Találatok a következő kifejezésre: Milyen homeopátiás, alatt (6 db)

Szülés előtt milyen HOMEOPÁTIÁS szereket szedtetek? Melyik napokon? Hanyadik héttől? Milyen potenciálba? Mit ha elkezdődött s szülés? Szülés alatt, után?

A könyvekben különböz?képpen van.

Legjobb válasz: elõzõ vagyok. Ezt a kérdést én írtam ki, nem olyan régen. Leírtam benne, nekem mit javasoltak. Ja, azóta megkérdeztem az orvosomat is. Azt mondta az arnicha 9 ch-t semmiképp ne hagyjam ki, mert hasznos lehet, s szülés után nem lesz annyi véred. A 35.héttõl javasolta, de lehet én megvárom majd a 36. hetet, mivel veszélyeztetett terhes vagyok, s nem akarok idõ elõtt szülni. Amúgy nagyon jó ötletnek tartotta, hogy homeos bogyókban gondolkozom, de annyit hozzá fûzött, hogy ezeket nem elég szedni, hinni is kell bennük, mert különben nem hatnak. A málnalevél teáról is hallottam, arra is rákérdeztem, azt is a 36. héttõl kell elkezdeni, s napi fél litert kétszer elosztva kell inni. Az orvosom is javasolta, annyit tett hozzá, hogy sok jót hallott róla. Ártani nem árthat, õ is ennyit mondott, mint azok a kismamák, akik javasolták nekem is. Remélem tudtam segíteni! Boldog babavárást!

elõzõ vagyok. Ezt a kérdést én írtam ki, nem olyan régen. Leírtam benne, nekem mit javasoltak. Ja, azóta megkérdeztem az orvosomat is. Azt mondta az arnicha 9 ch-t semmiképp ne hagyjam ki, mert hasznos lehet, s szülés után nem lesz annyi véred. A 35.héttõl javasolta, de lehet én megvárom majd a 36. hetet, mivel veszélyeztetett terhes vagyok, s nem akarok idõ elõtt szülni. Amúgy nagyon jó ötletnek tartotta, hogy homeos bogyókban gondolkozom, de annyit hozzá fûzött, hogy ezeket nem elég szedni, hinni is kell bennük, mert különben nem hatnak. A málnalevél teáról is hallottam, arra is rákérdeztem, azt is a 36. héttõl kell elkezdeni, s napi fél litert kétszer elosztva kell inni. Az orvosom is javasolta, annyit tett hozzá, hogy sok jót hallott róla. Ártani nem árthat, õ is ennyit mondott, mint azok a kismamák, akik javasolták nekem is. Remélem tudtam segíteni! Boldog babavárást!

Milyen homeopátiás bogyókat szedjek, ha sima szülésre készülök, az első császár volt farfekvés miatt, és 37 hetes vagyok? Az is érdekel amit már most, és amit szülés alatt.

Legjobb válasz: Ezt legjobb a védõnõvel megbeszélni, õ ad errõl neked egy tájékoztatót. Én már nagyon sok féle módszert hallottam, ezért nem mondom, hogy tutira úgy kell szedni ahogy én teszem. Én napi szinten szedek: Caulophyllum 5ch Cimicifuga 5ch Arnica 9ch És iszom mellé a málnalevél teát. Remélem lesz valami hatása, csütörtökre vagyok kiírva.

Ezt legjobb a védõnõvel megbeszélni, õ ad errõl neked egy tájékoztatót. Én már nagyon sok féle módszert hallottam, ezért nem mondom, hogy tutira úgy kell szedni ahogy én teszem. Én napi szinten szedek: Caulophyllum 5ch Cimicifuga 5ch Arnica 9ch És iszom mellé a málnalevél teát. Remélem lesz valami hatása, csütörtökre vagyok kiírva.
Szintén azt mondom hogy a védõnõddel beszélj mert én is hallottam többfélét is amit lehet szedni, és ha egy kismama (vagy bárki) gyógyszert szed be akkor elsõdlegesen a saját orvosa/védõnõje javaslatára támaszkodva tegye ne össze-vissza..

36 hetes kismama vagyok. Ki milyen homeopátiás bogyót szedett a terhessége alatt? Hanyadik héttől lehet szedni? Mire vannak hatással?

