Találatok a következő kifejezésre: Milyen hibákat az (65 db)

Megéri megvenni ezt az airsoft fegyót? Milyen hibái lehetnek?

http://aprod.hu/hirdetes/elado-aug-tipusu-airsoft-fegyver-ID..

Legjobb válasz: Én nem venném meg. Ki tudja milyen hibái lehetnek 10k Ft-ért, arról nem is beszélve, hogy se aksi, se toltõ. Hasonlítsd össze egy újjal, szerintem ahhoz képest túl olcsó. Játszani nem fogsz vele, max alkatrészekért megveheted. Az is lehet, hogy veszel bele akkut és meg sem fog mozdulni... Vagy valami kínai gagyi.

Én nem venném meg. Ki tudja milyen hibái lehetnek 10k Ft-ért, arról nem is beszélve, hogy se aksi, se toltõ. Hasonlítsd össze egy újjal, szerintem ahhoz képest túl olcsó. Játszani nem fogsz vele, max alkatrészekért megveheted. Az is lehet, hogy veszel bele akkut és meg sem fog mozdulni... Vagy valami kínai gagyi.
A kérdező hozzászólása: Ok, kössz!

Használt processzor vételénél milyen hibák lehetnek vele, ha az egyébként működik, és lehetnek-e nem kimutatható hibái?

Gondolok itt arra, hogy lassabb lehet mint új korában vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Tisztelt válaszadó. Nagyon köszönöm hogy energiát szántál arra hogy segíts nekem.És hogy ilyen hosszan írtál. Esetleg még annyit meg tudnál mondani, hogy az égés nyomok alul(a lábaknál) vagy felül lehetnek? Illetve ha nincsenek égések, akkor naggyából meg lehetne bízni( teszt program hiányában) benne? Nekem nincsenek játékaim, és azt sem tudom hogy melyik az a szint aminél elõjöhet a kék halál.

A kérdező hozzászólása: Tisztelt válaszadó. Nagyon köszönöm hogy energiát szántál arra hogy segíts nekem.És hogy ilyen hosszan írtál. Esetleg még annyit meg tudnál mondani, hogy az égés nyomok alul(a lábaknál) vagy felül lehetnek? Illetve ha nincsenek égések, akkor naggyából meg lehetne bízni( teszt program hiányában) benne? Nekem nincsenek játékaim, és azt sem tudom hogy melyik az a szint aminél elõjöhet a kék halál.
a processzor a legritkábban elromló alkatrész a gépben, ha esetleg mégi hibás, akkor nem indul el. ennyi. Még nem találkoztam olyan géppel ahol a proci hibázott volna( ha túlhúzás miatt hibázik, vagy esetleg rosszul felrakott/elégtelen hûtés miatt, az nem a processzor hibája)
A legtöbb hibája kimutatható. Van, amelyik látható is (égésnyomok, görbe lábak), de a legtöbb kijön teszteléssel. Általában tökéletes otthonra egy olyan proci, amelyik egy gyilkosabb játéktól/alkalmazástól nem ad kékhalált, de van valami tesztprogi is, ami az összes hibáját kihozza, de szerintem te nem életfentartó készülékbe akarod, így elég egy játék, akadásig emelve a grafikát. Ha jót akarsz magadnak, akkor keress olyan procit, amelyik nem volt tuningolva. Nem tudhatod, hogy ki csinált belõle kenyérpirítót, általában ettõl lesznek az égésnyomok a procin. Lassabb általában nem lesz, csak instabilabb.
A kérdező hozzászólása: ...lényeg az hogy meg szabad-e venni egy használt procit kockázatmentesen, ha nincsenek rajta külsérelmi nyomok? Lehet hogy így kellett volna feltennem a kérdést, mert így már nem félreérthetõ.

NÉMETESEK és OLASZOSOK! Milyen hibákat véltek felfedezni az alábbi néhány mondatban?

Természetesen minden komment zöld mancs! NÉMET: Letzte Woche war ich wirklich krank. Ich hatte Schmerzen in meinem Kopf mit hoher Temperatur. Natürlich habe ich meinen Hausarzt besucht. Er hat mir gesagt, dass ich hatte eine Virusinfektion. Ich konnte nicht arbeiten, schlafen und mein tägliches Schwimmen machen. Ich musste nur zu Hause in meinem Bett bleiben. Ich konnte nicht bald gesund werden. Ich brauchte fünf Tage und viele Medizinen. Zum Glück bin ich jetzt gesund wieder. OLASZ: Sono stato malato la settimana scorsa. Ho avuto dolore nella mia testa e ho avuto anche una febbre. Naturalmente ho visitato il dottore e mi ha detto che avevo una infezione da virus. Non ho saputo lavorare, dormire e non ho potuto prendere la mia nuotata quotidiana. Ho dovuto stare a casa nel mio letto. Ho avuto bisogno di cinque giorni per recuperare e molte medicine. Per fortune sono sano di nuovo.

