Találatok a következő kifejezésre: Milyen hiba Run (3 db)

Milyen hiba a Run Time Error? Miért következik be?

Legjobb válasz: Egész pontosan Runtime Error. Szabad fordításban is "futás közbeni hiba", azaz miközben egy program mûködik, akkor bekövetkezõ. Ez leginkább amiatt következhet be, mert a felhasználó egy olyan extra dolgot produkál a programmal (hibás adatot visz fel, vagy rossz sorrendben használ valamit), amire a programozók nem gondoltak a fejlesztés során, és a program ezzel nem tud mit kezdeni: oszt 0-val, vagy ilyesmi. Ekkor elszáll a program, és bekövetkezik a Runtime Error. Ritkább esetekben hardverprobléma, vírusok, vagy másik program hibái is okozhatnak runtime error-t egy programnál.

Egész pontosan Runtime Error. Szabad fordításban is "futás közbeni hiba", azaz miközben egy program mûködik, akkor bekövetkezõ. Ez leginkább amiatt következhet be, mert a felhasználó egy olyan extra dolgot produkál a programmal (hibás adatot visz fel, vagy rossz sorrendben használ valamit), amire a programozók nem gondoltak a fejlesztés során, és a program ezzel nem tud mit kezdeni: oszt 0-val, vagy ilyesmi. Ekkor elszáll a program, és bekövetkezik a Runtime Error. Ritkább esetekben hardverprobléma, vírusok, vagy másik program hibái is okozhatnak runtime error-t egy programnál.
Nekem is ez van a Runtime error! én a GMM programot töltöttem le emivel be lehet rakni a Gta san andreas ba pl. kocsikat és motorokat.ÉS azóta rossz a GTA SAMP azaz multiplayerje.De én már letöröltem a GMM mi lehet a baj? elõre is köszi!
Nekem aza problémám hogy az NFSU2 telepítésekor a telepítés nem idul el hanem kiirja a runtime errort és nemtudom hogy mit kell csinálni... Mi ilyenkora teendõ, mit lehet tenni ez ellen?? (pl.:rakjam ujra a gépet...)??
az elsõ válaszolót kivéve minden válaszoló csak kérdez xD
Nekem pedig a Bully scholarship editionnal van pedig nem csináltam vele semmit.
Én cracked SR2 öt nem tudom futtatni runtime miatt :D

Ncore-on eggyel túllépem a hit n run-olt torrentek számát valószínűleg, milyen büntetést fogok kapni?

Ha 1el lépünk túl akkor is megvonják a letöltést? mennyi ideig?

Legjobb válasz: olvass wikit

olvass wikit
A kérdező hozzászólása: Tudom, de most is dolgozok, szóval ha valaki letudná írni és nem off ot írna, azt megköszönném.
nekem sokszor volt már, hogy túlléptem 2-3mal, de nem kaptam még semmit. Egyébként ha kapsz is, akkor egy warn-t kapsz. Ha még egyszer elõfordul, és másodjára kapsz emiatt warnt, akkor törlik az accountodat.
engem tavaly minden honapban bannoltak 2-3 napra, mer mindig volt 6-7 torrent amit elmozgattam és késõn vettem észre hogy még szid kötelezett, 12bõl 10 honapban tiltottak, mindig 3-4-5 napra aszem, végleges bannt soha nem kaptam.
A kérdező hozzászólása: *nem
1. Alkalommal: 3 nap Letöltés megvonás 2. Alkalommal: 5 nap Letöltés megvonás 3. Alkalommal: 7 nap Letöltés megvonás 4. Alkalommal: Rendszer automatikusan töröl az oldalról.
El kell olvasnod az egész szabályzatot, és százszor leírnod a táblára... Amúgy, ha az ncore-on nem tudtad elolvasni/megérteni ezt a 4 sort, akkor itt mégis hogyan sikerült?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!