Találatok a következő kifejezésre: Milyen hibákat az (69 db)

Megéri megvenni ezt az airsoft fegyót? Milyen hibái lehetnek?

http://aprod.hu/hirdetes/elado-aug-tipusu-airsoft-fegyver-ID..

Legjobb válasz: Én nem venném meg. Ki tudja milyen hibái lehetnek 10k Ft-ért, arról nem is beszélve, hogy se aksi, se toltõ. Hasonlítsd össze egy újjal, szerintem ahhoz képest túl olcsó. Játszani nem fogsz vele, max alkatrészekért megveheted. Az is lehet, hogy veszel bele akkut és meg sem fog mozdulni... Vagy valami kínai gagyi.

Én nem venném meg. Ki tudja milyen hibái lehetnek 10k Ft-ért, arról nem is beszélve, hogy se aksi, se toltõ. Hasonlítsd össze egy újjal, szerintem ahhoz képest túl olcsó. Játszani nem fogsz vele, max alkatrészekért megveheted. Az is lehet, hogy veszel bele akkut és meg sem fog mozdulni... Vagy valami kínai gagyi.
A kérdező hozzászólása: Ok, kössz!

Használt processzor vételénél milyen hibák lehetnek vele, ha az egyébként működik, és lehetnek-e nem kimutatható hibái?

Gondolok itt arra, hogy lassabb lehet mint új korában vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Tisztelt válaszadó. Nagyon köszönöm hogy energiát szántál arra hogy segíts nekem.És hogy ilyen hosszan írtál. Esetleg még annyit meg tudnál mondani, hogy az égés nyomok alul(a lábaknál) vagy felül lehetnek? Illetve ha nincsenek égések, akkor naggyából meg lehetne bízni( teszt program hiányában) benne? Nekem nincsenek játékaim, és azt sem tudom hogy melyik az a szint aminél elõjöhet a kék halál.

A kérdező hozzászólása: Tisztelt válaszadó. Nagyon köszönöm hogy energiát szántál arra hogy segíts nekem.És hogy ilyen hosszan írtál. Esetleg még annyit meg tudnál mondani, hogy az égés nyomok alul(a lábaknál) vagy felül lehetnek? Illetve ha nincsenek égések, akkor naggyából meg lehetne bízni( teszt program hiányában) benne? Nekem nincsenek játékaim, és azt sem tudom hogy melyik az a szint aminél elõjöhet a kék halál.
a processzor a legritkábban elromló alkatrész a gépben, ha esetleg mégi hibás, akkor nem indul el. ennyi. Még nem találkoztam olyan géppel ahol a proci hibázott volna( ha túlhúzás miatt hibázik, vagy esetleg rosszul felrakott/elégtelen hûtés miatt, az nem a processzor hibája)
A legtöbb hibája kimutatható. Van, amelyik látható is (égésnyomok, görbe lábak), de a legtöbb kijön teszteléssel. Általában tökéletes otthonra egy olyan proci, amelyik egy gyilkosabb játéktól/alkalmazástól nem ad kékhalált, de van valami tesztprogi is, ami az összes hibáját kihozza, de szerintem te nem életfentartó készülékbe akarod, így elég egy játék, akadásig emelve a grafikát. Ha jót akarsz magadnak, akkor keress olyan procit, amelyik nem volt tuningolva. Nem tudhatod, hogy ki csinált belõle kenyérpirítót, általában ettõl lesznek az égésnyomok a procin. Lassabb általában nem lesz, csak instabilabb.
A kérdező hozzászólása: ...lényeg az hogy meg szabad-e venni egy használt procit kockázatmentesen, ha nincsenek rajta külsérelmi nyomok? Lehet hogy így kellett volna feltennem a kérdést, mert így már nem félreérthetõ.

Milyen hibára utal az ha csöves előfokozatú gitárerősítő fej csak egy élesen sípoló hangot ad ki?

Egy Powerstate PGT-120 típusú erősítőről van szó.Csövet már cseréltem benne.

Legjobb válasz: Elromlásra... Nem tõkmindegy? Vidd el szervizbe... Úgyis az lesz a vége.