Legjobb válasz: Letzte Woche war ich wirklich krank. Ich hatte Schmerzen in meinem Kopf mit erhöhter Temperatur. Natürlich habe ich meinen Hausarzt besucht. Er sagte (mir), dass ich eine Virusinfektion hatte. Ich konnte weder arbeiten, noch schlafen oder mein tägliches Schwimmen machen. Ich musste zu Hause im Bett bleiben. Ich konnte nicht schneller gesund werden. Ich brauchte fünf Tage und viel Medizin. Zum Glück bin ich jetzt wieder gesund.

Letzte Woche war ich wirklich krank. Ich hatte Schmerzen in meinem Kopf mit erhöhter Temperatur. Natürlich habe ich meinen Hausarzt besucht. Er sagte (mir), dass ich eine Virusinfektion hatte. Ich konnte weder arbeiten, noch schlafen oder mein tägliches Schwimmen machen. Ich musste zu Hause im Bett bleiben. Ich konnte nicht schneller gesund werden. Ich brauchte fünf Tage und viel Medizin. Zum Glück bin ich jetzt wieder gesund.
A "bald" oda valahogy nem illik. (nem tudtam hamar meggyógyulni) Ich konnte nicht schnell(er) gesund werden (Nem tudtam hamarabb meggyógyulni)
Meg vigyázz a "Medizin" )orvosság) szóval. Nem "viele Medizinen", hanem "viele Medikamente" (sok(féle) gyógyszer) kellett "Ich brauchte viel Medizin"-
Olasz: 1. ho avuto male di testa (nem dolore), testrészeknél nem használnak birtokos névmást általában. 2. meglátogatni valakit: andare a trovare. Visitare csak intézményeknél, városoknál stb. használható, embereknél nem !!! 3. Non ho saputo helyett jobb a non sapevo lavorare, mert állapotot fejezel ki. én ennyit találtam.
A kérdező hozzászólása: Mancs ment, köszi! Tényleg németesebb. A "Ich konnte nicht schneller gesund werden." miért jobb a "Ich konnte nicht bald gesund werden." mondatnál?
A kérdező hozzászólása: Szuper! Érthetõ minden. Minden kommentre mente a zöld mancs!


Renault Espace 2.2 dt 1998-as autót 2700000 km-rel érdemes megvenni? Milyen hibái lehetnek az autónak ennyi kilóméter után?

Legjobb válasz: Háát, 2 millió 700 ezer km után szerintem a gyári múzeumban a helye.:) Viccet félretéve, gondolom egy 0-val többre sikerült: Vidd el szervízbe átnézetni, ott megmondják a tutit. Vezettem hasonló évjáratú Espace-t, én imádtam. Talán pont 2.2-es motorral! 270 000 meg szerintem nem olyan rettenetes, ha nincs komolyabb baja, akár a félmilliót is belerakhatod, vagy többet. Ismerõsöm 600 000 km-el vett '97-es Audit, és megy mint a rakéta..

Háát, 2 millió 700 ezer km után szerintem a gyári múzeumban a helye.:) Viccet félretéve, gondolom egy 0-val többre sikerült: Vidd el szervízbe átnézetni, ott megmondják a tutit. Vezettem hasonló évjáratú Espace-t, én imádtam. Talán pont 2.2-es motorral! 270 000 meg szerintem nem olyan rettenetes, ha nincs komolyabb baja, akár a félmilliót is belerakhatod, vagy többet. Ismerõsöm 600 000 km-el vett '97-es Audit, és megy mint a rakéta..
Egy baja van, az hogy francia! Elektromos dolgok romlanak el rajta.
Inkább Sharan/Galaxy/Alambra:DDDDDD
Ezek a hiehetõk kilóméter, pont az van, hogy egy 100valamennyiezer km-esek csak vissza vannak pörgetve, és kitudja mennyirõl...
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, pontosan mit is szerettél volna írni? Nem értem. 270ezer km van benne.

Renault Clio I.1.6-rol, hogy kb. mennyi a fogyasztása, milyen hibái vannak, és mennyire szerviz igényes az autó?

