Találatok a következő kifejezésre: Milyen homeopátiás szedjek (7 db)

Homeopátiás készítményeket szeretnék szedni szülés előttre, szülés megkönnyítésére, ill. a szülés utánra. Milyen gyógyszereket szedjek?

32 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Homeopátiás szert ajánlanék, direkt erre a problémára: szülés elõtt ARNICA 9CH napi 1x5 golyó , szülés megkönnyítésére: CAULOPHYLLUM 5CH a fájások ritmusa szerint 5 golyó, szülés után gátmetszés vagy császármetszés után sebgyógyulást elõsegítõ és fájdalomcsillapító hatású STAPHYSAGRIA 30CH napi 2x5 golyó. Érdemes kiprobálni, én nem szedek mindenféle gyógyszert, a homeopátia a legjobb, nem drága szerek,és nem mérgez mint a gyógyszerek,sõt babáknak is adható. Érdemes a gyógyszertárban kérni homopátiás könyvet,abban mindent megtalálsz,és nem drága, de a neten is rákereshetsz. boldog babavárást! Egy 9 hetes kismami

Szia! Homeopátiás szert ajánlanék, direkt erre a problémára: szülés elõtt ARNICA 9CH napi 1x5 golyó , szülés megkönnyítésére: CAULOPHYLLUM 5CH a fájások ritmusa szerint 5 golyó, szülés után gátmetszés vagy császármetszés után sebgyógyulást elõsegítõ és fájdalomcsillapító hatású STAPHYSAGRIA 30CH napi 2x5 golyó. Érdemes kiprobálni, én nem szedek mindenféle gyógyszert, a homeopátia a legjobb, nem drága szerek, és nem mérgez mint a gyógyszerek, sõt babáknak is adható. Érdemes a gyógyszertárban kérni homopátiás könyvet, abban mindent megtalálsz, és nem drága, de a neten is rákereshetsz. boldog babavárást! Egy 9 hetes kismami
Itt homeopátiával foglalkozó orvosok segítenek, ha kérdezel (elég gyorsan szoktak válaszolni, általában 24-48 óra): http://www.homeopatia.info.hu

Milyen homeopátiás szereket szedjek és milyen adagolásban, hogy szaporodjon a tejem?

Sajnos egy szopi alatt csak olyan 10-20-30 g jön össze, kezdett?l fogva pótolnunk kell, most másfél hetesek vagyunk. Iszok sok folyadékot, eszek rendesen, napi 3-4 szoptatós teát iszok.

Legjobb válasz: Motherlove more milk kapszula. Elég drága, de jobb, mint a homeós golyócskák.

Motherlove more milk kapszula. Elég drága, de jobb, mint a homeós golyócskák.
monika:Szia ultrika urens 5ch napi 3x5golyo de elööte 30percel meg utána se lehet se inni se enni se fogat mosni:-)
ULTRIKA helyett inkább Urtica-t kérj a patikában és 3x5 golyó naponta, amíg nem érzed növekedni a tejmennyiséget. Ha nem kúraszerûen szeded, el fog apadni a tejed. Üdv!
Szia!! Én azzal kezdeném, mikor terhes voltam elmentem homeopátiás orvoshoz, mivel tudtam, hogy pont a szoptatás alatt leszek nagyon allergiás. Ott a doktornõt megkérdeztem, hogy mit szedjek ha netán kevés lenne a tejem és azt mondta, hogy urtica urens d4-et, mivel az 5ch csinál olyat, hogy elapasztja a tejet. a gyógyszertárba csak megrendelés alapján van, de tényleg nagyon jó. 1dl vízben kell feloldani 5 golyót ezt 4 részletben kell meginni elsõ nap, második nap is 5 golyó de, három részletben inni ezt 1-2 napig majd már csak ugyan csak 5 golyó 1 dl vízben oldani és csak reggel és este inni.Majd el lehet hagyni. Én még iszok mellé Mecsek tejszaporító teát.1, 5 liter vízhez teszek 2 filtert. ja, tõlem tejet is visznek naponta 500-600 ml.
Utolsó vagyok és fejni-fejni. Igaz én csak este és reggel fejek.
4 liter víz, urtica urens 5 ch 3x5 golyó és szopi amilyen sûrûn csak lehet, lehetõleg 2 óránként, hagyd picit cumizni (ilyenkor nekem többször is beindul még a tejleadó reflex és ez nagyon szaporítja a tejet), közvetlenül szopi után fejés, 2 mellbõl szoptatás! Próbáld meg elhagyni (vagy elõször csökkenteni) a pótlást. Szopi, komfort szopi, mjad ne legyen pótlás, hanem a következõ szoptatást hozd sokkal korábbra! (ha szoptatás után üvölt az éhségtõl, akkor is nagyon kevés pótlás, lehetõleg nem cumisüvegbõl)
22:19-es módszere jó.Én is így csináltam, +göröszénamag 3*naponta.