Elromlásra... Nem tõkmindegy? Vidd el szervizbe... Úgyis az lesz a vége.


Telekom Hungary
Vagy Thursday mivel kedd van.
A kedd az Tuesday te .. :D
Nem baj, a szándék a fontos. :)

OLASZ! Milyen hibákat véthettem az alábbi rövid levélben? (Minden komment zöld mancs! )

Caro Gianluca, ho bisogno del tuo aiuto, perché non ho la possibilità di finire un rapporto. Devo fare l’analisi per il mio direttore e riassumere i campi della produzione progettata in ettaro per Europa, ma non so la zona contratta italiana. Penso, che l’Italia abbia 30.000 ettari in quest’anno ma non so i numeri esatti. Una altra domanda! Hai i costi della produzione italiana dal 2012? Devo calcolare i costi finali Europei. Spero, che tu abbia questi dati! Grazie tante in anticipo per il tuo aiuto! Ti saluto, Ledo

Legjobb válasz: non ho la possibilita di finire=inkabb legyen csak non so finire... A non ho la possibilita az inkabb az, hogy nincs lehetosegem. Penso che Italia abbia... Un' altra domanda Kb ennyi

non ho la possibilita di finire=inkabb legyen csak non so finire... A non ho la possibilita az inkabb az, hogy nincs lehetosegem. Penso che Italia abbia... Un' altra domanda Kb ennyi
A kérdező hozzászólása: Szuper! Köszi! Pozitív élményt adtál! :) Mancs ment!

OLASZ! Milyen hibát véthettem az alábbi levélben? Minden komment zöld mancs!

Cara Rosella, come stai oggi? Sto molto bene e sono contentissimo di scriverti adesso. Ero a Roma una settimana fa, perché era una conferenza per i direttori della produzione lì. Non sono un direttore, ma sono stato invitato da Marcello Ferrero, che il direttore della vendita in Italia e Spania. Ho pensato lì, che io sia stato, perché avevo la possibilità di partecipare a una discussione interessante. Ho sperato, che io abbia parlato con Phillipe Proux, che è un economista in Francia. Noi abbiamo avuto un progetto insieme. Parlando alla conferenza ho chiedo, che io abbia dovuto chiarire la situazione dei miei progetti. Purtroppo avevo solo venti minuti. Adesso sono a casa in Ungheria e penso, che abbia l’esperienza con i direttori Europei. Spero, che possa lavorare anche a Ginevra fra due o tre anni. Posso immaginare che sarò in questa città e incontrerò le ragazze svizzere lì. Utilizzerò il mio italiano o il mio francese e lavorerò molto con i miei colleghi nuovi. Che cosa ne pensi di Svizzera e la città di Ginevra? Ti saluto, Ledo (Még nem tiszta, hogy mikor használhatom a CONG. IMPERFETTO-t vagy a CONG. PASSATO-t...)

Legjobb válasz: elcsesztem az egyiket: Speravo che io potessi parlare con XY. Amit irtál, hogy "ho sperato che" elvileg helyes, de ezek tipikusan azok az igék amiket imperfettoban hasznalunk, mivel kétséget, reményt, bizonytalanságot fejez ki. Ebben az esetben maximum úgy mondhatod, hogy: Ho sperato che io potessi parlare con XY. AMIT MEGJEGYEZZ AZ EGÉSZBÕL AZ AZ, HOGY JELEN IDÕ KÖTÕMÓDJA A CONGIUNTIVO PASSATO, A MÚLT IDÕ KÖTÕMÓDJA PEDIG A CONGIUNTIVO IMPERFETTO. Lesz majd még congiuntivo trapassato is, de az akkor kell, ha a kötõmódos mellékmondat megelõzi a szintén múlt idejû fõmondatot. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, itt mindent leirnak a kötõmódról: http://webgiornale-nyelvtan.blogspot.hu/2012/09/a-kotomod-ra..

