Találatok a következő kifejezésre: Milyen homeopátiás, alatt is (2 db)

Milyen homeopátiás bogyókat szedjek, ha sima szülésre készülök, az első császár volt farfekvés miatt, és 37 hetes vagyok? Az is érdekel amit már most, és amit szülés alatt.

Legjobb válasz: Ezt legjobb a védõnõvel megbeszélni, õ ad errõl neked egy tájékoztatót. Én már nagyon sok féle módszert hallottam, ezért nem mondom, hogy tutira úgy kell szedni ahogy én teszem. Én napi szinten szedek: Caulophyllum 5ch Cimicifuga 5ch Arnica 9ch És iszom mellé a málnalevél teát. Remélem lesz valami hatása, csütörtökre vagyok kiírva.

Ezt legjobb a védõnõvel megbeszélni, õ ad errõl neked egy tájékoztatót. Én már nagyon sok féle módszert hallottam, ezért nem mondom, hogy tutira úgy kell szedni ahogy én teszem. Én napi szinten szedek: Caulophyllum 5ch Cimicifuga 5ch Arnica 9ch És iszom mellé a málnalevél teát. Remélem lesz valami hatása, csütörtökre vagyok kiírva.
Szintén azt mondom hogy a védõnõddel beszélj mert én is hallottam többfélét is amit lehet szedni, és ha egy kismama (vagy bárki) gyógyszert szed be akkor elsõdlegesen a saját orvosa/védõnõje javaslatára támaszkodva tegye ne össze-vissza..

Milyen homeopátiás, terhesség alatt is használható gyógyszer van náthára és köhögésre?

Legjobb válasz: Náthára: - Coryzalia - Euphorbium Comp.-Heel orrspray Köhögésre: Stodal szirup (Esetleg, hátha kell még: Torokgyulladásra: Homeogene 9, Rekedtségre: Homeovox, Influenzaszerû bajokra és vírusus náthára: Oscillococcinum)

Náthára: - Coryzalia - Euphorbium Comp.-Heel orrspray Köhögésre: Stodal szirup (Esetleg, hátha kell még: Torokgyulladásra: Homeogene 9, Rekedtségre: Homeovox, Influenzaszerû bajokra és vírusus náthára: Oscillococcinum)
Köhögésre szedhetõ lándzsás útifû szirup is (a patikából).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!