Találatok a következő kifejezésre: Milyen homeopátiás alkalmazhatnék, (3 db)

Régóta tartó állandó belső szorongásra (hónalj, tenyér és lábizzadás, alvási zavarok, gyomorideg a tünetek) milyen homeopátiás készítmény alkalmazható?

Hogyan kell szedni?

Legjobb válasz: sedtív pc, valerina izzadásra solutio antisudorica rajta lesz úgyis h kezd el alkalmazni

sedtív pc, valerina izzadásra solutio antisudorica rajta lesz úgyis h kezd el alkalmazni
Mindezekre a tunetekre kivallo hatassal van a Tahitian Noni bioaktiv italnak

Szeretném alkalmazni a homeopátiát a kislányomnál is, mert a szülésemet nagy mértékben segítette. Az oltásnál milyen homeopátiás szereket alkalmazhatok? Sokat pkizik és gyakran ezért kell fel éjszaka. Valahogy lehet ezt csillapítani bogyóval?

Legjobb válasz: Szia! Oltás után Thuja 15 CH-t. 10 golyót feloldasz egy kis forralt, lehûtött vízben és oltás után odaadod a kicsinek. A pukizás görcsökkel jár? Fáj neki?

Szia! Oltás után Thuja 15 CH-t. 10 golyót feloldasz egy kis forralt, lehûtött vízben és oltás után odaadod a kicsinek. A pukizás görcsökkel jár? Fáj neki?
A kérdező hozzászólása: Úgy gondolom nem fáj neki, csak kellemetlen. Gyakran az evést is azért szakítjuk meg mert pukiznia kell.Olyankor elvörösödik és egy kicsit erölködik. Görcsöket nem hiszem hogy okoz neki.
A homeoptátiás kisokosomban csak olyanokat találtam ami görccsel, huruttal, egyszóval fájdalommal jár.
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm a segítséget

Milyen homeopátiás szert alkalmazhatnék, hogy több tejcim legyen?

SZERETNÉK HOMEOPÁTIÁS SZERT ALKALMAZNI, HOGY TÖBB TEJCIM LEGYEN MERT A 4 HONAPOS KISLÁNYOMNAK MÁR KICSIT KEVÉS AMIT ADNI TUDOK. TUD VALAKI EZZEL KAPCSOLATBAN SEGÍTENI?

Legjobb válasz: Én is teát ittam nekem bevált! Naturlandnak van ilyen teája, a másik pedig a laktoherb tea! De van akinek hasfájos lesz töle a pici! De azt ugyis észre veszed majd rajta! És az alkoholmentes sör is jo!

Én is teát ittam nekem bevált! Naturlandnak van ilyen teája, a másik pedig a laktoherb tea! De van akinek hasfájos lesz töle a pici! De azt ugyis észre veszed majd rajta! És az alkoholmentes sör is jo!
Nekem egy kád melegvíz is megindítja a tejtermelést! Az urtica urens c5 nagyon jó tejserkentõ! Szedtem pár hétig, olyan jól beállította a tejtermelést, hogy hónapok óta nem kell szednem!
Mindegy. Ezek a szerek akkor hatnak, ha meg tudsz nyugodni. Az meg megy szerek nélkül is... ha komolyan gondolod.
"urtica urens" a homeopátiás bogyócska neve. van gyógytea is, ami a tejtermelést serkenti, most így hírtelen nem tudom a nevét, csak hogy naturland-os termék.Ha bemész egy patikába, tudni fogják. Nekem még a köménymagleves is nagyon segített:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!