Találatok a következő kifejezésre: Milyen homeopátiás segítik a (8 db)

Milyen homeopátiás szerek segítik a szülést? Mikor kell elkezdeni szedni?

32 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia.A homeopátiás szerek szedése nem úgy van,hogy magamttól kitalálom, és szedem.Külön alkatra, és tünetek alapján szokták kiválasztani, általában szakember segítségével,vagy a gyógyszerész segítségével.A homeopáthiás szerek egyébként is csak gyógyszertárakan kaphatóak.Mondhatnám neked, hogy nagyon jó az Caulophyllum, vagy a Cimicifuga racemosa, de mint már írtam ezek a szerek alkati, és tüneti szerek, ami jó ennek az nem biztos, hogy jó neked.Szóval, szakember, vagy gyógyszerész segítségét kérd, elég segítõkészek, és válasszd ki, mire szeretnnéd, mik a tüneteid, és arra megkapod a megfelelõ homeopathias szert.Remélem segítettem.Sok sikert.Egyébként nagyon jók.:-)

Szia.A homeopátiás szerek szedése nem úgy van, hogy magamttól kitalálom, és szedem.Külön alkatra, és tünetek alapján szokták kiválasztani, általában szakember segítségével, vagy a gyógyszerész segítségével.A homeopáthiás szerek egyébként is csak gyógyszertárakan kaphatóak.Mondhatnám neked, hogy nagyon jó az Caulophyllum, vagy a Cimicifuga racemosa, de mint már írtam ezek a szerek alkati, és tüneti szerek, ami jó ennek az nem biztos, hogy jó neked.Szóval, szakember, vagy gyógyszerész segítségét kérd, elég segítõkészek, és válasszd ki, mire szeretnnéd, mik a tüneteid, és arra megkapod a megfelelõ homeopathias szert.Remélem segítettem.Sok sikert.Egyébként nagyon jók.:-)
36. héttõl szedhetõ, a Caulophyllum Ch5, naponta 1x 5 golyó nyelv alatt elszopogatva, a másik a Cimicifuga, amit a szülésnél lehet csak szedni, félóránként az elõzõvel felváltva 5-5 golyót. A málnalevéltea pedig, amit csak a gyógynövényboltban kaptam meg: napi 1-2 csésze, csészénként 1 kávéskanálnyi tealevél leforrázva, 10 percig állni hagyva.
Igaz, Én nem ismerem a homeopátiás szereket, nem is volt rá szükségem soha. Szerintem lelkileg készítsd fel magad, gondold végig sokszor, hogyan szeretnél szülni, de csak jókra! :-) Akkor minden rendben lesz! Nagyon jó ez az oldal, csak sokszor fölöslegesen paráztatják egymást a kismamák! Persze nem gondolom, hogy szándékosan! A lényeg , hidd el nekem, a jó lelki hozzáállás! Relakszálj sokat, és csak pozitívan! Minden rendben lesz!
Miért akarsz bármit is szedni?
A kérdező hozzászólása: a könnyebb tágulás, szülés érdekében. gondoltam, málnalevél tea helyett...
Nekem a Calliophylumot és a Cimicifugát ajánlották. (remélem jól írtam a nevüket) Én biztos nem szedném még egyszer mert nekem személy szerint semmit nem értek, de próbáld ki ha gondolod és hiszel benne. Ha jól emlékszem a 36. héttõl kellett szednem.

Milyen gyógynövényt vagy homeopátiás szert lehet szedni, ami segíti megrepeszteni a tüszőt, vagy segíti a teherbeesést, és nem igényel orvosi beleegyezést?

Legjobb válasz: csak vitamint tudok ajánlani,én is most kezdem szedni.ez fekészíti a szervezeted a terhességre.Elevit,Gravida Érdeklõdj a patikában,gyógynövénybõl pedig a cickafark tea. Sok sikert

csak vitamint tudok ajánlani, én is most kezdem szedni.ez fekészíti a szervezeted a terhességre.Elevit, Gravida Érdeklõdj a patikában, gyógynövénybõl pedig a cickafark tea. Sok sikert
Mastodynon, Hormeel S cseppek, FLP Multi-Maca, cickafarktabletta vagy tea

Milyen homeopátiás szerek vannak, amik segítik a teherbeesést?