Renault Clio 1.6, 1998/12, 172 000km, 90Lóerõ, 985kg, 1598cm³, esetleg a véleményetek is érdekelne, vételnél még mire kell figyelni mit kell alaposan megnézni rajta?

Milyen hibára utal az ha csöves előfokozatú gitárerősítő fej csak egy élesen sípoló hangot ad ki?

Egy Powerstate PGT-120 típusú erősítőről van szó.Csövet már cseréltem benne.

Legjobb válasz: Elromlásra... Nem tõkmindegy? Vidd el szervizbe... Úgyis az lesz a vége.

Elromlásra... Nem tõkmindegy? Vidd el szervizbe... Úgyis az lesz a vége.
Dadog, nem megy.
A kérdező hozzászólása: értem , és valami más ? például nem indul vagy hasonló?
xD iq mennyi?
Ha tényleg nagyon koszos, az eltömítheti, akkor leáll. de ha kitisztítva sem megy akkor ott más a baj.

Milyen hibára utalhat az alábbi hibajelenség?

Egy játékot telepítettem a gépre, ami simán megtörtént, játék elindul, nem laggol,a hangok és a feliratok is rendben vannak, csak éppen a főszereplő hiányzik a képről.

Legjobb válasz: Melyik játékról van szó? Valószínûleg programhiba.

Melyik játékról van szó? Valószínûleg programhiba.
A kérdező hozzászólása: Az Alter Ego c. játéknál tapasztalom, bár ugyanezt a játékot egy másik gépen simán lehet játszani.
Újratelepítetted már?
A kérdező hozzászólása: Azt még nem próbáltam, mivel ez az elsõ telepítés is problémantes volt.
Teleítés közben pötyögtél valamit? Mert az bezavarhat. Próbáld meg újrarakni.
A kérdező hozzászólása: Hááát... az elképzelhetõ. Köszi a válaszokat, azt hiszem újra fogom telepíteni. Szép napot!
Telekom Hungary
Vagy Thursday mivel kedd van.
A kedd az Tuesday te .. :D
Nem baj, a szándék a fontos. :)

OLASZ! Milyen hibákat véthettem az alábbi levélben? Minden komment zöld mancs!

Cara Bianca, mentre ero a casa leggevo una storia interessante nel mio libro italiano. Adesso so chi è uno spendaccione e che cosa è “lo shopaholic”. La gente si sente euforici quando compra o spende. Anch’io! Ma non sono un alcolista dello shopping, perché compro solo che mi serve. Uno shopaholic compra qualcosa senza nessuna logica. Lo shopaholic è una brutta malattia moderne. Fortunato non ho questa malattia, ma c’è una collega nello stabilimento che ha questo costume: compra e acquista molte cose, ma queste cose non sono utili per lei in realtà. Penso che lei sia depressa e vuole sentire la felicita. Se sono triste, nuoto un poco nella piscine al centro della città. Spendere i soldi non è una bella soluzione! Credo, che riconoscere il problema sia il più importante! La importanze delle famiglie sia necessaria e il supporto degli amici è anche rilevante! Che ne pensi? Ti saluto, Ledo

Legjobb válasz: euforica compro solo quello che mi serve (quello nelkul is jo, csak igy szebb) moderna sentirsi nelle piscine L'importanza

euforica compro solo quello che mi serve (quello nelkul is jo, csak igy szebb) moderna sentirsi nelle piscine L'importanza
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mancs ment! Úgy reménykedem, egy "nem találtam hibát" kommentben! :) (Egyedül az "euforici" javítást emésztgetem nehezebben. Ezt egy olasz nyelvû könyvbõl írtam még ki, de lehet hogy más szövegösszetétel volt, vagy csak én írtam ki anno rosszul.)
A kérdező hozzászólása: (A "nella piscina" esetében A városi strandot akartam kifejezni, abból csak egy van. Ezért nem tettem többesszámba.)
az euforico egy melleknev amit egyeztetni kell az alannyal. Mivel az alany "az emberek", ami raadasul olaszul egyes szam nonem, igy nonem egyesszamba rakjuk moge a melleknevet is amire vonatkozik. Ezt egyebkent a helyes szamba szemelybe tett ige is mutatja. Lehet nella piscina is, de a piscina tobbesszamba lett teve ezert javitottam nella t nelle re. nella piscina nelle piscine
A kérdező hozzászólása: Tiszta! Köszi!
amugy piscina urbana a varosi strand
A kérdező hozzászólása: OK! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!