is õket. Azokat, amiket az elõzõ válaszoló leírt. 2, 5 óra alatt szültem meg a 3, 5 kg-os babámat. És olyan gyorsan haladt a szülés, hogy se beöntésre, se fájdalomcsillapításra nem volt idõ. Nekem életem legszebb élménye volt a szülés, és szerintem ehhez a homeopátiás bogyók is hozzájárultak.
Nekem is segítettek! 1.5óra alatt szültem és könnyû szülés volt. A gátsebemre csodaszer volt Az arnica montana és a vaspotlásra is a vaskészítmények. A tejserkentõk is jók! Veszíteni nem veszítesz használd õket! Én esküszöm rájuk!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a válaszokat! Én teljesen biztos vagyok benne, hogy ezek a bogyók hatásosak, el is kezdem gyorsan a beszerzést, 35 hetes vagyok. Még egyszer köszi!:-)
kezdd el, nekem is álomszülésem volt, én is azokat szedtem, amit leírtak fentebb! És mellé ittam a málnalevél teát. Higgyél benne, segít! Én fél óra alatt szültem meg a babámat, 3, 3kg, 56 cm, és nem fájt. A szülésznõm szerint a homeopátiás bogyók miatt. Elsõ babás anyuka vagyok és már 6 hete szültem. Staphisagria is nagyon jó, én hazajöttem a kórházból, másnap már nagybevásároltam az auchanban egyedül, miközben a férjem babázott :) És boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, jó ilyet olvasni! Remélem, nekünk is segít majd! Gratulálok a kisbabádhoz!


Milyen homeopátiás bogyókat vegyek, szüléskönnyítésre?

Konkrétan a nevük érdekelne,hogy melyiket kell szedni tágulásra,stb.37 hetes vagyok,még nem kés? elkezdeni,ugye? Köszönöm

Legjobb válasz: Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!