Legjobb válasz: Az attól is függ, hogy mivel van problémád... peteérést lehet segíteni pl simán cickafarkfûteával. Ezt a ciklusod elsõ felében kell inni, a peteérésig, azután meg palástfûtea, mert az meg erõsíti a méhed, segíti a beágyazódást. JÓ lehet még a barátfûcserje kapszula is. azt mindennap kell szedni, egy szem, és min. három hónapig! Segít rendezni a ciklusod. Mióta próbálkoztok? Mennyire rendszeresek a ciklusaid? én azt mondom, hogy emellett nagyon fontos az önbizalom. Bízz magadban és a párodban, hogy sikerülni fog nektek! Ami nehéz, hogy ne görcsölj rá a témára! Sok sikert! Ha kérdésed van, írhatsz privátba is! Dory

Az attól is függ, hogy mivel van problémád... peteérést lehet segíteni pl simán cickafarkfûteával. Ezt a ciklusod elsõ felében kell inni, a peteérésig, azután meg palástfûtea, mert az meg erõsíti a méhed, segíti a beágyazódást. JÓ lehet még a barátfûcserje kapszula is. azt mindennap kell szedni, egy szem, és min. három hónapig! Segít rendezni a ciklusod. Mióta próbálkoztok? Mennyire rendszeresek a ciklusaid? én azt mondom, hogy emellett nagyon fontos az önbizalom. Bízz magadban és a párodban, hogy sikerülni fog nektek! Ami nehéz, hogy ne görcsölj rá a témára! Sok sikert! Ha kérdésed van, írhatsz privátba is! Dory
Hormeel S csepp, DM-ben kapható, kb 1600 Ft, és NAGYON jó! Nekem pl. enélkül nincs peteérésem...
Gynex csepp! Fogamzó pályákat állítja helyre, méhnyálkahártya erõsítõ! Ja, és a Mastodynon-t én is próbáltam, pozitív eredménnyel! Addig nem volt peteérésem, utánna spontán pé lett!
Mastodinon csepp.
Szia! Én az arnicat szedtem vérzéscsillapításra 2*5 bogyót. 19 napos baba anyukája

Milyen homeopátiás bogyók vannak, vagy teák amik segítik a méhszáj tágulását?

Legjobb válasz: Szia!A málnalevélteáról már sok jó dolgot irtak.Én nem ittam semmilyen teát,hanem sokat gyalogoltam,lépcsõztem és guggoltam.Szerintem egy kicsit fárasztó,de annál természetesebb nincs!Könnyû szülést kivánok!

Szia!A málnalevélteáról már sok jó dolgot irtak.Én nem ittam semmilyen teát, hanem sokat gyalogoltam, lépcsõztem és guggoltam.Szerintem egy kicsit fárasztó, de annál természetesebb nincs!Könnyû szülést kivánok!
Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket: http://homeopatia.info.hu/index.php?lang=hu&mode=HihModSite&.. Én is szeretnék homeopátiás bogyókat szedni a szülés alatt, mert azok amiket szedtem a vizesedére - beváltak! A málnalevél tea is állítólag jó, a 36. héttõl javasolt a fogyasztása, napi 2 csészével.
A kérdező hozzászólása: Szia! köszi válaszod, arról már én is hallottam. Azt inni is fogom, persze csak ha kapok, mikor a fiammal voltam terhes akkor még csak hallani sem halottak róla! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnéztem, tuti jó oldal! Köszi mégegyszer!
Szia!Elsõ válaszoló vagyok.Bármelyik gyógynövényes boltban lehet vásárolni, elvétve még patikában is.Bár nálunk igazán csak gyógynövényesben.Ott még megtudod kérdezni, hogy esetleg valamilyen homeopátiás bogyót tudnak-e ajánlani.Sok sikert!
De azt tudod, h a 36.hét elõtt nem szabad inni a teát, és szedni a homeós bogyókat?
Szia! 35-36. héttõl 6 napig felváltva reggel 5 golyó caulopyllum 5ch (530 Ft), ill. cimicifuga 5 ch (530 Ft), a 7 napon 5 golyó arnica 9ch (530 Ft). Ezek a homeopátiások és gyógyszertárban lehet kapni. Mellette nekem a 37. héttõl ajánlották a málnalevél teát, napi 1 bögrével. 3. napi fogyasztás után 1 cm tágultam, szóval nálam van hatása. Ezt Herbáriában, Gyógynövényboltban tudod beszerezni (170 Ft).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tudom, hogy mikortól lehet majd inni õket, csak addig tájékozódtam egy kicsit! :-) 26 hetes km.