Milyen homeopátiás bogyókat szedjek szülés előtt? 37+1 hkm

Legjobb válasz: Én nem szedek semmit sem,én málnalevél teát iszok..ennyi.De olvass utána google-on,szerintem találsz errõl ,,anyagot,,. Könnyû szülést kívánok. 37+2 hkm

Én nem szedek semmit sem, én málnalevél teát iszok..ennyi.De olvass utána google-on, szerintem találsz errõl , , anyagot, , . Könnyû szülést kívánok. 37+2 hkm
Szia!Tegnap vettem meg õket amiket felírt a szülésznõm.Cimicifuga az egyik neve, a másik pedig arnica.37.héttõl lehet szedni a cimicifugát, napi 1x 5 darabot.Az arnicát nekem majd szülés elõtt meg közben kell majd.A cimicifuga elõtt fél órával és utána sem lehet enni.Boldog babavárást!38hkm

Milyen homeopátiás bogyókat szedjek, ha sima szülésre készülök, az első császár volt farfekvés miatt, és 37 hetes vagyok? Az is érdekel amit már most, és amit szülés alatt.

Legjobb válasz: Ezt legjobb a védõnõvel megbeszélni, õ ad errõl neked egy tájékoztatót. Én már nagyon sok féle módszert hallottam, ezért nem mondom, hogy tutira úgy kell szedni ahogy én teszem. Én napi szinten szedek: Caulophyllum 5ch Cimicifuga 5ch Arnica 9ch És iszom mellé a málnalevél teát. Remélem lesz valami hatása, csütörtökre vagyok kiírva.

Ezt legjobb a védõnõvel megbeszélni, õ ad errõl neked egy tájékoztatót. Én már nagyon sok féle módszert hallottam, ezért nem mondom, hogy tutira úgy kell szedni ahogy én teszem. Én napi szinten szedek: Caulophyllum 5ch Cimicifuga 5ch Arnica 9ch És iszom mellé a málnalevél teát. Remélem lesz valami hatása, csütörtökre vagyok kiírva.
Szintén azt mondom hogy a védõnõddel beszélj mert én is hallottam többfélét is amit lehet szedni, és ha egy kismama (vagy bárki) gyógyszert szed be akkor elsõdlegesen a saját orvosa/védõnõje javaslatára támaszkodva tegye ne össze-vissza..

Irgalmatlan torokfájásra milyen "homeopátiás bogyót" szedjek? 20 hetes vagyok, és könyörtelenül fáj a torkom.

Legjobb válasz: Szia. A gyulladásokat ne kezeld ki házilag, mert sajnos komoly következményei is lehetnek. Nem a babára, hanem rád nézve. Menj el orvoshoz, hogy vizsgáljon meg, és õ fog ajánlani gyógyszert. Vannak olyan gyógyszerek, amik terhessen is szedhetõek. Vigyél mindenképp vizelet mintát, mert ha abban találnak gennyet akkor fontos, hogy antibiotikummal kikezeljenek. Minden jót, mielõbbi gyógyulást! 32 hetes kismama.