elcsesztem az egyiket: Speravo che io potessi parlare con XY. Amit irtál, hogy "ho sperato che" elvileg helyes, de ezek tipikusan azok az igék amiket imperfettoban hasznalunk, mivel kétséget, reményt, bizonytalanságot fejez ki. Ebben az esetben maximum úgy mondhatod, hogy: Ho sperato che io potessi parlare con XY. AMIT MEGJEGYEZZ AZ EGÉSZBÕL AZ AZ, HOGY JELEN IDÕ KÖTÕMÓDJA A CONGIUNTIVO PASSATO, A MÚLT IDÕ KÖTÕMÓDJA PEDIG A CONGIUNTIVO IMPERFETTO. Lesz majd még congiuntivo trapassato is, de az akkor kell, ha a kötõmódos mellékmondat megelõzi a szintén múlt idejû fõmondatot. Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, itt mindent leirnak a kötõmódról: http://webgiornale-nyelvtan.blogspot.hu/2012/09/a-kotomod-ra..
ez is dovessi lesz és nem abbia dovuto. Szoval igy: Parlando alla conferenza gli ho chiesto se io dovessi chiarire la situazione dei miei progetti. Spero che tu capisca bene. (remélem, hogy jól megérted) Spero che tu abbia capito bene. (remélem, hogy jól megértetted) Speravo che tu capissi bene. (reméltem, hogy megérted) Na ez igy már tuti biztos, igeidok alapjan a 3 utolsó példamondatokkal le tudod ellenõrizni a többit is amit irsz.
kötõ módban pedig a passato prossimot felejtsd el, mert a congiuntivo passato az a presente kötõmódja, a congiuntivo imperfetto pedig az indicativo imperfetto kötõmódja.
A kérdező hozzászólása: Csak ennyi kiegészítés? :) Köszönöm, mentek a mancsok! Jobb ha átbújom megint a kötõmódot...
A kérdező hozzászólása: Ok: Értem mikor imperfetto és mikor p.p. "Ho pensato lì, che io sia stato fortunato, perché ho avuto la possibilità di partecipare a una discussione interessante." - Ezt akartam kifejezni, de a "fortunato" kimaradt. Minden tiszta. Remélem, a következõ levél kevesebb javítási munkával fog járni! :)
Ebben az esetben: Ho pensato lì, che io fosse fortunato, perché ho avuto la possibilità di partecipare a una discussione interessante. Akkor lenne io sia stato ha a potere jelen idoben lenne es a mellekmondat a multban. Mivel egyideju multbeli tortenes ezert congiuntivo imperfetto. De a peldamondatokbol mar gondolom ki is javitottad magadnak :)
A kérdező hozzászólása: Igen, javítottam! Nagyon megörültem a példamondatoknak! Mancs ment! Mindenkinek köszi!

Most készülök autot vásárolni.950000 és 1200000 ft között. A választásom az Audi A6 (2000) 2.5 TDI-re esett! SZerintetek érdemes ilyen autot vásárolni? Mennyire jok ezek az autok? Milyen hibákra lehet számitani?

Legjobb válasz: 1-es vagyok. Nemtom hogy A6-ban van-e 1.9 tdi, de ha igen akkor nem bánnád meg ha azzal vennéd. Legalábbis sokkal kisebb eséllyel bosszankodnál miatta mint a 2.5-ös tdi miatt.

1-es vagyok. Nemtom hogy A6-ban van-e 1.9 tdi, de ha igen akkor nem bánnád meg ha azzal vennéd. Legalábbis sokkal kisebb eséllyel bosszankodnál miatta mint a 2.5-ös tdi miatt.
BMW az megbízható, de már az újabbakban kell gondolkodni 2005-tõl felfele, mert a régebbieket sajnos húrkás nyakú úrjemberek használták és sajna 10-bõl 9 szétvan hajtva.Odaírják eladásnál megkímélt nem széthajtott... Peugeot , nissan opel, honda meg ilyenekben kell gondolkodni, vagy még picit gyûjtögetsz és 2-3 millió között egy 2005 feletti bmw/audiba beruházol!azok már nagyjából megbízhatóak.
Én a helyedben Audi A6-ot vennék, de az 1, 9-es motorral. a 2, 5-es felejtõs
Ha adnak hozzá legalább két egészséges hengerfejet akkor tudom ajánlani, máskülönben szerintem nem hiányzik neked a hengerfej javíttatása. (márha ugyanaz a 2.5-ös tdi van benne mint az A4-ben)
A kérdező hozzászólása: Na és mi van a Bmw 316-al? Ezek is tetszenek nagyon, és 1 árban vannak az A6-osokkal.
Ha csupán egy milkám lenne kocsira, biztosan nem egy luxusautót vennék. Valami elromlik, ami könnyen elõfordulhat egy 13 éves (valószínûleg több százezer km-t futott) járgány esetében, és lehet költeni a százezreket.
Ez a baj a magyarokkal sajna. Tipikus össze tudtam kaparni 1 milliót a 100 ezres fizetésembõl és már audi, vagy bmw kéne, de jó a merdzsó is, csak luxusautó legyen. Kérdezõ 1 millió 200 ezer ft egy gyönyörûszép pénz!!! Nagyon jó autókat kapsz ezért az összegért! Csak nem luxus, vagy prémium autót! Ennyi az egész! Nézz körül ezeknél: VOLVO, SAAB, TOYOTA, Nissan, KIA, SEAT
kizárt ..normális A6-st kifogni ...és igen fenn is kell tartani. Ha leköszön az adagoló (nem ritka ) közel 300 ezer ft .. nem is folytatom..