Milyen homeopátiás gyógyszerek (recept nélkül) vannak amik segítik a teherbeesést?

Köszönöm!

Legjobb válasz: A Mastodynon nagyon jó. Egy baja van: vényköteles. De megéri felíratni szerintem.

A Mastodynon nagyon jó. Egy baja van: vényköteles. De megéri felíratni szerintem.
Rengetegen teszik fel ezt a kerdest, ird be a keresobe. DE: baratcsarje cseppek az egesz ciklusban, majd ovulaciotol a mensiig palastfu cseppek. Ez rendberakja a kusza ciklust, illetve segiti a beagyazodast.
A babatervezõk otthona honlapján Leonórától meg tudod rendelni a megfelelõ homeopátiás [email protected]
Hormeel S csepp, aszép petékért. DM-ben kapható.

Milyen homeopátiás golyocskákat ajáltok a 38. hétbe ami segiti a szülésem?

és ami hatékony jó, és hogy kell szedni?

Legjobb válasz: Létezik a málnalevél tea (naponta 2x egy csészényi) és a homeopátisá bogyók: Caulophyllum , Cimicifuga. Nekem a szülésznõ azt mondta, hogy 3x5 bogyó egyik nap az egyikbõl, másik nap a másikból. De ha a keresõben utánanézel, látni fogdo, hogy van vagy 50 kérdés már a témában és lesznek más alternatívák is. Egyébként a 36. héttõl kezdhetõek már, mert el kell telnie egy kis idõnek mire hatnak...

Létezik a málnalevél tea (naponta 2x egy csészényi) és a homeopátisá bogyók: Caulophyllum , Cimicifuga. Nekem a szülésznõ azt mondta, hogy 3x5 bogyó egyik nap az egyikbõl, másik nap a másikból. De ha a keresõben utánanézel, látni fogdo, hogy van vagy 50 kérdés már a témában és lesznek más alternatívák is. Egyébként a 36. héttõl kezdhetõek már, mert el kell telnie egy kis idõnek mire hatnak...
En Caulophyllum 5CH-t szedtem a 36. hettol napi 5 golyocskat es reggel-este ittam egy csesze malnalevel teat. Kiirt datum elott negy nappal szultem, tehat harom es fel hetig hasznaltam ezeket es gyors szulesem volt. Elfolyt a magzatviz, ekkor meg zart voltam, harom orat voltam igy, de fajasok nem jottek, majd jott az elso es hozta a tobbit is. Egybol ket percesek voltak, bo ket oran keresztul vajudtam es meg is szuletett a fiam. Vajudas kozben mar nem szedtem a homeos bogyot, mert annyira intenziv volt az egesz, hogy eszemben sem volt semmi ilyesmi. Tehat ket ora alatt tagultam ki nullarol teljesen. Jah, egyebkent en gatmasszazs is csinaltam szinten 36. hettol, vedelemmel szultem vagas, repedes es varras nelkul meg a kozel negy kilos fiamat, ez volt az elso szulesem. A huvelyem mar ot hettel a szules utan a regi volt, nem tagabb, nem fajt semmim mar szules utan egy oraval sem. (Tudom, hogy nem ezt kerdezted, de nem vagyok benne biztos, hogy a homeos bogyo nem-e segitett abban, hogy ilyen rugalmasak voltak a szoveteim, szoval talan ez is ide tartozik.)

Milyen gyógynövény, vagy homeopátiás csepp van ami a tüszőrepedést segíti elő? Azaz hogy legyen tüszőrepedés? Csak a doki által adott szuri?

Legjobb válasz: Szia! Az imént találtam egy jó kis honlapot ezekrõl a szerkrõl. Mintha csak neked küldték volna! www. fogamzas.mlap.hu Remélem megtalálaod amit kerestél. Sok sikert!

Szia! Az imént találtam egy jó kis honlapot ezekrõl a szerkrõl. Mintha csak neked küldték volna! http://www. fogamzas.mlap.hu Remélem megtalálaod amit kerestél. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon köszönöm! Megnéztem és ki is nyomtattam, át fogom rágni magam rajta! Nagyon jó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!