Találatok a következő kifejezésre: Milyen helyre tenni a (8 db)

Milyen helyre kell tenni a cikláment és hogyan kell öntözni?

(milyen gyakran, alulról vagy nem, stb)

Legjobb válasz: Nagyanyám lakásában dupla ablak van, a kettõ közé teszi, ott valamivel hûvösebb van, alulról szokta locsolni, de sosem szabad addig, hogy megálljon benne, mert kirohad, és akkor fújhatod a virágokat.

Nagyanyám lakásában dupla ablak van, a kettõ közé teszi, ott valamivel hûvösebb van, alulról szokta locsolni, de sosem szabad addig, hogy megálljon benne, mert kirohad, és akkor fújhatod a virágokat.

Lehet-e a gépembe videokártyát rakni, ha ami van benne az integrált? Van egy pár hely ahova sztem be lehet tenni de nem biztos képet is tettem hozzá! Milyen fajta videokártyát lehet bele tenni? Bármilyet?

http://kepfeltoltes.hu/091121/DSC00004_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Abba a nagy hosszúba kell tenni legfelül,a processzor alá.A foglalat neve:PCI Express ×16.Tehát minden olyan kártya jó,amelyik ilyen illesztéssel rendelkezik.

Abba a nagy hosszúba kell tenni legfelül, a processzor alá.A foglalat neve:PCI Express ×16.Tehát minden olyan kártya jó, amelyik ilyen illesztéssel rendelkezik.
Integráltat le kell tiltani.


Furminátorral milyen gyakran szabad kifésülni a kutyát, és hányszor húzhatom végíg egy helyen a bundáján? Nem szeretnék kárt tenni vele!

Legjobb válasz: hát ez hülye kérdés:D pl. szerintem ha meglenne szabva, h egy helyen 3x lehet csak végighúzni akkor lehet h egy labradornak elég lenne de pl. egy skót juhásznak nem! :D szóval nyugodtan keféld ki rendesen a kutyusod meg ha fájna a kutyának biztos jelezné!:D

hát ez hülye kérdés:D pl. szerintem ha meglenne szabva, h egy helyen 3x lehet csak végighúzni akkor lehet h egy labradornak elég lenne de pl. egy skót juhásznak nem! :D szóval nyugodtan keféld ki rendesen a kutyusod meg ha fájna a kutyának biztos jelezné!:D
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem csak, mert most vettem, de valaki azt mondta, hogy egy illetõ színte már kopaszra fésülte a macskáját!Remélem ez hülyeség!
A kérdés jogos, de elvileg volt a furminatorhoz használati utasítás. Szõrminõségtõl függõen 10 naponta ajánlják max, és 1-2 szer egy helyen, nehogy túl sok szõrt szedj ki. Persze, ha össze van filcesedve, akkor óvatosan többször /nem mélyen/ is lehet. Vigyázz, nehogy túl erõsen húzd, és egyenletesen az egész testen!
Nem hülyeség. Ha nem tudod megállapítani, mennyi az elég, szépen teljesen le lehet szedni a szõrt.Fõleg az aljszõrt. Márpedig az aljszõrre szükség van.
A kérdező hozzászólása: http://www.furminator.hu/tudnivalok Így egyszerûbb volt!Azért köszi mindenkinek!
csak ddr1-et bír el, és max 2gb-ot és csak agp-s videókártyát

Fürdőszobába milyen cserepes virágot lehet tenni, amelyik szereti azt a helyet?

Legjobb válasz: A páfrányok is megmaradnak. Viszont ügyelni kell arra, hogy ha növény van benn, ne vegyszerezd túl a fürdõt, mert attól elpusztulhatnak (pl. ha minden nap szétfújsz egy csomó hajlakkot a levegõben).

A páfrányok is megmaradnak. Viszont ügyelni kell arra, hogy ha növény van benn, ne vegyszerezd túl a fürdõt, mert attól elpusztulhatnak (pl. ha minden nap szétfújsz egy csomó hajlakkot a levegõben).
Nekem egy Jukka élt ott vagy 5 évig, elég jól elvolt.
nagyban függ attól is, hogy van-e ablaka a fürdõszobának, illetve ha van ablaka, akkor melyik irányból kapja a fényt?
orchidea, párás levegõben marad meg
nekem ilyen van, nemtom magyarul hogy hivjak: http://www.swiatkwiatow.pl/foto/filodendron-philodendron_402..

Milyen járókát vegyünk? Kicsi a hely a lakásban, de nem mindig tudok a főzés közben figyelni a babára. Van összecsukható járóka? Amit csak eltennék egy sarokba, ha éppen a földre tenném le felügyelet mellett a picit!

Legjobb válasz: persze van összecsukható járóka.Nekünk l.rossi mondial van,ez lapra csukható,de van olyan fajta is, ami kisebbre.Én azért választottam ezt,mert téglalap alakú, és kifér a szobaajtón kinyitva is.ja, és ez hálós

persze van összecsukható járóka.Nekünk l.rossi mondial van, ez lapra csukható, de van olyan fajta is, ami kisebbre.Én azért választottam ezt, mert téglalap alakú, és kifér a szobaajtón kinyitva is.ja, és ez hálós
Nekünk fa van, és összecsukható. A 4 oldalát be lehet hajtani.
Én utazóágyat használok erre a célra, az úgyis kellett külön járókát nem vettem.
Nekünk is utazóágyunk van, azt is össze tudod csukni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!