NÉMET! Milyen hibákat fedeztek fel az alábbi fogalmazásban?

Liebe Doris, ich habe in dieser Woche zu Hause viel gelernt und jetzt kann ich dich und auch mich charakterisieren: Du bist eine hübsche Frau. Du hast lockige, rote Haare, ovales Gesicht und kleine Nase. Du bist unabhängig in deiner Arbeit, aber du bist nicht unabhängig in deiner Leben, denn du hast zwei schöne Töchter und einen sympathischen Partner. Ich glaube, dass du immer zu Hause viel arbeitest, denn du hast viele Studenten und Studentinnen und du musst auch viele Texte übersetzen. Ich bin ein Mann. Ich bin weder jung noch alt. Ich bin hoch und sportlich. Ich habe rundes Gesicht, braune, kurze Haare, blaue Augen und große Nase. Ich arbeite auch viel, genau und sorgfältig. Ich bin bereit immer Neues kennen zu lernen und ich bin fertig mit neuen Gedanken zu verarbeiten. Ich passe mich leicht an und ich kann gut mit Leuten umgehen. Natürlich bin ich anständig und aufgeschlossen und ich will immer ausgeglichen sein! Die deutschen Wörter von Heute waren wirklich schwer zu lernen aber ich habe alles lernen probiert. Mit viele Grüßen, Matteo

Legjobb válasz: Ich bin immer bereit, etwas Neues kennen zu lernen. (elég az is, ha a bereit után raksz egy vesszõt) ------ .....kennenzulernen.... Ebben az esetben ez egy szó.

Ich bin immer bereit, etwas Neues kennen zu lernen. (elég az is, ha a bereit után raksz egy vesszõt) ------ .....kennenzulernen.... Ebben az esetben ez egy szó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mancs ment! Örülök, hogy jobb lett, mint az elõzõ!
"Du bist eine hübsche Frau. Du hast lockige, rote Haare, ein ovales Gesicht und eine kleine Nase. Du bist unabhängig in deiner Arbeit, aber du bist nicht unabhängig in deinem Leben, denn du hast zwei schöne Töchter und einen sympathischen Partner. Ich glaube, dass du zu Hause immer viel arbeitest, denn du hast viele Studenten und Studentinnen und du musst auch viele Texte übersetzen" (Du hast ein ovales Geischt)
"Ich habe ein rundes Gesicht"
A kérdező hozzászólása: Mancsok mentek! Köszi! Tényleg németesebb így! :)
A kérdező hozzászólása: Mancsok mentek! Köszönöm!

NÉMET! Milyen hibákat véthettem az alábbi mondatokban? Minden hibáért 1 zöld mancs jár!