Szia. A gyulladásokat ne kezeld ki házilag, mert sajnos komoly következményei is lehetnek. Nem a babára, hanem rád nézve. Menj el orvoshoz, hogy vizsgáljon meg, és õ fog ajánlani gyógyszert. Vannak olyan gyógyszerek, amik terhessen is szedhetõek. Vigyél mindenképp vizelet mintát, mert ha abban találnak gennyet akkor fontos, hogy antibiotikummal kikezeljenek. Minden jót, mielõbbi gyógyulást! 32 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Rendben, megyek orvoshoz. Az elsõnek azért köszönöm, ha nem kapok antibiotikumot, megpróbálom.
Szia! Próbáld ki az aloe varának a first-ét. Nekem mindig az segít ha fáj a torkom. Én kerülném az antibiotikumokat!
Szia.Szerintem is menny el orvoshoz.Én is pont félidõbe voltam beteg, nagyon fájt a torkom.Elmentem orvoshoz, csúnya torokgyulladásom volt, kaptam rá Aktil-duo antibiotikumot.Azt mondta a doki ezt szedhetem ! Kérdeztem , hogy ez ne fog bajt okozni, azt mondta higgyem el ha nem szedem be az fog bajt okozni mert a gyulladás átmegy máshová is.Gyógyszer mellett is 1hét volt mire helyre jöttem !Akkor doki oké :) Minden jót, mielõbbi gyógyulás kívánok 36hetes kismama

Milyen homeopátiás bogyókat szedjek szülés közben?

Legjobb válasz: Én caulophyllum ch 30-at és cicicifugát fogok, vagyis már most is ezeket eszem naponta. Caulophyllum ch5-bõl (ez homeos oxitocin)félóránként kell bevenni 5-öt a vajúdás alatt, ch30-asból óránként. :)

Én caulophyllum ch 30-at és cicicifugát fogok, vagyis már most is ezeket eszem naponta. Caulophyllum ch5-bõl (ez homeos oxitocin)félóránként kell bevenni 5-öt a vajúdás alatt, ch30-asból óránként. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a választ, erre voltam kíváncsi:)

Milyen teát igyak vagy homeopátiás szert szedjek a beágyazódás elősegítésére?

Pecsétel? maszatoló "vérzésem" van, és ez állítólag a sárgatest hormon elégtelenségére utal. Nem akarom, hogy baj legyen.

Legjobb válasz: Én a palástfû teát javaslom inni, mert ez erõsíti a méhedet!!!! Mindenképp használ! Ihatod úgy is, h a ciklus elsõ felében csak cickafark (peteérést segíti), majd a 2. felében csak palástfû és ha teherbe esel, akkor a palástfû teát ihatod a 1. hétig!!! Egyébként a cickafark mellé rakhatsz palástfüvet, vagyis azt ihatod egész hónapban nyugodtan, de a cickát már a ciklus 2. felében nem ajánlott inni!! Re,élem segítettem! :-D

Én a palástfû teát javaslom inni, mert ez erõsíti a méhedet!!!! Mindenképp használ! Ihatod úgy is, h a ciklus elsõ felében csak cickafark (peteérést segíti), majd a 2. felében csak palástfû és ha teherbe esel, akkor a palástfû teát ihatod a 1. hétig!!! Egyébként a cickafark mellé rakhatsz palástfüvet, vagyis azt ihatod egész hónapban nyugodtan, de a cickát már a ciklus 2. felében nem ajánlott inni!! Re, élem segítettem! :-D
A kérdező hozzászólása: Nagyon is, köszönöm szépen! El fogok menni a nõgógyászomhoz is, de addig is, amíg idõpontot kapok, ez nem árthat! Sõt!!! Köszönöm mégegyszer!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!