Legjobb válasz: szia.én a caulophyllum ot szedtem a 36. héttõl heti 3*5 bogyót de van aki naponta 5 bogyót vesz be!ez egy gát lazító!nekem bevált.egy tégely kb.500ft.+ szedtem az arnicát a 37.héttõl azt már nem tudom hogy mennyit vettem abból be de azt szedtem a szülés után is mert nagyon jol gyógyult a vágásom tõle.már szülés után 2órával tudtam ülni rendesen úgy hogy nem fájt!ez is ugyan annyiba kerül!ja és vidd magaddal a bogyókat a szülöszobára is mert akkor már vehetsz be belöle fél óránként vagy óránként.én elfelejtettem bevinni és le is cseszett a szülésznõ hogy otthon felejtettem.remélem tudtam segíteni!!!!

szia.én a caulophyllum ot szedtem a 36. héttõl heti 3*5 bogyót de van aki naponta 5 bogyót vesz be!ez egy gát lazító!nekem bevált.egy tégely kb.500ft.+ szedtem az arnicát a 37.héttõl azt már nem tudom hogy mennyit vettem abból be de azt szedtem a szülés után is mert nagyon jol gyógyult a vágásom tõle.már szülés után 2órával tudtam ülni rendesen úgy hogy nem fájt!ez is ugyan annyiba kerül!ja és vidd magaddal a bogyókat a szülöszobára is mert akkor már vehetsz be belöle fél óránként vagy óránként.én elfelejtettem bevinni és le is cseszett a szülésznõ hogy otthon felejtettem.remélem tudtam segíteni!!!!
Arnica CH 9 1x5 golyó naponta Caulophillum CH5 1x5 golyó naponta Cimicifuga Ch5 3 naponta 5 golyó 36. héttõl szedtem Málnalevéltea napi 2x2dl ittam azt is a 36. héttõl. Szülés után egy hétig még kellett szednem az arnicat. Könnyû és gyors szülést kívánok. Utána jó babázást!


Milyen homeopátiás szer van arra, hogy megelőzzük a hüvelygyulladást és különböző nögyógy macerákat terhesség alatt (5hetes vagyok)?

Legjobb válasz: Ezüst-kolloiddal lemoshatod,az baktériumölõ, de belül nem szabad azt sem.., esetleg vattára és úgy tisztítani a felületet, vagy csak locsolod, de az nem takarékos.Kamillás borogatás is jó lehet, de az szárít!

Ezüst-kolloiddal lemoshatod, az baktériumölõ, de belül nem szabad azt sem.., esetleg vattára és úgy tisztítani a felületet, vagy csak locsolod, de az nem takarékos.Kamillás borogatás is jó lehet, de az szárít!
Azt nem irtad, hogy azert akarod megelozni, mert neked szoktak ilyenek lenni, vagy azért, mert aggodsz! nekem sose voltak ilyen huvely - betegségeim, nem is hasznaltam soha semmi megelozo dolgot, és nem is kell, csak azert, mert terhesek vagyunk.szoval ha neked se voltak, akkor szerintem nem kell. ha voltak ilyen problémáid, akkor szerintem beszélj a nõdokiddal, o biztos tud ajánlani valamit. Gratula a babahoz 12 hetes kismamó
olyan patikában ahol árulnak több homeos szert lehet kapni 500ftért egy homeos könyvet-homeopátia napjainkban , vedd meg késõbb is nagy segítségedre lesz:) Nekem már sokat segített egy cdt is adnak hozzá:)

Milyen homeopátiás, terhesség alatt is használható gyógyszer van náthára és köhögésre?

Legjobb válasz: Náthára: - Coryzalia - Euphorbium Comp.-Heel orrspray Köhögésre: Stodal szirup (Esetleg, hátha kell még: Torokgyulladásra: Homeogene 9, Rekedtségre: Homeovox, Influenzaszerû bajokra és vírusus náthára: Oscillococcinum)

Náthára: - Coryzalia - Euphorbium Comp.-Heel orrspray Köhögésre: Stodal szirup (Esetleg, hátha kell még: Torokgyulladásra: Homeogene 9, Rekedtségre: Homeovox, Influenzaszerû bajokra és vírusus náthára: Oscillococcinum)
Köhögésre szedhetõ lándzsás útifû szirup is (a patikából).
Panadol.A kórházban is azt adtak.
Panadol vagy algopyrin, napi max 2. Fogorvos?
Szia!Énis most készülök fogorvoshoz.Nem akarok beszedni annyibogyót.Most gyûjtök hozzá erõt.Te nem mész el?
Öblögess Corsodyllal nagyon jó , nekem is az segített már többször is! Lehet venni Dm-ben , Tescoban is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!