Ich habe viel gestern zu Hause über die erste Wohnung von Thomas gelesen. Thomas ist ein junger Mann, der nur neunzehn Jahre alt, in einer Stadt in Deutschland und jetzt hat er weniges Geld. Wohnen ist ein ziemlich teurer Spaß in Deutschland, aber ich glaube, dass es auch teuer in Ungarn ist. Seine Kaltmiete ist 200 Quadratmeter. Jetzt ist Thomas glücklich, denn seine Wohnung ist in der Nähe seiner Eltern. Er hat diese schöne Wohnung nach drei Monaten nervigen Suche! Endlich ist der Mietvertrag unterschrieben, aber er muss viel in der Wohnung arbeiten: Die Tapeten sind alt und der Wohnung ist auch schäbig. Leider ist kein Möbel in dem Appartement aber er hat genug Zeit die Möbel zu kaufen.

Legjobb válasz: Az utolsó mondat (helyesen) "Leider gibt es keine Möbel in dem Appartement aber er hat genug Zeit Möbel zu kaufen" (mincsenek még a lakásban bútorok)

Az utolsó mondat (helyesen) "Leider gibt es keine Möbel in dem Appartement aber er hat genug Zeit Möbel zu kaufen" (mincsenek még a lakásban bútorok)
AZ utolsó elõtt mondatban a Wohnung névelõje nem "der", hanem die (az -ung-ra végzõdõ fõnevek mindig nõnemûek) "Endlich ist der Mietvertrag unterschrieben Die Tapeten sind alt und die Wohnung ist schäbig"
A "Kaltmiete" az a bérleti díj, ami a fûtés nélkül értendõ
Nem tudnál te nekem elég zöld mancsot adni :) 1. mondat szórend. 2. mondatban ...Jahre alt ist, in einer Stadt in Deeutschland lebt und jetzt hat er wenig Geld. Na jó, most ment el a kedvem. A többit majd másleírja :P
Ich habe gestern zu Hause viel über die erste Wohnung von Thomas gelesen.
der nur /neunzehn/(számmal írjuk) 19 Jahre alt IST.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Mentek a mancsok!
A kérdező hozzászólása: Köszönet!

Milyen hibákat ne kövessek el rögtön az elején? Vagy mit csináljak, hogy teperjen?

ár már nem vagyok tinilány most nem tudom mi tév? legyek.

Legjobb válasz: Egyszeru, csak legy onmagad. De most komolyan, hs boldog vagy hogy irt es azonnal valaszolni akarsz tedd azt. Ha [email protected] napod volt es nincs kedved irj kesobb. A csajok tulbonyolitanak mindent))) Legy termeszetes mutasd ki ha boldog vagy ha szomoru ha faradt...

Egyszeru, csak legy onmagad. De most komolyan, hs boldog vagy hogy irt es azonnal valaszolni akarsz tedd azt. Ha [email protected] napod volt es nincs kedved irj kesobb. A csajok tulbonyolitanak mindent))) Legy termeszetes mutasd ki ha boldog vagy ha szomoru ha faradt...
A kérdező hozzászólása: 5hónapja ért véget a kapcsolatom, és hát végre túl vagyok rajta, ideje volt már. és én nem tudom mi ez élõben nem ismerem a srácot, csak videot láttam róla és hallottam felõle, de egész nap Rajta kattog az agyam, várom, hogy írjon, rá gondolok, arra hogy vajon hogy csókol milyen a nézése stb. mi van velem? :D
Borzasztó rossz jel, biztos utál téged... Jaj ne már. Maradj titokzatos az elején, ne fedd fel minden titkod, ne menj vele rögtön szobára és add önmagad. Kb. ennyi. Hajrá.
A kérdező hozzászólása: köszi, remélem nem lesz gáz az egész dologból mert be vagyok zsongva :)
A kérdező hozzászólása: az tiszta sor amit leirtál:) de arra értettem, hogy pl ha ir a neten várjak-e pl a válasszal ne azonnal irjak stb. mivel nem szoktam neten ismerkedni nem tudom mi a ciki és mi a menõ
De cuki vagy :D Olyan vicces, emlékszem 4 éve én tettem ki kb tök hasonló kérdést, tök oda vissza voltam, hogy rajongok valakiért aki ráadásul szemet vetett rám és itt kérdtem megerõsítést, mindenki biztatott és össze is jöttünk pár héten belül:) Azóta is vele vagyok, meg is keresem a kérdést, biztos vicces lesz visszaolvasni. Neked meg sok sikert! 22L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!